![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak spędzić czas z chłopakiem?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na siłownię na jogę czytajcie sobie nawzajem książki idźcie do muzeum/galerii sztuki idźcie na koncert idźcie gdziekolwiek poukładajcie puzzle zaproście znajomych na wino idźcie do znajomych na wino zbierzcie się i zagrajcie w planszówki idźcie na spacer po okolicy idźcie na spacer do parki w ogóle gdzieś idźcie ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
i wiesz co? jest były ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2017-12-09 o 11:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;79532526]Nie rozumiem po co mieszkacie z twoim ojcem, skoro wszyscy w tym układzie są niezadowoleni.
A to, co nazywasz "klimatem domu" to nie jest coś, czego każdy chce i potrzebuje. Twój facet ma to w nosie i ma do tego pełne prawo.[/QUOTE] Bo ojciec nie moze zostac sam, musze byc obok bo choruje na serce i roznie to bywa. Poza tym mamy duze mieszkanie i bezsensu zebysmy z chlopakiem gdzies wynajmowali a to stalo praktycznie puste, zwlaszcza ze ojciec pracuje srednio 5 dni w tygodniu i wiecej go nie ma niz jest, a ja tez nie chcialam dluzej byc w domu ktory ciagle jest pusty bo to nie jest juz dom... znaczy jest jako budynek, ale nie ma tego klimatu, ciepla, szczescia, domownikow, halasu.. w sumie teraz tez tego nie ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- [1=7ae4e73d4b096fedcc3cca3 dacf09e293fa96405_68a3b07 1c8cd0;79534016]Zastanawiam się czemu w ogóle mieszkacie razem? Jaki był powód tego zamieszkania, czyj to był pomysł? Według mnie sytuacja tak beznadziejna, że tu naprawdę nie da się nic dobrego wymyślić. Przede wszystkim nie powinniście mieszkać z ojcem. I nie pisz więcej o naprawianiu czegoś, bo tu nie ma czego. Facet nie docenia jak o niego dbasz, nie chce dbać o ciebie, nie chce spędzać z tobą czasu, ma gdzieś twojego ojca. I jaki klimat domu? W tym trójkącie, gdzie żadne nie czuje się swobodnie, chcesz tworzyć jakiś klimat domu? Dom to przede wszystkim ciepłe stosunki między domownikami, a nie jedzenie na stole i czyste skarpety. Poza tym raz piszesz, że irytuje cię, że on nic nie robi, poem piszesz, że chcesz,żeby po powrocie z pracy miał jedzenie i poprane ciuchy. To zdecyduj się, czy chcesz robić za służącą, która mu wszystko porobi, czy jednak żeby pomagał ci w obowiązkach domowych.[/QUOTE] Mieszkamy razem poniewaz on i tak praktycznie u mnie juz "mieszkal", gdyz przyjezdzal wieczorem po pracy a rano do pracy i tak srednio 6 dni w tyg wiec stwierdzilismy ze czemu nie zwlaszcza ze musial zmienic miejsce i mial zamiar isc wynajmowac inne. Doszlismy do wniosku ze bezsensu, sam( powiedzial ze skoro ma placic obcemu jezdzic tylko wyprac tam i praktycznie tam nie mieszkac, woli zaplacic mnie i byc obok na stale i nie krazyc miedzy domami tracac czas). Glownie tez zalezalo mi aby miec go wiecej, bo nie mamy za duzo czasu dla siebie wiec tymbardziej myslalam ze to jest to dobra okazja. No i ten wiecznie pusty dom:/ nie chodzi o to ze sie nudze bo moge wyjsc zorganizowac sobie czas poza nim itd, ale o to o co jemu, mowi ze nawet nie wiem jakie to fajne uczucie gdy wie ze wraca do DOMU prawdziwego DOMU i czeka tam ktos na niego, ktos kto go kocha... Mnie chodzilo o to samo.. ile ilekroc nie mialam ochoty wracac do domu, bo kto chce wracac do pustego gdzue brakuje ciepla, glosu osob, tylko grobowa cisza ktora zabija, odglosow krokow, wspolnych posilkow nawet glupiego obiadu zjedzonego wspolnie z rodzina. Wszyscy mowili ze powinnam sie cieszyc ze tak mi sie udalo, bo jestem mloda mam wolna chate i moge robic co chce ( glownie nocki bo tata pracuje nocki), to sie tylko tak wydaje. Jezeli raz kiedys to jest fajnie, ale na dluzsza mete to jest nie do zniesienia, a przyjaciele, nikt nie zastapi rodziny i tego co jest w domu. Wolalam isc do przyjaciela, zostac z nim w domu, tylko dlatego ze u niego w domu jest to co u innych rowiesnikow i nie ma u mnie. Oj ale sie rozpisalam w ogole odbieglam kd tematu przepraszam. Tak wiec Obiecalismy sobie ze to zmienimy, ale czasem to nie takie proste.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Wczoraj odbylismy powazna rozmowe bo nie wytrzymalam i wybuchlam, gdy obmyslilam plany juz na wieczor (zgodzil sie)a sie dowiedzialam w ostatniej cbwili ze zamierza jechac na noc do kumpla( znowu zeby pic). Ale w porzadku ma prawo jechac, sie wyluzowac, nie musi mnie wszedzie ze soba ciagnac. Ale bylismy umowieni wczesniej! Ostatecznie po dlugiej dosc rozmowie, pojechalismy do znajomego razem, a od znajomego dzisiaj rano pojechalam z nim do pracy, bo na 3h musial pilnie jechac, potem na zakupy wspolnie sie wybralismy. Moze cos sie ruszy, ale boje sie ze po dwoch dniach wroci poprzedni tryb, ale zobaczymy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A biorąc po uwagę resztę posta, zastanawiam się jak doszłaś do wniosku, że twoim największym problemem jest brak pomysłów na spędzanie czasu wolnego z facetem ![]() Edytowane przez 18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a Czas edycji: 2017-12-09 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
może spróbuj w domu zawiesić tablicę korkową i powiadom ojca i chłopa, że jak nie chcą ze sobą rozmawiać, to niech komunikują się na karteczkach, jak dzieci, które złapały focha
a chłopu powiedz, że nie jesteś szczęśliwa i że trzeba coś z tym zrobić, bo inaczej chu to wszystko jasny strzeli
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Jeden jest perfekcjonista drugi balaganiarz. Nawet ze soba juz nie rozmawiaja. Po kilkunastu probach pogodzenia ich ze soba i pokazania ze mozna isc na ugode, chlopak zdecudowal ze sie wyprowadza
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Jak chce sie wyprowadzic, to go nie zatrzymuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.