![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: co mam zrobic z facetem,ktory...
Myślę,że sex oralny może wystepować tylko za zgodą obojga partnerów. Jeżeli męższczyzna tylko i wyłącznie takie "kochanie" preferuje i ignoruje Twoje potrzeby.. to mówimy nie o parze ale przykro to mówić ale o oszczędnościach wynikających z trzymania "maszynki do robienia sobie przyjemności.
Facet Cię nie kocha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim ze ja tego nie potrafie zrozumiec... mi o tej dziewczynie zawsze zle mowil... on twierdzi ze jej nie olewal wczoraj o tym z nim rozmawialam.. twierdzi ze on sie nia interesowal ze na poczatku byl nia zauroczony a potem tak wyszlo ok moze i racja tylko tak jak twierdzi kiedy byla chora nie przychodzil do niej, szedl sam na imprezy nawet jej nie mowiac, nie byl zazdrosny nie interesowalo go gdzie chodzi z kim sie spotyka, zamaist na randke z nia wolal isc na rower ktore bylo jego hobby i on to uwaza ze znak zainteresowania... szok.. wiec spytalam skoro tak ja olewal to po co chcial z nia sprobowac bo mi pol roku temu powiedzial ze czekal na te jedyna to skoro to tas jedyna byla to wspolczuje .. to mi powiedzial ze on chcial z nia fakt i pewnie by to zrobil ale mial watpliwosci i ona jeszcze bardzo chciala.. spytalam a gdzie jego rozum... czy nie jest mu wstyd oddac sie osobie ktora go w ogole nie interesuje powiedzial ze chcial z ciekawosci.. mniejsza o to mnie boli fakt ze klamal a nie to czy spal z nia czy nie... bo to bym zrozumiala zabolalo mnie ze mnie oklalam i to dosc mocnie....mnie kiedys probowano zgwalcic, potem chlopak zdradzal mnie notorycznie i wiedzial ze ja jestem delikatna w tej kwestii bo duzo na olaszczu sexu zlego przeszlam.... uwierzylam pol roku temu w to wszystko ze jestem ta wyjatkowa osoba i ta jedyna a czuje ze to nie prawda teraz czuje ze po prostu bylam dobra z braku laku zadna nie chciala przede mna wiec jak ja sie zgodzilam nie protestowal... w koncu mogl sobie ulzyc
![]() ![]()
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
nieprawda faceta nie zmienisz . pewnie ma kochanke ,która spełnia jego marzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ray wspolczuje ci.W sumie facet zwabil cie do lozka na piekne slowka,ze jestes wyjatkowa i to na ciebie czekal a potem wyznal ze poprostu chcial sprobowac,wiedziec jak to jest byc w kobiecie...uprawiac z nia sex
![]() ![]() Co do mnie to ja ze swoim facetem jestem juz 3 lata ale sex dopiero zaczelismy uprawiac moze jakies pol roku temu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chce go osadzać, ale dużo homoselsualistów ma normalne rodziny, sa mezami, ojcami, i prowadza podwójne zycie, bo tak im wygodniej, czasami sie wstydza lub boja otwarcie przyznać do tego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
marta ja ci tylko zazdroszcze ze ty na sex z tym chlopakiem zdecydowalas sie po takim dlugim okresie czasu ja taka madra nie bylam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wersja z egoistą jest bardziej raniąca. homoseksualistę można jakoś wytłumaczyć - chciał się przekonać czy aby na pewno go nie ciągnie do kobiet itd. egiosty nie ma czym rozgrzeszyć. ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ray, twoj przypadek pokazuje, ze klamstwo ma krotkie nogi. Moze chcial dobrze, a wyszlo zle - chcial pokazac ze jest OK, kłamiąc. Intencje dobre, tylko zle wyszlo.
Tez wiedz, ze facet inaczej patrzy na seks niz kobieta - my nie mamy oporow przed tym zeby przespac sie z panna, kiedy nic do niej nie czujemy, czesto nawet szybki numerek z nieznajoma panna jest uwazany za lepsze doznanie niz z partnerka ktora sie kocha - to juz tez zalezy od preferencji, osobiscie nie mialem okazji, tylko powielam teraz ploty kolegow. Ale co do tego, iz facet moze rozgraniczyc seks i uczucie to jest fakt o ktorym sie wie. Z jednej strony nie mozesz go winic za to, ze lezal nago z panna, ktora byla mu obojetna - bo facet na to inaczej patrzy. Ale zaś z drugiej, klania sie pewna jego moralnosc - ja osobiscie, gdybym wiedzial ze panna cos do mnie czuje, a ja do niej nic, to pewnie nie przespał bym sie z nią - w przeciwnym wypadku zrobil bym jej wielkie swinstwo i zle bym sie czul w takiej sytuacji. Nie zdziwil bym sie, gdybys teraz miala obawy, ze tak samo moze ciebie potraktowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Ray moim zdaniem powinnas przeanalizowac zachowanie swojego partnera podczas sexu.Przyjzyj sie jak on sie wtedy zachowuje..Czy zalezy mu na twojej przyjemnosci?Czy stara sie by ci bylo dobrze czy tez liczy sie dla niego jego wlasna satyswakcja:
![]() Mezczyzni sa podczas sexu latwi do rozszyfrowania:PWystarczy sie im przyjzec i od razu sie wie czy dla nich to tylko przyjemnosc fizyczna czy rowniez i duchowa.Ja poprzez takie podgladanie mojego TZ-ta w sytuacjach intymnych pozanlam ze woli oral od zwyklego stosunku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Według mnie facet chyba doznał jakiegoś traumatycznego przeżycia kiedyś w młodości - pomóc może tylko otwarta i szczera rozmowa.
Nie jestem w stanie zrozumiec jak może kogoś nie kręcić nagie kobiece ciało. Bo to, że miłość francuska sprawia mu ogromną frajdę akurat mnie nie dziwi. Nie znam faceta, który by tego nie lubił. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze,czy osoby które piszą "nie kocha cie" ,"ma kochanke" maja jakies dowody na to czy cos? Takie pisanie w ciemno moze tylko rozdrzaznic i wzbudzic niepotrzebne podejrzenia.
Co do TZ Ray,z jednej strony "co było a nie jest........" Nie wypytywałabym po prostu o poprzednie dziewczyny i zwiazki,ani to z kim i jak daleko sie posunał. Bo i po co? Inna dziewczyna,inny zwiazek,inne uczucia,inne sytuacje. Takie grzebanie w przeszłsoci partnera czesto rani pytajcego i zmusza do klamstwa pytanego. Z drugiej strony,sklamac nie powinien,ale wez pod uwage tez jego intencje,to czym sie kierowal. W ogóle mam wrazenie (czytajac rozne Twoje wypowiedzi),ze cos niedobrego dzieje sie miedzy wami,za duzo "ale" jest w tym zwiazku. Pkawecka chciałabym miec taką życiowa mądrośc jak ty ![]()
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak będziesz w moim wieku to będziesz miała ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
to chyba jakiś nowy poziom absurdu, jeśli chodzi o reklamę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.