co mam zrobic z facetem,ktory... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-31, 22:48   #31
mysik3
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to mysik3
Dot.: co mam zrobic z facetem,ktory...

Myślę,że sex oralny może wystepować tylko za zgodą obojga partnerów. Jeżeli męższczyzna tylko i wyłącznie takie "kochanie" preferuje i ignoruje Twoje potrzeby.. to mówimy nie o parze ale przykro to mówić ale o oszczędnościach wynikających z trzymania "maszynki do robienia sobie przyjemności.
Facet Cię nie kocha.
mysik3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-01, 07:19   #32
Ray
Zakorzenienie

wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim ze ja tego nie potrafie zrozumiec... mi o tej dziewczynie zawsze zle mowil... on twierdzi ze jej nie olewal wczoraj o tym z nim rozmawialam.. twierdzi ze on sie nia interesowal ze na poczatku byl nia zauroczony a potem tak wyszlo ok moze i racja tylko tak jak twierdzi kiedy byla chora nie przychodzil do niej, szedl sam na imprezy nawet jej nie mowiac, nie byl zazdrosny nie interesowalo go gdzie chodzi z kim sie spotyka, zamaist na randke z nia wolal isc na rower ktore bylo jego hobby i on to uwaza ze znak zainteresowania... szok.. wiec spytalam skoro tak ja olewal to po co chcial z nia sprobowac bo mi pol roku temu powiedzial ze czekal na te jedyna to skoro to tas jedyna byla to wspolczuje .. to mi powiedzial ze on chcial z nia fakt i pewnie by to zrobil ale mial watpliwosci i ona jeszcze bardzo chciala.. spytalam a gdzie jego rozum... czy nie jest mu wstyd oddac sie osobie ktora go w ogole nie interesuje powiedzial ze chcial z ciekawosci.. mniejsza o to mnie boli fakt ze klamal a nie to czy spal z nia czy nie... bo to bym zrozumiala zabolalo mnie ze mnie oklalam i to dosc mocnie....mnie kiedys probowano zgwalcic, potem chlopak zdradzal mnie notorycznie i wiedzial ze ja jestem delikatna w tej kwestii bo duzo na olaszczu sexu zlego przeszlam.... uwierzylam pol roku temu w to wszystko ze jestem ta wyjatkowa osoba i ta jedyna a czuje ze to nie prawda teraz czuje ze po prostu bylam dobra z braku laku zadna nie chciala przede mna wiec jak ja sie zgodzilam nie protestowal... w koncu mogl sobie ulzyc tak sie poczulam...twerdzi ze mnie kocha i pol roku temu tak mowil bo nie chcial zebym cierpiala... bez sensu tym bardziej ze wtedy obiecal ze wieciej klamstw juz nie bedzie ze to wszystko ostateczna prawda.. przykre nie potrafie mu zaufac w lozku mnie to jakos tknelo ze nie chce sie z nim kochac .. mogl powiedziec prawde od razu zrozumailabym w koncu to normalna rzecz... heh.. a wiecie co jest dla mnie szikujace jak mi powiedzial ze do niczego nie doszlo i to bylo nic takiego.... to ze piescil sie z gola kobieta i byl w niej w polowie on to uwaza za nic to bylo dla mnie szokiem... to dla mnie tez bedzie nic pieszczac sie z innym facetem bo tak to wnioskuje szok
Stary 2006-06-01, 08:24   #33
arek89
Przyczajenie

nieprawda faceta nie zmienisz . pewnie ma kochanke ,która spełnia jego marzenia.
arek89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-01, 08:28   #34
martna
Raczkowanie

Ray wspolczuje ci.W sumie facet zwabil cie do lozka na piekne slowka,ze jestes wyjatkowa i to na ciebie czekal a potem wyznal ze poprostu chcial sprobowac,wiedziec jak to jest byc w kobiecie...uprawiac z nia sexTez poczula bym sie z lekka wykorzystana

Co do mnie to ja ze swoim facetem jestem juz 3 lata ale sex dopiero zaczelismy uprawiac moze jakies pol roku temu.
martna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-01, 09:00   #35
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez facet_na_pustyni
masz racje, sam raczej strzeliłem z tym zdaniem, bo wiadomo, nie mam tak dlugiego doswiadczenia :P Wzialem to z obserwacji paru pobliskich zwiazkow - co prawda to chyba zly przyklad, bo jako osoba z boku mało mozna stwierdzic. Sam, mam nadzeije ze jest tak jak piszesz
jest. tylko nad tym trzeba pracować
Stary 2006-06-01, 09:52   #36
Tiger
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martna
Moze i sprawa gg jest dziwna i troche mnie przestraszyla ale nie wyciagam pochopnych wnioskowBede sprawe badac.Swoja droga to dziwne ze nawet jesli mnie nie kocha jak kobiete tylko przyjaciolke jest ze mna.Niby po co?Przez wzglada na rodzicow?By pokazac innym ze ma dziewczyne?Dla przyjemnosci fizycznej?Nie mam pojecia czy to jakis egoista,ktoremu nic sie nie chce czy poprostu homosexualista.

Nie chce go osadzać, ale dużo homoselsualistów ma normalne rodziny, sa mezami, ojcami, i prowadza podwójne zycie, bo tak im wygodniej, czasami sie wstydza lub boja otwarcie przyznać do tego.
Tiger jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-01, 11:11   #37
Ray
Zakorzenienie

marta ja ci tylko zazdroszcze ze ty na sex z tym chlopakiem zdecydowalas sie po takim dlugim okresie czasu ja taka madra nie bylam( przykro mi ze tak sie u ciebie dzieje.. moze wcale nie ejst tak zle moze nie jest homo bo jak pomysle jak mi moj tz opowiadal jak to byl z dziewczyna ktora olewal... ona mu robila oralnie dobrze on juz nie wysilal sie by jej zrobic.... probwal niby z nia sexu nie wyszlo moze on tez takim egoista jest pomysl
Stary 2006-06-01, 11:37   #38
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ray
marta ja ci tylko zazdroszcze ze ty na sex z tym chlopakiem zdecydowalas sie po takim dlugim okresie czasu ja taka madra nie bylam( przykro mi ze tak sie u ciebie dzieje.. moze wcale nie ejst tak zle moze nie jest homo bo jak pomysle jak mi moj tz opowiadal jak to byl z dziewczyna ktora olewal... ona mu robila oralnie dobrze on juz nie wysilal sie by jej zrobic.... probwal niby z nia sexu nie wyszlo moze on tez takim egoista jest pomysl
szczerze mówiąc nie wiem co gorsze.
wersja z egoistą jest bardziej raniąca. homoseksualistę można jakoś wytłumaczyć - chciał się przekonać czy aby na pewno go nie ciągnie do kobiet itd. egiosty nie ma czym rozgrzeszyć.
Stary 2006-06-01, 11:37   #39
facet_na_pustyni
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Ray, twoj przypadek pokazuje, ze klamstwo ma krotkie nogi. Moze chcial dobrze, a wyszlo zle - chcial pokazac ze jest OK, kłamiąc. Intencje dobre, tylko zle wyszlo.

Tez wiedz, ze facet inaczej patrzy na seks niz kobieta - my nie mamy oporow przed tym zeby przespac sie z panna, kiedy nic do niej nie czujemy, czesto nawet szybki numerek z nieznajoma panna jest uwazany za lepsze doznanie niz z partnerka ktora sie kocha - to juz tez zalezy od preferencji, osobiscie nie mialem okazji, tylko powielam teraz ploty kolegow. Ale co do tego, iz facet moze rozgraniczyc seks i uczucie to jest fakt o ktorym sie wie.

Z jednej strony nie mozesz go winic za to, ze lezal nago z panna, ktora byla mu obojetna - bo facet na to inaczej patrzy. Ale zaś z drugiej, klania sie pewna jego moralnosc - ja osobiscie, gdybym wiedzial ze panna cos do mnie czuje, a ja do niej nic, to pewnie nie przespał bym sie z nią - w przeciwnym wypadku zrobil bym jej wielkie swinstwo i zle bym sie czul w takiej sytuacji.

Nie zdziwil bym sie, gdybys teraz miala obawy, ze tak samo moze ciebie potraktowac.
facet_na_pustyni jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 09:22   #40
martna
Raczkowanie

Ray moim zdaniem powinnas przeanalizowac zachowanie swojego partnera podczas sexu.Przyjzyj sie jak on sie wtedy zachowuje..Czy zalezy mu na twojej przyjemnosci?Czy stara sie by ci bylo dobrze czy tez liczy sie dla niego jego wlasna satyswakcja:Jesli bowiem w sexie on stawia sie na piedestale to wiadomo ze poprostu kreci go sam fakt stosunku.
Mezczyzni sa podczas sexu latwi do rozszyfrowania:PWystarczy sie im przyjzec i od razu sie wie czy dla nich to tylko przyjemnosc fizyczna czy rowniez i duchowa.Ja poprzez takie podgladanie mojego TZ-ta w sytuacjach intymnych pozanlam ze woli oral od zwyklego stosunku
martna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 14:59   #41
Pigula
Raczkowanie

Według mnie facet chyba doznał jakiegoś traumatycznego przeżycia kiedyś w młodości - pomóc może tylko otwarta i szczera rozmowa.

Nie jestem w stanie zrozumiec jak może kogoś nie kręcić nagie kobiece ciało.
Bo to, że miłość francuska sprawia mu ogromną frajdę akurat mnie nie dziwi. Nie znam faceta, który by tego nie lubił.
Pigula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-02, 15:05   #42
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Po pierwsze,czy osoby które piszą "nie kocha cie" ,"ma kochanke" maja jakies dowody na to czy cos? Takie pisanie w ciemno moze tylko rozdrzaznic i wzbudzic niepotrzebne podejrzenia.
Co do TZ Ray,z jednej strony "co było a nie jest........" Nie wypytywałabym po prostu o poprzednie dziewczyny i zwiazki,ani to z kim i jak daleko sie posunał. Bo i po co? Inna dziewczyna,inny zwiazek,inne uczucia,inne sytuacje. Takie grzebanie w przeszłsoci partnera czesto rani pytajcego i zmusza do klamstwa pytanego.
Z drugiej strony,sklamac nie powinien,ale wez pod uwage tez jego intencje,to czym sie kierowal.
W ogóle mam wrazenie (czytajac rozne Twoje wypowiedzi),ze cos niedobrego dzieje sie miedzy wami,za duzo "ale" jest w tym zwiazku.

Pkawecka chciałabym miec taką życiowa mądrośc jak ty

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-03, 13:10   #43
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja
Pkawecka chciałabym miec taką życiowa mądrośc jak ty
dziękuję za uznanie
jak będziesz w moim wieku to będziesz miała
Stary 2013-12-02, 18:18   #44
JanePanzram
Zakorzenienie

to chyba jakiś nowy poziom absurdu, jeśli chodzi o reklamę
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości