![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: moja kosmetyczka :)
Cytat:
te?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
to ja jestem chetna na nie wszystkie
![]() a masz jeszcze ta kontorowke po prawej?http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1145610868 i przypomnij mi czym bylas zainteresowana u mnie ![]() mysle jeszcze nad korektorem jaki to jest kolorek,naturalny?
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() te pozostale sa za mocne, a moze jeszcze masz jakas delikatniejsza, a moze jakas szminke? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ona jest brazowa, nie ma metki z rozmiarem, ale to jest m-ka, postaram sie wrzucic pozniej fotke no i trzymam bluzeczke dla Ciebie
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
przepraszam Cie ale ost mam maturki i brakuje mi czasu zeby siedziec na kompie.
ta bluzeczka byla i jest, moge ja oddac, ale za same blyszczyki to malo, ona jest firmowa z clockhouse a te szminki to mozesz cyknac fotki odcieni?przeterminowanych szminek nie chce. zaproponuj mi cos innego buziaki ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1147124363 mysle o nim ale nie moge sie polapac jak sie go zapina ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
no nie wiem, na razie mam tylko to co w watku, nie mam czasu szukac nic wiecej, wiec jesli nic nie znjadziesz to trudno. A z kosmetykow nic?
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
![]()
twarz:
Róż Bourjois kolor Tomette 72 zuzycie minimalne, mam go z wymianki i doszedl z popekana nakretka, skleilam ja zeby sie dokrecal, w niczym to nie przeszkadza podklad Rimmel Hydrasense kolor 103 Soft Beige rowniez z wymianki ciezko mi okreslic zuzycie, mysle ze zostalo okolo polowy korektor zielony Bell uzyty kilka razy podklad Inglot zostalo na wyprobowanie oczy: tusz Astor Air Max ciemny braz, prawie jak czarny, rowniez z wymianki ciezko mi okreslic zuzycie jest mokry zolty cien do powiek czarna kredka do oczy zostalo 90% biala kredka zostalo 50% usta: szminka Manhattan szminka Constance Caroll paznokcie: odzywka do paznokci z kreatyna zostalo 90% lakier Bell nowy lakier Lovely z brokatem i hologramami zostalo 70% włosy: Joanna brylantyna do wlosow ubytek 5% akcesoria: pedzel do rozu sztuczne pazurki 16szt zapachy: woda toaletowa Lacrosse, podrobka Lacoste Touch of Pink zostalo mniejsze pol szukam: maski WAX do blond wlosow szamponu Wella Regenal kosmetykow do opalania toniku Garnier do cery mieszanej tuszu MF 2000 Calorie lub innego fajnego tuszu kulek brazujacych dobrej odzywki do paznokci różu Bourjois jasniejszego kolorku Dermacolu podkladu Loreal Ideal Balance Smackersow blyszczyka Glam Shine kosmetykow Deborah jak mi sie jeszcze przypomni to dopisze ![]() ZAPRASZAM! ![]() na wymianke mam jeszcze rzeczy z watkow ciuszkowych
![]() |
![]() |
#39 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Bourjois, Astror, Rimmel, Manhattan i inne... DOKŁADKA zapraszam!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Wątki regulaminowo połączone-aby tego uniknąć, proszę stosować się do regulaminu w kwestii ilości zakładanych wątków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
hooooop
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Witam. Wszytkie te rzeczy, które ode mnie chcesz ( no, oprócz Lacoste) zamieniłabym na Twój róż Bourjois, podkład Rimmel i tusz Air Max ( tylko ile go mniej więcej jest? mniej niż połowa, czy jest świeży i do kiedy ważny?)
Jakbyś zapomniała co chciałaś, to http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=119837&page=2
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.