![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Eurowizja 2018
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- O matko, ta piosenka Marii Niklinskiej... ooookropna. Dlaczego tak wielu artystow mamrocze po angielsku? Ta piosenka Famous calkiem niezla, ale dlaczego mialaby nas reprezentowac Estonka? Moje typy: DELIRIUM oraz piosenka GROMEE. ![]() Edytowane przez 62f33e9ec77d3cf0943e95da9955941e4a625c6c Czas edycji: 2018-01-11 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
![]() [1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;8042198 1]Dla mnie wszystkie te piosenki sa za malo wyrozniajace sie. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- O matko, ta piosenka Marii Niklinskiej... ooookropna. Dlaczego tak wielu artystow mamrocze po angielsku? Ta piosenka Famous calkiem niezla, ale dlaczego mialaby nas reprezentowac Estonka? Moje typy: DELIRIUM oraz piosenka GROMEE. ![]() Takie samo można zadać pytanie dlaczego Margaret polka, ma reprezentować Szwecję? też mi to trochę zgrzyta, zawsze to lepiej jak Polskę reprezentuje Polak. ![]() A Gromee też mi się podoba, ale nie wiem.. on się zgłaszał oficjalnie w ogóle?
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że teraz na eurowizji trzeba jednak czymś się wyróżnić. Piosenka/cała otoczka musi być inna niż zawsze, czy niż pozostałe piosenki na eurowizji, to musi być coś nowego, świeżego, innego. Ostatnie zwycięstwa idealnie to pokazują Portugalia, Ukraina, Konczita... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
💑🐱📚👶
|
Konczita miała/miał (jak kto woli
![]() Pamiętam, jak swego czasu wygrały Niemcy z Leną i jej Sattellite (czy jakoś tak) i tę dumę, że wygrała piosenkarka na którą oddałam swój głos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 Edytowane przez beatiska Czas edycji: 2018-01-11 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego bardzo ciekawi mnie jak będzie w tym roku ![]() Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Nie no nie zdziwie sie jak na eurowizje pojedzie slawomir xd.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie wszystkie piosenki sa nijakie i nie maja tego czegos, co przykuwa uwage.Gdyby chociaz wykonawca mial charyzme. A tu ni hu, hu. Sama nie wiem kogo bym widziala, z jednej strony podejrzewam, ze Sylwia Grzeszczak ma kawal glosu i gdyby sie postarala, wysmarowalaby piosenke, ktora moglaby sie spodobac. Z drugiej mysle sobie, ze to takie przasne i nic by z tego nie bylo. Dawno temu, myslalam o Dodzie, ona potrafi sie "przymilic" publicznosci ale tu znowoz posucha z piosenkami a same cycki od paru lat na eurowizji sie nie sprzedaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
💑🐱📚👶
|
Ja tam lubię i Sławomira i Martyniuka
![]() W sumie przy piosenkach disco polo ludzie jednak lubią się bawić xD EDIT: KLIK Przesłuchałam. Niektóre słuchało się nawet przyjemnie, ale żaden utwór nie urywa... ![]() Edytowane przez paula1456 Czas edycji: 2018-01-13 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
Hahahah wyobrazam sobie Zenka i przez twe oczy zielone na Eurowizji :-D
Nie rozumiem trochę zasad eliminacji krajowych. Jaki to ma sens jak różni wokaliści próbują sił w różnych krajach, na zasadzie: może gdzieś się zalapie... Margaret jako reprezentantka Szwecji na przykład, czy to nie byłoby dziwne? Albo pamiętam jak Denzel brał udział kilka lat temu w polskich eliminacjach. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
O, znalazłam dziś co nieco informacji
![]() http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...18-eliminacje# Czyli startujący w polskich eliminacjach muszą mieć polskie obywatelstwo. A jeżeli chodzi o to kto bierze udział: nie znam żadnych z wymienionych tam wokalistów, którzy się zgłosili ^^ Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2018-01-14 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Ja też kojarzę tylko te dwie osoby. Isabell Otrębus wydaje się w miarę sensowna. Inni podejrzewam nic szczególnego, ale zobaczymy.
Skoro kandydaci muszą mieć polskie obywatelstwo to chyba ELYSA nie zostanie przyjęta? o ile się zgłosi/nie została przyjęta o ile się zgłosiła. Chyba, że jakimś cudem ma polskie obywatelstwo.
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie najlepszy występ to występ Michała Szpaka. a ogladam Eurowizję juz dobrych kilka lat. a może juz kilkanaście? chyba od 2006 roku, ale musialabym sprawdzic czy Sławomir miałby szanse? dla nas może jest chwytliwy, traktujemy z przymrużeniem oka, bawimy się. ale to dalej rock-POLO, czyli europa może nie zrozumieć.
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, faktycznie. Pomyliłam się
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Hahah, a ja uwielbiam Orzecha <3 te jego komentarze są wspaniałe :-D to dla nich jest sens wciąż oglądać Eurowizję i nie wieje nudą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Co sądzicie?
#50 |
Zakorzenienie
|
Operate " Above" , powiem, ze mnie intryguje ale Otrebus wygrywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Będziemy występować w drugim półfinale, w drugiej połowie - to chyba dobrze
![]() A to nasi rywale: Rosja Serbia Dania Rumunia Australia Norwegia Mołdawia San Marino Holandia Czarnogóra Szwecja Węgry Malta Łotwa Gruzja Polska Słowenia Ukraina. Mocni rywale: Rosja, Australia, Szwecja. Choć jeszcze nie znane są piosenki, to te kraje (jak dobrze kojarzę) zawsze mają dobre propozycje (choć Australia od niedawna ![]() http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/...ka,nId,2515775
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ukraina też często w topce jest.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Francję będzie reprezentować Madame Monsieur https://www.youtube.com/watch?v=RROBzwGJNeo
Faworytem był Lisandro Cuxi https://www.youtube.com/watch?v=L5boFWHL4Pw |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Francja od lat się nie popisala. UK, Niemcy tak samo. Swego czasu Bałkany miały przepiękne utwory ❤
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Faktycznie, często bywali wysoko.
Cytat:
![]() Ta druga nie w moim klimacie, ale też niezła. Cytat:
![]() Bałkańskie piosenki bardzo lubię ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Eurowizja 2018
To chyba duet, który będzie reprezentował Hiszpanię
A to reprezentant Czech -- Jak coś źle mówię to mnie poprawiajcie, żebym nikogo nieświadomie w błąd nie wprowadzała. ![]()
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2018-02-04 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Podoba mi sie, ze juz dwie piosenki nie sa po angielsku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||
💑🐱📚👶
|
W ogóle mi się nie podoba
![]() Cytat:
![]() Ta druga nie moje klimaty ![]() Cytat:
![]() Czechy - fajny beat, i fajna gra na trąbce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Z tych 3 piosenek, najbardziej w ucho trafia mi ta czeska propozycja.
Francuska mnie nie zachwyca, a ta hiszpańska to ma taki klimat jak zeszłoroczna Portugalia, w sensie, że taki bajkowy, a la Disney ![]() ![]() Bardzo podoba mi się jedna z propozycji do Eurowizji z Rumunii, nie wiem czy miałyście okazję posłuchać. Wpada w ucho i myślę, że mogłaby zająć wysokie miejsce - Serena "Safari" https://www.youtube.com/watch?v=lpeuIu-ZYJY
#60 | |
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Właśnie przesłuchałam kandydatów ze Szwajcarii i nawet dwójka mi się spodobała: 1. 2. Co sądzicie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.