![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mecz Polska-Kolumbia
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Brak mi slow po prostu na temat tego gola. Chociaz z drugiej strony bramkarz Kolumbii napewno sie cieszyl, pewnie to byl pierwszy gol w jego karierze ;p I jeszcze do tego wszystkiego popisowa gra pinokia potocznie zwanego Rasiakiem ;] Cyrk na kolkach i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]()
mecz ogólnie żenada!! nie tylko za to ze bramkarz zdobył gola ale te podania piłkarzy do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja mogę powiedzieć tylk jedno: ŻENADA!!!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
owszem, zaluje ze Franek i Dudek nie jechali na Mundial, ale taka była decyzja trenera, na poczatku wojowałam, ale mi przeszło. I dzisiaj nie sądze zeby cos wskórali.
atmosfera na meczu- porażka, wstyd mi za naszych "kibiców". jak zawsze- jestes na topie, kochamy cie, jak ci nie wyjdzie, nienawidzimy. typowo, zdazylam sie przyzwyczaić. wstyd mi bo moi koledzy byli na tym meczu i pewnie tez gwizdali, zaluje ze z nimi nie pojechałam, dostali by po łbie ostro. tez rozśmieszyla mnie bramka bramkarza ![]() uwazam, ze nie jest to powod do publicznego wysmiania go, mi by bylo cholernie przykro i bez takich komentarzy. co do gry naszych piłkarzy, uwazam ze Tygrys juz przedstawil punkt widzenia. Nie wyszło, trudno, ale trzeba miec nadzieje, ze bedzie lepiej. Nie wieszac kotów na selekcjonerze (to najłatwiejsze, bo jakby wygrali to oczywiscie ktorzby tam pamiętał, ze nie ma jurka i tomka?) I nie wyśmiewać ich, bo tak naprawde pewnie duza czesc z was obejrzala sobie 10 minut meczu, cos usłyszała od chłopaka i napisała pare trendy zdań. wnerwilam sie. a niech tu ktos sprobuje napisac jak bardzo kocha naszych chlopaczkow jesli uda nam się wygrac za tydzien. oj bede gryzła.
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Widzieliście mecz Polska - Kolumbia?
łaaaaał, zabłysnęłas.
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Jest już taki wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Katem oka i pozostawiam bez kometarza
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
tak na marginesie, boskie niemcy przegrywają z japonią 2:0.
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=120485&page=2
na pierwszej stronie był nie musiałam szukać ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Lee...choćby wygrali ten Mundial to Jurka i Franka mu nie zapomnę
![]() A Tomka Kuszczaka też mi szkoda, przykre, ale z drugiej strony to nie powinno się zdarzyć. Zobaczymy za 10 dni.
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, sorka, jakoś nie zauważyłam
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a jesli chodzi o to ze nawet najlepszym sie zdaza... to powiedz ktorym?? wierzysz w to ze nie wybranie najlepszych zawodnikow nie było błedem?? hm...no tak przyłaczasz sie do tych co mowia trudno,nikt nie zawinił, to pewnie przez pogode-cisnienie nie to inny klimat...itd... ![]() i bardzo jest mozliwe ze ta pewna duza ilosc co obejzała 10 minut albo usłyszała od chłopaka to własnie Ty... ![]() ![]() ja napewno nie bede pisała ze ich kocham bo sa beznadziejni a ogladanie kolejnego meczu byłoby chyba zabijaniem czasu... pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Króliczku, myślałam tak samo, bo szkoda zawodników, bo doświadczeni, bo warto, żeby pojechali, chociażby za zasługi.
ale skoro bramkarzem nr 1 miałby byc boruc (bo tak podejrzewam) to po co mialby jechac jurek? wkurzalby sie ze jedzie, a nie moze zagrac. Jurek chce byc number 1, a nie 2. to samo z frankiem- jest napastnikiem, ale nie numer 1. Owszem tu jest inaczej, bo napastnikow zwykle jest wiecej (zalezy jakim gra sie ustawieniem) ale mimo wszystko, nie wyszedłby w pierwszej 11 a pewnie na to by liczył. Pogorszyła by sie wtedy atmosfera w zespole, padł by klimat. staram sie zrozumiec główkowanie janasa, zreszta juz za tydzien sie dowiemy czy dobre ![]() pzdr!
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Co do zdarzania się najlepszym...
wrzutka za koszulę Reinie w meczu o puchar Anglii - szkolny błąd. Dużo jeszcze takich możnaby wymienić. Nie bronię Tomka, bo przykro mi z powodu tej bramki, chłopak jest młody, na celowniku wysokich rangą klubów, szkoda, ale ten błąd nie powinien był się wydarzyć. EDIT: mnie to boli. Bo więcej nie pojadą, bo Janas obniża rangę naszego zespołu, bo po Kuszczaku widać, że przydałoby się doświadczenie (bo na to zrzucam tę niefortunną bramkę). Ale skoro już go nie wziął to nie powinien był kombinować z Tomkiem, tylko dać miejsce w okienku Arturowi. Niepotrzebnie psuje amosferę w zespole. Skoro miał być nr 1, to powinien być nim już dzisiaj.
![]() |
#47 |
Podróżniczka
|
Mecz to porazka
![]() ![]() ![]() ![]() O bledach Janasa [czyt. powolania kadry ] sie nie wypowiadam - temat rzeka i mozna to czytac na kazdym forum - ogolnie mowiac zgadzam sie z wiekszoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też przecież jest zasłużonym polskim zawodnikiem. ani dudek, ani frankowski nie są aktualnie najlepsi. po co nam absolutnie nieskuteczny napastnik, i bramkarz, który cały sezon spędza występując w reklamach, a gra raz na dwa miesiące. zresztą, gdyby to dudek puścił taką bramkę, wtedy wszyscy pytaliby czemu nie pojechał kuszczak.. przecież jest taki młody i utalentowany.. edit: zgadzam się - temat rzeka, i to taka raczej rwąca.
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Ach Ci Nasi chłopcy nie pokazali klasy.
Chyba My KOBIETY musimy zabrać się do grania w piłkę nożną. ![]()
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
owszem są to zawodnicy, wiele porażek wpisanych jest w ich, jak to nazwałas, rejestr ale czy to znaczy, ze mozna ich traktowac jak jakies polepszacze humorów? jak im sie nie uda, to sie wyżyjemy, a jak uda to troche sie pocieszymy? co do najlepszych, to co mam ci wymieniac z nazwiska komu sie zdazylo? ile debilnych skoków narciarskich mial hannawald? najlepszy niegdys skoczek swiata schmitt? a kto powiedzial ze to byli najlepsi zawodnicy? ty tak mowisz? czymze jest twoje zdanie w tej kwestii? a moze "tak sie mowi" ? haha ja nie jestem w tej czesci 10 minutowców, bo nie wiem czy zauwazylas, ale ANALIZUJE mecz a nie spisuje go na straty i powielam bezsensowne schematy. ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
MagdziaS- masz racje, Dudek bylby bardzo mile widziany na mundialu, sama z sercem na dłoni oglądałabym go na ekranie
![]() ja starałam sie jakos zrozumiec janasa, wydedukowac dlaczego tak zrobil, i podejrzewam, ze mógł tak myslec, jak napisalam w poprzednim poscie. bralam udzial w dyskusji z nim na onecie kilka dni temu (moze tydzien) i w mniej wiecej taki sposob sie "usprawiedliwial".
![]() |
#53 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() poprostu ludzie daja opinie ![]() ![]() naszczescie honorowa bramke mamy ![]() ![]() he he a dla Ciebie Ci zawodnicy co pojechali sa najlepsi?? Rasiak?? Kuszczak?? Kosowski?? przeciez oni ani nie maja doswiadczenia ani chyba talentu ![]() nie oburzaj sie tak bo az mi monitor paruje ![]() aha a mi nie chodziło o skoczkow czy innych tylko o piłkarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Do MagdziS:
a co mial powiedziec? wiedzial ze kazde jego slowo bedzie wypisywane we wszystkich dziennikach nie tylko sportowych. musial jakos sie asekurowac. nie chce go usprawiedliwiac, zle wyszlo, bo jestem teraz jakims poplecznikiem janasa ![]() ![]() do uslyszenia 9 czerwca ![]() pozdrowiska
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.ale gdzie ja napisalam ze mnie ktos wyzywa? 2.nie, nie sa to dla mnie najlepsi zawodnicy, ale dla janasa tak, skoro ich powołał 3. nie oburzam sie, ale traktuje powaznie to, co pisze. 4. jaka roznica czy skoczkowie czy pilkarze? wszyscy sa sportowcami i schemaciki powielają sie w kazdym sporcie. pozdrowka. wychodze, wiec jak cos odp jutro ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
a ja uwazam tak:
mecz byl sparingowy to chcial sprawdzic obu bramkarzy dlatego gral i boruc i kuszczak (to odp na pytanie czemu boruc nie gral calego meczu) lepiej ze taka bramke wpuscil w sparingu przed mundialem niz w trakcie mistrzostw, tylko glupek dwa razy popelnia ten sam blad ![]() co do tego jak janas wyjasnial swoje wybory do kadry, to chcialem zauwazyc ze od poczatku swojego prowadzenia kadry niezbyt chetnie komentowal co sie dzieje w druzynie i czym sie kierowal przy powolaniach, wiec i tym razem nie zrobil wyjatku nie ma co gdybac co by bylo gdyby byl franek czy dudek, nie ma ich i koniec trzeba obserwowac, dopingowac tych co sa ![]() Dudek i franek nie pojechali z reprezentacja polski, a popatrzcie sobie na sklady innych reprezentacji gwarantuje wam ze o wiele wiecej znanych zawodnikow nie pojechalo a zastapili ich mlodzi, takze polska nie jest wyjatkiem
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
zgadzam sie z tygrysiatkiem
![]() Magdziu- no taaaaak ![]() pozdrawiam i teraz na fakcie ide, bo mnie zlinczuja, ze sie tyle szykuje, a ja po prostu siedze na wizazu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.