![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: KRAM Basi39 - wszystkie półki :)
Może znajdziesz coś za cienie sephora?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
witaj Basiu
znajdziesz cos u mnie za wodę termalną avene pozdrawiam basia http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120784 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Lolu zastanowię się ok? Szczerze mówiąc podkład wolałabym wymienic na inny podkład, ale na razie nie mówię, że nie.
![]() ennkaa dziękuję, ale nie masz nic z rzeczy, których potrzebuję. abar u Ciebie wpadło mi w oko jedynie serum pod oczy, ale nie sądzę, zebyś chciała je wymienić na wodę termalną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
bede szczera i powiem ze chyba na początku grudnia zeszlego roku.Ja trzymam je w lodówce poniewaz lepiej dziala na opuchnięcia rano. Po swiatlo widac ze pozostala 1/3
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Basiu to jeszcze raz ja patrze czego potrzebujesz i wyczytalam ze krem do biustu
mam krem modelujący eris-a uzyty z 5 razy -dostalam 25.04. na urodzinki a mnie by dalej interesowala woda avene, ten sztyft avonu i tonik dr.Hauschka co ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.aptecus.com/product_info....e7638429608388 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
tak to wlasnie ten
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemyśle sprawę i w poniedziałek rano dam konkretną odpowiedź. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Basiu masz pełną skrzynkę i muszę tutaj wkleić
Basiu, powiem szczerze, że jednak w Twoim wątku nie ma rzeczy mi niezbędnych. Masz ładne cienie , ale nie moje kolory, podkład za jasny albo za ciemny,róży i pielęgnacji mam pod dostatkiem.Zapachy lubimy chyba inne, ja choruję na Pamplelune-Guerlaina i meteorki różowe,ale nikt nie chce się podzielić ![]() Wobec takiej sytuacji nie wiem co zrobimy ??? Chociaż mam pomysł...,ponieważ to ja zaproponowałam korektor i jakgdyby zapoczątkowałam całą sytuację,więc mogę Ci go wysłać teraz, a u Ciebie wybiorę sobie coś jak kiedyś zrobisz dokładkę i coś wpadnie mi w oko- ale wtedy będę miała pierwszeństwo ![]() Co Ty na to?, to nie jest żadne poświęcenie z mojej strony, ot może sprawię Ci małą przyjemność . dusia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z korektorkiem się nie pali - mam obecnie jeszcze swój ArtDeco a i teraz lato to zamiast różu mogę używać brązerków, tak, że poczekajmy, tym bardziej, że w tej chwili wstawiłam do kramiku praktycznie wszystko co ew. mogłabym oddać, więc nie wiem kiedy znów cos do niego dołożę. A jak będę coś ciekawego miała odezwę się do Ciebie i jeśli będziesz miała jeszcze korektorek i róż, a coś Ci z moich kosmetyków podpasuje wtedy się wymienimy ![]() Skrzynka pozamiatana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Basiu, nadal posiadam na wymiane Redermic LRP do cery normalnej/ mieszanej. W Twoim kramiku spodobaly mi sie tylko kuleczki ArtDeco, ale te kupilam sobie sama pare dni temu w odcieniu 07
![]() - swiezego tuszu do rzes - plynow micelarnych - Effaclar K LRP - Active C LRP - samoopalacza Avene/LRP - kosmetykow Zero Frizz - kosmetykow Biosilku likiwdujacych zolte refleksy do wlosow blond - ciekawej kolorowki: cieni w kolorach brazow, bezy, rozu, szarosci... - bialej/bezowej kredki do oczu - filtru DP 50 LRP Czekam tez na inne propozycje, dot. kolorowki. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko hej
![]() Trzeba było nie kuować kuleczek ![]() Wymienionej przez Ciebie pielęgnacji sama poszukuję - patrz pierwszy wpis ![]() Jeśli chodzi o kolorówkę, którą ew. mogłabym oddać to jest również wymieniona w pierwszym wątku. W odcieniach brazów mam paletkę cieni Spehora, natomiast w odcieniach szarości limitowaną paletkę cieni Diora. Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2006-06-10 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Basiu, mi sie te kuleczki dalej podobaja (zakochana w nich po prostu jestem i drugi odcien tez by mi sie przydal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
To, co mam w kramiku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=redermic , jesli nic Ci sie nie bedzie widzialo, to jeszcze moge poszperac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
A co powiesz na Redermic plus plyn micelarny Sensibio Biodermy (zuzyty ponad polowe, jakos nie cale 3/4) ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.