|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Spodnica,klapki ,guerlain,fendi,revlon,ha uschka,ksiazki
1.revlon skinlights face illuminator , 03 peach light- pojemnosc pierwotna 40 ml ,uzyty moze z 3 razy ,po kropce roztarte na luku brwiowym
2.spodnica RINASCIMENTO,roz s/m ,zalozona raz,dł 70 cm z wystajacym tiulem ,szer:39 ,lancuszek mozna odpiąc. 3.Super brązowe klapki,bardzo wygodne. Uzywane 3 razy ,stan dobry.roz. 39,. dł wkladki 24,5 4.ksiazki : Daniel steel "Toksyczni panowie" Parson "Mężczyzna i chlopiec" Nurowska :"Rosyjski kochanek" Chmielewska ":Książka poniekąd kucharska" przeczytane raz ,stan bardzo dobry. foty :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=124053 reszta bedzie dorzucana wymienie na: perfumy ,filtry,kosmetyki apteczne duze torby,ciekawe ciuchy i bizuterie. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2006-06-15 o 19:16 |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spodnica,klapki ,guerlain,fendi,revlon,ha uschka,ksiazki
2.Sephora baza pod podklad sephora professionnel perfection makeup base ,nowa ,nieotwarta
3. Art deco,baza pod cienie ,maznieta raz. znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
hetnie obejrze fote bucików
![]() i interesuje mnie 1.Guerlain,Terracotta, Terre du desert. Limitowana wersja pudru brązującego. Waga 10 g. Piękne połaczenie pudru brązującego i ślicznego rozświetlacza,delikatne drobinki pieknie opalizuja na skórze,sa idealnie malutkie dzięki czemu nie wygląda sie jak choinka,puder delikatnie brązowi,mozna podkreslic kosci policzkowe. Ma idealna konsystencje ,nie jest za miękki ale tez idealnie nabiera sie na puder. Posiada lusterko. Nie wysusza skóry ! Polecam Puder używany ,widac jeszcze tłoczone logo na pudrze. Mała dziurka to moje nieostrozne zahaczenie zbyt ostrym pedzlem ,nie wplywa na jakosc pudru . Nie posiadam pudełka. znajdziesz cosik? |
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo podoba mi sie spódnica , baza pod podkład Sephory oraz baza pod Ciebie. Na wymiane to co w wątku oraz:
1.Tester kremowego pudru brązującego Heleny Rubinstein -Golden Beauty Compact Bronzer - użyty kilka razy 2.Dermacol- odcień 215 - Użyty ze 3 razy , znikome ślady 3.Vichy Capital Soleil -Żelowe mleczko ochronne do ciała. 7ml.(Ultrawysoka ochrona SPF 60 + UVA ULTRA.) 4. Bluza New Yorkera Edytowane przez dorrisha Czas edycji: 2006-06-15 o 14:13 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie poz. 1 2 3 i 4
może coś wypatrzysz u mnie ? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122370 |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Joanna
RedButterfly ,Dorrisha ,manilia nic nie wypatrzylam , Justek poodba mi sie taka skorzana torebka,masz moze jeszcze jakies fotki i wymiary ? moriam,podoba mi sie ta srebrna bluzeczka ,skrobij wymiary ![]() dziewczyny,wiem wybredna jestem ale nie chce wymieniac tego na sile . |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
1.Guerlain,Terracotta, Terre du desert
zapraszam do siebie
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Interesuje mnie: 4.revlon skinlights face illuminator , 03 peach light- pojemnosc pierwotna 40 ml ,uzyty moze z 3 razy ,po kropce roztarte na luku brwiowym Zajrzyj do mnie, moze cos Ci sie spodoba: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=123232 Przejedz przez cala pierwsza strone, bomiedzy pierwszym watkiem a dokladka w 25 sa tez zdjecia bizuterii
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
torunskagwiazda (fajny nick ),connie nic nie wybralam
dzieki
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Interesuje mnie: 2.Sephora baza pod podklad sephora professionnel perfection makeup base ,nowa ,nieotwarta znajdziesz coś ??? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120182 moje ciuszki i kosmetyki
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Justek owszem
podobala mi sie taka brazowa torebeczka ale zostalo mi tlyko na wymiane :revlon,klapki i spodnica.kami-bazy juz nie ma
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szer. w biuscie-37cm dł.od ramia-55cm,od pachy-31cm. bluzeczka sporo sie ciagnie nawet do 100-105cm w biuscie będzie ok. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, najbardziej zalezało mi na bazie i puderku, zrezygnuję w takim razie.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
S,M.
przejrze twoj watek
Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2006-06-16 o 11:49 |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
poprosze o wymiary bluzeczki w bialo-czarne paski
wymiary bluzy ktora wkleilas wyzej i ew, foto na maila bo chcialabym je powiekszyc a nie da da rady z tego ktore wkleilas pamana@o2.pl doczytalam ze masz jakis sweterek z golymi plecami ? jest aktualny? masz fofto ,wymiary? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
sweterek z gołymi pelacami? możesz mi powiedzieć o który Ci chodzi. Wymiarki i zdjęcia napisze jutro gdyż niema mnie dzisiaj w domku.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
cholerka ,chyba ze cos pokrecilam....hmm zaraz sprawdze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.