Chciałbym tutaj prosić o pomoc. Jeśli się nie uda wyląduje na ulicy. - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-21, 23:42   #31
gryx82
BAN stały

Dot.: Chciałbym tutaj prosić o pomoc. Jeśli się nie uda wyląduje na ulicy.

Kojarzę bardzo podobne wpisy i prośbę o wsparcie w komentarzach na Pudelku, sprzed jakichś dwóch miesięcy (tam też była mowa o pokoju w hotelu robotniczym, który jest opłacony "do końca tygodnia, a potem na bruk" itd.). Oczywiście to tylko moje domysły, dowodów de facto nie mam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 05:43   #32
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Kojarzę bardzo podobne wpisy i prośbę o wsparcie w komentarzach na Pudelku, sprzed jakichś dwóch miesięcy (tam też była mowa o pokoju w hotelu robotniczym, który jest opłacony "do końca tygodnia, a potem na bruk" itd.). Oczywiście to tylko moje domysły, dowodów de facto nie mam
Smutno mi się robi jak ktoś bierze mnie za oszusta.. na nic innego nie proszę jak tylko na opłacenie hotelu. Numeru telefonu Wam nie podam bo go nie mam ale każdy kto mi pomógł i myśli że jestem oszustem zapraszam do kontaktu. Jak pisałem wstawię nawet dziś tutaj screena paragonu że naprawdę wpłaciłem. Co do pokoi są tutaj jednoosobowe, ale tylko 3 w cenie 470 złotych. Jeśli ktoś potrzebuje dowodów jakichkolwiek to zapraszam na pv. Z pudełkiem też jest prawdą dzięki pudelkowicza opłaciłem ten styczeń , w załącznikach parę zdjęć nie wiem co jeszcze mogę wysłać. Co Facebooka nie wiem co masz na myśli. Gdy jeszcze mieszkałem w domu miałem komputer chyba oczywiste. I zainteresowania też. Ale raczej nic tam nie znajdziesz co by sugerowało że jestem "bogaty" :/

Jeszcze odniosę się do cen. Są tutaj raczej ustalane "indywidualnie" pokoje jednoosobowe są tutaj tylko 3 i te pokoje są bez łazienek z czego są trochę tańsze niż reszta że względu że są jeszcze małe ledwo można tam stanąć. Co do tego że ci mówiła o pokoju dwu osobowym to tylko dla tego że jedynek tak naprawdę nie ma. Wszystkie zajęte przez "stałych" klientów. Dla tego ci nawet nie proponowała. To jest tak naprawdę hotel robotniczy a nie hotel normalny w tym okresie są tutaj praktycznie sami Ukrainy w pokojach 4- osobowych. Cena jaką ja mam to 470 złotych ale tylko za pełny cały miesiąc wynajmując np na jedną noc albo płacąc za kilka dni liczą DROŻEJ

Jeszcze dodam że to chyba nic złego, że piszę tutaj na pudelku czy netkobiety samo założenie zbiórki raczej nie przyniesie żadnych efektów. Znacie moje dane, wiecie gdzie aktualnie przebywam. W niczym nie skłamałem wszystko co uda mi się uzbierać przeznaczę na opłacenie hotelu. Na tym chciałbym zakończyć tę podejrzenia co do tego że jestem oszustem. Każdy kto mi pomógł dziękuję. Każdy kto chce a ma wątpliwości zapraszam na PW. I wiem tez że to już drugi raz gdy proszę o pomoc ale gwarantuje że ostatni jeśli tylko uda mi się uzbierać żeby opłacić luty. Jeszcze raz.. za oszusta się nie uważam w niczym nie skłamałem i wszystko co napisałem jest prawdą. TYLE

I jeszcze dodam.. tylko tyle że była już jedna Pani która mnie za oszusta uważała i napisała do administracji strony pomagam która moja zbiórkę zablokowała żeby ją odblokować musiałem się zweryfikować i dodać zdjęcie przedstawiające mnie co było dla mnie dość ciężkie ponieważ mam strasznie niska samoocenę ale się przełamałem i zdjęcie dodałem. Serio mam dość udowadniania tego że oszustem nie jestem.

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180122_064756.jpg (94,4 KB, 211 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180122_064529.jpg (21,3 KB, 194 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180122_064517.jpg (45,7 KB, 204 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180110_102143.jpg (68,0 KB, 237 załadowań)

Edytowane przez krystianPomagam
Czas edycji: 2018-01-22 o 07:56
krystianPomagam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 09:56   #33
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Pewnie, że przykro, ale sam pomyśl jak to wygląda dla nas.
Pisze koleś, że jest bezdomny i potrzebuje kasy - ale do schroniska nie, bo trzeba zaświadczenie, a za zaświadczeniem trzeba długo chodzić, a poza tym nie ma miejsca.
No nie ma - u mnie w Kielcach w dwóch schroniskach jest łącznie 6 miejsc wolnych. Jest zima, więcej ludzi szuka miejsca.
Super, że można Ci pomóc i oszustem nie jesteś, że masz dach nad głową, co zjeść i pracę. Naprawdę. Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia! Obyś już nie musiał wracać do tego, jak żyjesz teraz

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 10:16   #34
yoona
Zakorzenienie

Ja rowniez Ci zycze,zebys sie pozbieral i.poszedl do.pracy,bo zarobienie 500zl przez młodego faceta to nie wyczyn. I dosc wymówek,boisz sie pracowac-to cos z tym w koncu zrób

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 10:21   #35
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Pewnie, że przykro, ale sam pomyśl jak to wygląda dla nas.
Pisze koleś, że jest bezdomny i potrzebuje kasy - ale do schroniska nie, bo trzeba zaświadczenie, a za zaświadczeniem trzeba długo chodzić, a poza tym nie ma miejsca.
No nie ma - u mnie w Kielcach w dwóch schroniskach jest łącznie 6 miejsc wolnych. Jest zima, więcej ludzi szuka miejsca.
Super, że można Ci pomóc i oszustem nie jesteś, że masz dach nad głową, co zjeść i pracę. Naprawdę. Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia! Obyś już nie musiał wracać do tego, jak żyjesz teraz

Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję że udało mi się rozwiać wszelkie wątpliwości co do aktualnego mojego stanu finansowego.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Ja rowniez Ci zycze,zebys sie pozbieral i.poszedl do.pracy,bo zarobienie 500zl przez młodego faceta to nie wyczyn. I dosc wymówek,boisz sie pracowac-to cos z tym w koncu zrób

Tu nie chodzi o to że boje się pracować. Raczej bym powiedział, że boje się ludzi. Dlatego wracam do swojej pierwszej pracy w której pracowałem przez 3 lat i zdążyłem się oswoić z innymi. Błędem było to że nie wróciłem tam już dwa miesiące temu. A przez te ostatnie dwa miesiące naprawdę zwiedziłem wiele zakładów ale w żadnym nie dałem rady i tutaj naprawdę nie chodzi o pracę ponieważ uważam się za osobę pracowita. Bardzo mi jest ciężko gdziekolwiek się zaklimatyzowac :/
Stary 2018-01-22, 12:52   #36
Matrex
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez krystianPomagam Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa. Mam nadzieję że udało mi się rozwiać wszelkie wątpliwości co do aktualnego mojego stanu finansowego.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Tu nie chodzi o to że boje się pracować. Raczej bym powiedział, że boje się ludzi. Dlatego wracam do swojej pierwszej pracy w której pracowałem przez 3 lat i zdążyłem się oswoić z innymi. Błędem było to że nie wróciłem tam już dwa miesiące temu. A przez te ostatnie dwa miesiące naprawdę zwiedziłem wiele zakładów ale w żadnym nie dałem rady i tutaj naprawdę nie chodzi o pracę ponieważ uważam się za osobę pracowita. Bardzo mi jest ciężko gdziekolwiek się zaklimatyzowac :/
Masz telefon ale nie masz nr komórkowego?

Wysłane z mojego LG-H650 przy użyciu Tapatalka
Matrex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 13:14   #37
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matrex Pokaż wiadomość
Masz telefon ale nie masz nr komórkowego?

Wysłane z mojego LG-H650 przy użyciu Tapatalka
Tak, zablokowali mi z powodu braku doładowań

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Jeszcze mam jedną prośbę może trochę głupia,ale z tym też mam problem. Właśnie odezwała się do mnie Pani z firmy do pracy w Niemczech. Jako pomocnik śmieciarza i do recyklingu 6 euro netto na godzinę. Po odliczeniu już wszystkiego. I nie wiem co robić. Może to trochę lepsza perspektywa? Nawet nie mam się komu doradzić.. jeśli byłbym zainteresowany w piątek już wyjazd..
Stary 2018-01-22, 13:28   #38
201805170918
Konto usunięte

Nie wiem sama, z jednej strony jeśli historia jest prawdziwa, to Ci współczuję, z drugiej widzę w śladach w internecie, że prosisz od ponad miesiąca o wpłacanie dosłownie wszędzie i we wpisach są sprzeczności, jakiś wyjazd do Czech itd. to się wszystko kupy nie trzyma.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Tak, zablokowali mi z powodu braku doładowań

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Jeszcze mam jedną prośbę może trochę głupia,ale z tym też mam problem. Właśnie odezwała się do mnie Pani z firmy do pracy w Niemczech. Jako pomocnik śmieciarza i do recyklingu 6 euro netto na godzinę. Po odliczeniu już wszystkiego. I nie wiem co robić. Może to trochę lepsza perspektywa? Nawet nie mam się komu doradzić.. jeśli byłbym zainteresowany w piątek już wyjazd..
Boisz się wychodzić do ludzi, dlatego nie podejmiesz się najprostszych prac, żeby zarobić na hotel, ale rozważasz wyjazd do Niemiec w piątek? A co z tymi Czechami?
201805170918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 14:41   #39
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mediterrania Pokaż wiadomość
Nie wiem sama, z jednej strony jeśli historia jest prawdziwa, to Ci współczuję, z drugiej widzę w śladach w internecie, że prosisz od ponad miesiąca o wpłacanie dosłownie wszędzie i we wpisach są sprzeczności, jakiś wyjazd do Czech itd. to się wszystko kupy nie trzyma.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Boisz się wychodzić do ludzi, dlatego nie podejmiesz się najprostszych prac, żeby zarobić na hotel, ale rozważasz wyjazd do Niemiec w piątek? A co z tymi Czechami?
Miesiąc temu prosiłem praktycznie o to samo. I od tamtego czasu nie zrobiłem praktycznie nic aby swoją sytuację zmienić WIEM. Czechy.. przeczytałem opinie o firmie sk ekspres i nie znalazłem nawet jednej pozytywnej..ludzie piszą że jadą i nawet nie mają za co wrócić. Ja w takiej sytuacji bym sobie nie poradził. Ciężko mi cokolwiek tutaj napisać. Cały czas się staram robie co mogę ale pracę zmieniam jak rękawiczki nigdzie nie daje rady.. naprawdę już nie mam siły walczyć z waszymi "zarzutami" nie radzę sobie tyle wiem. Ciężko mi się przełamać żeby chociaż do sklepu wyjść cokolwiek. I to nie jest tylko wrażenie ludzie poprostu się na mnie patrzą często komentują bo jestem świadomy jak specyficznie wyglądam.. przeżywałem to w szkole przeżywam to ciągle.. w pracy też ZAWSZE naprawdę już nie mogę tego znieść.. każdy mnie nawet za geja bierze gdy mnie bliżej poznać i to tylko dla tego że jestem "cichy" naprawdę dużo mnie już w życiu przykrych komentarzy spotkało i nie jestem wstanie dalej ich znosić.. już zaczynam mieć myśli samobójcze i jak się nie ogarnę będzie jeszcze gorzej :/

Czas edycji: 2018-01-22 o 14:45
Stary 2018-01-22, 14:47   #40
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Jeśli jesteś tak wycofany społecznie, to wyjazd za granicę będzie porażką. Idź do pracy tam gdzie wiesz że wytrwasz, ustabilizuj swoją sytuację i ewentualnie potem myśl o wyjeździe.
Stary 2018-01-22, 15:15   #41
201805170918
Konto usunięte

Cytat:
naprawdę dużo mnie już w życiu przykrych komentarzy spotkało i nie jestem wstanie dalej ich znosić.. już zaczynam mieć myśli samobójcze i jak się nie ogarnę będzie jeszcze gorzej :/

Widziałam, że już na Netkobiety jakiś czas temu robiłeś szantaż emocjonalny w tym stylu. Cóż, kto chce niech pomaga, ja wycofuję się z tematu.
Stary 2018-01-22, 15:26   #42
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam, że już na Netkobiety jakiś czas temu robiłeś szantaż emocjonalny w tym stylu. Cóż, kto chce niech pomaga, ja wycofuję się z tematu.
Dalem tutaj linka do tego tematu na net-kobiety.. co ty nazywasz szantażem emocjonalnym? To że piszę jak jest? Że ktoś pisze że jest mu źle? miałbym ochotę zabić się na oczach tych kobietach z net-kobiety i Twoich chyba też bo nie jesteście wstanie zrozumieć chyba w jakim dołku psychicznym może być człowiek . Ludzie KUR..
Stary 2018-01-22, 15:32   #43
201805170918
Konto usunięte

Cytat:
Dalem tutaj linka do tego tematu na net-kobiety.. co ty nazywasz szantażem emocjonalnym? To że piszę jak jest? Że ktoś pisze że jest mu źle? miałbym ochotę zabić się na oczach tych kobietach z net-kobiety i Twoich chyba też bo nie jesteście wstanie zrozumieć chyba w jakim dołku psychicznym może być człowiek . Ludzie KUR..
Jestem w stanie zrozumieć. Za to Ty nie jesteś w stanie zrozumieć, że ktoś, kto chce pomóc, ma prawo weryfikować informacje.

A po takim poście moderacja powinna może zadzwonić na pogotowie.
Stary 2018-01-22, 15:37   #44
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Autorze opanuj się. Musisz mieć świadomość że ludzie będą chcieli zweryfikować Twoje informacje, wyjaśnić nieścisłości, że w dobie oszustw mamy prawo być ostrożni.
Jeśli masz myśli samobójcze, to się zgłoś do psychiatry.
Stary 2018-01-22, 15:41   #45
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda_beksa Pokaż wiadomość
Olej te netkobiety. Są dwa honorowe sposoby odpisania na twój wątek: albo mogę i chcę pomagać, więc pomagam słowem albo kasą, albo nie mogę/nie chcę, więc siedzę cicho. Osoby na tym forum które chciały ci dowalić to dla mnie dno.

Słowami rudej beksy zakończyłby ten temat. Od siebie dodam że w miarę możliwości chyba się zweryfikowałem. Oszustem nie jestem co też raczej udowodniłem. Każdy kto chce mi pomóc / napisać to proszę poprzez stronę pomagam.pl/startodnowa Jeszcze dodam że jest różnica pomiędzy weryfikacja a próba żeby komuś dokopać. Jak to miało miejsce na forum net-kobiet linka gdzieś podałem na pierwszej stronie tyle od siebie

Pozdrawiam,

Krystian

Czas edycji: 2018-01-22 o 15:53
Stary 2018-01-22, 15:56   #46
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Słowami rudej beksy zakończyłby ten temat. Od siebie dodam że w miarę możliwości chyba się zweryfikowałem. Oszustem nie jestem co też raczej udowodniłem. Każdy kto chce mi pomóc / napisać to proszę poprzez stronę pomagam.pl/startodnowa Jeszcze dodam że jest różnica pomiędzy weryfikacja a próba żeby komuś dokopać. Jak to miało miejsce na forum net-kobiet linka gdzieś podałem na pierwszej stronie tyle od siebie

Pozdrawiam,

Krystian
Coś od wczoraj nie mogę w ten link wejść,mam nadzieję że uda Ci się z tej biedy wyjść,i dobrze Cię rozumiem czasami nawet psychiatra nie pomaga ja biorę leki po których czuje się gorzej niż przed mam nadzieje,że Ci lekarz pomoże w Twoich problemach.Miałam podobnie bałam się chodzić do pracy,nie spałam nie jadłam,mdlałam w pracy przez to mnie zwolnili w poprzedniej,teraz też jestem na dłuższym zwolnieniu od psychiatry.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:05   #47
venir
Rozeznanie

Czy mozna prosic o link do zbiorki na Pomagam?

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
venir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:26   #48
gryx82
BAN stały

Wkleiłbym, ale nie wiem, czy to zgodne z regulaminem forum
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:27   #49
Onnaa88
BAN stały

Ja też bym chciała ten link bo wczoraj mi się wyświetlał,a dzisiaj już nie a chciałam znajomym wysłać też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-22, 16:33   #50
Villemo44
Raczkowanie

Cytat:
Jestem bezdomny. Jednak dzięki wsparciu niektórych mogłem spać spokojnie aż do jutra. Nie chcę tu się użalać nad sobą jakie miałem przewalone życie jak i mam teraz i będę miał pewnie dalej. Też nie chce tu pisać jakie trudności sprawia mi normalne funkcjonowanie . Tylko od Ciebie zależy czy zechcesz mnie wspomóc jeśli tak będę bardzo wdzięczny jeśli nie też ok w końcu każdy zrobi to co uzna za stosowne. Ja nie jestem złym człowiekiem, ale bardzo zagubionym takim który sobie nie radzi.. ale do rzeczy przebywam aktualnie w hotelu robotniczym który mam już tylko opłacony do jutra. Jutro muszę wpłacić 170 złotych aby móc spać spokojnie do końca miesiaca. Prócz tego muszę uzbierać na przyszły miesiąc 470 złotych. A więc łącznie 640 złotych może to wydać się nie osiągalne ale po tym co już inni zrobili dla mnie wierzę w to. Jeśli do jutra nie uzbieram 170 złotych wyląduje na ulicy a mam już za sobą 8 miesięcy spania w lesie.. nie chcę już tam wrócić tym bardziej że jest zima.

Na stronie pomagam.pl/startodnowa jest moje zdjecie na tle hotelu w którym aktualnie się znajduje. Jeśli ktoś chce mnie sprawdzić bardzo proszę pisać za pośrednictwem strony pomagam. Naprawdę stres i nerwy już niszczą mnie od środka a im bliżej jutra tym bardziej wariuje.. dodam że nie mogę stracić tego pokoju.. jest to hotel robotniczy gdzie są tylko 3 pokoje jedno osobowe resztę to grupowe po 4 Ukraińców w pokoju zazwyczaj.. i nigdzie nie znajdę niczego tańszego niż 470 złotych a biorąc pod uwagę długi jakie mam na nic droższego później nie będę mógł sobie pozwolić..

Nawet w grę wchodzi pożyczka nie napiszę tu że oddam w przeciągu paru dni ale pełna wypłatę wezmę dopiero 10 marca..

Naprawdę z całego serca i rozpaczy błagam o pomoc! (

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Naprawdę

OSOBĄ KTÓRYM NIE CHCĘ SIĘ ZAGŁĘBIAĆ DALEJ W TEMAT;

Smutno mi się robi jak ktoś bierze mnie za oszusta.. na nic innego nie proszę jak tylko na opłacenie hotelu. Numeru telefonu Wam nie podam bo go nie mam ale każdy kto mi pomógł i myśli że jestem oszustem zapraszam do kontaktu. Jak pisałem wstawię nawet dziś tutaj screena paragonu że naprawdę wpłaciłem. Co do pokoi są tutaj jednoosobowe, ale tylko 3 w cenie 470 złotych. Jeśli ktoś potrzebuje dowodów jakichkolwiek to zapraszam na pv. Z pudełkiem też jest prawdą dzięki pudelkowicza opłaciłem ten styczeń , w załącznikach parę zdjęć nie wiem co jeszcze mogę wysłać. Co Facebooka nie wiem co masz na myśli. Gdy jeszcze mieszkałem w domu miałem komputer chyba oczywiste. I zainteresowania też. Ale raczej nic tam nie znajdziesz co by sugerowało że jestem "bogaty" :/

Jeszcze odniosę się do cen. Są tutaj raczej ustalane "indywidualnie" pokoje jednoosobowe są tutaj tylko 3 i te pokoje są bez łazienek z czego są trochę tańsze niż reszta że względu że są jeszcze małe ledwo można tam stanąć. Co do tego że ci mówiła o pokoju dwu osobowym to tylko dla tego że jedynek tak naprawdę nie ma. Wszystkie zajęte przez "stałych" klientów. Dla tego ci nawet nie proponowała. To jest tak naprawdę hotel robotniczy a nie hotel normalny w tym okresie są tutaj praktycznie sami Ukrainy w pokojach 4- osobowych. Cena jaką ja mam to 470 złotych ale tylko za pełny cały miesiąc wynajmując np na jedną noc albo płacąc za kilka dni liczą DROŻEJ

Jeszcze dodam że to chyba nic złego, że piszę tutaj na pudelku czy netkobiety samo założenie zbiórki raczej nie przyniesie żadnych efektów. Znacie moje dane, wiecie gdzie aktualnie przebywam. W niczym nie skłamałem wszystko co uda mi się uzbierać przeznaczę na opłacenie hotelu. Na tym chciałbym zakończyć tę podejrzenia co do tego że jestem oszustem. Każdy kto mi pomógł dziękuję. Każdy kto chce a ma wątpliwości zapraszam na PW. I wiem tez że to już drugi raz gdy proszę o pomoc ale gwarantuje że ostatni jeśli tylko uda mi się uzbierać żeby opłacić luty. Jeszcze raz.. za oszusta się nie uważam w niczym nie skłamałem i wszystko co napisałem jest prawdą. TYLE

I jeszcze dodam.. tylko tyle że była już jedna Pani która mnie za oszusta uważała i napisała do administracji strony pomagam która moja zbiórkę zablokowała żeby ją odblokować musiałem się zweryfikować i dodać zdjęcie przedstawiające mnie co było dla mnie dość ciężkie ponieważ mam strasznie niska samoocenę ale się przełamałem i zdjęcie dodałem. Serio mam dość udowadniania tego że oszustem nie jestem.

Pozdrawiam

Stronka nadal istnieje
Stary 2018-01-22, 16:36   #51
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:36   #52
krystianPomagam
Raczkowanie

Przecież wielokrotnie się tutaj powtarza.. pomagam. pl /startodnowa (usuńcie spacje) i proszę jeśli chcecie coś do mnie napisać to za pomocą strony pomagam jeszcze raz dziękuję za wsparcie, ale nie wiem czemu pieniądze nie zostały wypłacone ze zbiórki.. nie wiem czemu.. ale podejrzewam że ma to coś związek z forum net-kobiet gdzie podobno pisały do administracji tylko nie wiem jaki był tego powod.. masakra bo chyba nie mam gdzie dziś spać Czemu tak niektórych to boli że ktoś komuś chce pomóc :/
Stary 2018-01-22, 16:51   #53
201805170918
Konto usunięte

A co od wczoraj zrobiłeś, żeby poprawić swoją sytuację oprócz siedzenia online na forum i czekania na pieniądze? Próbowałeś coś zarobić, zgłosić się gdzieś po pomoc?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-22, 16:53   #54
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
A co od wczoraj zrobiłeś, żeby poprawić swoją sytuację oprócz siedzenia online na forum i czekania na pieniądze? Próbowałeś coś zarobić, zgłosić się gdzieś po pomoc?
No przecież napisał, że do mopsu nie, bo trzeba się uchodzić.
A w mopsie (moprze) jest dział bezdomności, który może pomóc.

201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:54   #55
Ulubiona_rzecz
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ciekawi skąd ma Internet skoro zablokowali mu telefon Chciałam pomóc, ale z każdym postem autora moja chęć zmalała.

Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie

Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
Ulubiona_rzecz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 16:56   #56
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Czytałaś co on pisał jaki ma problem?On boi się ludzi ma duże problemy ze sobą.Ja obecnie mam to samo z pracy mnie zwolniono poprzedniej bo mdlałam,wymiotowałam i miałam dużo różnych nie fajnych objawów,w obecnej mam podobnie biorę leki chodzę do psychiatry ale nie czuję dużej poprawy.
On nie ma ubezpieczenia jest bezdomny to szuka inaczej pomocy.
Stary 2018-01-22, 16:56   #57
krystianPomagam
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ulubiona_rzecz Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi skąd ma Internet skoro zablokowali mu telefon Chciałam pomóc, ale z każdym postem autora moja chęć zmalała.

Z Wi-Fi w tym hotelu.. serio żegnam nie wiem co robić idę chyba na ulicę :/ Żegnam Was..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-22, 17:01   #58
Ulubiona_rzecz
Zakorzenienie

Cytat:
Z Wi-Fi w tym hotelu.. serio żegnam nie wiem co robić idę chyba na ulicę :/ Żegnam Was..
Sorry. Ale miales mnóstwo czasu, żeby poprawić swoją sytuację. Wiesz od dawna do kiedy masz opłacony nocleg. A nie zrobiłeś nic, poza dodawaniem postów na forach internetowych. I proszeniem ludzi o pomoc, bo Ty taki biedny. O i jaki ładny szantaż emocjonalny

Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie

Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
Ulubiona_rzecz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-22, 17:04   #59
201805170918
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Czytałaś co on pisał jaki ma problem?On boi się ludzi ma duże problemy ze sobą.Ja obecnie mam to samo z pracy mnie zwolniono poprzedniej bo mdlałam,wymiotowałam i miałam dużo różnych nie fajnych objawów,w obecnej mam podobnie biorę leki chodzę do psychiatry ale nie czuję dużej poprawy.
On nie ma ubezpieczenia jest bezdomny to szuka inaczej pomocy.
Tinkerbell pisała gdzie może szukać pomocy. A rozważałaś wyjazd za granicę jak on? No właśnie.

Na razię widzę, że zbiórkę ma perfekcyjnie zorganizowaną logistycznie na wszystkich forach, ale żadnego planu na poprawienie swojej sytuacji. Ktoś chce pomóc, zweryfikować, czy mówi prawdę, to jest atakowany albo grozi samobójstwem. Strach się odezwać, jeśli nie chce się bez gadania wpłacić kasy, ale chyba o to chodzi.
Stary 2018-01-22, 17:06   #60
kawiarniana
Raczkowanie

Cytat:
To, co piszesz i jak piszesz jest naprawdę niepokojące.

Chciałabym ci pomóc, ale nie umiem wykrzesać z siebie zaufania- martwi mnie, że piszesz o potrzebnych 170 zł, podczas kiedy zebrałeś już w sumie ponad półtora tysiąca. Wiem, pisałeś o długach i innych należnościach, ale to wygląda jakoś mało wiarygodnie.
kawiarniana jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości