![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Chciałbym tutaj prosić o pomoc. Jeśli się nie uda wyląduje na ulicy.
Kojarzę bardzo podobne wpisy i prośbę o wsparcie w komentarzach na Pudelku, sprzed jakichś dwóch miesięcy (tam też była mowa o pokoju w hotelu robotniczym, który jest opłacony "do końca tygodnia, a potem na bruk" itd.). Oczywiście to tylko moje domysły, dowodów de facto nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze odniosę się do cen. Są tutaj raczej ustalane "indywidualnie" pokoje jednoosobowe są tutaj tylko 3 i te pokoje są bez łazienek z czego są trochę tańsze niż reszta że względu że są jeszcze małe ledwo można tam stanąć. Co do tego że ci mówiła o pokoju dwu osobowym to tylko dla tego że jedynek tak naprawdę nie ma. Wszystkie zajęte przez "stałych" klientów. Dla tego ci nawet nie proponowała. To jest tak naprawdę hotel robotniczy a nie hotel normalny w tym okresie są tutaj praktycznie sami Ukrainy w pokojach 4- osobowych. Cena jaką ja mam to 470 złotych ale tylko za pełny cały miesiąc wynajmując np na jedną noc albo płacąc za kilka dni liczą DROŻEJ Jeszcze dodam że to chyba nic złego, że piszę tutaj na pudelku czy netkobiety samo założenie zbiórki raczej nie przyniesie żadnych efektów. Znacie moje dane, wiecie gdzie aktualnie przebywam. W niczym nie skłamałem wszystko co uda mi się uzbierać przeznaczę na opłacenie hotelu. Na tym chciałbym zakończyć tę podejrzenia co do tego że jestem oszustem. Każdy kto mi pomógł dziękuję. Każdy kto chce a ma wątpliwości zapraszam na PW. I wiem tez że to już drugi raz gdy proszę o pomoc ale gwarantuje że ostatni jeśli tylko uda mi się uzbierać żeby opłacić luty. Jeszcze raz.. za oszusta się nie uważam w niczym nie skłamałem i wszystko co napisałem jest prawdą. TYLE I jeszcze dodam.. tylko tyle że była już jedna Pani która mnie za oszusta uważała i napisała do administracji strony pomagam która moja zbiórkę zablokowała żeby ją odblokować musiałem się zweryfikować i dodać zdjęcie przedstawiające mnie co było dla mnie dość ciężkie ponieważ mam strasznie niska samoocenę ale się przełamałem i zdjęcie dodałem. Serio mam dość udowadniania tego że oszustem nie jestem. Pozdrawiam Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-22 o 07:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Pewnie, że przykro, ale sam pomyśl jak to wygląda dla nas.
Pisze koleś, że jest bezdomny i potrzebuje kasy - ale do schroniska nie, bo trzeba zaświadczenie, a za zaświadczeniem trzeba długo chodzić, a poza tym nie ma miejsca. No nie ma - u mnie w Kielcach w dwóch schroniskach jest łącznie 6 miejsc wolnych. Jest zima, więcej ludzi szuka miejsca. Super, że można Ci pomóc i oszustem nie jesteś, że masz dach nad głową, co zjeść i pracę. Naprawdę. Życzę Ci wszystkiego dobrego i powodzenia! Obyś już nie musiał wracać do tego, jak żyjesz teraz Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja rowniez Ci zycze,zebys sie pozbieral i.poszedl do.pracy,bo zarobienie 500zl przez młodego faceta to nie wyczyn. I dosc wymówek,boisz sie pracowac-to cos z tym w koncu zrób
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H650 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Jeszcze mam jedną prośbę może trochę głupia,ale z tym też mam problem. Właśnie odezwała się do mnie Pani z firmy do pracy w Niemczech. Jako pomocnik śmieciarza i do recyklingu 6 euro netto na godzinę. Po odliczeniu już wszystkiego. I nie wiem co robić. Może to trochę lepsza perspektywa? Nawet nie mam się komu doradzić.. jeśli byłbym zainteresowany w piątek już wyjazd.. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Nie wiem sama, z jednej strony jeśli historia jest prawdziwa, to Ci współczuję, z drugiej widzę w śladach w internecie, że prosisz od ponad miesiąca o wpłacanie dosłownie wszędzie i we wpisach są sprzeczności, jakiś wyjazd do Czech itd. to się wszystko kupy nie trzyma.
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-22 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
po drugiej stronie szafy
|
Jeśli jesteś tak wycofany społecznie, to wyjazd za granicę będzie porażką. Idź do pracy tam gdzie wiesz że wytrwasz, ustabilizuj swoją sytuację i ewentualnie potem myśl o wyjeździe.
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam, że już na Netkobiety jakiś czas temu robiłeś szantaż emocjonalny w tym stylu. Cóż, kto chce niech pomaga, ja wycofuję się z tematu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dalem tutaj linka do tego tematu na net-kobiety.. co ty nazywasz szantażem emocjonalnym? To że piszę jak jest? Że ktoś pisze że jest mu źle? miałbym ochotę zabić się na oczach tych kobietach z net-kobiety i Twoich chyba też bo nie jesteście wstanie zrozumieć chyba w jakim dołku psychicznym może być człowiek . Ludzie KUR..
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A po takim poście moderacja powinna może zadzwonić na pogotowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Jeśli masz myśli samobójcze, to się zgłoś do psychiatry.
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słowami rudej beksy zakończyłby ten temat. Od siebie dodam że w miarę możliwości chyba się zweryfikowałem. Oszustem nie jestem co też raczej udowodniłem. Każdy kto chce mi pomóc / napisać to proszę poprzez stronę pomagam.pl/startodnowa Jeszcze dodam że jest różnica pomiędzy weryfikacja a próba żeby komuś dokopać. Jak to miało miejsce na forum net-kobiet linka gdzieś podałem na pierwszej stronie tyle od siebie Pozdrawiam, Krystian Edytowane przez krystianPomagam Czas edycji: 2018-01-22 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
Czy mozna prosic o link do zbiorki na Pomagam?
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
Wkleiłbym, ale nie wiem, czy to zgodne z regulaminem forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Ja też bym chciała ten link bo wczoraj mi się wyświetlał,a dzisiaj już nie a chciałam znajomym wysłać też
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Stronka nadal istnieje ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Przecież wielokrotnie się tutaj powtarza.. pomagam. pl /startodnowa (usuńcie spacje) i proszę jeśli chcecie coś do mnie napisać to za pomocą strony pomagam jeszcze raz dziękuję za wsparcie, ale nie wiem czemu pieniądze nie zostały wypłacone ze zbiórki.. nie wiem czemu.. ale podejrzewam że ma to coś związek z forum net-kobiet gdzie podobno pisały do administracji tylko nie wiem jaki był tego powod.. masakra bo chyba nie mam gdzie dziś spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
A co od wczoraj zrobiłeś, żeby poprawić swoją sytuację oprócz siedzenia online na forum i czekania na pieniądze? Próbowałeś coś zarobić, zgłosić się gdzieś po pomoc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A w mopsie (moprze) jest dział bezdomności, który może pomóc. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
BAN stały
|
Cytat:
On nie ma ubezpieczenia jest bezdomny to szuka inaczej pomocy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na razię widzę, że zbiórkę ma perfekcyjnie zorganizowaną logistycznie na wszystkich forach, ale żadnego planu na poprawienie swojej sytuacji. Ktoś chce pomóc, zweryfikować, czy mówi prawdę, to jest atakowany albo grozi samobójstwem. Strach się odezwać, jeśli nie chce się bez gadania wpłacić kasy, ale chyba o to chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałabym ci pomóc, ale nie umiem wykrzesać z siebie zaufania- martwi mnie, że piszesz o potrzebnych 170 zł, podczas kiedy zebrałeś już w sumie ponad półtora tysiąca. Wiem, pisałeś o długach i innych należnościach, ale to wygląda jakoś mało wiarygodnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.