![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta dla nastolatki
Witaj ;* ;* a więc ja stosuje dietę ograniczenia słodyczy i produktów które mnie tuczą... typu pizza, napoje gazowane... jem białe pieczywo, ale mniej.
Prócz tego codziennie jakiś wysiłek fizyczny przynajmniej półgodzinny, teraz jestem chora to niestety nie jest to możliwe ale potem biorę sie za siebie ![]() ![]() wczoraj poszło idealnie żadnych słodyczy , dzisiaj zjadłam małą kosteczkę czekolady ![]() ![]() ![]() ale to mnie motywuje że muszę wszystko tu napisać więc staram się bardzooo ![]()
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
![]() Vanilka- ja też jestem na diecie 1000kcal ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Lista:
Red_Dream - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Cedyna - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Vaanilkaa - waga początkowa - 60 kg, chce schudnąć 5 kg, schudła 0 kg Olga:P - waga początkowa- 58 kg, chce schudnąć 8-10 kg, schudła 0 kg
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Lista:
Red_Dream - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Cedyna - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Vaanilkaa - waga początkowa - 60 kg, chce schudnąć 5 kg, schudła 0 kg Olga:P - waga początkowa- 58 kg, chce schudnąć 8-10 kg, schudła 0 kg ślimaczek- waga początkowa 72 kg- chcę schudnąć 7 kg, schudła 0 kg Olga:P- chodzi właśnie o wagę początkową na tym wątku bo tak to wielkie zamoty by były :P ale gratuluję Ci tak ogromnego sukcesu jak stracenie 7 kg ![]()
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Z tego co sprawdzałam ostatnio to schudłam te 7kg w ciągu ok.2miesięcy. Czyli nawet zdrowo
![]() Ja narazie jestem "unieruchomiona" w domciu, bo nóżka w gipsie, ale może już niedługo zacznę ćwiczyć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
ile czasu?
od dzis nie wyznaczam sobie zadnych koncowych dat ![]() za bardzo mnie to ogranicza i jak cos nie wyjdzie do konca tak jak powinno wyjsc, jestem zalamana :| wiec kiedy schudne, wtedy schudne ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
ja też nie planuję dokładnie jakiejś daty, dla mnie przede wszystkim liczy się wytrwałość... ale chciałabym już tak do Sylwka zrzucić z 3-4 kg...
![]() |
#40 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty Olga sirotko nasza kochana musisz zdac sie na razie na samą dietke ![]() ![]() Jak tam panienki? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
niestety nie tylko Olga bo ja także narazie muszę zrezygnować z ćwiczeń- jestem ogólnie chora, gardło katar i te sprawy ;/
kurczę... mam nadzieje ze dopnę swego i zrzucę te 'głupie' 3 kg- tak mało się wydaje a tak naprawdę... i jeszcze mam coś takiego, że w pewnym momencie myślę sobie - o przecież nie jestem taka gruba- i rzucam dietę. A chaiałabym wreszcie być taka...filigranowa... NIe mogę mieć chwil zwątpienia, z pewnością waga 51 kg nie będzie także niezdrowa przy moim wzroście..
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
To życzę szybkiego powrotu do zdrowia
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
wiecie, co ja wam powiem, że dopiero jak przestałam mysleć o kilogramach i o tym, ile do kiedy muszę zrzucić, i planowac co dzisiaj zjem,
zaczęlam normalnie chudnać w oczach, serio! miałam pewne obowiazki i po prosu nie mialam, czasu na liczenie kalorii i codzienne stawanie na wagę. jaki jest sposób? chodzę na nogach do szkoły i codziennie mówie sobie: będziesz chudsza, bo tego bardzo chcesz! i oto straciłam 3 kg w ciagu 2 tygodni, bez zadnej diety ( oczywiście nie jem chipsów i słodyczy) jem po prostu racjonalnie i wierze w siebie! pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ehh.
Ja co prawda nie zamierzam chudnąć ( od jakiegoś czasu niezmiennie 51 kg przy wzroście ok. 165cm), ale przydałoby się wprowadzenie zdrowej diety i jakichś ćwiczeń. :P Bo niestety, do kaloryferka na brzuchu to trochę mi brak, a chciałabym takowy mieć. ![]() Takze przyłączam się. ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
To pozwolicie, że też się zapiszę
1)59 2)164 3)7 kg 4)14 5)Pewna osoba... i koleżanki o figurach modelek :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Czy ja też mogę jeszcze się podwiesić?
1. 64 2. 167 3. 10kg (do sylwestra choć te 4kg) 4. 19 (już trochę stara jestem ![]() 5. moje zdjęcie sprzed roku gdy ważyłam 55 kg... i jeszcze się uśmiechałam. Także mam problemy z trądzikiem i nie lubię wody ![]() Jjem jogurty, żytni chleb, owoce, warzywa, ryby, płatki owsiane, ser biały, jajka i parę innych rzeczy. Chodzę 3 razy w tygodniu na aerobik. Staram się usilnie pić - bo ja za mało piję. Aha - mój problem to tzw. boczki (dokładniej to mam oponkę naokoło pasa - nawet drugi "brzuszek" na plecach ![]() Myślicie, że może mi się udać?
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeść mi się chce ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Joj, Olka - witam
![]() ![]() ![]() Olka- nie widzę tego zdjęcia... pewnie, że może Ci się udać... tylko musisz codziennie mieć dużą porcję silnej woli... JUż Was dziewczęta zapisuję na listę :P Olga:P- ja dzisiaj na śniadanie zjadłam budyń czeko ![]() ![]() Invissible - ważysz wg mnie idealnie :P ale jeśli chcesz się przyłączyć, to proszę odpowiedz na pytania. blanka2blanka- a jednak stosujesz jakąś dietę- nie jesz słodyczy i czipsów, a to nie jest 'nic' To czasem wielkie wyrzeczenie. Moja dieta też głównie opiera się na niejedzeniu tych produktów a nie odmawianiu sobie połowy obiadu bo to dla mnie głupota ![]() ostatnio zauważyłam, że jestem strasznym, wieczornym obżarciuchem ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Lista:
Red_Dream - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Cedyna - waga początkowa- 60 kg, chcę schudnąć 9 kg, schudła 0 kg Vaanilkaa - waga początkowa - 60 kg, chce schudnąć 5 kg, schudła 0 kg Olga:P - waga początkowa- 58 kg, chce schudnąć 8-10 kg, schudła 0 kg ślimaczek- waga początkowa 72 kg- chcę schudnąć 7 kg, schudła 0 kg joj- waga początkowa 59 kg - chce schudnąć 7 kg, schudła 0 kg --Olka-- - waga początkowa 64 kg - chce schudnąć 10 kg, schudła 0 kg
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i trzymam za Was i za siebie kciuki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ojejku. Bardzo dziękuję za wsparcie.
![]() ![]() ![]() Jak się zważyłam przed chwilą to mam 63 kg, ale jestem przed obiadem ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
ojj laseczkii mojee ,cwiczyłam dzisiaj prawie całą godzinke
![]() ![]() Jeszcze wypiłam na szybkensa dwa kufle wody i nie moge chodzic xd Musiałam sie pomęczyc bo dzisiaj pączusia zjadłam małego ![]()
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Olga:P - w takim razie trzymam mocno kciuki za powrót nóżki do pełnej sprawności, niech będzie to motywacja do ćwiczeń
![]() a mi się w domu nie chcę siedzieć i jutro chyba do szkoły idę, mimo wszystko. Już czuję się sporo lepiej ![]() wy też słodzicie herbaty? bo ja niestety muszę, nie wyobrażam sobie herbaty bez cukru ![]() właśnie idę sobie jedną zrobić... Vanilkaa- jeszcze jedna taka słodycz a dostaniesz i ode mnie baty ![]() ![]() ja też swojego czasu brałam leki na trądzik, antybiotyk i taki roztwór o specyficznym zapachu w buteleczce, jednak przez to nie mogłam się opalać... ale nie przypominam sobie, żebym przytyła( to było jakieś półtorej roku temu)
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() 0,5kg ruszyło w dół ![]()
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
czesc laski
![]() zaraz zabieram sie za lekcje, a potem za 8minutes buns i arms. Moze skakanka ![]() powodzenia ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Nie sądze, aby od antybiotyków można było utyć. Ja brałam tabletki hormonalne (tzn. dalej biorę, ale już inne). Same w sobie to one nie tuczą. Ja utyłam, bo one wzmagają apetyt i mogą działać depresyjnie, więc z moimi predyspozycjami spowodowały całkowite rozbicie psychiczne, które próbowałam "zapychać". Potem następowało poczucie winy, stresy, obrzydzenie do siebie, co znowu było "zapychane" i tak w kółko.
Nieważne już zresztą. Chcę o tym zapomnieć. Dzisiaj jadłam raczej tak jak sobie założyłam. Teraz idę na aerobik. Co jak co, ale sama w domu to bym się nie zmusiła.
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
JA dziś też z grzeszkiem na sumieniu, bo batona i 1 paczkę mentosów zjadłam. Mama zrobiłą zakupy (oczywiście słodycze nabyła :/). Że też te słodycze mają taką nad człowiekiem władzę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.