|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje bluzek w rozm m,l dlugosc min56 cm,
hej
czy jesteś czymś zainteresowana u mnie ? fotka białego golfika będzie dziś ![]() podaje link do mojego najnowszego wątka , ale jeszcze jest nie skończony , jeszcze cos dodam .. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122370 pozdrawiam.. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ok nie ma sprawy , wczorej kupiłam sobie 2 bluzeczki takie jak Twoja brązowa tylko z krótkim rekawkiem także już mi wystarczy
a jezeli chodzi o golfik niebieski to jestem zainteresowana , i chętna na wymiankę za mój biały , tylko z tą fotką to będzie tak że dziś mogę nie zdązyć bo muszę wyjść , ale jutro napewno będzie bo już będę miała zdecydowanie więcej czasu na wizaż pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Watek nieaktualny
Hej postanowilam zlikwidowac watek,dziekuje wszystkim dziewczyna ktore sie ze mna powymienialy, pozdrawiam wszystkie dziewczyny buszujace na wizazu. Justyna
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę to napisać : ŚLICZNY DZIDZIUŚ!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

a jezeli chodzi o golfik niebieski to jestem zainteresowana , i chętna na wymiankę za mój biały , tylko z tą fotką to będzie tak że dziś mogę nie zdązyć bo muszę wyjść , ale jutro napewno będzie bo już będę miała zdecydowanie więcej czasu na wizaż