![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Maska czekoladowa, peeling enzymatyczny i inne różności:)Zapraszam!!!
zapraszam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
to chyba z podkładziku zrezygnuję-będzie za ciemny dla mnie.
co byś chciała za peeling i tusz Loreala ?? możesz załączyć zdjęcie peelingu ? bo nigdzie nie mogę go znaleźć.jaka jest pojemność ?
![]() |
#34 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Peelingu zdjecia niestety załaczyć nie mogę gdyż nie mam aparatu a wcześniejsze fotki robił mi znajomy który obecnie jest nieosiągalny. Moge napisać Ci tylko Lirene sygnowane przez dr Irena Eris do skóry wrażliwej 75 ml. Mnie interesuje: 19) cień pojedyńczy-Sensique-nr 1-18/ piękny chabrowo/niebieski-nowy 7) Nowa kosmetyczka firmowa niebieska prosto z apteki- IWOSTIN 10) Garnier Skin Naturals (żółty)-nowość-intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę-2 próbki po 6 ml każda. 12) Dove-Intensive Firming Gel-Cream-ujędrniający żel-krem, z ekstraktem z alg morskich 13) Samoopalacz do nóg-Yves Rocher-nowy moge dorzucić jeszcze oriflama pod oczy. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
a na jaką wartość oceniasz tusz i ten peeling ??
Czyli te wszystkie rzeczy ode mnie chcesz za 2 Twoje ?? za kremik dziekuję, ale kupiłam, więc na jakiś czas mam zapasik ![]() co powiesz na zamiane: Twój peeling i tusz za mój: 19) cień pojedyńczy-Sensique-nr 1-18/ piękny chabrowo/niebieski-nowy 10) Garnier Skin Naturals (żółty)-nowość-intensywna pielęgnacja ujędrniająca skórę-2 próbki po 6 ml każda. 12) Dove-Intensive Firming Gel-Cream-ujędrniający żel-krem, z ekstraktem z alg morskich 13) Samoopalacz do nóg-Yves Rocher-nowy CZEKAM NA ODPOWIEDŹ ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-06-09 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.