|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: *PrzeglĄd*KosmetYki*rÓżne *
czesc, za znajdziesz co u mnie za emerland bay acceleator
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120784 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*Trevor Sorbie Professional „Balsam” do włosów, wygładzająco-prostujący; 30ml {nieużywany, kupiony w Anglii pół roku temu} * Avon Color Trend tusz do rzęs; kolor Violet (fioletowy);7ml {użyty 2 razy} * Yardley Feather Finish Refill - puder w kolorze nr 05 - honey beige; 20g {zużucie ok. 50%, wgłębienie na środku, wieczko pęknięte przez środek ale starannie sklejone, wszystko widoczne na zdjeciu} ???? |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to poprosze o zapisanie,ze emerald juz nieaktualny,a ja zaraz napisze do ciebie PW
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Interesuje mnie: 3) Rozświetlający żel do ciała, 0 % tłuszczu z drobinkami złota. Dr Irena Eris. 125 ml. Zużycie 30 %. 6) Róż do policzków Virtual - dwukolorowy z drobinkami JOKO COSMETICS, 12 g, ODCIEŃ 04, raz użyty. 20) Cuticle Remover Cream, the Color Workshop, krem do usuwania skórek. Kolor niebieski na zdjęciu. Waga 26,1 g. Nowy. 21) Citicle Massage Cream, dane jw. Kolor różowy. Do masowania skórek. Też nowy. Znajdziesz coś?
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*podkład w musie Maybelline Dream Matte Mousse, kolor 021 Nude, dosyć jasny, ważny do 08.2008, pojemność 18 ml *błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml *łagodna pianka do mycia twarzy Pharmaceris T Eris, pojemność 165 ml, ważna do 08.2007 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witam
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Puder brązujący w kulkach do twarzy i ciała, przywieziony z Anglii. Instant Glow SHIMMER PEARLS. Odcień WARM BRONZE 17, 20 g. ?? |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
hmmm a ja?
(
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
7) Puder brązujący w kulkach do twarzy i ciała, przywieziony z Anglii. Instant Glow SHIMMER PEARLS. Odcień WARM BRONZE 17, 20 g. Zużycie 2 %. W pudełeczku gąbeczka i dodatkowo pędzelek (niestety bez folii).
Bardzo mi zależy na kuleczkach, weź ode mnie wszystko ![]() -Sunsilk zielony „Fale I Loki” odżywka- 2/3 opakowania -Sunsilk zielony „Fale I Loki” krem- 60% -Sunsilk fioletowy odżywka „Wygładzone włosy, Łatwiejsze układanie”- 2/5 -złota szminka Avon Color kolor Gold Dipped zostało ponad 50% - Inglot Pro Dry&Shine, nabłyszczacz do lakieru i przyśpieszacz wysychania; 60% -2 próbki Extraordinary Avonu -różne brokaty -17 (angielski) cień tyrkusowy, zuzycie 10% z wymiany ale mam już podobny -p2 (niemiecki) błękit srebrzysty cień prasowany w sztyfcie (jak szminka, ale opakowany papierkiem)-taki walec oddam połowę (długość 1,6 cm średnica 1,3 cm) -odleję Dermacol nr 215
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ Matt Lovely; podkład matujący w odcieniu 23 Beige. Zużycie ok. 10% z 20ml. Najnowszy podkład Bourjois. - Rimmel + Blush Natural Colour For Cheeks, odcień 037 Smoked Oyster. Użyty kilka razy. |
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() W takim razie proszę o PW z danymi
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() U Ciebie na 100% interesuje mnie Eris i kremy do skórek, co do różu jeszcze nie jestem pewna, bo z inna Wizażanką może wymienię się na róż a dwa mi niepotrzebne Postaram się jak najszybciej dać znać
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() To ja jestem chętna na: 3) Rozświetlający żel do ciała, 0 % tłuszczu z drobinkami złota. Dr Irena Eris. 125 ml.Zużycie 30 %. ---> rezerwacja 6) Róż do policzków Virtual - dwukolorowy z drobinkami JOKO COSMETICS, 12 g, ODCIEŃ 04, raz użyty. *Cienie REVLONa Illuminance Creme Shadow z edycji limitowanej - Mystical Magics ( różowy, biały opalizujący na róż, śliczna zieleń z drobinkami i malinowy). Waga 3,4 g. Zużycie 2 %. Bez aplikatora - nakłada się je palcami. 22) Cuticle Remover Cream, the Color Workshop, krem do usuwania skórek. Kolor niebieski na zdjęciu. Waga 26,1 g. Nowy. --> rezerwacja 23) Citicle Massage Cream, dane jw. Kolor różowy. Do masowania skórek. Też nowy. ---> rezerwacja Zależy mi na jak największej wymianie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*podkład w musie Maybelline Dream Matte Mousse, kolor 021 Nude, dosyć jasny, ważny do 08.2008, pojemność 18 ml *błyszczyk do ust Maybelline Water Shine Gloss, nr. 504, kolor Rose Cristal Baby Pink, użyty kilka razy, ważny do 02.2008, pojemność 5 ml *łagodna pianka do mycia twarzy Pharmaceris T Eris, pojemność 165 ml, ważna do 08.2007 |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
hej, a mi się podoba
*Tusz do rzęs ASTOR AIR MAX Ultra Volume - czarny, poj 7 ml. Zużycie jakieś 10 %. :P ![]() mój link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=122422 |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cień w sztyfcie „Color Fresco” L’oreal, kolor 01 white rose (delikatny róż,ładnie rozświetla i chłodzi), zostało ok.40% , jest wyjątkiem ponieważ datę ważności ma do końca 2006r. , opakowanie trochę starte przez noszenie w kosmetyczce - potrójny cień do powiek Joko nr.49 (lila róż, fiolet, ciemna śliwka) wydaje mi się ,że zostało ok. 70 – 80% Pasuje?? |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz cos za: TWARZ: 4) Podład INCREDIBLE FINISH Foundation AVON odcień: porcelain beige, 30 ml. Zużycie ok. 50 %. 6) Róż do policzków Virtual - dwukolorowy z drobinkami JOKO COSMETICS, 12 g, ODCIEŃ 04, raz użyty. OCZY: 11) Dwukolorowy cień do powiek GOLDEN ROSE, odcień 56, tj róz i fiolet. Waga: 5,5 g. Zuzycie 10 %. Bez aplikatora. 12) Cienie RUBY ROSE - paletka , waga 10 g, nr 8- środek biel, na zewnatrz szary, turkus, morski, niebieski i ciemnografitowy. Zużycie - ogólnie 1 %. Posiada przezroczystą podkładkę chroniącą przed zabrudzeniem. Oczywiście bez aplikatora 13) Cień do powiek w kremie AVON luminujący, Dazzlling Lilac- rózowofioletowy z drobinkami, 5ml, zuzycie 20 % (uzyty raz czy dwa ale przeleżał na półce troszke). *Cienie Max Factora HIGH DEFINICION - kolory Aqua Marine i Sea Foam - zgaszony morski i pistacja.Pojemność 3,4 g. Zużycie ok 10 %. Bez aplikatora. Brak daty ważności. *Cienie REVLONa Illuminance Creme Shadow z edycji limitowanej - Mystical Magics ( różowy, biały opalizujący na róż, śliczna zieleń z drobinkami i malinowy). Waga 3,4 g. Zużycie 2 %. Bez aplikatora - nakłada się je palcami. *Tusz do rzęs ASTOR AIR MAX Ultra Volume - czarny, poj 7 ml. Zużycie jakieś 10 %. USTA: 17) Błyszczyk Koloryzujący Malinowy poemat, śliczny koral mieniący się i błyszczący. Bez góry opakowania, zużycie 10 %. 20) Pomadka do ust w sztyfcie AVON - Pinktastic - matowy róż. Zużycie ok. 25 %. 21) Błyszczyk do ust Lip Smacker - Moose's White Choco Cream - smak białej czekolady. Raz użyty. Seria limitowana zimowa Special Holiday 2004 ( co nie oznacza, że przeterminowane ) INNE: 29) Próbka perfum GIVENCHY - Lovely Prism, 7 ml. Zużycie 35%. Opakowanie kartonowe, oryginalne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Cziki, znalazlam u Ciebie nawet kilka rzeczy, ktore by mnie interesowaly, ale moja pomadka jest na razie zarezerwowana. Czekam na odpowiedz Irlandii
A u mnie nic wiecej Ci sie nie podoba?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DokŁAdka!*PrzeglĄd*Kosmet Yki*rÓżne
interesuje mnie podkład z Avonu, cienie obydwa bez góry opakowania, szczególnie ten jakby zielony, znajdziesz coś?:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ight=kosmetyki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

(