![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróż poślubna – gdzie w Polsce???
POLECAM BIESZCZADY
![]() W niedzielę wróciłam z "tygodnia miodowego" w Bieszczadach. Było super. Jeszcze mało ludzi. Pusto na szlakach. Cisza, spokój. Kwatera tez się nam udała - znaleziona na szybko w internecie na 2 dni przed wyjazdem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
fajnie w tych Bieszczadach, az miło się patrzy -harmonia z przyrodą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
![]()
Polecam Bieszczady , dokładnie okolice Leska, zalew Solinski jest boooosski
dalej Karkonosze SZklarska Poreba, mozna zrobic wypad do Pragi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ja tez chcialam jechac w bieszczady, ale komunikacja tam jest slaba i trzeba miec wlasny transport (chyba ze ktos lubi extremalne wyprawy), wiec jak narazie musialam zrezygnowac z marzen. ale mysle ze jej kiedys odkurze.
na podroz poslubna wybralismy Łebe (pojedziemy tam po raz drugi). Jedziemy tam za tydzien na 10 dni. Cena 50zl/os bez wyzywienia. mnostwo pizzerii na ul Nadmorskiej. pizze pyszne i niedrogie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
My wybraliśmy Szwecje oraz Szkocje... W Szkocji jeszcze nie byliśmy więc jestem ciekawa jak to będzie.... Szwecja jest naprawdę piekna... Spokój, pełno zatok... I super rejs promem.. polecam..
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak bylismy w kroscienku kiedys to za posciel trzebabylo doplacic, wersalki chyba byly 20-letnie, a lazienka wspolna. ile placilismy niepamietam,ale moj tz mowi ze ok 30zl. (BEZ DALSZEGO KOMENTARZA) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Mam już zaklepana podróż poślubna
![]() ![]() Kocham polskie wybrzeże zwłaszcza gdy jest puste - bez plażowiczów i turystów ![]() Latarnie morskie ![]() Najdalej wysunięty na północ punkt Polski - Rozewie jest niedaleko ![]() Muzeum Ryboustwa ![]() Romantyczny rejs po zatoce Puckiej ![]() Uliczki spacerowe po Helu ![]() Pyszne jedzenie -rybki i owoce morza pobudzaja libido ![]() Spokó i cisza - upragnione dla swierzo upieczonej pary młodej - cóż moge chcieć jeszcze ![]() Hotel który zaklepałam w Jastarni wszystko o HELu wszystko o JASTARNI w Bieszczady wyjade na 1.rocznice ![]()
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
na podróż poślubną dla tych co kochają góry polecam gorąco przepięknie położoną mieścinkę w Karkonoszach - Przysiekę. byliśmy tam na naszych wspólnych pierwszych wakacjach ( moj pierwszy raz w górach) i...zakochałam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
SPROSTOWANIE.... ta miejscowośc to przesieka <lol> jest w wlkp jeszcze przysieka i obie nazwy mi sie mylą a strona to www.przesieka.pl . polecam goraco !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
my sie zastanawiamy nad Bieszczadami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
My również stawiamy na Bieszczady. Jest tam pięknie i niedrogo. Wynajmujemy przytulny domek z kominkiem, za oknem górki, koło domku płynie stumyk i będzie wspaniale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
barbrap - Może macie namiary na takie domki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
My w czerwcu byliśmy w Bieszczadach w ramach "tygodni miodowego", relacja i fotki pare postów wyżej.
Wynajęliśmy sobie pokój na prywatnej kwaterze, płaciliśmy 25zł z osobę, pokoik ładny, przytulny z widokiem na góry, łazienka niestety na korytarzu, TV nie był nam potrzebny. Dookoła cisza spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
My na wakacjach byliśmy na przełomie lipca i sierpnia we Władysławowie. pojechalismy na ślepo, ale jak tylko wysiedliśmy od razu mieliśmy kilka ofert
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A my w naszą podróż poślubną najprawdopodobniej polecimy na Borneo
![]() ![]() DZIEWCZYNY nie ważne gdzie bedziecie ważne z kim i że bedziecie tam szczęśliwe, tego WAM wszystkim zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
![]()
Zapewne nie będe oryginalna - my po slubie pojechalismy na tydzień do Zakopanego
![]() Zarezerwowaliśmy pokoik ten sam co dwa lata temu. W naszą podróż poślubną zabralismy naszą świadkową - moja kochana siostrzyczkę i jej chłopaka - to była nie zpaomniana podróz poślubna - czesto wracamy do tamtych dni - A w tym roku w sierpniu wrócimy w to samo miejsce po raz trzeci ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja uwazam ze nie miejsce jest najwazniejsze tylko towarzystwo i oczywiscie świadomość ze to wasza podróż poślubna. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
gdzie w podróż poślubną??
Witam , mamy ślub w wrzesniu . W podróż chcielibyśmy spedzić w Polsce macie może jakies sprawdzone miejsca??? Pozdrwaiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie w podróż poślubną??
Ja równiez poszukuje fajnego miejsca w Polsce, jakiegos fajnego zakątka w którym można by cos pozwiedzac, pospacerować... Może ktos cos polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
myszka_maj Tobie odpisałam już na wątku PM 2009, ale napisze i tutaj. Ja z moim TŻ byłam 2 lata temu w Kudowie Zdrój i uważam, że jest tam bardzo ładnie i można miło spędzić czas
![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-05-02 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
My też wybieramy się w Polskę,ale w taka dłuższą trasę. Polecam kupić przewodnik "Polska na weekend" - tam sa opisane fajne miejsca,któe warto zobaczyc nad woda i w górach. Osobiście uwielbiam widoki w górach,myslę,że nadaja się na romantyczna podróż. Na przykład Bukowina Tatrzańska- byłam tam w zeszły weekend.Piękne widoki,baseny termalne,niedaleko do granicy-można wyskoczyc na wycieczkę.
Albo inna propozycja to wycieczka szlakiem orlich gniazd,Jura Krakowsko-Częstochowska.Jest dużo ładnych ruin zamków np. w Ogrodzieńcu.Przyjemna wycieczka i śliczne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
![]()
my chcielismy jechac nad morze ale we wrzesniu to chyba pogoda lepsza w góry
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzesień w górach jest przepiękny, a morze może już być zimne, więc polecam Ci polskie góry, początek jesieni to w tamtych rejonach najpiękniejsza pora roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
tak napewno wybierzemy góry , tylko teraz musimy poszukac jakiegos noclegu w górach, macie jakies sprawdzone pensjonaty??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
na wizażowym pod-forum o podróżach jest kilka wątków na ten temat. Wpisz w wyszukiwarkę np. noclegi bieszczady, zakopane lub inne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
a może krym, zupełnie niedrogo, pociąg tani a własnym samochodem też sie nie wykosztujecie - tanie paliwo na ukriainie, wydaje mi sie ze zakopane i kurorty nad morzem są drozsze, proponuje zapoznac sie z artykułem podróż poślubna na krym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.