![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+
Anyzku: love you!
![]() Moja M tez zawsze suppper ostrozna we wszystkim: niebezpieczenstwa czyhaja wszedzie, i ja tez tak powinnam. No i gleboko zraniona, jak w ciagu godziny na sms nie odpisze... Na razie postanowilam nie informowac jej o moich planach/zamiarach, bo a)zaraz skrytykuje i mnie zniecheci i/albo b)bedzie oczekiwac relacji, jesli jednak osmiele sie te plany zrealizowac ![]() A Zalando to moj drugi dom prawie ![]() ![]() Tego filmu nie widzialam, ale story brzmi ciekawie ![]()
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2018-03-17 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Satin niektóre sukienki cudne
do tego zamszowe botki ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- dziś sobota nalewam sobie miodu pitnego i otwieram pringlesy szaleję bo mój zestaw to leys stix i riesling ![]() i pojechałam dziś zlikwidować swoje kurze łapy tak ku zbliżającej się wiośnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dokladnie: botki zamszowe!
![]() Fajnie sobie tu we dwie siedzimy, nie? ![]() ![]() ![]() A wrzucisz linka do tych slicznych rzeczy co se kliknelas? Ciekawe czy zalando ma takie same towary w roznych krajach?
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2018-03-17 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
https://www.zalando.pl/ivy-and-oak-s...1c012-a11.html
oczywiście do tego ramoneska, klapki na słoninie czy cięzkie botki ciut za elegancka jak dla mnie, ale materiał mi się bardzo podoba ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- https://www.zalando.pl/french-connec...1c0be-k11.html ta to do wszystkiego https://www.zalando.pl/fashion-union...1c03h-q11.html super, tylko nie wiem czy zaakceptuję koronkę (czy to gipiura) https://www.zalando.pl/pepe-jeans-an...1c08w-a11.html idealna, zobaczymy jak leży ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- https://www.zalando.pl/mintandberry-...1cab2-a11.html ta do tenisówek dalej już nie wklejam, kolory te same, wszystkie do kolan choć chce mi się do kostek- bardzo lubię |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Patrzylam wlasnie u mnie na zalando: te same marki jednak inne produkty, np.tej twojej z Ivy&oak u mnie nie ma, a jest naprawde super!
Edytowane przez Black_Satin Czas edycji: 2018-03-17 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Satin a nie maja ta marka swojego sklepu online ?
na zalando (moje miejsce zakupów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
czy tylko ja nie odczuwam potrzeby kupienia czegos z ciuchów na wiosne...?
![]() Moja mama, starsza od Waszych - jest raczej zawodowa optymistka, choć naprawdę za bardzo cieszyc się już nie ma z czego. Ale znajduje powód - pogoda, ptaki, ciekawy artykuł w gazecie...I nigdy nie miała manii kontrolowania kogokolwiek, nie była tez babcia-przytulasia, raczej siadała sobie cicho w kąciku i czytała i tak jej zostało. mam to po niej, wiec idea siedzenia godzinami przy stole w rodzinnym gronie i pitolenia o wszystkim - jest mi obca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
O, czesc Kama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anyz, masz racje, znalazlam te marke nie na zalando, w Szwajcarii ich nie ma (not UE), a sukienka b.podobna do Twojej kosztuje w DE...160 €, haha, to wole sobie w polskim zal. poszalec! ![]()
#39 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A o zakupach nawet nie mowcie, wydalam w tym miesiacu juz co najmniej z 300$ na kosmetyki ![]() Na ubrania w porownaniu z tym wydaje malutko ![]()
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
My wrocilismy z kina, tez usiadłam na zalando kiecek poszukac, mam piwo grzane z miodem i imbirem
tak o tych kurzych łapkach myślę, co Anyż robiła, czy potrzebuję... szafę muszę dokupic albo kiecki, w których nue chodzę oddać ![]() Moja mama jest też nadopiekuńcza w stosunku do moich dzieci, ona rano nie dzwoniłaby do wnuka Anyż, ona przybiegłaby z syropem z cebuli i nalewką czosnkową ![]() ![]()
#41 |
Zakorzenienie
|
Kama, fajne zakupy
![]() Zawsze się zastanawiam co robi cholesterol w kosmetykach? Może coś wiecie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Cóż, zima zaskoczyła mnie jak drogowców
![]() Pochowałam juz kozaki, głównie dlatego, że juz mi się nie chciało ich nosić do szewca na flekowanie.. A tu śnieg i mróz ![]() Fakt, tak jak lubię, nie za dużo, zmrożony, skrzący w pełnym słońcu ![]() Byłoby pięknie, gdyby nie wiatr, wystawiłam się na moment na balkon, ZIMNO!!!!!!! A ponieważ zabraniają, to chętnie pochodziłabym po sklepach ![]() Nieźle się ogląda http://www.filmweb.pl/serial/Bnei+Aruba-2013-710139 Miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
mar_jolka
|
Kupilam krem Jandy z filtrami. Ten ktory polecalyscie. Ale jeszcze nie uzywalam. Przyszedl w czwartek. Podziele sie uwagami po uzyciu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry w nowym wątku
![]() Dziękuję pięknie za wiadomości, dobrze, że poprzedni wątek też ożył, bo zamiennik Skinceuticals nie zdążył wylądować ze szczegółami na mojej liście. Co do podkładów to na youtubie chwalony jest bardzo: http://goldenrose.pl/produkty/cera/t...lden-rose.html Z tego co widzę na filmikach, to "kryjący" w sensie kolorystycznym, a nie robienia tapety, bo konsystencję ma dość lekką, odpowiednią do cery tłustej, ponoć ładnie wygląda i długo się utrzymuje, nie kojarzę, czy Goldenrose ma jakieś próbki, ale jak będę przechodzić obok stoiska, to pewnie zapytam. Udanej niedzieli życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Witam na nowym wątku
![]() A stary wątek to stracił blask ![]() ![]() Witam z łóżka ![]() W sobotę dopadła mnie już z rana grypa żołądkowa ![]() Nici z imprezy urodzinowej, jeszcze naraziłam innych na przyjazd do mnie po prezent dla solenizanta ( bo kupowałam ). Przed wyjściem do fryzjera poczułam się źle, od razu wiedziałam, że zaatakowało mnie jakieś paskudztwo ![]() Kupiłam sobie ładne spodnie i kontrowersyjną marynarkę... dlaczego kontrowersyjną? Bo nie mam w swojej garderobie niczego w kolorze czerwonym a ta marynarka do mnie "przemówiła" ![]() Ponieważ jest jeszcze 'zametkowana ' może uda mi się ją zwrócić... na pewno dostane jakiś voucher albo będę musiała coś innego kupić ![]() Mam niedługo pierwszą komunię córki to może jakaś sukienka? https://patrizia.aryton.pl/nowosci/7...olor-granatowy https://patrizia.aryton.pl/nowosci/8...kolor-czerwony Anyż, bardzo ładne sukienki letnie ![]() Chociaż myślałam, że wolisz takie luźne jak ta granatowa sukienka... A jeśli chodzi o dekolt, to wolę mocno wycięty, nic przy szyi na lato ![]() Caffe, o cholesterolu sporo info w internecie. http://kobieta.interia.pl/uroda/news...ch,nId,2218416 Moja mama też jest takim barometrem uczuć, wyczuwa różne moje nastroje. Ale ja ją rzadko w moje problemy wtajemniczam, bo wiem, że wtedy przeżywa i cierpi ( czasami bez wyraźnego powodu, tak juz ma... ). stawiam wyraźną granicę od dawna i moja mama ( ojciec też ) zaakceptowała taki stan rzeczy. Chociaż dzwonimy do siebie co 2-3 dni i dzielimy się info to nigdy nie obarczam ją żadnym problemem. Wiem, że czasami problem rozwiążę szybko a ona ( często wraz z ojcem ) nie dowierza mi, że jest juz po sprawie... Oczywiście w stosunku do moich i siostry dzieci jest nadopiekuńcza, no... ale wybaczamy bo tacy powinni być dziadkowie. Teściowie są inni, kiedyś próbowałam nawiązać z nimi jakiś bliższy kontakt ale oni są skupieni na sobie... to tak z grubsza... U nas również zima kolejny raz nas zaskoczyła ![]() Również pochowałam zimowe buty. daję radę bez nich, w samochodzie ciepło, a przez parking daję radę przebiec, zresztą podziemny ![]() Kasztanka, chciałabym wydawać tylko na kosmetyki... zdecydowanie wieksze kwoty wydaję na ciuchy... chociaż zauważyłam ostatnio, że staję się coraz bardziej wybredna i często łapię sie na tym, że mam tak jak Kama, czyli po co mi, skoro identyczne coś leży w szafie... ![]() OCZYWIŚCIE, że jak zobaczę piękną rzecz ( odzież, buty, o torebkach tylko wspomnę...) i zakocham sie od razu to kupuję bez zastanowienia ![]() ![]() Zastrzeżona, botoks jest super zwłaszcza dla zmarszczek, których jeszcze nie widać, pamiętaj jednak, że czekają ukryte ![]() Niestety gdy zmarszczka jest głęboka żaden botoks jej juz nie wygładzi. Tzn wygładzi ale trzeba zapodać więcej botoksu a to wiąże się z efektem nienaturalnej mimiki ![]() Dlatego polecam na wiosnę ![]() Marjolka, czekamy na opinię ![]() Black Satin, Fashion Swap party ![]() No... tylko ile walizek trzeba by wozić ze sobą ![]() ![]() Ty masz rodzinę w Ustce, czy w okolicy... to dla Ciebie nie stanowi problemu ale wyobrażasz sobie nas z torbami, walizami ciuchów, butów, torebek... chyba nierealne ![]() no dobra wracam do łóżka... ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2018-03-18 o 09:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dircik już kolejny kosmetyk polecasz z goldenrose i robisz im skuteczną reklamę ![]() w której drogerii można dostać ich produkty ? LaMary zawsze wolę luźny fason ubrań nic mi nie odbiera przyjemności oglądania kobiet jak widok ciał w kusych ubraniach, a przez nie widać stingi lub gumki od majtek, podkoszulki, pasy wyszczuplające, staniki koronkowe które dają wygląd biustu w guzy, czy cellulitu lub nadmiaru kg, lub u szczupłych obwisłych pośladków .... i tak mogę wymieniać, a wszystko to bo kupujemy za małe ciuchy ![]() i naprawdę mi mało przeszkadza, wierzcie mi ![]() powrotu do zdrowia życzę ![]() a ja kawa i migdały w cynamonie, pychota |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kawa - i doczytam co tam nowego, wczoraj miałam wyjątkowo zajęty dzień. Byliśmy na długim spacerze, cudowna pogoda, słońce i oślepiający, czysty śnieg. Poczułam nową energię ![]() Potem zakupy, odkryłam śliczny serwis na przecenie i oczywiście już jutro planuję po niego wrócić ![]() Wieczorem kominek i ciasteczka owsiane z wiśniami ![]() Ostatnio niestety nasiliło się moje przeziębienie, znów ból gardła... a już było lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
...a może herbata? Moja ulubiona filiżanka:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() To i ja kawa. Druga dziś. Caffe, pokaż serwis, który chcesz kupić. U mnie też śnieg, a tak chce mi się już wiosny ![]()
#51 |
Zakorzenienie
|
Proszę:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Gang Iren
|
Caffe, prosty i piękny
![]()
#53 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() LaMary zdrowka... moja mloda tez pol nocy wymiotowala ale juz ok jest... O ktorym kremie Jandy mowa? Moge zdjecie albo linka prosic? Wlasnie natchnelo mnie na spodnie...takie o kroju jeansowym ale materialowe i najlepiej 7/8..... i do tego skorzana ramoneska ale taka najprostsza.... Ide po kawe...tz obiad gotuje a ja jeszcze w nocnym stroju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#54 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oglądam wasze sukienki, ja też lubię styl boho - ale już bardzo dawno nie nosiłam.
Może w tym roku latem? Może odszukam moje cygańskie bransoletki? Anyż, ta PepeJeans urocza ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Prawda, że ładny? Będzie wyglądał pięknie na lnianym obrusie ![]() Mam już filiżanki, są fantastyczne, ogroooomne 0,5l. ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Dircik, polecisz jakieś kanały na Youtube? Ostatnio wpisałam „kosmetyki naturalne” i pojawiło się setki kanałów, zgłupiałam dosłownie - wszystkie Polki blogują i mają kanały z recenzjami??? Kliknęłam kilka, ale szkoda słów... niezbyt ciekawe, dużo blablabla... |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
[1=a41e5628ec20eaaf3266066 f6eafe0f03253103a_6810087 1c0c55;82250361]
Kupiłam sobie ładne spodnie i kontrowersyjną marynarkę... dlaczego kontrowersyjną? Bo nie mam w swojej garderobie niczego w kolorze czerwonym a ta marynarka do mnie "przemówiła" ![]() Zastrzeżona, botoks jest super zwłaszcza dla zmarszczek, których jeszcze nie widać, pamiętaj jednak, że czekają ukryte ![]() Niestety gdy zmarszczka jest głęboka żaden botoks jej juz nie wygładzi. Tzn wygładzi ale trzeba zapodać więcej botoksu a to wiąże się z efektem nienaturalnej mimiki ![]() Dlatego polecam na wiosnę ![]() no dobra wracam do łóżka... ![]() Zdrowia, zdrowia, zdrowia dziewczyny ![]() Jak marynarka przemawia, to strach nie brać ![]() a tak serio: czerwony może dużo zdziałać, czerwona marynarka, czerwona sukienka ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle jako zwolenniczka garniturów polecam, naprawdę efektownie ze szpilkami ![]() ------------------------------------------------------------------------- Nad zabiegiem pomyślę, nie wiem, co najpierw czy te cienie pod oczami czy co...szczerze to czekam na wizytę u dr i dopytam, bo mnie kusi licho ![]()
#56 |
Zakorzenienie
|
LaMary, jak się czujesz? ...a to pech!
A marynarka super, nie zwracaj! |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() serwis ładny, w moim stylu, brałabym ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Zastrzeżona, u mnie jest Lush. O której kostce do włosów pisałaś?
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Pewno, że wino dobrze robi... na wiele rzeczy ![]() Szczególnie grzane ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Gosia - a jak sytuacja u was? Wszyscy ok? ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Kasztanka, pochwal się kosmetykami. Poproszę o recenzje ulubionych! Co tam u ciebie w kosmetyczce? ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- MonCherry - fajnie że wpadłaś! Zostań z nami! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ten oto: https://uk.lush.com/products/new-1 MonCherry - zgadza się przebijają cenami !!! Idę się katować i siłować, poczytam Was później ![]()
Moje serce jest zajęte... najważniejszą rzeczą pompuje krew ♥ Edytowane przez zastrzezona Czas edycji: 2018-03-18 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Jeśli mówimy o serwisach, to na Boże Narodzenie zrobiłam sobie prezent i kupiłam taki obiadowy (uwaga - bywa taniej niż u producenta
![]() http://www.karolina.info.pl/sklep/?4...hiruni-s-03454 tu widać "koronkowe" detale zdobienia: https://www.google.pl/search?q=karol...M24A_4Rm_kQJM: Nie jest to już całkowity minimalizm, choć zdobienia są bardzo dyskretne. Wątek przypomniał mi, że kawowy też chciałam dokupić. Co do GlodenRose - uważam, że niektóre produkty mają naprawdę świetne w dobrych cenach np.: niemal wszystko do ust, puder brązujący. Nie przepadam za ich lakierami do paznokci. Tu można kupić stacjonarnie ich produkty: http://goldenrose.pl/point_of_sale.html Wracam do kuchni przygotować obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.