|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopenhadzka
cze czytam to i sie normalnie przrazilam
![]() zaczelam ja 3dni temu i jakos sie trzymam choc wieczorem przegryzlabym sobie cos [tylko nidgy nie wiem co i konczy sie na wodzie] ale nie czuje sie zle. jakis rok temu stosowalam ja ale kurcze no nie pamietam czy duzo schudlam, chyba nieduzo, ale w ciagu roku przybylo mi kg i zaczelam znowu. mam zrezygnowac? a moze po prostu dodam cos do jadlospisu, co? pomozcie... |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dziś mija 3 dzień mojej ,,głodówki''
Powiem szczerze że to prawda : pierwsze 2 dni są najgorsze potem najadasz się samą sałatą. |
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nikomu z własnego doświadczenia nie polecam tej diety. Co prawda chudnie się dość dużo i w dość krótkim czasie ale joja też jest gwarantowane- niestety. Kiedyś jak byłam u dietetyczki i powiedziałam jej o tej diecie to mnie uświadomiła że to jest po prostu głodówka- bo tak naprawdę nie dostarczamy więcej niż 600 kalorii i do tego zakwasza nasz organizm- więc cierpią na tym nasze włosy, cera i prawie wszystko. Więc z swojej strony nie polecam- a jak chcecie to się przekonajcie o jej skutkach na własnej skórę to uwierzycie że to nie cud dieta.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.