![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Poznajmy się bliżej :)
1. Która jest godzina?
16Ł31 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dorota L. 3. Twoje przezwisko? nie mam przezwiska 4. dzień urodzin? 15 lipiec 1990 5. miejsce urodzenia? Bychawa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? nieczego, brat popsuł winampa, a radio jest nudne 8. Co ostatnio zjadła/es? obiad składający sie z : udko, ziemniaczki i mizeria <mniam> 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kotecki - a najbardziej moja kociczka 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? kolorowego <hahaha> 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na jakiejś rajskiej plaży, z krystalicznym oceanem, w chatce pełnej owoców i słodyczy ... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? upał upał i jeszcze raz upał 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? koleżanka - Mariola 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? spox, nawet naweti 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Zależy kiedy i do czego pije 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie pijam alkoholi, ale jakieś winko owszem, ale nie wiem jak sie nazywalo:P 18. Masz piercing? powiem tak: trudne pyt. bo nie rozumiem slowa piercing, ale chyba to chodzi o dziurki w uszach<hahaha> mam po 1 w uchu, chyba dobrze odp, <gafa> 19. Masz tatuaż? nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam tego specjału:P 21. Ulubiony sport do oglądania? sport, hmmmm nieprzepadam za sportem, ale jak co to już siatkowka ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje płyt:P 23. Kolor oczu niebieskie?chyba:P 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra - 21 lat, brat - 25 lat, 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Efekt motyla - chociaż juz go ogladałam 2 raz, 27. Ulubiony dzień Pierwszy dzień wakacji - <wolnośćććććććććććććććć ć od szkoły ma sie rozumieć> 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy kogo ale chyba raczej nie :P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Całe szczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te uwielbiam Ale jak jestem sama to wole te wesołe 31. Twój ulubiony film? ulubiony?hm może "tylko mnie kochaj" dla mnie cudo, oj kilka jest.... 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? hmmm... gdzies gdzie mozna wypoczac i sie zabawic 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki chociaż pocałunkami niepogardze:P 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? prawie wszedzie xD 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? BIDA - yeah ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie nawidze czytac ksiazek <hihi> 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie jezdze na dyskoteki ==> to przez rodziców :/ ... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 0, bo nigdy nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? hmmm, ja chcialam już umrzeć to albo w niebie, piekle, czyścu, a moze nawroce sie i bede miec sliczna rodzinke, przystojnego meza i 2 dzieci (gora 2 dzieci) 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Forum Wizaz.pl Fora 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Oglądam tv, siedze przy komputerze na gg - to poprostu mnie rozluznia - pogawedka z ludzmi... 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? jak to jakie fazy? fazowe ;P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie hm, nie wiem czy te os. moge nazwac przyjaciolmi..... 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś kogo kocham. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy mi sie zechce - chociaz mama mnie goni spac jak juz jest kolo 12:P 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada i wanilia:P 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Chyba tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? 1) aparat cyfrowy a reszta w sklepie z zajefajnymi ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem. 56. Kto odpowie jako pierwszy? spójrz wyżej 57. A kto odpowie jako ostatni? spójrz powyzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13.11 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Joanna D. 3. Twoje przezwisko? Asior, Asiorro 4. dzień urodzin? 03.12.1986 5. miejsce urodzenia? Szczecin 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? beżowego 7. Czego słuchasz w tym momencie? Shakaponk 8. Co ostatnio zjadła/es? mizerię 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? koty i psy, wszystkie ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? zielonego, ale wolałabym być piórem ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Lodowym Zamku w Finlandii ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? ciepło, ale wietrznie 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Ewelinka ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? sylwetkę 15. Jak się dzisiaj miewasz? nieźle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? kawa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie mam ulubionego ale najczęściej jest to po prostu Tyskie ![]() 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? oczywiście odgryzam czekoladkę i wysysam środek:P 21. Ulubiony sport do oglądania? męska siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? raczej żadnej 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat- 23 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? 436 mieszkańców czy coś takiego 27. Ulubiony dzień urodziny 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? tylko stłuczki i tylko jako pasażer ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wolę wesołe 31. Twój ulubiony film? nie ma takiego 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Norwegia 33. Lato czy zima? zima 34. Przytulanki czy całuski? przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w czółko ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie lubię fast foodów 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie ma takiej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Hormon ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie podchodziłam, więc nie oblałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Ciężko powiedzieć 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Eweliny 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? zaczynam rozmyślać i dochodzę do zastraszających wniosków 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? nagła i niespodziewana głupawka 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie wszyscy bliscy są w moim zasięgu ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Nie wiem, ale oby jednak mi sie nie przytrafiło 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? 23 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjaciele 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w sephorze 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? ja? ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
11:00 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paulina Ś. 3. Twoje przezwisko? Miałam,ale nie powiem ![]() 4. dzień urodzin? 30.12.1992 5. miejsce urodzenia? Kraków 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam teraz na sobie spodni. 7. Czego słuchasz w tym momencie? Telewizora ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Koty i psy ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarnego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Nad pięknym morzem ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ciepło ale trochę wieje ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Nie pamiętam ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Pepsi 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie piję ![]() 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem tych batonów 21. Ulubiony sport do oglądania? Nie mam ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Avril Lavigne i My Chemical Romance (Czekam aż ją nagrają ![]() 23. Kolor oczu Zielone 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Nie pamiętam 27. Ulubiony dzień 1 dzień wakacji ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Eee...tak ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Oba ale najbardziej straszne 31. Twój ulubiony film? Ring 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie mam urlopu bo nie pracuję ![]() 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)?- - 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc'Donalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? Pamiętnik Księżniczki (wszystkie części) 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar - 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Na studiach 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Złosia w sprawie nowych blogów ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Marudzę ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? - 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Ania ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjazn 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Owszem 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Croppie i Empiku ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Bo ja wiem?
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
...
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
8:32 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Kamila (nazwiska nie chce podawać) 3. Twoje przezwisko? Milka,Mila, Kamlot, Ptyś (wymysł mojego TŻ) 4. dzień urodzin? 09 kwietnia 1981 5. miejsce urodzenia? Poznań 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam na sobie spodni, ale spódnice, w beżowo-brązowo-kremowo ukośne pasy, przewiazaną w pasie wstązką, siega mi za kolano 7. Czego słuchasz w tym momencie? chodzacego komutera 8. Co ostatnio zjadła/es? jogurt, a teraz wcina amore pomidore Knorra 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonego ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Egipcie albo Tunezji 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? sloneczna, robi się coraz cieplej 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? kolezanka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz i gabaryty 15. Jak się dzisiaj miewasz? całkiem niexle, zdecydowanie lepiej niż wczoraj 16. Jaki jest twój ulubiony napój? to zależy, ale bardzo lubie sok tymbarku jabłkowo-miętowy 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino domowej roboty ojca mojego TŻ oraz gin z tonikiem ![]() 18. Masz piercing? nie, mam przebite tylko uszy 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? oj nie pamietam kiedy ostatni raz go jadłam, ale kazdego batona zjadam normalnie ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? hmm...jazda figurowa na lodzie, gimnastyka artystyczna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu piwne 24. Nosisz soczewki? nie, ale okulary do czytania i przed komp 25. Rodzeństwo i wiek? siostra starsza o 10 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? 100 dziewczyn i on, wczoraj na polsacie 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? chyba nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? jedna stłuczkę i drugi dośc powazny, ale siedzialam za kazdy razem jako pasażer 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe 31. Twój ulubiony film? "Gladiator" "Egzorcyzmy Emily Rose" i seria Scary Movie ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? zdecydowanie nad morzem ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Owszem 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? w usta, szyję i kark ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Kiedyś byl to stary dawny Sqlap, teraz nie mam takiego miejsca 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Egzamin dopiero przede mną ehhh... 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? U boku kochającego meza i dwójki dzieci ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kolezanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? staram się znaleśc sobie jakieś zajęcie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? hmm...od ogromu szczęscia po czarna rozpacz, ale tak jest najczęściej przed miesiączką ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie wszystkie mieszkają w tym samym miescie co ja 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć rodziców 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? ostatnio niestety miedzy 22:00 a 23:00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Mój TŻ i nasze uczucie 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? chetnie do niej chodze i czują duża satysfakcje z wypełnianych przeze mnie obowiązków 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Zara, H&M,Monnari,Mango, Reserved ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie mam pojecia 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mam pojecia __________________ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Eliza(...) 3. Twoje przezwisko? Pepa 4. dzień urodzin? 06.04.83 5. miejsce urodzenia? Ostrołeka 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam 7. Czego słuchasz w tym momencie? Vivy leci Ich troje ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? Bułka z wedliną i pomidorem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Królik bo go mam ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? We włoszech ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? duszno,chmury,31stopni 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? siorka moja kochana 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? posladki ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? jakas taka nietomna siedze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? capuccino ale włoskie 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? ![]() 18. Masz piercing? tylko uszy 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? w całosci 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna zdecydowanie ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuje 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? uuuuuuu...jest tego troszke,wiec: Bracia: Piotrek 29 ![]() Paweł 28 ![]() Siostry: Sylwia 26 ![]() Karolina 22 ![]() Iwona 21 ![]() Amelia 10 ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Daleko od szosy 27. Ulubiony dzień nie mam takiego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak jako pasażer 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i te i te 31. Twój ulubiony film? nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Włochy 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? zwiazek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Szyja 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mac Donalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Kiss 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie mysle o tym co bedzieza 10 lat 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kolegi włocha "Claudio" 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? siedze na tym forum ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Ze jak ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Moja siora jest zarazem przyjaciółką mieszka we Włoszech ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Min.23 max.6 rano 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W sklepach we Włoszech bo u nas to bieda z ciuchami 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ![]() Edytowane przez pepa83 Czas edycji: 2007-02-28 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
1. Która jest godzina?
14:04 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Iza (nazwisko po co komu?) 3. Twoje przezwisko? Dużo ich jest... 4. dzień urodzin? był sobie taki dzień 24 marca... 5. miejsce urodzenia? Katowice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam spodni na sobie (bez skojarzeń) ale mam spodenki :P No to jak coś to granatowe ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Telewizora (Familiada leci hehe) i brzęczenia komputera 8. Co ostatnio zjadła/es? Obiadek 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Ulubione? Nie ma takiego, wszystkie są fajne ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? A co ja długopis jestem? Nie wiem, najlepiej kolorowego. 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Tydzień? A czemu tak mało? Wszędzie oczywiście... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Super, słoneczko świeci i jest cieplutko (co ja jeszcze w domu robię? ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Nie wiem, nie pamiętam być może moja mamusia? ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Hm...chyba oczka, ogólnie całą twarz... 15. Jak się dzisiaj miewasz? Świetnie, jak zwykle ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Coca-Cola ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie pijam alkoholu, no najwyżej piwko... 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? W jaki sposób? No w taki jaki się je... 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Czystą ![]() 23. Kolor oczu Niebieskie ![]() 24. Nosisz soczewki? Nie... 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra, 21 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Wczoraj jakiś nudny horror, który wyłączyłam po 20 minutach... 27. Ulubiony dzień Nie ma chyba takiego... ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Na kolacje? Chyba jakiś żart... 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie, rzadko jeżdżę samochodem ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zależy od dnia i nastroju, ale lubię te i te... 31. Twój ulubiony film? Hm...Chyba postawię na "Dirty Dancing" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie ma takiego, po co ulubione? Najlepiej za każdym razem jechać gdzie indziej. ![]() 33. Lato czy zima? A gdzie opcja wiosna? Nie no dobra jak mam wybierać z tych dwóch to lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całuski... 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Chyba nie... 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? [COLOR=red]Usta ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej, bo rzadko czytam. 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie chodzę, więc nie mam ulubionego takiego miejsca. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Nie oblałam, bo nie zdawałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Ocean, plaża i ja...Narazie myśle o tym co jest teraz... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Nie wiem, musiałabym sprawdzić, bo nie wiem od kogo ostatnio dostałam... 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Ja? Nigdy... ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Chodzę bezsensownie po domu i nie wiem co robić..Przeważnie wtedy chcę mi się jeść wiadomo z nudów i jem...i jem...i jem... 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Napady śmiechu... ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Siostra, tysiące kilometrów ode mnie... ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Choroba lub śmierć kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Zależy, tak gdzieś koło 0:00 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Przyjaźń ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję.. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Eee..że niby na co? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Nie wiem w byle jakim, byle by było w nim wszystko... 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? A skąd ja mam wiedzieć, skoro nawet nie wiem o co chodzi... 56. Kto odpowie jako pierwszy? Patrz pkt. 55 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56 łoo ile mi to zajęło...nareszcie koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
1. Która jest godzina?
11.43 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ewelina K.... 3. Twoje przezwisko? Hmm...nie mam 4. dzień urodzin? 12 listopad 1990 5. miejsce urodzenia? Sosnowiec 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Niebieskie dżinsy 7. Czego słuchasz w tym momencie? Jakąś piosenka Skangura 8. Co ostatnio zjadła/es? Śniadanko ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Ni mam takiego 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Zielonego :tak: 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Hiszpania 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Ojj duszno jest i gorąco 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Moja kuzynka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Czy jest uśmiechnięty ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem nieźle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Mirinda, coca-cola 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Lechu ![]() 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? No normalnie...zdejmuję opakowanie itd... ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? --- 23. Kolor oczu Niebiesko-zielone 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brat-10 lat ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Dawno żadnego filmu nie oglądałam... 27. Ulubiony dzień Sobota a w wakacje każdy ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Wszystko zależy kogo 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Oczywiście że wesołe ![]() 31. Twój ulubiony film? Hmm...chyba jeszcze takiego nie oglądałam ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Raczej nie jeżdze dwa razy w to samo miejsce 33. Lato czy zima? Wiosna ![]() 34. Przytulanki czy całuski? I to, i to 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Tajemnica ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? Baardzo wiele ich jest... 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Hmm...Country ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Nie mam pojęcia ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Jakies reklamy ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Nuuudze się ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Głupawki ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie --- 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Ojj nie chcę o tym myslec... 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Najczęśćiej to ok 24 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Nie rozumiem pytania.... 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Pewnie z ciuchami...albo w fabryce czekolady :P 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? I don't understand.... 56. Kto odpowie jako pierwszy? --- 57. A kto odpowie jako ostatni? --- |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
Jak pisze ten tekst jest 12:25 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Ania ------- 3. Twoje przezwisko? Nie mam 4. dzień urodzin? 4 luty(jest dokladnie powiedziane ze dzien wiec roku nie podaje) 5. miejsce urodzenia? Częstochowa 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? IRA-Nadzieja 8. Co ostatnio zjadła/es? płatki Cini MInis z cieplym mlekiem 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Psy 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskiego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Londynie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Upal 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-eś Agnieszka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Sylwetka 15. Jak się dzisiaj miewasz? Boli mnie brzuchczyli niezaciekawie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Mineralka[pffff] 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Likier Irlandzki 18. Masz piercing? Tylko uszy 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem slodyczy 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, lekkoatletyka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Na pewno jakas DVD 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Brak 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Serial pt "Zwariowany Świat Malcolma" a jak napisze tego posta "ona to on" 27. Ulubiony dzień Niedziela(zjazd rodzinny i te sprawy) 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Troszke tak. 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Lubie wszystkie gatunki filmow. 31. Twój ulubiony film? Jest ich wiele 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Jak na razie nie znalazlam takowego miejsca 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie lubie tego typu knajpek 39. Twoja ulubiona ksiązka? Nie mam ulubionej książki 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawalam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? W Londynie 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Oli 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Marudze bez konca:P 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? PMS 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Duzo takowych osob. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy jestem spiaca 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość,rodzina, wyksztalcenie 51. Czekolada czy wanilia? Ani to ani to. 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt(plyty DVD i jeszcze lespze kino domowe od tego,ktore posiaam aktualnie) 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? ??? 57. A kto odpowie jako ostatni? ???
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
15,25 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Anna K. 3. Twoje przezwisko? nie mam 4. dzień urodzin? 13 maj 1989 5. miejsce urodzenia? Radzyń Podl. 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Karmah- Just be good to me 8. Co ostatnio zjadła/es? wafelka w czekoladzie z orzechami 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? jakiś ciekawy kolor 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w miejscu innym od wszystkich 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest upał 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? wujek 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? zależy kiedy i o jakiej porze 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Piwo- Perła mocna ![]() 18. Masz piercing? mam 19. Masz tatuaż? narazie nie, ale już się przymierzam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? normalnie 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nozna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? żadnej 23. Kolor oczu jasny brąz 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra - 15 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? friwel 27. Ulubiony dzień Pierwszy dzień wakacji 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy kogo ale chyba raczej nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te uwielbiam 31. Twój ulubiony film? najczęściej horrory 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? hmmm... gdzies gdzie mozna wypoczac i sie zabawic 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? to i to ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam 39. Twoja ulubiona ksiązka? My dzieci z dworca ZOO 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 0, bo nigdy nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Najchętniej gdzieś za granicą z rodziną. 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od jakiejś firmy. 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? siedze przy komputerze...albo denerwuje sie i ludzi :P 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? jak to jakie fazy? fazowe ;P 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie dobra koleżanka Ada 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogoś kogo kocham. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy mi sie zechce 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Wakacje ![]() 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Chyba tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? mie ma jednego takiego sklepu 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ten kto tu nie zajrzy :P 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem. 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
23:14 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? ( a możę być takie, jakiego nie mam? ![]() Monika 3. Twoje przezwisko? Miśka 4. dzień urodzin? piękny październikowy 5. miejsce urodzenia? Białystok 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? zielone bokserki ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? ciszy 8. Co ostatnio zjadła/es? rodzynki 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? byłabym piórem 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w łóżku 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? wieje wiatr 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? przyjaciółka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? źle 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Redd's 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie lubię Pawełków 21. Ulubiony sport do oglądania? łyżwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? żadną 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 3 lata młodszy 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Chicago" 27. Ulubiony dzień nie mam 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie (odpukać w niemalowane!) 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? "Przemnięło z wiatrem" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? polskie wybrzeże 33. Lato czy zima? wiosna 34. Przytulanki czy całuski? 2 w 1 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? McDonald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Lalka" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar 'Sfinks" ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? wszystko przede mną ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? spam ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nie bywam znudzona 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? księżyca ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie A. i J. -Warszawa ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć, choroba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? nigdy ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? rozwój 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję obecnie 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w spożywczym ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? nie powiem ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem Edytowane przez Voodia Czas edycji: 2006-07-29 o 23:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
23:49- bardzo późno... 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Paula .......... 3. Twoje przezwisko? Bienia, Truskava 4. dzień urodzin? 24.03.1989 5. miejsce urodzenia? Koszalin- miasto zielone ![]() 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? mam czerwoną piżamkę ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? woodstock leci w telewizji ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? lody straciatella(obżarłam sie ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Co za różnica? Wole być człowiekiem ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Gdziekolwiek, byle z nią ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Trudno powiedzieć jest póżno i ciemno. Ale raczej przyemna ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Babcia Zenia ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? hmm...Zależy.. ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? A dobrze, dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbatka!! ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? zaden napój alkohoowy mi nie smakuje ![]() 18. Masz piercing? mozna to tak nazwać... koczyki w uszach od 3 roku życia ![]() 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie przepadam za tym batonikiem, ale chyba normalnie... kostka po kostce 21. Ulubiony sport do oglądania? nie lubie oglądac sportu 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Chyba niestety zadna... 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 16 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? hmm...mało filmów oglądam... "Sprawa się rypła" ![]() 27. Ulubiony dzień tygodnia, czy jak? sobota ![]() ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tylko stłuczkę i to jako pasażer. 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Nie wiem, to zależy ...Lubie psychologiczne ![]() 31. Twój ulubiony film? "Słodki Listopad" , " Vanilla sky", " Moja dziewczyna", "Inni" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie mam ulubionego miejsca 33. Lato czy zima? każda pora roku ma coś w sobie ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? szyja... 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donald' s, ale rzadko tam bywam 39. Twoja ulubiona ksiązka? cała Jeżycjada! ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie bywam raczej, więc nie mam ulubionych 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? własnie w ogóle nie widze siebie... nie mam pojęcia 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od redakcji wizażu ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? marudzę i sie dołuje 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy?? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie wszyscy mieszkają blisko mnie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierxc najbiliższych lub ich ciężka choroba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Przewaznie 23, ale w wakacje to sie przeciąga ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? najepsze? nie iwem, chyba przyjaźń 51. Czekolada czy wanilia? jako zapachy- oby dwa! 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? jeszcze nie pracuje ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? oczywiście 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? nie wiem, chyba nie ma takiego jednego 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ten, komu nie bedzie sie chciało 56. Kto odpowie jako pierwszy? kto pierwszy na to trafi i bedzie miał czas 57. A kto odpowie jako ostatni? ostatnia osoba której bedzie sie chcialo
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
1. Która jest godzina?
00:12 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Katarzyna K. ![]() 3. Twoje przezwisko? Żadne nie przylgneło na dłuzej 4. dzień urodzin? 28 marca 1983 5. miejsce urodzenia? Lublin 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Nie mam spodni, tylko sukienkę 7. Czego słuchasz w tym momencie? RMF FM 8. Co ostatnio zjadła/es? Jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Pies 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Zielonym ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Islandia 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Noc i chłodnawo 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Siostra 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Zęby 15. Jak się dzisiaj miewasz? Całkiem dobrze, ale bywało lepiej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Chyba piwo i różowe wino 18. Masz piercing? Nie 19. Masz tatuaż? Nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Nie jem batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? Siatka, piłka ręczna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupię 23. Kolor oczu Zielone 24. Nosisz soczewki? Tak 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra, starsza 6 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Noel 27. Ulubiony dzień Piątek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? I takie i takie 31. Twój ulubiony film? LOTR, The Phantom Of The Opera, Pump Up The Volume, w sumie dużo lubię ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Nie mam ulubionego 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? To zależy 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie odżywiam się w ten sposob 39. Twoja ulubiona ksiązka? Chyba Narnia, ale też Hotel New Hampshire, w każdym bądź razie bardzo dużo, to jest moje hobby, prawdziwe 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam swoich preferencji i nie jestem wybredna 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 2 razy 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Nie wiem 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kumpeli 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Kąpie sie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Depresyjne, nie wiadomo dlaczego ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Tylko czasowo 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Krzywda moim bliskim 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Różnie 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? W sumie tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W obuwniczym i z bielizną 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Ktos kto nie ma ochoty 56. Kto odpowie jako pierwszy? Ktos to ma ochote 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
01:05 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Magda (nazwisko mam beznadziejne, ale w niedalekiej przyszłości będzie takie - Lisicka ![]() 3. Twoje przezwisko? Madziarka 4. dzień urodzin? 26.02.1984r. 5. miejsce urodzenia? Wys.Maz. 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie 7. Czego słuchasz w tym momencie? niczego 8. Co ostatnio zjadła? pasta jajeczna 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pies, fretka 10. Gdybyś była długopisem, to jakiego koloru? czerwony :P 11. Gdzie chciałabyś? spędzić tydzień z ukochana osoba? Cypr ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? 13 stopni, gwiazdki świecą, księżyc też 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowałas? moje Kochanie ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczka 15. Jak się dzisiaj miewasz? bolą mnie łydki (zakwasy:/ 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Pepsi 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Lech, Malibu, Bols Blue 18. Masz piercing? niet 19. Masz tatuaż? mam, na dole plerków ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? rozbieram go z ubranka i wkładam całego do buzi ![]() he he, ale dziwne pytanie.. Tak samo jem jak każdą inną rzecz do amkania ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuję, ściągam z netu 23. Kolor oczu niebiesko - zielone 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra- 30, brat- 29 26. Ostatni film, jaki oglądałaś? MNS ![]() 27. Ulubiony dzień? każdy w którym jestem z moim Skarbem 28. Czy jesteś nieśmiała, żeby zaprosić kogoś na kolacje? podobno czasem szybciej robię niż myślę, więc pewnie tak ![]() 29. Miałaś juz wypadek samochodowy? jako pasażerka, ale nic poważnego i dawno temu 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesolutkie 31. Twój ulubiony film? "Gangsterskie porachunki", "Uprowadzenie Agaty" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? tam gdzie jest ciepło, czysto, nie ma pająków 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? jedno i drugie, ale bardziej całusssski 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś juz taka osobę, przez którą wylałaś wiele łez? niestety.. 37. Gdzie chciałabyś być całowana? od dołu do góry, od góry do dołu ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC 39. Twoja ulubiona ksiązka? "SMS słowa mają siłę" czy jakoś tak ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Osteria w mojej mieścinie i Da Grasso w Wawie 41. Ile razy oblałaś egzamin na prawko? trzeba zdawać żeby oblać, ale wszystko przede mną 42. Gdzie widzisz sama siebie za 10 lat? przy boku mojego Mareczka ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś? od firmy która chce ofertkę 44. Zostałaś kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? niet 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona? zanudzam innych marudząc że się nudzę ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy księżyca ;p 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie? kumpel, mieszka jakieś 350 km 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierć kogoś bliskiego, choroba kogoś bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? jak mi siem oczka zamykajom ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? związek z cudownym facetem 51. Czekolada czy wanilia? czeko czeko czekolada ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? bardzo lubię bo robię to co lubię i zawsze chciałam robić 53. Chciałabyś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? a jak se chcom ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś kartę kredytowa do maksimum? w sklepie z ciuchami albo sprzętem RTV, AGD 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? a to wie tylko ten kto nie odpowie ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? z kolei to wie ten kto pierwszy odpowie ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? ostatniego nie będzie bo to się będzie ciągnąć tak długo jak MNS ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
02:08 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Alicja P.... 3. Twoje przezwisko? Kiedyś Pajączkiem mnie nazywali ![]() 4. dzień urodzin? 12 stycznia 1989 5. miejsce urodzenia? Kolno 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Akurat Verby 8. Co ostatnio zjadła/es? Kanapki z szynką i ketchupem ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Kot 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Niebieskim 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? A np. w górach ![]() 12. Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Jest zimno, w kółko pada... 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Emila 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Jest mi źle, bo mi się nudzi... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Minerado brzoskwiniowe 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Wino czerwone ![]() 18. Masz piercing? Hmm... Że tak powiem, mam 6 kolczyków w jednym uchu 19. Masz tatuaż? Nie ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Obgryzam po pół kosteczki ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Piłka nożna, siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek ![]() 23. Kolor oczu Niebieskie 24. Nosisz soczewki? Nie, okulary mam ![]() 25. Rodzeństwo i wiek? Siostra - rok młodsza, brat - młodszy 4 lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Don Juan DeMarco ![]() 27. Ulubiony dzień Zakończenie roku szkolnego 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Oczywiście ![]() ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tylko stłuczkę w autokarze szkolnym 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe, ale i strasznymi nie pogardzę 31. Twój ulubiony film? Jeśli jest to komedia romantyczna, to praktycznie każdy z tego gatunku ![]() 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Każde miejsce jest dobre, gdzie jest rzeka, jezioro... ![]() 33. Lato czy zima? Lato! 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Chyba taa ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Np. w usta ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc Donald's 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Harry Potter", "Plotkara", "Dziewczyny Się Zakochują", "Ala Makota" 40. Ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam ulubionych, bo rzadko bywam... A może ArtPub... 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Jeszcze nie zdawałam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Wśród kochającej rodziny, ale zagranicą 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Łukasza 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Wiem, że coś złego zrobiłam, ale nie pamiętam, co to było... 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Ciągle powtarzam innym osobom: "Jaki Ty jesteś nudny!" 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Eee? Księżyca...? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Emila w Potasiach... Jadzia w Rzeszowie ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób, kalectwo 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Przed północą, ale w wakacje o wiele później 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie mam ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W Media Markt, Makro... 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? - 56. Kto odpowie jako pierwszy? - 57. A kto odpowie jako ostatni? - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
11:35 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justyna , nazwisko po tatusiu 3. Twoje przezwisko? Justa 4. dzień urodzin? 27 stycznia 1992 5. miejsce urodzenia? Wodzisław Śląski 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Ciemno granatowe szorty 7. Czego słuchasz w tym momencie? ładnego śpiewu ptaszków 8. Co ostatnio zjadła/es? kanapke 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Małe pieski 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czerwonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na bezludnej wysepce, piękne , czyste, błętkitne morze i niebo, palmy, plaża, i tylko ja i on ... 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Troche zimnawo, ale słoneczko przygrzewa 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? siostra 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Raczej dobrze 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kakao, 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? niepełnoletnia, to się nie wypowiem może 18. Masz piercing? 4 dziurki w uchach (-szach?) 19. Masz tatuaż? narazie!! niee... 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Kosteczka, po kosteczce 21. Ulubiony sport do oglądania? Noga, jazda figurowa na łyżwach 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie kupuję płytek 23. Kolor oczu ciemno brązowe 24. Nosisz soczewki? niee 25. Rodzeństwo i wiek? siostra, 11 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Sztuka Zrywania 27. Ulubiony dzień moje urodzinki 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? niee 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? niee 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe i straszne pół na pół, ale chyba przeważa straszne 31. Twój ulubiony film? Wredne dziewczyny 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Morze 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Szalone całuski, no może ... szalone, namiętne całowanie 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? miałam 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? ja jestem cała obcałowywana ;p 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Mc'gas, Mc'donalds 39. Twoja ulubiona ksiązka? Harry Potter wszystkie części 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie znam nazwy ;p 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie zdawałam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Na pięknej wyspie, z ukochanym, mieszkamy w hotelu ... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od koleżanki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Tak, za przeklinanie w szkole 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Marudze 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? a nie wiem 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie kumpela, w Szkocjii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć babci 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość, spontaniczność, odwaga, śmiałość, 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? moja praca to szkoła ... nawet lubię .. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? jak se chcą 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Natura, Rossman, sklepy z ciuchami różne 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? nie wiem
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
1. Która jest godzina?
23.11 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Baśka **** 3. Twoje przezwisko? Mysza ![]() 4. dzień urodzin? 21listopad 5. miejsce urodzenia? Lubaczów 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? hmmm... mam pirzamki koloru pomarańczowego ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? krzyku mojej mamy abym wyłanczała ten cholerny kompóter ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? pierogi ![]() 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój brat ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hmm.. chyba takiego bezbarwnego (byłabym orginalna) 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w własnym domQ ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Pada deszcz i jest bardzo ciemno ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Łukasz 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Wzrost 15. Jak się dzisiaj miewasz? boli mnie gardło (mam zapalenie migdałów) ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? woda mineralna 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nieprzepadam 18. Masz piercing? ![]() 19. Masz tatuaż? niee 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? hmmm.. nie pamietam (dawno jadłam) 21. Ulubiony sport do oglądania? akrobatyka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? szkoda kasy na te duperele.. 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? brat (bliźniak) ![]() 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Życie na fali 27. Ulubiony dzień wtorek 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Ja? Nie... :P 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? naszczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? hmm... oba ale najbardziej te straszne 31. Twój ulubiony film? hmm.. trudno mi sie zdecydować 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? bezludna wyspa, plaża, szum wody, głos mojego TŻ 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki i całusy 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie przepadam za fast foodami 39. Twoja ulubiona ksiązka? Kwiat póstyni 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie znam nazw.. 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie zdawałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? na plaży leżąc plackiem z ukochanym 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od Łukasza ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? jeszcze się nie zdarzyło ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zdecydowanie staję sie marudna i nie do zniesienia 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? hmmm..... czesto dostaje smiechawy (potrafie aż 30 min. bez przerwy) 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie nie mam przyjaciółki 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? niemożność decydowania o własnym życiu 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy jestem tragicznie wymordowana 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłość 51. Czekolada czy wanilia? Jedno i drugie 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje jeszcze.. (edukuje sie) 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak jak wspominałam nie mam przyjaciół 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? hmmm... we wszystkich 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? osoba która nie ma założone konto ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? już odpowiedzieli... 57. A kto odpowie jako ostatni? ten kto bedzie statni :P Edytowane przez ktosia1 Czas edycji: 2008-07-23 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
20.50 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? ------ 3. Twoje przezwisko? Nie mam i chyba nigdy nie miałam 4. dzień urodzin? 18.05.88r. 5. miejsce urodzenia? Gdańsk 6. Jakiego koloru są spodnie, które masz akurat na sobie? Brązowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Szumu komputera 8. Co ostatnio zjadła/eś? Brzoskwinię 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Koliber 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Zielonego 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na bezludnej wyspie, tyleże z pełnymi wygodami ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Wieje wiatr, jest szarawo 13. Kto był ostatnią osobą, z którą telefonowałś?/-eś? Nie pamiętam 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Ogólną postać. 15. Jak się dzisiaj miewasz? Mam się całkiem dobrze ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Herbatka 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie mam ulubionych, raczej nie piję 18. Masz piercing? Po jednej dziurce na ucho 19. Masz tatuaż? Nie mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Raczej ich nie jadam 21. Ulubiony sport do oglądania? Łyżwiarstwo 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Nie mam pojęcia 23. Kolor oczu Piwne 24. Nosisz soczewki? Nie 25. Rodzeństwo i wiek? Młodszy brat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Szansa na Sukces 27. Ulubiony dzień 24 Grudnia 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Raczej tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Na szczęście nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Kiedyś wolałam straszne, obecnie wesołe (ale bez przesady :P) 31. Twój ulubiony film? Mam ich bardzo dużo (m.in: Raise Your Voice, A Walk To Remember, The Perfect Man, Titanic) 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Góry 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-eś juz taką osobę, przez którą wylałaś/-eś wiele łez? Nie przypominam sobie 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Nie zastanawiałam się nad tym, ale np. w czółko 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam tego typu jedzenia 39. Twoja ulubiona ksiązka? Linia Czasu 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-eś egzamin na prawko? Nie podchodziłam ani razu 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Przy boku męża i dzieci 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Nie pamiętam 44. Zostałaś/-eś kiedyś ukarany za złamanie jakichś przepisów? Chyba nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zależy od sytuacji 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ------ 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Wszyscy są w pobliżu 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć, choroba bliskich mi osób, samotność ![]() 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Kiedy jestem zmęczona 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Młodość 51. Czekolada czy wanilia? Wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuję, uczę się ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Raczej tak ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W jakimś Hipermarkecie, w którym jest wszystko, bądź w centrum handlowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie mam pojęcia 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem 57. A kto odpowie jako ostatni? A kto to wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
![]()
1. Która jest godzina?
22:49 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? ***** ****** 3. Twoje przezwisko? pysiaczek 4. dzień urodzin? 7 maj 1986 5. miejsce urodzenia? małe miasteczko w małopolsce 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? nie mam na sobie spodni:P 7. Czego słuchasz w tym momencie? mojego kompa 8. Co ostatnio zjadła/es? racuszka z jabluszkami:d 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój psiak bernardyn - kocham psy 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? hehe niezłe pytanko - pewnie czerwonym bo lubie sie wyrózniac 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? ostatnio marze o wyjezdzie w góry.. 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? pada deszczyk..burza gdzies szaleje 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? mój TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczka ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? znudzona strasznie jestem... 16. Jaki jest twój ulubiony napój? uwielbiam soki owocowe, cole i wogole wszystko co choc troszke słodkie 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? likierki lubie;P piwko- warka strong..oj uderza mi w główke mocno;P wódki nie lubie 18. Masz piercing? mam w sumie 4 kolczyki w obu uszach, poza tym nic wiecej ![]() 19. Masz tatuaż? nie- chciałam kiedys bardzo ale.. stwierdziłam ze po ciazy bedze brzydko wygladał wiec zrezygnowałam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jem tych batoników 21. Ulubiony sport do oglądania? BOKS ![]() 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie kupuje płytek 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra 4 lata starsza 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? final destination 3 27. Ulubiony dzień- polecam Moje urodziny... bo to jest MÓJ dzień ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Zdecydowanie wesołe, straszne jestem w stanie ogladac tylko z moim TZtem ![]() 31. Twój ulubiony film? kurcze, nie pamietam tytułu;P 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? kazde byle z ukochana osoba 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? piersi 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie chadzam raczej do takich 39. Twoja ulubiona ksiązka? nie mam takiej 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej chyba ze pizzeria w moim miasteczku- odjazdowe zapiekanki tam robia;D 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 5 razy!!! i zrezygnowałam 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? domek z ogrodem, ja i mój obecny TZ w łózku dwojka naszych dzieci obok nas ogladamy bajki i wogole jest słodko- mam nadzieje ze moje marzenie sie spełni 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od kumpeli Aśki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? śpie 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? fazy PMS-owe.. :P- dokładnie tak 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie mój Tż 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierc kogokolwiek z moich najblizszych 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kazdy czas jest odpowiedni;D 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Najlepsze?? dziwnie sformułowane pytanie- najlepsze co mnie spotkało to miłosc która daje mi mój misiaczek 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? studiuje. 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? odpowiedzieli?? o co chodzi??;P>??? 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w odziezowym albo meblowym 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ?? 56. Kto odpowie jako pierwszy? A?? 57. A kto odpowie jako ostatni? ?? Buziaki dla wszystkich- fajnie sie odpowiadało
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
19:58 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Emilia *********** 3. Twoje przezwisko? nie mam ;] 4. dzień urodzin? 1 marca 1990 5. miejsce urodzenia? Białystok 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? białe 7. Czego słuchasz w tym momencie? eski 8. Co ostatnio zjadła/es? paluszki z sezamem + cola 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? szynszyl 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? eee...? ;p 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? maly, wiejski domek, gdzies na odludziu 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? deszcz brrr... :/ 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja przyjaciolka-Monika 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? ciezko powiedziec ![]() 15. Jak się dzisiaj miewasz? zle.wlasnie dostalam antybiotyk na tydzien ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? nescafe frappe 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? nie pije 18. Masz piercing? tylko przeklute uszy 19. Masz tatuaż? niee 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? mmmm... odgryzam po jednej kostce 21. Ulubiony sport do oglądania? zaden.nie lubie ogladac sportu w tv 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? zadnej.nie kupuje plyt 23. Kolor oczu niebieskie 24. Nosisz soczewki? tak 25. Rodzeństwo i wiek? rok mlodszy brat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Czas surferow 27. Ulubiony dzień sylwester 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? raczej tak 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie (odpukac) 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? i takie i takie.zalezy od humoru ;p 31. Twój ulubiony film? jest ich duuuuzo 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Słowacja 33. Lato czy zima? lato 34. Przytulanki czy całuski? i to i to ;] 35. Związek czy przygoda na jedna noc? związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? niestety 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? moja slodka tajemnica ;p 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie ma takiej 39. Twoja ulubiona ksiązka? a bo ja wiem. Dzieci z Bulerbyn ;p 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie ma 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? nie przystepowalam jeszcze 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? maz,dzieci,praca ;] 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od karoliny 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie, a skad ;p 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nic.lubie czasem sie ponudzic ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? co prosze? ;p 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie najlepsza przyjaciolka w Usa 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? smierc kogos bardzo bliskiego 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? roznie 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? przyjazn 51. Czekolada czy wanilia? wanilia 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuje jeszcze 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? nie wysle tego do nich. robie ta ankiete tylko na potrzeby wizazu 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? napewno w jakims wielobranzowym, zeby kupic duzo rzeczy 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? - 56. Kto odpowie jako pierwszy? - 57. A kto odpowie jako ostatni? - |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13.51 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Joanna.... ![]() 3. Twoje przezwisko? GuRu ;d 4. dzień urodzin? 21.01.1991 5. miejsce urodzenia? Gryfice 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Czarne 7. Czego słuchasz w tym momencie? Mojej rozdygotanej lodówki 8. Co ostatnio zjadła/es? paluszki słone 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? hmm.... pies ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Czarny;] 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Paryżu ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Nieładna :| 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Kasia ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz 15. Jak się dzisiaj miewasz? Spać mi się chce ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Woda mineralna Jabłkowa albo truskawkowa 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Likier czekoladowy ![]() 18. Masz piercing? Tak ;d uszka, teraz planuję nos 19. Masz tatuaż? ![]() 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? eee... Normalnie ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Łyżwiarstwo figurowe 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? hyhy czystą ![]() 23. Kolor oczu szaro-niebiesko-pomarańczowe ;] 24. Nosisz soczewki? ![]() 25. Rodzeństwo i wiek? brat, 9 lat 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Jakiś o pająkach ![]() 27. Ulubiony dzień Piątek ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Tak ![]() 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? wesołe 31. Twój ulubiony film? Tamten po prawej ;d nie mam ulubionego filmu ;p 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Góry ![]() ![]() 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? całuski ;] 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Oj nawet kilka 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? W usta ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? KFC ![]() 39. Twoja ulubiona ksiązka? "Chodźmy razem" 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Centrum ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? za młoda jestem ;d 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? yyyyy..... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? "Wizaż.pl" ![]() ![]() ![]() ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Złapana tak, ukarana nie... Za "nieprawidłowe korzystanie z ławki" ![]() ![]() ![]() ![]() 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Zwiedzam Wizaż, albo wybywam gdzieś ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ksieżyce ![]() ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Moja Kasia ![]() 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Wtedy kiedy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? hmm.... nie wiem ;d 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? omijam to pytanie ![]() 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? Odzieżowy ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem 56. Kto odpowie jako pierwszy? A skąd mam to wiedzeć? 57. A kto odpowie jako ostatni? Patrz pkt. 56[/quote] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
23:54 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Justyna C.Ch. ![]() 3. Twoje przezwisko? ![]() 4. dzień urodzin? 10.10.1986 5. miejsce urodzenia? Gniezno 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? blękitne szorty ![]() 7. Czego słuchasz w tym momencie? Lacuna Coil 8. Co ostatnio zjadła/es? jabłko 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? pająk na suficie ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? buahaha... ![]() ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? w łóżku ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? bardzo piękna nocna pora ![]() 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Paulina 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? oczy 15. Jak się dzisiaj miewasz? świetnie ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? niegazowana woda mineralna i zielona herbata 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? brak ulubionego; sympton wiecznego poszukiwacza- smakosza ![]() 18. Masz piercing? tradycyjnie tylko w uszach 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie cierpię tych batoników! ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? piłka nożna& siatkówka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? nie wiem 23. Kolor oczu ciemnobrązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? "Milczenie owiec" po raz -enty ![]() 27. Ulubiony dzień Wigilia ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? gdzie tam ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straszne 31. Twój ulubiony film? cała trylogia o Hannibalu; "Piękny umysł", "Gladiator", "Forrest Gump" 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? każde, w którym jestem z moim TŻ ![]() 33. Lato czy zima? Lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? seks ![]() ![]() ![]() 35. Związek czy przygoda na jedna noc? tylko związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? nie mam ulubionej 39. Twoja ulubiona ksiązka? jak wyżej; czytam nałogowo, ale mam problem z wyborem ulubionej ![]() 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar brak ![]() 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? cuda się zdarzają, czyli zdałam za 1. razem ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? hmmm... 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od Instytutu Psychologii Zdrowia ![]() 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? inteligentni ludzie się nie nudzą ![]() ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? oj miewa się "fazy", miewa... ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Asia- Rzeszów 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy zarządzi to zegar biologiczny ![]() 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? miłość ![]() 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? obecnie nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? czemu nie? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? kosmetyczny ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? kto nie zajrzy na ten wątek 56. Kto odpowie jako pierwszy? pytanie utraciło ważność ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mam pojęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
1. Która jest godzina?
00:34 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Sylwia..... 3. Twoje przezwisko? Bombka 4. dzień urodzin? 2 listopada... 5. miejsce urodzenia? Zdzieszowice -szpital w mojej miejscowosci był akurat w przebudowie 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? niebieskie szorty 7. Czego słuchasz w tym momencie? akurat leci Patrycja Markowska 8. Co ostatnio zjadła/es? Frytki i sałatkę wiem że niezdrowo na noc ale co tam.... 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Skorpion 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? W Londynie (bo uwielbiam) 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? super ciepło 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? moja przyjaciólka 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? zwracam uwagę ogólnie na całość 15. Jak się dzisiaj miewasz? dziś tak sobie 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Nałęczowianka o smaku jeżyn i malin 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wódka + red bull , gin +tonic oraz tequilla 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? wciąż się zastanawiam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam 21. Ulubiony sport do oglądania? czasem Piłka nozna lub boks 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? oj ciężko powiedzieć 23. Kolor oczu brązowe 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? bracia 26lat i 23lata 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? szybcy i wściekli 3 tokyo drift 27. Ulubiony dzień lubię każdy a najbardziej moje urodzinki ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? raczej nie jestem nieśmiała 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? samochodowy - nie ale motocyklowy - tak 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? uwielbiam horrory 31. Twój ulubiony film? "Shinning" z Jackiem Nicholsonem 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gdziekolwiek byle z dala od zgiełku najchętniej Szkocja 33. Lato czy zima? lato ![]() 34. Przytulanki czy całuski? i to i to 35. Związek czy przygoda na jedna noc? raaczej związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? nie jedną ![]() 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? każda pizzeria z pyszną pizzą 39. Twoja ulubiona ksiązka? uwielbiam każdą książkę Koontza 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie ma takiej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? pare ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od przyjaciółki 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? rzadko bywam znudzona 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Hmmm 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Moja ukochana Izabelka 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? nie chcę sobie przypominać 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? różnie to bywa 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? że mam kogoś takiego jak Izabella 51. Czekolada czy wanilia? najlepiej ciepła czekolada z wanilią 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? chwilowo jestem bez.... 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? ![]() 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? napewno byłaby to perfumeria lub sklep z ciuchami ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? kto nie zajrzy na ten wątek 56. Kto odpowie jako pierwszy? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? nie mam pojęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]()
1. 04.05 w Anglii
2. Natalia M. 3. hmmm Franka , talia, Ciort - zalezy kto mowi 4. 11.02.1986 5. woj.swiętokrzyskie 6. granatowe 7. 'Mój przyjacielu" Krawczyka i Bregovicia - w radiu leci 8. zupke chinską ![]() 9. lubie wszystkie kudlate 10. czy to ma znaczenie??? 11. na Fidzi mmmm bosko... ![]() 12. jest srodek nocy i nie widze ,ale jest dosyc chłodno 13. Moje Kochanie ![]() ![]() ![]() 14. oczka- zwierciadlo duszy 15. smutnawo, tesknawo... - nie za dobrze! ![]() 16. lubie rózne drinki np. blue lagoon, pinacolada, sex on the betch,poza tym standardowo herbatkę z cytrynką 17. drinki rożnorakie, a z piwek to wszystkie chyba oprocz tych gorzkich 18. tylkow uszach 19. ![]() 20. nie jem, ale zapewne urywalabym sobie krateczki 21. nie mam takiego 22. nie znam przyszlosci,ogolnie plytek nie kupuje 23. szaro- niebieski 24. okul;arki buuuuu 25. Minisia 26, Marek 23 26. Notre Dame de Paris musical 27. powiem inaczej - nie lubie poniedzialku 28. myslę, że tak jesli chodziloby o kogos obcego 29. samochodem jako pasazer 30. zdecydowanie wesole ![]() 31. nie ma takiego ulubionego 32. wszedzie gdzie jest niebiesciutka woda, palmy, piaszczysta plaża ... 33. lato!!!!!!!!!! 34. jednak wole przytulanki ![]() 35. zwiazek 36. nie i niech mnie to nie spotka1 37. hmmm wszędzie 38. lubie pizzerie ale nie jakąś konkretna 39. Paulo Coelho wszystkie 40. brak 41. 3 x zdalam za czwartym ![]() 42. na pewno wrócimy do Polski do naszego domku 43. z wizazu ![]() 44. jeszce nie 45. leże i mysle,albo idę do parku 46. fazy milosne ![]() 47. w tej chwili to najdalej rodzice ![]() 48. nie myslę o rzeczach nie przyjemnych 49. ooo juz dawno mineła ![]() 50. moj wiek, uczucia, postanowienia 51. czekolada 52. nie pracuje 53. ![]() 54. w jakims centrum handlowym, Media Markt,itd. 55. okaże sie 56. poczekamy zobaczymy 57. no wlaśnie kto??
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Monia ![]() ![]() Ja wiem kochana ze nie powinno sie mieszać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
1. Która jest godzina?
21:46 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Karolina 3. Twoje przezwisko? Karo 4. dzień urodzin? 15 luty 5. miejsce urodzenia? Bytom 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? ciemny jeans 7. Czego słuchasz w tym momencie? Madonna-Like a prayer 8. Co ostatnio zjadła/es? chipsy:P 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? mój piesek 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? ee nie wiem:F 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? gdzieś, gdzie jest ciepło i fajnie 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? chłodno i nieładnie 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Nie pamiętam, rzadko rozmawiam przez telefon 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? zęby 15. Jak się dzisiaj miewasz? Nie najlepiej 16. Jaki jest twój ulubiony napój? zimna kawa Nescafe:F 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Nie przepadam za alkoholem. zdarza sie ze wypije ale ulubionego nie mam 18. Masz piercing? nie mam 19. Masz tatuaż? mam 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Normalnie 21. Ulubiony sport do oglądania? lekkoatletyka 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? rzadną 23. Kolor oczu szaro niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? siostra 10 lat, brat 19 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Zabojcza bron2 chyba:P 27. Ulubiony dzień sama nie wiem, taki który miło spędzę z TŻ 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Te i te. Ale chyba bardziej straszne 31. Twój ulubiony film? Nie mam 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? z TZ, gdzie moge wypocząc i spedzic milo czas 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? wszedzie ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Duooo:P 39. Twoja ulubiona ksiązka? ekhm PAN TADEUSZ:P zart, nie wiem 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? 3 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? w objeciach TZ w domu przy kominku ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od jakiejs firmyy 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? maluje sie, ogladam tv, siedze na wizazu 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? haha ze co? ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Nie mam. 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? śmierc kogoś kogo kocham, lubie.Kogos bliskiego. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? kiedy oczka sie zamykaja 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Miłosc 51. Czekolada czy wanilia? Czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje tymczasowo 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Nie 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? jakis z ciuchami lub kosmetykami:P 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ooo tamten:P 56. Kto odpowie jako pierwszy? Zalozycielka watku? ![]() 57. A kto odpowie jako ostatni? Tamta, no wiesz ktora ![]()
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Która jest godzina?
18;02 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? Dorota C. 3. Twoje przezwisko? Timiri ![]() ![]() 4. dzień urodzin? 4 stycznia 1989 5. miejsce urodzenia? Zabrze 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? Grafitowe 7. Czego słuchasz w tym momencie? Therion - Muspelheim 8. Co ostatnio zjadła/es? Jogurt pomaranczowy 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? Szczury ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? Srebrnym 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Romantyczne, czyste plaze, piekne wody oceanu... Mhhh... Oczywiscie, bylisbysmy jedynymi ludzmi na wyspie ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? Kiepska, pada pierwszy raz od tygodni. 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? Marcin ![]() ![]() 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? Twarz + wlosy (dlugie/krotkie) 15. Jak się dzisiaj miewasz? A moze byc ![]() 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Kubus, woda mineralna niegazowana ![]() 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? Obojetnie, wazne, by w dobrym towarzystwie ![]() 18. Masz piercing? Nope. 19. Masz tatuaż? Nope. 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? Szybko ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? Nie mam :P 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? Zwykla CD -R ![]() 23. Kolor oczu DZiwny, raczej brazowo-zielono-szary 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? Siostry - 27 i 24 l. 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? Angels in the outfits czy jakos tak ![]() 27. Ulubiony dzień Kazda sobota ![]() 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? Zależy od nastroju i stosunku do danej osoby ![]() 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? Nie 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? Raczej straszne, choc niekiedy robie wyjatki ![]() ![]() 31. Twój ulubiony film? Stowarzyszenie umarlych poetow, Buntownik z wyboru 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? Marzy mi sie Szkocja i Nowa Zelandia ![]() 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? Mam obecnie. ;/ 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? M.in w uszko ![]() 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? Nie jadam w FF. 39. Twoja ulubiona ksiązka? Seria Ziemiomorze Le Guin, Trylogia o Mistrzu Zagadek z Hed, Mistrz i Malgorzata i pare innych :P 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar Nabil, Gordon (Zabrze) 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? jeszcze nie zdawalam ![]() 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? Za granica z ukochana osoba ![]() 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? Od kumpeli z Japonii (Sic, trzeba wreszcie odpowiedziec;p ) 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? Nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? Pisze, Czytam, buszuje w necie, ostatnio zameczam pytaniami ludzi na Wizazu ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? Niekiedy choruje na przyplywy szalenstwa ![]() 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie Maiko Suigawa, kumpel z Japonii 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć kogos, na kim mi zalezy. 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? Ok. 23-24 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? Nadzieja, ze jeszcze pare dni i spotak sie z tymi, ktorych kocham ![]() ![]() 51. Czekolada czy wanilia? I to, i to ![]() ![]() 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? Nie pracuje; co do szkoly - polski uwielbiam, reszte powinni zlikwidowac ;p 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? Tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? W wiekszosci ![]() 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? Nie wiem ![]() 56. Kto odpowie jako pierwszy? Nie wiem. 57. A kto odpowie jako ostatni? Nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2011-11-20 o 21:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
1. Która jest godzina?
13.13 ![]() 2. Jak brzmi Twoje imię i nazwisko - takie jakie masz? TAK :-? 3. Twoje przezwisko? nie mam 4. dzień urodzin? 31 grudzień 1981 5. miejsce urodzenia? Polska 6. Jakiego koloru są spodnie, Która masz akurat na sobie? szare 7. Czego słuchasz w tym momencie? szumu komputera ![]() 8. Co ostatnio zjadła/es? galaretkę w czekoladzie 9. Jakie jest Twoje ulubione zwierzątko? psiaki szczeniaki ![]() 10. Gdybyś był/-a długopisem, to jakiego koloru? czerwonego oczywiście ![]() 11. Gdzie chciałaby?/-by? spędzić tydzień z ukochana osoba? Na Lazurowym Wybrzeżu,ahhh... ![]() 12.Jaka jest teraz pogoda u Ciebie? było słońce za chmurkami,a teraz same chmurki i zbiera sie na deszcz, 16 stopni 13. Kto był ostatnia osoba, z która telefonowała?/-es? TŻ 14. Co zauważasz jako pierwsze u płci przeciwnej? niepamiętam? 15. Jak się dzisiaj miewasz? O.K 16. Jaki jest twój ulubiony napój? Ice coffe 17. Ulubiony - alkoholowy - napój? wino czerwone półwytrawne 18. Masz piercing? nie 19. Masz tatuaż? nie 20. W jaki sposób jesz batonika - Pawełka? nie jadam Pawełka ![]() 21. Ulubiony sport do oglądania? żaden 22. Jaka płytkę kupisz sobie wkrótce? żadną 23. Kolor oczu szaro-niebieskie 24. Nosisz soczewki? nie 25. Rodzeństwo i wiek? nie mam rodzeństwa 26. Ostatni film, jaki oglądała?/-eś? kod da vinci 27. Ulubiony dzień sobota 28. Czy jesteś nieśmiała/-y, żeby zaprosić kogoś na kolacje? nie 29. Miałaś/-eś juz wypadek samochodowy? nie i mam nadzieje nigdy nie miec! 30. Lubisz wesołe czy straszne filmy? straaaaaaaaaaaaaszne i wesołe ![]() 31. Twój ulubiony film? żaden mi nie przychodzi do głowy:-? 32. Twoje ulubione miejsce na urlop? gdzieś gdzie jest ciepło i niebiesko(morze i czyste niebo) 33. Lato czy zima? Lato 34. Przytulanki czy całuski? Przytulanki 35. Związek czy przygoda na jedna noc? Związek 36. Czy Miałaś/-es juz taka osobę, przez którą wylałaś/-es wiele łez? tak 37. Gdzie chciał(a)byś być całowany(-a)? Wszędzie 38. Twoja ulubiona knajpa Fast Food? pizza hut 39. Twoja ulubiona ksiązka? śniadanie u Tiffaniego 40. ulubiona knajpa /dyskoteka / kafejka /bar nie mam ulubionej 41. Ile razy oblałaś/-es egzamin na prawko? Zdałam za pierwszym razem 42. Gdzie widzisz sama/-ego siebie za 10 lat? u boku mojego TŻ i naszych(przyszłych) dzieci 43. Od kogo był ostatni mail, którego dostałaś/-es? od administratora internetu 44. Zostałaś/-es kiedyś ukarany za złamanie jakiś przepisów? nie 45. Co robisz, kiedy jesteś znudzona/-y? nic wkurzam się ![]() 46. Jakie fazy są dla Ciebie typowe? ??? 47. Jaka/-i przyjaciel/-ciółka mieszka najdalej od ciebie moja kuzynka(Niemcy) 48. Co by było najgorsze, co by mogło Ci się przydarzyć? Śmierć bliskich osób, choroba 49. Kiedy jest Twój-Czas-Do-łóżka? gdy chce mi sie spać 50. Co jest obecnie najlepsze w Twoim życiu? TŻ 51. Czekolada czy wanilia? czekolada 52. Jak bardzo lubisz swoja prace? nie pracuję 53. Chciałabyś/-byś, żeby Twoi przyjaciele Ci odpowiedzieli? tak 54. W jakim sklepie wykorzystałabyś/-byś kartę kredytowa do maksimum? w silesia city center 55. Kto najprawdopodobniej nie odpowie? ??? 56. Kto odpowie jako pierwszy? ??? 57. A kto odpowie jako ostatni? ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.