![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zdrada, jak żyć dalej...
Cytat:
![]() Trzymaj sie ![]() Tylko nie fatyguj sie do niego, jakim prawem, wyrzuc w czarnym worku na śmietnik, tylko na to zasługuje, i tak mu napisz, : Twoje rzeczy sa w czarnym worku w smietniku koloru takiego ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
.
|
jak dla mnie tu nie ma czego wybaczać czy naprawiać. kolesiowi należy się kop w dupę i tyle.
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym tam poszla. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
ja bym nie robila zadnych konfrontacji
zawiolabym mu rzeczy pod jego nieobecnosc napisala ze wiem o jego romansie i nie zycze sobie zadnego kontaktu Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2018-04-11 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jego graty zawiozę do naszego wspólnego kumpla, a raczej już mojego ex kumpla, który go prawdopodobnie krył. Niech mu da ten worek, to już mnie nie obchodzi. Próbuję go spakować, ale co chwilę przerywam, bo zaczynam płakać. Oczy teraz mam pełne łeż, po prostu jest to tak cholernie trudne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
wyobrazam sobie ze jest ci ciezko ale to w sumie dla twojego dobra ze odkrylas to teraz podziel sie twoim smutkiem z kims bliskim |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Oddaj mu te rzeczy pod jego nieobecność.
Ok on zachował sie choojowo ale nie ma co wywalać. Napisz mu, ze to koniec - rzeczy sa u sąsiadki/matki/Zosi Ciesz sie, ze jego natura wysZla przed ślubem, dziećmi, kredytem bo wtedy ciężej jest sie spakować i odejść |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie ukrywajmy, to jest pewna forma niezrównoważenia psychicznego w nerwach i robienia sobie pod górkę. Nie namawiajmy, skoro dziewczyna nie ma siły na konfrontacje, to najwyraźniej nie jest jej sposób działania.
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszlabym tam i sie przywitala:czesc Jolu to ty jestes kochanka? Bardzo brzydko z twojej strony. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
.
|
eh, ja też bym zrobiła konfrontację. chociażby po to, żeby wbić sobie do głowy, że najgorszą rzeczą w życiu byłby powrót do niego.
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Ja bym mu te rzeczy przywiozla na miejsce spotkania z kochanka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja bym na miejscu Autorki skoro nie czuje się na siłach na konfrontację wysłała jakąś koleżankę, by oddała mu rzeczy. A tak, żeby umilić im wspólny wieczór chociaż tym.
W wersji light oddałabym jeszcze dziś te rzeczy koledze, oczywiście w tym czasie, kiedy on spotka się z nią. Pewnie od razu do niego zadzwoni i zepsuje im zabawę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
Ja bym nie poszła. Bo niby co miałabym powiedzieć? Jej podziękować? Z jednej strony tak a z drugiej niezła z niej szmatka 🤣
Nie lubię tych świadomych drugich. Pójście tam to pokazanie, ze nas to zabolało. A ja z tych co wola pokazywać, ze jestem twarda. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Ja bym wszystko popakowała w worki i wyrzuciła na śmietnik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko Autorko, jeszcze raz: serio zrób screeny, żeby nie było robienia z Ciebie idiotki po ludziach, że on miał z koleżanką spotkanie służbowe, a Ty z tego powodu z "bidulkiem" zerwałaś, bo Ci się coś na stykach mózgowych przepaliło z zazdrości. Miej dowody. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Albo sms "A jak już skończysz te swoje "nadgodziny", to wpadnij po swoje rzeczy, są przy śmietniku." Wysłany w czasie nadgodzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
.
|
ale po co? przecież nie są małżeństwem, które czeka sprawa rozwodowa.
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Zdrada, jak żyć dalej...
]Przecież ona nie musi mu mówić dlaczego koniec.
Koniec bo on niech sie domyśli i tyle. A komu ona ma sie tłumaczyć? Zawsze moze powiedzieć znajomych, ze zmądrzała i tyle. Komu ma te screeny pokazywać? To jej życie czy z kimś jest czy nie. Screeny mogłyby być dowodem jakby chodziło o rozwod |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Warto mieć dla samej siebie i oglądać w chwili słabości lub jeżeli facet zacznie iść w zaparte (bo są przecież typy, które przyłapane w łóżku z inną powiedzą, że szli po ciemku po ziemniaki do piwnicy i przypadkiem weszli do sąsiadów i upadli na śpiącą sąsiadkę). Facet wszystko pokasuje i może potem po znajomych, czy rodzinie robić za "ale o co chodzi? wariatka, furiatka, żyć mi nie dawała z zazdrości". Ja bym się po takim padalcu spodziewała wszystkiego najgorszego i wolała mieć "podkładkę" nawet jeżeli nigdy w życiu nie musiałabym niczego nikomu udowadniać.
Edytowane przez Kocia_Mama81 Czas edycji: 2018-04-11 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Przytulam Cię bardzo mocno... okropne świństwo. Masz szanse na spotkanie kogoś kto Ci da to czego potrzebujesz i na co zasługujesz. Miłości.
Ściskam, wiem, że Ci trudno ![]()
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Bardzo współczuję
![]() U mnie zdrada byłaby niewybaczalna. Nie rozumiem jak można zdradzać i oszukiwać, zamiast po prostu się rozstać skoro, jak pisał, Cię już nie kochał. Nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji z jego rzeczami, ale nie chciałabym ich zobaczyć razem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale autorka nie ma zamiaru robic mu awantur... skoro nie będzie walczyć o misia, nie chce go widzieć to i po co jakies dowody... Ona wie co widziała i nawet jak skasuje to co jej ma wmówić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;82857241]Tez dobre!
![]() bardzo dobre!!!! ![]()
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
[1=f60400d832b72deb5c42f71 6e834e5f0a0698277_6206f89 5c87a0;82857441]
(...) Ona wie co widziała i nawet jak skasuje to co jej ma wmówić?[/QUOTE] Dzisiaj wie, a za miesiąc rozpaczy może zacząć mieć wątpliwości. Dla większości może to brzmieć abstrakcyjnie, że niemożliwe, a jednak. Ludzie potrafią nie takie rzeczy wypierać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a po co ma sie tumaczyc obcym ludziom z jej prywatnego zycia ona wie jaka jest prawda co ja ochodzi co on innym nagadal nigdy nie zrozumiem tego lazenia smecenia po ludziach tlumaczenia udawadniania ze to nie ja ja to w tylku mam co inni mysla wazne jest to co ja czuje i wiem nie byli malzenstwem nic mu ani nikomu innemu udowadniac nie musi ja bym zadnych shotscreenow nie trzymala po chu? niech idzie w piz.. i nie wraca |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.