|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po orgaźmie...
Po orgazmie potrzeba mi kilku minut odpoczynku, ale TŻ zaczyna mnie delikatnie pieścić bardzo szybko dochodzę kolejny raz
![]() Bardzo rzadko nie mam ochoty na więcej
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
po orgaźmie facet przytula mówi ze kocha i zasypiamy w swych objeciach.
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Po to ja tylko mogę spać, jak facet jestem i juz!
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
ja działam jak męzczyzna. najlepiej połozyc się w objęciach TZ-ta i zasnąc
![]() moze to dziwne ale nigdy nie mam ochoty drugi na seks w ciągu jednego dnia.. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
ja tez "po" jetsem troszke zmeczona i moglabym sobie zasnoc, choc czasami niezle musial sie naparcowac moj mezczyna aby mi dogodzic do konca, biedaczek, a ja dopiero w sumie rezygnuje gdy mnie jzu strasznie myszeczka boli od stosunku!! wtedy juz nie ma przepros, mowie ze juz boli ,, i sie konczy:P
ale tak to lubie sie kochac jeden raz a potem drugi zalezy od dnia zalezyyyy od mojego samopoczucia![]()
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam że to ze mną coś jest nie tak... Ufff...
Mój TŻ potrafi cały dzień nie wychodzić z łóżka. Ja zaś jestem jakaś inna, bo po stosunku wolę iść sobie pod prysznic i położyć się z powrotem ale nie w celu dalszego współżycia, tylko żeby się poprzytulać. Nie lubię później znowu się kochać, bo jakoś mnie to tak nie rajcuje
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie to różnie z tym jest.
Ale rzadko się zdarza, że chcę poprzestać na jednym. Po seksie spać mi się nie chce, wracam do normalnych czynności, ale za to nierzadko po wszystkim chce mi się jeść
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe
Aeterna to zrobiłabyś dobrze facetowi i po seksie przyniosła byś jedzenie do łóżka :P ![]() ps. tak off topic- to dlaczego nie śpisz?! Jesteś po seksie że wracasz do normalnej czynności?
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
a ja po orgazmie jeszcze toche moge
nie odrzuca mnie ani nic, po prostu nie jest tak milo jak przed ale na kolejny orgazm nie mam co liczyc chyba ze po przerwie tak minimum pol h
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
chyba wszyscy tak mają, że muszą "chwilę" odczekać żeby dalej mieć przyjemność, tylko u jednych ta chwila trwa krócej u innych dłużej.. Ja osobiście mogłabym się Sexić Caaałą Noc (oczywiście z różną intensywnością), aż Uśpiłabym mojego faceta - na Szczęście moje Wielkie jest On wytrzymały
Kocham Seks, zresztą, kto go nie lubi? Moje zdanie jest takie - seks całą noc,z przerwami na Wariacje Języczkowe, Przekąskę i Pieszczotki, i po takiej nocy spanie pół następnego dnia wtulonym w Mężczyznę hardcore połączony z delikatnością - to Gwarancja SUKCESU (przynajmniej dla mnie)
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
w koncu sex jest dla ludzi
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
u mnie to zależy, nie wiem nawet za bardzo od czego, czasem chcę więcej czasem nie
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest przeważnie tak,że orgazm właśnie jeszcze bardziej mnie pobudza,nie męczy,i zawsze mam ochotę na więcej-o fajne jest to,że po pierwszym orgaźmie łatwiej o drugi-pojawia się bardzo szybko po pierwszym
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
heh, a ja to moge i moge
Kiedys smialismy sie z moim Tz z tego co robimy po seksie... hehe... a zaczeło sie od tego, ze ja w pewniemn piekny wieczór, zaraz po mega orgazmie, wziełam pilniczek do p[aznokci i zaczełam opowiadac mojemu TZtowi o moich słabiutkich paznokciach, które sie wciaz łamią;P a on kiedys znowu spytał??? to jak, co ogladamy w tv?? hehe
Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!I choć będziemy na ziemi to chyba mówić nie trzeba, że stworzę specjalnie dla Ciebie taki malutki kawałek nieba .....................moje postanowienie noworoczne............... .: |
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ja po seksie to czasem mam ochotę na więcej i wiecej,a czasem już nie mam sił i ochoty
zalezy od pory dnia i nocy Mój TŻ często po sexiku jak wróci z łazienki pyta się:"zrobić Ci kochanie herbatki?" i przez to, to pytanie nieodłącznie kojarzy mi się z sexem a raczej z chwila "tuż po"
|
|
|
|
|
#48 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
czekam z zapartym tchem. I mam nadzieję że to nie ostatni dzwonek na zajście w ciążę.Ja z kolei mam wielką ochotę tuż po, chyba nawet większą niż przed ale wielokrotne orgazmy to dla mnie tajemnica, choć skoro przekroczyłam magiczną liczbę to może wkrótce... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
wielokrotny orgazm - niestety nie wiem co to jest
i nie wygląda na to żebym się dowiedziała, bo jak juz jeden orgazm osiągnę to dziękuję bardzo za dalszy seks.
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale On nie słucha .Miewam, tez takie chwile, w których po bardzo mocnym orgazmie zaczynaja mi leciec łzy, czuje sie wtedy w środku taka miękka, albo zatyka mi sie lewe ucho na kilka minut, kiedys sie znawet astanawiałam dlaczego tak sie dzieje ,chyba za mocne doznania
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
Po orgażmie lubie chwile odpoczac,najchetniej leząc w ramiontach TŻ-ta(ktory zawsze zasypia
)ogladac tv, by po ok. godziny znow moc sie szalec z rozkoszy
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, czyli jestem w normie... Ufffff
Po orgaźmie lubie się mocno przytulać, całować (czasem nawet dość ostro), ale dalsza penetracja odpada (czuję wtedy jakiś dyskomfort zamiast przyjemności, jakbym była poobijana). TŻ jest tak kochany, że mnie nigdy nie męczy (no, prawie nigdy) i nie oczekuje ode mnie dalszego ciągu. Czasem jest tak, że jest dalej we mnie, ale już bez ruchów i to też lubię. Za to on nie jest w normie, bo u niego odpoczynek 20stominutowy nie jest wcale potrzebny. Po wytrysku (lub orgaźmie bez wytrysku, co też mu się zdarzyło) jeżeli jest ciągle we mnie to erekcja nie cofa mu się wcale i po krótkim odpoczynku (nie poruszaniu się) może i często chce kochać się dalej. |
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was ja po szczytowaniu chce isc spac moglabym zasnąć tak odrazu przy moimTŻ-cie i nie mam ochoty na znowu chyba ze nad ranem jakoś o 6
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie tak samo...
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Ja po orgaźmie,musze mieć chwile by dojść do siebie.Czasami tż chce dalej kontynuować zabawę,ale ja już nie moge,bo jestem klapnięta i nie nie wiem czemu,moja myszka mnie boli jakby była obtarta
Tak mi się zdarza po petingu zazwyczaj
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś w jakies publikacji wyczytałam, że kobieta największą przyjemnośc czerpie za któryms razem z kolei, męzcyzna za to po pierwszym
Widocznie w praktyce to się nie sprawdzA odnośnie kobiet:P:P
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja albo dostaję jakiegoś dziwnego motorka do d*pci i rzucam się z powrotem na TŻta (ew sprzątam) , albo padam jak kłoda - zależy jak leży
Ale to fakt że trzeba chwilę odsapnąć, bo dotyk mnie wtedy łaskocze i nijak nie mogę zachować powagi sytucaji i chichram się jak głupia
|
|
|
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
ja "po" mam ochote na wiecje .... pare razy udalo nam sie , ze po pierwszym orgazmie, moj TZ zaczol mnie delikatnie dotykac ... i zaczynamy od nowa sie piescic, doykac, kochac i po raz 2 osiagamy zarowno jak jak i On oragzm ... Po wszystkim przytulmy sie do siebie i zasypiamy obieci razem ...
|
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
U mnie jest jeszcze inaczej (: z moim partnerem dobraliśmy sie znakomicie i w czsie jednego stosuhnku mogę mieć nawet 3 orgazmy, po tak wyczerpującym sexie najpierw mam ochote spac, a za kilka minut wielka ochote na dalsze igraszki (:
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Jesteś dla mnie wszystkim, marzeniem, przyszłością... Jesteś całym światem, ogromną miłością!
a raczej z chwila "tuż po"
czekam z zapartym tchem. I mam nadzieję że to nie ostatni dzwonek na zajście w ciążę.
i nie wygląda na to żebym się dowiedziała, bo jak juz jeden orgazm osiągnę to dziękuję bardzo za dalszy seks.

)ogladac tv, by po ok. godziny znow moc sie szalec z rozkoszy