![]() |
#31 | |
Pani Mizantrop
|
Dot.: Lwia zmarszczka - sposoby walki
Cytat:
A z uwagi na bardzo duza wade wzroku tez zawsze sie marszczylam i nic nie jestem w stanie z tym zrobic.
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała już zacząć, ale mój też mówi, że przeginam. OOooo to długo, a powiedzcie mi generalnie na co zwrócić uwagę przy robieniu botoksu. Boję się jednak to zabieg a tych pseudokosmetyczek jest mnóstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Ja bym się nie odważyła iść na taki zabieg do zwykłej kosmetyczki, proponuję jednak umówić się na wizytę w sprawdzonej i polecanej klinice medycyny estetycznej, gdzie zabiegi robią doświadczeni lekarze specjaliści ![]() Ja po raz pierwszy lwią zaczęłam robić w wieku 36 lat, czyli 1,5 roku temu ![]()
Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2018-05-30 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
... choć nie Westwood
|
No ja mam 29, ale u mnie ta lwia zmarszczka to taka specyficzna, że chyba się z nią urodziłam, tylko z wiekiem z nią coraz gorzej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idź do specjalisty od medycyny estetycznej. ja lwa zrobiłam w wieku 26 lat.
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Polecam zadziałać głębiej, w miejscu gdzie zaczyna się problem tzn. w skórze właściwej. Obecnie, niezastąpione są lasery frakcyjne.
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Na wszystko są sposoby ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Pierwsze rezultaty można zaobserwować po około 7-14 dniach od wykonania zabiegu â zmarszczki zostają wygładzone. W zależności od wielu czynników, utrzymywać mogą się od około 4 do 6 miesięcy. Po tym czasie zmarszczki powoli zaczynają się pojawiać. Gdy skóra ponownie utraci gładkość, zabieg można powtórzyć. Jeżeli chodzi o cenę, to zmienia się ona w zależności od obszaru. Najbezpieczniej ustalić to na konsultacji przed zabiegiem. Edytowane przez AleksandraKosmetolog Czas edycji: 2018-06-09 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.