![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: próba ślubnego Gothic Daisy nr 2
makijaż moim zdaniem za ciemny jak na ślub
ja bym mniej dała tego czarnego ogólnie inaczej sobie wyobrażam makiaż ślubny ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
![]()
ja widzialabym twoj makijaz nieco odmiennie,ladniej by bylo z linerem,kreseczka rozszerzajaca sie na zewnatrz,bo te ciemne cienie bez cieniowania daja efekt misia pandy troche przynajmniej na zdjeciach,nadalabym tez bardziej regularny ksztalt brwia i odrobine bym ja przyciemnila mysle ze z kreseczka i tymi kolorami ktore zastosowalas ale bez tego ciemnego bedzie wtedy fajniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Ten makijaż zdecydowanie bardziej mi się podoba. To że mocny to nic, ja tez miałam mocniejszy, a nie taki typowo delikatny-ślubny. Choć nie był tak mocny
![]() Połaczenie kolorów ładne, tylko troszkę lepiej roztracie ciemnego cienia i byłoby super. No i najważniejsze, że sama czujesz się dobrze w tym makijażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ogolnie ladny, wyrazisty choc moim zdaniem moze troszke za wyrazisty jak to takiego stroju, ale to tylko moja opina. poza tym nie podoba mi sie sposob w jaki zostal nalozony czarny cien. porownoja proba slubnego Gothic Daisy 1 i 2 dwojeczka zdecydowanie lepiej
![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
przede wszystkim boskie usta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co ona Ci na nie nalozyla??? makijaz najladniejszy ze wszystkich ja mysle ze jest fajnie skoro Ci sie podoba tylko tez przylancza sie do niepochlebnych opini o czarnym jest brzydko nalozony poza tym super...
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() (podoba mi się ten fragment sukni ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
agabil1 - hmm, a mnie się tak podoba, tak kolorowo
![]() Ale dzięki za opinię ![]() Luna83 - w tym się dobrze czuję ![]() smerfeta01 - cieniutkie czarne kreseczki to nie dla mnie ![]() Nie chcę na ślubie wyglądać na przebraną, chcę być sobą. A jestem sobą mając czarny makijaż i wyraźne oko. Byłabym przebrana gdybym miała coś jasnego. madie - co do rozłożenia czarnego cienia, to na zasadniczym ślubnym bedzie troszke inaczej i będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Nefryt - a mnie się kształt oka podoba i juz! KOKAINA - lubię pazurki ![]() Pomadka - no fajne, fajne cienie ![]() A w sumie dobrze, że ślubne propozycje wzbudzają emocje, bo zawsze to coś innego, można nad czymś innym pokombinowac niż zwykle, a to jest fajne ![]() psycha - dzięki ![]() A po kolei niestety nie napiszę jak się robi cieniowanie, bo niestety, w tym jestem kiepska ![]() ewa.nea - ech ,czerwona..... ![]() ![]() Dolly - dla Ciebie za ciemny, dla mnie nie ![]() ![]() Kiarka - misia pandę to ja mam jak idę na imprezę i używam czarnego cienia na całą powiekę ![]() ![]() Ale nad przyciemnieniem brwi można popracować ![]() buena, nAtaL!a - dzięki! smileofangel - na ustach mam taką różowo-złotą kredkę. Będę szukać w sklepach czegoś podobnego, wiec jak znajdę to się pochwalę ![]() Rei - dzięki! Ufff, podsumowując - jesteście kochane, nieocenione i bardzo Wam dziękuję za wszystkie porady, opinie i dobre słowa (i krytyki też ![]() Ja już podjęłam decyzję, myślę, że będzie dobrze, a po ślubie mogę Wam zaprezentować to co faktycznie miałam na oczach i jak to wszystko się komponowało z suknią i z dodatkami. Całusy dla wszystkich!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Ale na serio- przy tej sukni moim zdaniem lepiej sprawdzi się makijaż mocny, ciemny ale nie tak kolorowy-masz subtelną urodę zaś suknia oraz taki makijaż wielobarwny po prostu Cię przytłoczy, schowa. Postaw na wyraziste i ciemne oczy ale nie z tyloma kolorami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
agabil1 - no chciałam i mam
![]() ![]() Aha, co do cieni to dowiedziałam się od wizażystki, że: - najjaśniejszy cień to BI-KOR z palety nr 15 - główne cienie to Make-up Atelier Paris, paleta Tons Epices - czarny cień to BI-KOR ta sama paleta Natomiast kredka to Kryolan lipstick P647 (najprawdopodobniej ,bo już się starły cyferki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
A mnie się bardzo podoba, najlepszy z tych, które tu wrzuciłaś
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie tez mocno, jak na slubny, chociaz sama tez mocno sie maluje... no i zrezygnowalabym z czarnego, jest masa intensywnych kolorkow, ktore doskonale go zastapia... i moim zdaniem kolorek ust troszke odbiega od calosci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.