![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zostawił mnie bo pół roku nie mogę znaleźć pracy ;(
Mam podobną sytuację, tyle że ja utrzymuję się za 500 zł miesięcznie a on opłaca rachunki i od pół roku nie mogę znaleźć pracy, poza tym obecnie mieszkanie i tak jest zbyt kosztowne jak na moją kieszeń a on nie chce przeprowadzić się do tańszego bo dla jego zarobków jest okej. Także abym mogła płacić po połowie mieszkając tu z nim musiałabym zarabiać 3tys. netto minimum aby jeszcze mieć co odkładać na siebie a nie mam wykształcenia i nie mam takiej możliwości. Z resztą u nas problemy zaczęły się już dawno i w komunikacji i w łóżku i ja też choruję na depresję, która często powraca więc łatwo nie jest. Kiedy miałam pracę oddawałam całą pensję na rachunki i strasznie źle się z tym czułam... Ale ty jesteś zaradna, nie potrzebujesz w ogóle tego buca w swoim życiu i świetnie sobie radzisz, na prawdę goń za marzeniami bo czas leci a mężczyzn nigdy nie można być pewnym w 100% (czas leci mam na myśli to, że możesz czekać na ślub, na to że on wróci i zamieszka z tobą itp. a nie że będziesz stara i nikt cię nie zechce, aby nikt mnie mylnie nie zrozumiał).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zostawił mnie bo pół roku nie mogę znaleźć pracy ;(
Nie zdziw sie jak w niedlugim czasie zobaczysz gdzieś zdjecia jego i jego nowej milosci...
Nic tylko sie cieszyc, ze masz debila z glowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.