|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyjaciółka i jej '' związek''
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8407202 6]Miałam wtedy 20 lat, gdy weszłam w ten związek, a trwał on ponad 2,5 roku :/ gdyby nie jego szantaże, że się zabije jak od niego odejdę to bym zakończyła to wcześniej. Ale ja miałam też taką sytuację, że moi rodzice mieli do mnie żal (chcieli mnie wyrwać z tego związku ale ja byłam tak zaślepiona, że nic do mnie nie docierało), że się z nim spotykam, miałam przeciwko sobie też jego matkę, no i jego jakby nie patrzeć, więc żyłam w ciągłym poczuciu winy[/QUOTE]
No ale jest różnica między młodą niedoświadczoną dziewczyną, która w coś się wpakowała, a czterdziestoparoletnią kobietą. Nie wiem, ja jestem od niej spoooorooo młodsza i często zarzuca mi, że będąc w jej wieku, też bym tak się zachowała. Jedno wielkie koło. |
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
A to jest jej pierwszy poważny związek? On jest jej pierwszym partnerem?
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Odpuść. Nie możesz za nią podjąć decyzji. Możesz co najwyżej trwać w swoje dezaprobacie dla tego związku ale nie zmieniaj niczego na siłę. Jej życie, jej wybory...
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.