![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
Interesuje mnie: Fitomed Kosmetyka Naturalna- tonizujący płyn do twarzy z kwiatu pomarańczy, odświeżająco oczyszczający, do cery tłustej, zużyte ok 5-10%
Mamu u siebie holiday skin ![]()
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***REVLON, ISA DORA, BODY SHOP, JOHN FRIEDA i inne, nowy wątek z kosmetykami***
hej
Weroniko, daj znać, czy jesteś nadal zainteresowana wymianą, bo nie wiem, czy zwolnić rezerwację rzeczy , które Tobie się podobały
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
oj przepraszam cie najmocniej ze nie pisalam wczesniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
nie mogę Ci wysłać PW, musisz trochę skasować trchę wiadomości
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
To są rzeczy, które mnie interesują, więc prosze o dokładniejszy opis
![]() *Revlon pojedyńczy cień do powiek w kolorze ciemnego brązu wpadającego delikatnie w bordo - czy jest szansa na fotkę? *Oriflame połowa kuleczek rozświetlających giordani gold (w orginalanym pudełeczku) - jaka jest data ważności tych kuleczek? * Avon podwójne cienie do powiek kolor classic neutral- jasny bez i czekoladowy brąz - jaka jest data ważności, jak duże jest zużycie? *Fitomed Kosmetyka Naturalna - tonizujący płyn do twarzy z kwiatu pomarańczy, odświeżająco oczyszczający, do cery tłustej, zużyte ok 5-10% - jaka jest data ważności? Rozumiem, że początkowo było 150 ml? *Balea young balsam do ciała kakaowy (śliczny zapach) połowa z 400ml - jaka jest data ważności? *http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1148679446 - jakie są wymiary tej bluzeczki (przede wszystkim wewnętrzna i zewnętrzna długość rękawa)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
hmmm co do dat waznosci to nie mam w tej chwili kosetykow przy sobie (bo ejstm u rodzicow a mam je u siebie w mieszkaniu) ale wszystkie są kupione w tym roku wiec daty są na pewno długie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Ok, tylko wolałabym wiedzieć, czy daty są do stycznia 2007 czy np. do maja, bo muszę ocenić, czy zużyję te kosmetyki do tego czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainterowana:
*Apotheker Scheller- krem na dzień z pigwą (łagodzący zmarszczki) połowa (czy jest na KWC?) *Apotheker Scheller- krem ananasowy -połowa(stare czy nowe wydanie?) *Fitomed Kosmetyka Naturalna- tonizujący płyn do twarzy z kwiatu pomarańczy, odświeżająco oczyszczający, do cery tłustej, zużyte ok 5-10% *Antidral- polowa opakowania (mogę prosić o jakiś link-najchętniej KWC) Moje linki w podpisie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
kremu z pigwa nie ma na kwc, ananasowy jest w starym opakwaniu, antidralu rowniez nie ma na kwc ale jesli cie interesuje to poszukam jutro czegos w necie
![]() u ciebie interesowaloby mnie: DDML cliniqua GWP 30ml.-zostało 70-80% -avon antycellulitowy wyszczuplajacy z 250ml. zostało z 30/40% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
weronika18 czy Ty jesteś zainteresowana wymianą ze mną czy nie, bo już nie wiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
hej
![]() 4. samoopalajace mleczko nawilzajace do twarzy i ciala Garnier ambre solaire - zuzyte ok 1/2. 5. krem do depilacji z ekstraktem z jedwiabiu veet + szpatulka - uzyte raz na probe na niewielkim obszarze ciala. niestety mleczka juz nie mam, ale czy nadal jestes zaintersowana kremem do depilacji? u ciebie spodobaly mi sie Mincer Mona Lisa cien do powiek opalizujący w żelu, kolor brzoskwiniowo-różowy, ok 2/3 opakowania John Frieda sheer blonde szampon do wlosow blond w miodowym odcieniu 1/3 (ale jest bardzo wydajny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kuleczki oriflame (nie mam ich przy sobie wiec nie moge sprawdzic) ale byly kupione w marcu tego roku i mają 3 lata ważnosci płyn pomarańczowy ważny do konca grudnia 2006 cien revlon niestety juz nieaktualny na cieniach avon niestety nie ma daty ![]() na balsmamie kakaowym nie ma podanej daty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
antidral ma niestety trochę zdartą naklejkę (ale kupowałam w tym samym czasie 2 - jeden dla mojej siostry i na tym który ona ma jest data do 04.2007 wic mysle ze moj tez jest tyle ważny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Cytat:
zdjecie jest na mojej stronce z kosmetykami, post nr 3, krem jest praktycznie nie uzywany, testowalam go tylko raz na kawalku skory, ale nie mam juz tego tekturowego opakowania, ale szpatulka do zdejmowania kremu jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witaj!
Jestem chętna na oba kremy ananasowy i z pigwy oraz wodę pomarańczową.Choć wciąz nie wiem co to jest Antidral -to włąśnie przeczytałam o pachach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Ok, dzięki za odpowiedź
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1148679446 (jak tylko będziesz mogła ją wymierzyć - długość rękawów jest dla mnie najważniejsza) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
antidralu używasz zamiast antyperspirantu- zmniejsza on pocenie się - jes na prawdę skuteczny ale jako że jest mocny to mnie np bardzo podrażnia (strasznie piecze skóra po jego uzyciu) a nie mam jakiejsc bardzo wrazliwej skóry)- ale to tez chyba zalezy od osoby moja siostra uzywa od dłuzszego czasu i sobei bardzo chwali |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
rękaw mierozny od pachy 48cm, długosc bluzeczki 55cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszma za kopot ale jednak sie nie zdecyduje na ten krem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro wysyłam paczki więc byłabym wdzięczna gdybyśmy się do jutra dogadały ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Oceanage? hmmm chcialam clinique i avon antycellulitowy nie wiem czy to by ci odpowiadalo? ewentualnie zerknij jeszce raz na moją listę bo dolozylam kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Czy odpowiadałaby Ci następująca wymiana:
* Jessica Simpson Dessert Treats miniaurka bananowego błyszczyku do ust (małe zużycie) * Balea young balsam do ciała kakaowy (śliczny zapach) połowa z 400ml * Avon podwójne cienie do powiek kolor classic neutral- jasny bez i czekoladowy brąz za: * Bonne Bell LipLix kawowy * Ives Rocher Pure Calmille, żel do mycia twarzy, zostało ok. 80%, data ważności 10.2006 * La Roche-Posay woda termalna, 150 ml, nowa, nieużywana ? Jeśli nie, to czekam na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
lipiec na maksa!!! :)
|
cześć, odpisałam Ci w moim wątku
![]()
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.