![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Spotkanie po latach z dawną miłością, czy to dobry pomysł?
Miałam trochę podobną sytuację, podobał mi się pewien facet, spotkałam się z nim parę razy, niestety kontakt się urwał bo ukradli mi telefon, przepadł nr telefonu. Po paru miesiącach znów wpadliśmy na siebie. Idealizowałam go podobnie jak Ty, w związku z tym, że wtedy się z kimś umawiałam postanowiłam po prostu, że zaprzestanę kontaktów z ówczesnym facetem na rzecz tego idealizowanego. Bardzo się cieszę, że postanowiłam go bliżej poznać. Okazało się, że kompletnie nie odpowiada mi parę jego cech charakteru, nie pasowaliśmy do siebie.
Cieszę się, że tak jak napisałam wcześniej idealizowałam go, myślałam o nim bardzo często. Jeśli chodzi o Ciebie, bądź w porządku w stosunku do drugiej osoby tak jak ja - zaprzestań spotykają się ze swoim chłopakiem , spróbuj poznać bliżej tego, w którym jesteś zauroczona. Mam nadzieję, że będziesz spokojniejsza tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;8489238 6]Spokojniejsza, a co ze starym chłopakiem? Wróciłaś do niego, a on tak po prostu Cię przyjął? Znał prawdę?[/QUOTE]
Powiedziałam, że muszę sobie poukładać parę spraw i potrzebuję czasu. Pisał do mnie przez ten czas. Później jeszcze parę razy się spotkaliśmy, ale doszłam do wniosku, że to nie jest to. Pisał do mnie jeszcze jakiś czas i chciał kontynuować znajomości ale ja nie uznaję kolegowania się z byłymi więc zakończyłam tę znajomość definitywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Dokładnie.
Dobrze zrobiłaś. Obecnego postanowiłaś nie okłamywać, ale dla siebie spotkałaś się z tamtym, żeby całe życie nie marzyć o ideale...
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;84472211]Facet siedzi Ci w głowie, szalona miłość, motylki, często o nim myślisz pomimo tego, że związałaś się z kimś innym. Daj sobie spokój, serio, bo na jakieś 95% to spotkanie skończy się tak, że wylądujecie razem w łóżku, zdradzisz swojego faceta, a potem będzie płacz i moralniak. Sama się prosisz o kłopoty.[/QUOTE]
Dokładnie tak. I nie mów, że z Wami byłoby inaczej, ja też tak mówiłam i skończyło się bardzo podobnie, a w życiu bym siebie o to nie podejrzewała ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;84472211]Facet siedzi Ci w głowie, szalona miłość, motylki, często o nim myślisz pomimo tego, że związałaś się z kimś innym. Daj sobie spokój, serio, bo na jakieś 95% to spotkanie skończy się tak, że wylądujecie razem w łóżku, zdradzisz swojego faceta, a potem będzie płacz i moralniak. Sama się prosisz o kłopoty.[/QUOTE]
Ona już go zdradza - emocjonalnie, bo marzy o innym facecie tkwiąc z obecnym związku i okłamując swojego chłopaka Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2018-07-17 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;8491372 1]No widzisz, ale jakbyś była w satysfakcjonującym związku to czy byś ryzykowała zerwaniem z TŻ w imię jakiegoś wyidealizowanego faceta? Bo widać nie byłaś przekonana i dobrze zrobiłaś, że szukałaś szczęścia gdzie indziej. Ale Autorka po spotkaniu może mieć otrzeźwienie, a wtedy obecny facet każe jej się cmoknąć.[/QUOTE] A czy autorka jest szczęśliwa w związku, skoro zdradza emocjonalnie?
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Macie rację, ale gdyby Autorka przed sobą przyznała, że jest skłonna zrezygnować z obecnej relacji, to nie byłoby w ogóle wątku. Stąd jest dylemat, bo ona jednak nie jest pewna, że odpuszcza obecny związek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.