|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część III
Od ustawiania jestem ja
. Ale tej babie doslownie wszystko przeszkadza . Jak dowiedziala sie ze nie zamierzam oddac psa do schroniska bo rodzi mi sie dziecko to stwierdzila ze jestem nie powazna . Pozniej ze ona slyszy jak moj o 4 je sniadanie , drzwi od lazienki mam ciszej zamekac . A jak powiedzialam ze nie zamierzam dlugo czekac z drugim to z tekstem ze nawet mam nie zartowac i dac sobie spokoj ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
To może jeszcze będzie Ci dyżury wyznaczać kiedy możesz się sexowac nz mężem ?
Głupia baba ! Jak dobrze że nie mieszkam w bloku ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie juz nudzi tekst, ze dla 500+ dzieci robia, serio.. wszedzie to slysze, czy o sobie czy o kims innym i to nawet w formie zartow mnie nudzi..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Vicarika najlepiej taka olać i w ogóle się nie odzywać, bardziej ją zaboli niż twoja złość.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
ja nawet 500+ nie dostanę jakbym usłyszała taki tekst to bym wybuchła śmiechem (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ee Sara szkoda nerwów żeby się tym przejmować. A naprawdę ludzie mają gorsze problemy, a mochery niech się zajmą czubkiem własnego nosa. Bo obgadują a w kościele pewnie w 1 ławce siedzą przy ołtarzu
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma co się przejmować gadaniem innych osób
Ludzie nie mają nic ciekawego w swoim życiu to żyją życiem innych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwsza 500 plus nie dostaje bo mi przekracza w cholere dochod , ale jezeli nalezy mi sie na drugie to czemu mam nie korzystac ?
Sara moja siostra tez na kosianiakowym i wlasnie jak urodzila 3 to tez teksty zeby tylko kase z panstwa brac ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym brała wszystko co dają, podatki w końcu płacicie :p
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w cholerę na ZUS A to powinni zlikwidować (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
|
#42 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mnie wkurza to, ze teaz jest gadanie ze dzieci sie ridzi bo 500+ daja... masakra.. 500+ sie skonczy i nikt o zdrowych znyslach nie narobi sobie dzieciakow i nie bedzie liczyl na to, ze panstwo bedzie utrzymywalo. Ja rozumiem podsumowac tak rodzine gdzie faktycznoe widac to jak zadne z rodzicow nie pracuje i do tej roboty nawet isc nie chce, ale przeciez jak babszgyl glupi slyszy, ze twoj o 4 je sniadanie to chyba logiczne, ze dla rozrywki w srodku nocy nie wstaje.. nie ma co przejmowac sie glupim gadaniem. A najlepiej jej powiedz ze urodzisz 4 bo wtedy emeryture dostaniesz pewna, a niech sie w☠☠☠☠ia i trzesie
![]() Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś wcześniej 500+ nie było a dzieci i tak się rodziły i o co im chodzi ?
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie nic nie nalezy i mi smutno... tez place zusy i inne pier dolety.... czemu panstwo nie pomaga mlodym malzenstwom zakladajacym rodzine? Na pierwsze dziecko tez by sie cos przydalo, a co!
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Kobitki, nie idzie Was nadrobić, czy Wy nic nie robicie tylko na wizażu siedzicie?
![]() a teraz już na serio.. jakie macie sposoby na zgagę? czy tylko mnie to dopadło pije wodę z cytryną i imbirem, jem migdały.. efekty średnie :/z leków aptecznych większość jest o smaku mięty, której nie znoszę ![]() help! na dodatek w ciągu tygodnia 1,5 kg na +
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Oo Asia dobrze mówisz. To tak jak miały być mieszkania dla młodych, niby są ale tak wkład własny trzeba mieć i to nie mały a ja dziękuję za kredyt na 200-300 tys na całe życie a jak się noga podwinie to po kasie mieszkaniu i w ogóle .
Mi dochody na bank przekroczą. Chociaż siostra namawia żeby złożyć o 500+ ale ja nie widzę sensu (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma rady... Trzeba stad uciekac :-P Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
A to na pierwsze dziecko nie dają 500+?;> czy to zależy od dochodu jakoś?
Rybka nie poradzę niestety, nie miałam w życiu zgagi, nawet nie wiem jak to czuć. Zgadzam się lady iss.. Z resztą jak ktoś by dziecka nie planował, to sorry, ale 500zl nie wynagrodzi tego jaka to ciężka praca mieć dwójkę dzieci ;p do tego trzeba podejść z sercem jednak ;p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- A tak w ogóle, to się cieszcie, że macie macierzyński płatny bo mi będą płacić £580 miesięcznie co nie jest nawet połową minimalnej krajowej, a zaraz po macierzyńskim, trzeba połowę wypłaty na żłobek oddać, także ciężkie czasy przede mną xDWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj znajomy specjalnie firme zamknal, a zona studiowala, wiec wogole nie wykazali dochodu i dostali zasilek dla matki 1000zl +500 zl, a on pracowal "na czarno". Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Na pierwsze jest kryterium dochodowe 800 zł netto na członka rodziny
No to przekraczamy nie ma siły. Rybcia a mleko spróbuj ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie maz tez wzial kredyt za kawalera, bo po slubie, jakby pensje na 2 osoby podzielic to by nie dali takiej kasy... :/ I jakie tu perspektywy dla mlodych... zal. Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
O wypłatach nie wspomnę.
Wszystko w górę, a opłakane wypłaty. Choć pamiętam czasy kiedy 700 zł się brało. (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam sie z Toba, zamiast dawac 500 na drugie i kolejne dali by np 300 ale na kazde, bez wzgledu na dochody.. tak samo becikowe, nie wiem po kiego grzyba jest prog dochodowy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za bardzo sie nie znam na tych pakietach socjalnych. Maz cos czytal i wiem, ze nic nam sie nie nalezy. No, procz tego zasilku 1000zl, co kazdy dostaje. A ja na dzialalnosci dodatkowo, wiec zadna kasa z macierzynskiego nie wpadnie "sama". Takze tego... panstwo bardzo mi pomaga
![]() Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze rok temu mieszkalam z moja babcia bo na wynajem isc samej z dzieckiem to bylaby wegetacja. Nie mozesz przekroczyc dochodu 800 zl na osobe czyli tak jak jest to w przypadku penej rodziny. Na wszystjo bylam za bogata. Teraz ojciec malej woli zataczac sie w swoim alkoholizmie i wogole nie pracowac to komornik nie ma z czego alimentow sciagac, ale fundusz alimentacyjny tez ma warunki - tu z kolei nie mozna przekroczyc dochodu na osobe ok 700 zl. Takze zycie samotnej matki jest serio samotne. I nie zale sie, nie wymagam wspolczucia bo to, ze zwiazalam sie z nieodpowiednim czlowiekiem to juz moj blad i nie wymagam ze teraz panstwo ma mnie traktowac jakos priorytetowo, choc milo by bylo gdyby jednak wzieto pod uwage, ze samotna matka tez niekoniecznie zostaje sie z wyboru, a chocby dla dobra dziecka i czasami jest ciezkoWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie jesc po woli i dlugo rzuc? Ja lapalam sie wszystkiego, bo ostatnio strasznie meczyla no i niestety tylko rennie ukoilo palenie.. teraz wlasnie jem jak krowa i chwilowo bie cierpie a gaviscon? Lek na zgage, nie wiem jaki ma smak, moze nie mietowy?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby dostac na pierwsze dziecko 500 plus to dochod na osobe w rodzinie nie moze przekroczyc 800zł czyli para z jednym dzieckiem nie moze zarabiac wiecej niz 2400 ... A na rodzinne jest jeszcze mniejezy dochod bo chyba cos okolo 674 zł ... Wiec nawet zarabiajac najnizsza krajowa nic nie dostaniesz ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

. Ale tej babie doslownie wszystko przeszkadza . Jak dowiedziala sie ze nie zamierzam oddac psa do schroniska bo rodzi mi sie dziecko to stwierdzila ze jestem nie powazna . Pozniej ze ona slyszy jak moj o 4 je sniadanie , drzwi od lazienki mam ciszej zamekac . A jak powiedzialam ze nie zamierzam dlugo czekac z drugim to z tekstem ze nawet mam nie zartowac i dac sobie spokoj ... 

Ludzie nie mają nic ciekawego w swoim życiu to żyją życiem innych

pije wodę z cytryną i imbirem, jem migdały.. efekty średnie :/