![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Samotny facet
Wygląd i waga są naprawdę drugorzędne, jeśli idzie o wchodzenie w związki.
Masa skrajnie zapuszczonych fizycznie osób, czy zwyczajnie niepięknych z natury , lub będących skrajnymi abnegatami wygladowymi, ma swoje drugie połówki. Nie wiem też co to za mania, ze się ludziom ćwiczącymi zaraz wyjeżdża z tekstem ze mięśnie są blech i fuj. Równie kulturalne jak komuś powiedzieć ze jest gruby i dlatego brzydki bo tłuszcz jest ble i „misieniepodoba” ![]() Tak, na pewno chłopak nie ma powodzenia, bo ma mięśnie i ponad 180 cm. ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie idealna waga dla faceta to pi razy oko wzrost minus 110. Przy wysportowanej sylwetce to daje szczupłego, umięśnionego faceta - dalekiego od typu "pakujemy całe życie na masę". www.chrissharma.com/ - ten pan jest w górnych widełkach, ale widać, o co mi mniej więcej chodzi. Tylko - taką sylwetkę widziałam u osób regularnie uprawiających inne sporty niż ładowanie na siłowni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale kawał chłopa to dla mnie naprawdę kawał chłopa, przy tym wzroście 182 to 90 kilo to bym nie powiedziała, że jakiś byk z niego. Chyba że w porównaniu do tych 50 kilo
![]() |
![]() |
#34 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja sam mam 175 po dwóch latach na siłce ważyłem 80 kg ćwicząc z dobrą dietą, na samych suplementach bez sterydów.
Praktycznie same mięśnie i troszkę tłuszczyku(na brzuchu krata delikatni zalana itp) ale i tak byłem mały, bo mam genetycznie bardzo duże uda i szerokie barki/plecy i całość masy tam mi się rozłożyła. Po 2 latach wyglądałem jak koleś, który coś tam ćwiczy a przykładałem się mega. Z kolei mam kolegę, który przy wzroście 180 ważył 77 kg i wyglądał na 2x większego ode mnie - bo miał genetycznie chude nogi i był węższy, więc siłą rzeczy jego mięśnie rąk, ramion i klatki były bardziej obszerniejsze. Kolega nie przykładał się za bardzo ale był regularny i genetyka zadecydowała o jego posturze ![]() Tak więc to wszystko głównie genetyka - waga wadze nierówna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Czyli wychodzi na to że desperat z ciebie, byłej nawet nie kochałeś, średnio ci się podobala więc byłeś z nią by zaliczyć. Nie musisz tego pisać bo na to wychodzi po tym jak to przedstawiłes. Możesz być z każdą czyli ona wcale wyjątkowo się czuć nie będzie bo "właśnie ona ci się spodobała" Desperacja level hard. Wg mnie nie dorosles do związków. Możesz być Adonisem ale i tak to nic nie zmieni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dzięki Biała Golębico
Już myslałam, że offtop mnie zadusi ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam iść na jakąkolwiek ścianę wspinaczkową i obejrzeć facetów, którzy regularnie się wspinają - w wieku od 20 to dobrze po 50-tce. I uwaga - to wcale nie są zawodowi sportowcy. Od lat obracam się w takim środowisku, i jestem zdziwiona, jak pójdę na plażę - znakomita większość bywalców to niestety panowie, którzy przestali o siebie dbać po maturze. Tudzież są bywalcami siłowni - tych od razu widać - potężna masa mięśniowa zalana tłuszczem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Przecież zalanie tłuszczem to nie kwestia dyscypliny jaką się uprawia, a złej diety. Można się wspinać na ściance i mieć nadwagę przecież
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny (i chlopaku)- prosba jest o zaprzestanie offtopicu. Wątek się rozłazi.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo ze ani nie mam potężnej masy a na dodatek jestem kobieta wiec siłą rzeczy moje ciało nie jest tak gęste jak męskie. ![]() Różne sporty predystynuja różną budowę ciała. 90 kilo dla mężczyzny ponad 180 cm uprawiającego bój siłowy, to jest proporcjonalna, absolutnie nie przerośnięta i nie zalana fatem sylwetka. Naprawdę, nie należy mylić karków stefanów pompujących mięśnie na widoczną hipertrofie bez większego celu poza â będę jeszcze większyâ , z sylwetkami osób potrzebującymi wymiernej siły funkcjonalnej. Poza tym, nie ma jednego wzorca pożądanej sylwetki. Każda potwora znajdzie amatora.
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2018-07-29 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.