![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tęsknota...zamiast lepiej jest gorzej..
[QUOTE=ramn92;85132451]To bardzo wazna, jedna z podstawowych spraw. Na czym polegal problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- [QUOTE=wiekanka;85132646]Ja mam dom w którym mogliśmy mieszkać między czasie odłożyć coś na wspólne mieszkanie. Ona znowu wolała miasto i na początek coś wynająć. Nie kłóciliśmy się przez to tylko uzgodniliśmy w końcu to że pomyślimy nad tym wszystkim i po wakacjach mieliśmy wszystko ustalić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale, jesli o to sie nie klociliscie, to nie ma znaczenia. Ona juz miala inne plany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Nie mam rodziców. Dom podzielony na 2 części siostra na dole ja na górze 4 pokoje łaźieńka.. na dole to samo. Osobne wejścia osobno wszystko. Chodziło o jej pracę też. Nie miałą prawa jazdy uważała że jej praca jest dobra i nie chciała jej zmieniać.A z mojej miejscowośći do jej miasta jest 25km w którym pks nie jeździ bo praktycznie je pozamykali.
Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Czasami nie ma tego jednoznacznego, wyraźnego powodu. Pojawia się ktoś inny, z kim wydaje się być lepiej (może chwilowo, może i nie), i ktoś podejmuje taką decyzję. Czasami nikt inny się nie pojawia, coś się wypala. Ludzie odchodzą, lepiej mieć to na uwadze i umieć dać odejść. Gorzej z radzeniem sobie właśnie po odejściu kogoś, kogo się przecież nie przestaje nagle kochać.
... Edytowane przez laisla Czas edycji: 2018-07-28 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Powodów tak jak dziewczyny pisały moglo byc mnóstwo. Niestety nikogo nie mozna zmusic do miłości i nigdy nie warto o nią żebrać bo nie tędy droga. Mialam kiedyś kolegę ktory podobnie jak Ty uważał ze zawalil choc nigdy mi sie nie przyznal o co poszlo. ona byla miłością jego zycia niestety po rozstaniu szybko znalazla innego i wyszla za mąż. On dalej o niej marzyl i opowiadal mi ciagle o niej. Poradzilam mu wtedy zeby otworzyl sie na inne dziewczyny. Przestal szukac docelowej żony a sprobowal pospotykac sie z innymi dziewczynami. Moze to jest jakas metoda? Przeciez nie da sie zyc w rozpaczy kilka lat
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 21:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Ale to od początku było wiadomo że nie będzie tutaj mieszkać. Bała się jeździć samochodem. I tutaj ją rozumiem że wolała blok i miasto gdzie blisko do pracy, Ja mogłem sobie dojeżdżać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Gazela inteligencji
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1251256
Podejrzanie mi to wyglada
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ręce opadają.. mimo wszystko i tak jestem w kropce. Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 21:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Nie. Skreśliła mnie wybrała sobie nowe życie widocznie z kimś lepszym. Wystarczy mi że mniej więcej wiem o co chodzi. Temat można zamknąć.
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Nie. Skreśliła mnie wybrała sobie nowe życie widocznie z kimś lepszym bynajmniej łatwiejsze. Wystarczy mi że mniej więcej wiem o co chodzi. Temat można zamknąć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Gazela inteligencji
|
NIESAMOWITY zbieg okoliczności!
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze wlasnie tu na forum? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po za tym. Nigdy jej nie zdradziłem,nie skrzywdziłem nie zrobiłem najmniejszej krzywdy aby zostać potraktowany w taki sposób po 3 latach bycia razem..Bez najmniejszej szansy... Do dzisiaj sobie pluję w twarz i nienawidzę samego siebie za to że jej najmniejsza łza z mojej winy poleciała i sobie tego nigdy w życiu nie będę w stanie wybaczyć. A Ja ? po tym wszystkim zrozumiałem jakim to zerem dla niej jestem dnem i nikim więcej. Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 22:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem pojawil sie, gdy nie byles z nia szczery i to tej jednej czesci zabraklo na, ktora sklada sie milosc. Dowiedziala sie wszystkiego od siostry. I to tu poczula sie skrzywdzona , ze jej nie zaufales i nie potrafiles otwarcie o problemie porozmawiac. A to bardzo wazne, by o klopotach i problemach nie dowiadywac sie od osob trzecich, tu twojej siostry. Popelniles blad ale ona tez jest, tylko czlowiekiem i tez moze popelnic. Musicie sobie przebaczyc wzajemnie, bo jesli sobie nie pomozecie, to nikt Wam w tej milosci nie pomoze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłem w stanie już zrobić wszystko,mogła powiedzieć wystarczyło jedno słowo.. Miałem juz mieszkanie "zaklepane" w jej miasteczku,mam ogarnięta pracę gdzie wgl źle nie zarabiam ale trzeba się poświęcić postawić coś na jedną kartę a nie skreślać 3 letni związek przez jeden błąd i iść do innego. Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-28 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz zal do niej ale nie ona to wszystko zepsula. Domyslam, ze dla niej to wszystko bylo szokiem i postapila nieracjonalnie, bo taki duzy w secu ma bol. Ale skoro zalozyla watek i wyraznie tam ma wiele watpliwosci, to znaczy nie jest to wszystko przekreslone. Takie jest moje zdanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak samo jak te wakacje że jej nie powiedziałem o tym że wypiłem 2 kieliszki pod barem z mężem jej koleżanki ? Ona jej powiedziała po roku i aferę miałem o to ? Jak ona z nią szła sobie gdzies nie tłumaczyła mi ile piła itd. Bo ja nie przywiązuję do takich pierdół uwagi. Dlaczego nie zapytała sama ? jka na 2 dzień wstałem zająłem się tym aby jej zrobić śniadanie i nie myślałem o tym co było wczoraj. Bo to dla mnie pierdoły. Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na twoim miejscu napisalabym do niej prywatna wiadomosc, bo tu chce ten problem rozwiazac a tylko ty mozesz jej i sobie pomoc. I nikt inny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
" Kochanie,zrozumiałem swój błąd.Bardzo proszę Cię o chwilę rozmowy w 4 oczy bardzo szczerej rozmowy." i jeszcze kilka innych rzeczy mniej lub więcej ważnych. Więc dobrze wie że chce pogadać mimo wszystko. No chyba że jest pod takim wpływem manipulacji jego mościa że nie potrafi nic zrobić. A Ja jej po Opolu szukać nie będę. I ona jest świadoma tego kim dla mnie jest i jak dużo dla mnie znaczy. Właśnie tylko dla tego nie zrobiłem przez te 2 miesiące czegoś czego mógłbym żałować. Przespać się z pierwszą lepszą i jakoś zapomnieć ? Bo nie chce skrzywdzić ani tej "potencialnej" kandydatki na jedną noc ani skrzywdzić Roksany.Bo jeśli nawet bym chciał zrobić coś głupiego w środku siebie odebrałbym to jako zdradę wobec Roksany. Zobaczymy co czas przyniesie. Póki co nic nie pisze do niej ona tak samo do mnie nic nie pisze. Zablokowali mnie gdzie tylko mogli. No ale cóż o czymś to świadczy. A tęsknota za nią mnie już po prostu wyniszcza na amen... Edytowane przez ramn92 Czas edycji: 2018-07-29 o 00:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.