![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koraliki, rzemyki, trampki... :)
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie zabieram się za własną produkcje, ciekawe co z tego wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
![]() inspirujesz mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I lubię dużo więcej rzeczy, niż kiedyś ![]() (Damulki też lubię - ale bardziej w klimatach. Hafty, cekiny - byle nie przeładować - bo czasem nie mogę patrzeć na niektóre wynalazki kreatorów ![]() ![]() I tandety nie lubię). A lubię. Rzemyki, koraliki, glany, sztruksy, hipisowskie bluzki, i style teraz ![]() ![]() ![]() Miałam i mam tego wciąż sporo. Z gustów to się chyba nie wyrasta... Myślałam o ich kupnie (tych tramków), niedawno nawet przeglądałam allegro, ale się jeszcze do końca nie zdecydowałam (choć bliskom, bliskom ![]() Tyla tam różnych różności... ![]() Jaka jest różnica między trampkami za 150 zł a takimi za 20..? Jakośc, marka - ale czy te trampki lepiej wyglądają na nodze, czy co..?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po prostu wytrzymują one dłużej niż takie za 20 zł... takie moje zdanie.... ale ja od zawsze przywiązywałam dużą wagę do marek dlatego, że w większości przypadków (w większości... nie zawsze bo i znanym i lubianym przytrafia się wyprodukować coś felernego) są one gwarancją jakości i tego, że produkt przetrwa dłużej niż taki nie wiadomego pochodzenia... nie linczujcie mnie za moje zdanie jeśli się mylę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
o! to ja się pochwalę jakie mam
![]() na moich nogach goszczą takie jak na fotce... kocham je szczerą miłością i jestem do nich bardzo przywiązana ![]() PS. ale obecnie noszę czarne sandały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
![]()
Bierdonka
![]() ![]() Zbieram koraliki z całej rodzinki poprostu od wszystkich wszystkich ;p;p A propo cekinów neicierpie (blyskotki działaja na mnie fatalnie) ;p ale to tak z boku ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
bierdonka sama robiłas te znaki anarchii i pacyfki czy takie kupiłas??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
acha dziewczyny mam pytanko na co nawlekacie koraliki?? bo ja juz nie mam pomysłu
PS. Ja różnie na żyłke (wędkarską), rzemyk (jak są duze koraliki), muline ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Uwielbiam naszywki
![]() Kocham je ![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ostatnio zerwała mi się bransoletka z czerwono-białej masy perłowej...
![]() Nawlekam na taką cieniutką gumkę do kupienia u mnie w pasmanterii ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
no a ja własnie mam problem z kupieniem takiej gumki:/ jestem zła bo nigdzie jej nie moge znależć nie wiem co sie dzieje a ile za nią płacisz??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ojej nie wiem teraz ile kosztuje... koło złotówki za metr? Ostatni raz kupowałam na początku roku...
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tandety, kiczu i ''ryneczkowizny'' (nie chodzi o rynek jako taki, nie w tym rzecz) ![]() Tych wszystkich złotych napaćkanych toreb, i takie tam... Ale - dorosłość - i tolerancja dla ubioru rosna razem ![]() Niedawno znalazałam piękną haftowaną spódnicę mojej mamy. kupę kasy teraz taka kosztuje, tyle roboty, i w ogóle. Klasa. Boże - a jak ona mnie chciała ubrac w ''coś podobnego'' n-lat temu - to - ło matko, co to było*. ![]() Jak byłam nastolatką, to byłam niezłym wampem ![]() Boże - gdybyście widziały mój ulubiony sweter. Miss kloszardów normalnie. A rękawy to miał do kolan ![]() ![]() Wszyscy widzę z mojego pokolenia - dośc powyrastali. Z - hm - ''ekstremalizmów''. ![]() * dobra metoda wychowacza mojej mamy np. Szantaż (gfdy już miała czegoś naprawdę dość). Jak nie wyrzucisz tego swetra albo w nim wyjdziesz - to na wywiadówkę do szkoły idę ''tak ubrana'' - i pokazywała mi ''strój''. Który lubiła, a którego ja nie cierpiałam. Nietrudno domysleć się - że się dogadywałyśmy. ![]() Naszywki tez uwielbiałam. Sama robiłam także - by nie były takie jak u każdego. Malowałam, haftowałam. I uwielbiałam malować na koszulkach różne różności - akrylami lub wybielaczem (zaczęłam od wybielacza, potem to już akryle). I jestem mistrzem skopiowania wszystkiego, co zechcę ![]() I do dziś farbuję koszulki np metodą na sznurki - by były wielokolorowe (kiedyś były nie bardzo do kupienia, np 8 lat temu). Choć ostatnio - dla młodszej o 9 lat siostry. Teraz ona zaczyna się snuć... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Aeterna
![]() ![]() ![]() Na pewno z wiekiem to sie zmieni ale narazie mi pasuje :p |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
![]()
" I do dziś farbuję koszulki np metodą na sznurki - by były wielokolorowe (kiedyś były nie bardzo do kupienia, np 8 lat temu).
Choć ostatnio - dla młodszej o 9 lat siostry. Teraz ona zaczyna się snuć..." Aeterna o co chodzi bo nie rozumiem jaka to metoda na sznurki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oczywiście, że tak. Życie to w ogóle czysta przyjemność ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Kupujesz koszulkę w jasnym kolorze.
Wiążesz na niej tonę sznurków - supły się robi, supeł, za supłem... Gdzie się da. I farbujesz w barwniku do tkanin. Gdy po ufarbowaniu i wypłukaniu zdejmiesz sznurki - to masz taki efekt jasnych nieregularnych kół (pod sznurkami nie łapie kolor). Wszędzie teraz tych koszulek pełno - ale można taką mieć za 8 zolek ![]() I mozna eksperymetnować z barwami - i wychodzą wielokolorowe szmatki. W ten deseń.
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
No ja też juz stara jestem jak na takie tematy
![]() Nie tolerowałam tylko naszywek i znaczków, bo jakieś takie mi się komercyjne i głupie wydawały i tak mi zostało. No wyjątkowo toleruję, gdy mówią o czymś ważnym w mądry sposób. Od zawsze też nie znoszę też koszulek z nadrukami zespołów itp. Za to obowiązkowo nosiłam rzymianki, a jakże ("nie mamo one naprawdę są baaardzo wygodne" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trampki to były raczej moje buty sportowe - i nie widzę żadnej różnicy między tymi tanimi, a drogimi, bo swoje mocno eksploatowałam i nadla są całe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Jako stary
![]() ![]() Kiedyś nie były one tak spopularyzowane. Jak ja chciałam kupić - to ło matko. Po prostu - nie były takie fajne. Zwykłe były. A teraz - co kto pragnie. Pełna Hameryka. Wyższe, niższe - lepiej wyprofilowane - co ważne (nie mówię o tych taniochach). Miałam się wynieść, a się zakorzeniłam. ![]() Spadam. ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
![]()
Malena własnie przypomniałas mi o Glanach to takie "słodkie małe zgrabne lekkie i przewiewne" buciki ;p ostatnio byłam w nich na zakonczeniu roku ;p;p śmiesznie było;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Co do koszulek z nazwami zespołów i takimi naszywkami - nie noszę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w glanach poszłam na egzamin gimnazjalny ![]()
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
ja nie lubię glanów, wolę martensy, zdecydowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
tak,tramki to najwygodniejsze buty na świecie mam 4 pary
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Anul3ka ja tez jestem wysoka chuda i glany nosze nr 41 haha fajnie wyglądam bo mam dosyc szczupłe nogi wiec ... ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.