![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sofia Vergara Love, Flowerbomb edp stara wersja w sierpniu
ok nic nie siłę , do następnej wymianki ��
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- hej jednak podziękuj, bo nie jestem przekonana. Mialam kiedyś mademoiselle, ale oddałam mamie. a eclat też lubię, więc chciałabym wymienić na coś z wwish głównie jadore in joy. Przepraszam za zawracanie głowy
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2018-08-18 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
To niestety nic z tego nie mam, tylko to co w wątku i LVEB i Bella Blanca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
dokładnie miło popisać i dzielić pasje, zwłaszcza, że ja np z nikim z mojego towarzystwa na taki temat pogadać nie mogę , poza moja mamą ☺
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- No właśnie ☺ mam wrazenie, ze patrzą na mnie jak na kosmite hehe😃 moje kolezanki czy znajome uzywaja przeważnie 1 zapach na parę lat, a ja co sezon, baa co miesiąc mogłabym wymieniać kolejny zapach, który chce miec ☺ mimo, że nie mam wielu zapachów staram się ograniczać to jednak ciągle albo coś wyczytam, albo wywacham na kimś i taki to nałóg ☺☺
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
|
hej a ten zapach hermes L'ambre des Mervelies wymieniłabys za eclat?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej masz jeszcze flowerbomb? Mam na wymiane Chanel Chance Eau Fraiche 40ml.
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Szloda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Kici kici miau miau
|
o super
![]() chetna ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Nic nie szkodzi ja mam juz na wykonczeniu jedna flaszke wiec bedzie jak znalazl. W ten weekend nie ma mnie w El jestem w Gdansku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Oddałabyś TF Tobacco Vanille lub Midnight Poison za Chanel? Plus mogę coś dorzucić😉.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ojj szkoda że go tak mało, ale rozumiem że jest sprzed reformulacji. A czy coś jeszcze oprócz TF mogłabyś oddać za Chance?
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Za Midnight Bakula podziękuje szukam czegoś na jesień i zime. Gdybym zaproponowała Tobie jeszcze LPRN Eau Fraiche 30ml nowe i Chanel za Hermes Eau de Merveilles. Najchętniej wziełabym TF i Hermes'a(jeśli chciałabyś go wymienić) ale nie wiem co mogłabym Tobie za to zaproponować. Jak tylko rozpakuje te pudła wszystkie to podam Tobie kod Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Co moze Cie skusic za TF? Chetnie wymienie Chanel za Hermes ale nie wiem co moge Ci zaproponowac jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dolce Vita zarezerwowana niestety. Moze MDCh EDT??
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Widzę że szukasz Mademoiselle mam z 50ml ze 100ml. Co byś mogła oddać? Jeśli byłabyś zainteresowana. ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Pytałaś się w innym wątku o Mademoiselle więc myślałam że szukasz. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Ok rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
hej a tom.ford Noir za eclat?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co bardziej chce TF czy Hermes'a za Chanel. Za Coco szukam bardziej sensualnych zapachów może masz coś?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Chodzi mi o takie "łóżkowe" zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Kochana masz tyle zapachów że zanim je przejrze to minie chyba z godzina, ale postaram sie coś znaleźć dla siebie
![]() Tak btw niezła kolekcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Kod z Chance 8604 wskazuje na luty 2015. Dalej jestes zainteresowana?
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Kurcze troche mi się nie opłaca, bo mało jest Forda ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Niestety nie mam tej wersji Chanel ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Panienka jest z kwietnia 2013. Ja rowniez pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
No to za panienkę mogłabym oddać Toma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Gdyby Toma było więcej to z miła chęcią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tobacco Vanille baaardzo chętnie, a poza tym szukam shalimar Souffle Intense ![]() Zawsze też midnight Poison, dior addict, koszmara i miss dior le parfum - jeśli to starsza wersja ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Kuszące 😍 muszę pomyśleć
![]() A czy shalimar Souffle Intense wchodzi w grę? ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Daj proszę znać jeśli nie przypadnie Ci do gustu ![]()
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
hej a angel muse lub allure sensuelle chciałabyś wymienić za eclat?
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2018-09-01 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Wystawiłam, ale bez przekonania. Wolałabym wymienić i ciągle myślę o Twojej propozycji, ale też bardzo zależy mi na shalimarze
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Polecę jutro szukać Tobacco Vanille. Napiszę po testach.
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
hej Madziu niestety ale tresor wymieniłam wczoraj , a l' amber już do mnie leci , bo zdecydowałam się zamówić w ciemno
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- a może coco Noir masz w mniejszej pojemności i byłabyś chętna na wymianę?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
no faktycznie chyba innym razem ☺
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Szukałam wczoraj Tobacco Vanille, ale chyba u nas go nie ma
![]() ![]()
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
hej Madziu widziałam, że shalimar souffle intense chcesz wymienic mogę oczywiście zaproponować Eclat, Euphoria i np 20/50 ml absolutely blooming?
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- no trudno szkoda😕
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za propozycję
![]() ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Kochana, a czy któryś z proponowanych przez Ciebie duetów wchodziłby w grę za Tendre 75/100 ml lub Mademoiselle edp 70/100 ml?
![]() Czy Shali ma korek? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.