![]() |
#31 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trójkąt beznadziei: ja, on i jego koleżanka
Cytat:
Aha czyli nie widzisz nic w tym złego/dziwnego, że Twoja dziewczyna podnieca się na myśl o innym? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
No na bank tak by bylo
na sto pro hahahahahahahahhaha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wazne ze ja bym ją też podniecal. Mam zabraniac podniecania sie mojej kobiecie? Czy Wy sie slyszycie? ![]() Napisalem jedynie ze koles wysylajacy do mojej potencjalnej dziewczyny takie smsy i gdyby ona na nie reagowala, wyswiadczylby mi przysluge, bo to chwile potem ja bym mial moja dziewczyne w lozku ![]() kotissska, kończę z Tobą dyskutowac. Baw sie sama ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Teraz też już jestem pewna, że już byłeś na tym forum. Wiesz, że zakładanie nowego konta po banie jest niezgodne z regulaminem? Zgłaszać tego pana hahahahahahhahahahahahaha hahah
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ale facet autorki REAGOWAŁ na te wiadomości, UCZESTNICZYŁ W NICH, a po wszystkim nie był rozgrzany,tylko był już PO. A ty mówisz, że awantura o nic XD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A potem życie mnie pokopało i się nie podniosłam xD edit: moje błędne wybory mnie pokopały i się nie podniosłam xD Edytowane przez aagel Czas edycji: 2018-08-03 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
Miej wysoka samoocene, nie awanturuj się, koleś nie spełnia oczekiwań, ustaleń to kulturalnie dziękujesz i zyczysz powiedzenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Miej szacunek do siebie samej i do innych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Szacunek do drugiej osoby to też brak kłamstw, zdrad i manipulacji. A przede wszystkim nie jest krzywdzeniem kogoś z pełną świadomością, że to boli. Więc takie akcje jak w wątku w ogóle nie mają nic wspólnego z szacunkiem, a tchórzostwem i bycie wiecznym piotrusiem panem, który z mężczyzną tak samo się utożsamia. ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Znowu ten troll... Zgłosiłam.
![]() |
#42 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Gotowa do ataku
|
Powiem tak: miałam z podobnym typem do czynienia i przez własną głupotę i naiwność zmarnowałam na niego 3 lata swojego życia. Pozbieranie się po tym zajęło mi prawie 2 lata. Powinnam była kopnąć go w cztery litery po pierwszej akcji, ale byłam na to za głupia i też wierzyłam, że będzie wspaniale, a ludzie mają prawo popełniać błędy - oj, myliłam się.
Polecam pozbyć się gościa, zanim zostaniesz bez szacunku do samej siebie przez to, że pozwalasz sobie na takie traktowanie.
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Koleś niech spada na drzewo.
A komentarzami Edana nie ma co się przejmować. To typ z gatunku "to nie moja wina, że jakaś się nadziała na mojego pisiora, nie będę odpowiadać za czyny innych ludzi". Takie tam. W ogóle to pewnie Edan jest zatrudniony przez Wizaż do robienia gównoburzy z każdego wątku. Większa gównoburza ->więcej odsłon ->więcej hajsuuuu. Edytowane przez farmaceutka88 Czas edycji: 2018-08-03 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wizażowy Kot Igor
|
Edan84,
przeczytałam wszystkie Twoje wypowiedzi w tym wątku i muszę Ci powiedzieć, że ostro zahaczasz o trolling, przez ktory rozwalasz kolejny już wątek i prokurujesz awantury. Potraktuj mój wpis jako ostateczne ostrzeżenie. Jeśli jeszcze raz zahaczysz o trolling, zostaniesz potraktowany jak troll.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85243021]A co z całą resztą, która rozkręca dramy na temat edana pisząc posty absolutnie nic nie wnoszące do tematu i wywlekając jakieś domysły oraz sprawy z innych wątków?[/QUOTE]
Dziwisz się, skoro ewidentnie wygląda jakby trollował i prowokował do kłótni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wypowiedziałaś się do mnie publicznie, a nie na PW, zatem zakładam, że jako mod wyznaczasz standardy i odpowiem Ci również publicznie. Dziękuję że zapoznałaś się ze wszystkimi moimi wspisami w tym wątku ![]() Jestem wdzięczny za tak pozytywne ich rozpatrzenie. Jednak jako że oficjalnie uznałaś mnie jako "ostro zahaczającego o bycie trollem", to czy mogłabyś mi podać, które moje posty w tym wątku "ostro zahaczają o trolling"? Choćby na PW. Bardzo sobie cenię możliwość dyskusji ze społecznością wizażu i nie chciałbym przez jakiś mój kolejny post, który oficjalnie podpada pod "ostre zahaczanie o trolling", mieć odebrany ten przywilej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-08-03 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
![]() To już nie pierwszy wątek, w którym Edan daje taki popis a że chcę być w porządku, więc lojalnie uprzedzam. EDIT Chłopie, doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, co robisz, więc serio skończ pajacować i zgrywać się na uciśnioną niewinność. Akurat mnie nie jest łatwo sprowokować. Ty dobrze wiesz, co robisz, w czym Twój post wyżej doskonale mnie jedynie utwierdza.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2018-08-03 o 13:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Aaaa, kolejna gównoburza z cyklu "mieszkamy na Marsie, związki tworzą się w próżni bez jakichkolwiek przekazów kulturowych, jak śmiesz mieć jakiekolwiek oczekiwania w stosunku do misia? Przecież misio nie ma pojęcia, biedny!"
Jest to w sumie fajny sposób na rozwalenie wątku, bo można z powodzeniem rżnąć głupa i sprowadzać sytuację do absurdu. Ale jest to lekko męczące. Co z tego, że posmyrali się nogami? Nie mówiłaś mu, że nie ma się smyrać. Trzeba było powiedzieć. A jeśli ta panna zrobiłaby mu pod stołem fellatio, a on powiedział że to dla niego nic nie znaczy, to w czym problem? Powiedział przecież że to nic nie znaczy, wariatko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Autorko - nie rozumiem, po co z tym facetem siedzisz. Pomijam to, że uczenie faceta jak ma obcinać paznokcie skutecznie zabiłoby moje libido, ale to ja. On ma cię w dupie, smyra się z koleżankami na imprezach, onanizuje się do SMSów i łże. Za jakie grzechy jesteś w tym związku?
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Jak na moje oko autorka sama prosi się o problemy. Wybrała sobie gościa przy kasie do tego łobuza, bo łobuz kocha najbardziej i pewnie liczyła na to, że "Ona go zmieni, jej się uda". Niestety, łobuz jak to łobuz flirtuje z innymi, jest egoistą i nie potrafi zaangażować się w związek i żyć we dwoje. Autorka pewnie jest ślepo zakochana w toksycznych emocjach i ekscesach, jakie on wywołuje.
A jakby się tak na spokojnie zastanowić: - facet nie dba o higienie - uzależniony - ma problem z seksem - pozwala sobie na zbyt dużo Przecież to nawet na rękę się rozstać, jest tylu miłych i fajnych facetów, po co zadawać się z takim bucem? No ale autorka widocznie lubi negatywne emocje i czuć się źle - takie coś najcześciej bierze się z własnej, skrzywionej wizji rzeczywistości. Wiem, bo sama przez to przechodziłam i takie skrajnie negatywne emocje powodują dużo większe zakochanie i przywiązanie niż normalna relacja - jedyne wyjście to terapia. Mi dopiero porządna sesje u terapeuty uzmyslowiła, że wybierałam facetów na wzór mojego ojca(właśnie takiego "łobuza") a zwykłych i normalnych facetów odrzucałam, bo nie generowali takich emocji. Autorko, radzę Ci czym prędzej - udaj się na terapie i oderwij pępowinę, zerwij z tym popaprańcem. Za rok czasu podziękujesz mi gdy wyjdziesz na prostą, zaufaj. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
BAN stały
|
Cytat:
Więc gdyby jednak miał te pretensje, to oznacza, że jednak coś się zmieniło i ustaliliście jakkolwiek to ustalacie, że bedac sobie zwiazku przegladacie wzajemnie kompa, telefon i co tam jeszcze lubicie. W moim związku nikt nie ma prawa bez pozwolenia gmerac przy moich telefonach i na komputerze. I nie muszę się nikomu tłumaczyć dlaczego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edan84 Czas edycji: 2018-08-03 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
W ogóle nie masz do siebie szacunku dziewczyno... Jeszcze z nim jesteś po tym wszystkim??? Przecież jeżeli na początku związku dzieją się takie grube rzeczy to pozniej bedzie tylko gorzej. To ze jestes z nim po tym wszystkim to dla niego zielone światło do takich zachowan. Zrobilas mu awanture, obiecał skruszony poprawe... na chwile. Az złosc Ci minie. Naprawde mozesz byc z kims kto tak Cie traktuje, komu w ogole nie ufasz??? Co Ty w nim widzisz??? Nie szanuje = nie kocha. Przynajmniej wg mnie. A to ze robił sobie dobrze przy Tobie i pisał z tamtą to CHORE. rzuciłabym od razu. To jak dostać pięscią w twarz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo przedtem dziwiłeś się - co z tego, że facet autorki się smyrał pod stołem z inną, skoro nic to dla niego nie znaczyło. A teraz piszesz coś zgoła innego.
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Edan, to nie jest wątek o twoim związku, a twoje frazesy co można robić w związku, a co nie, nie są jedyną objawioną prawdą. Idąc tropem twojej wypowiedzi (bo mowa jest o związkach, Annie obcych ludziach, ach znowu te rozwalanie wątku), narzeczony to obcy gość, ale mąż/żona już nie, ciekawe.
![]() |
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nic innego nigdzie nie twierdziłem. Ty ustalasz tak - ok. Twierdzę, ze poki w moim zwiazku, w moim wypadku nie ustale jasno, słownie, ze od dzis sie umawiamy, ze juz mozesz dotykac i gmerac w moich rzeczach w tym w kompie i telefonie to partnerka nie ma prawa tego robic. Tyle. Mysle ze to dosc jasne i oczywiste. I to chcialem przekazac. I zadnego watku nie rozwalam. Odnioslem sie do wypowiedzi Rudej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odniesiesz się do mojego pytania w kwestii smyrania? Bo twoje wypowiedzi w tym temacie są sprzeczne. ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;85249226]W tym problem, że przedmioty osobiste należą do konkretnych osób i nikt nie ma prawa z nich korzystać bez pozwolenia niezależnie od statusu związku. Na tej samej zasadzie jak ktoś sobie pożyczy twój samochód bez pytania, to możesz wezwać policję. Dopiero twoje pozwolenie uprawnia do korzystania z twoich rzeczy. Wejście w związek z automatu tego pozwolenia nie udziela.[/QUOTE] Samochód jest akurat słabym przykładem, bo dochodzą problemy z ubezpieczeniem i narażaniem go na drodze poza domem. Natomiast, tak, jeśli mieszkam z facetem i nie ustaliliśmy, że nie wolno mi dotykać grzebienia, komputera, konsoli czy golarki, to w teorii on nie ma prawa się na mnie wściekać jeśli tych rzeczy dotknę. Bo skąd miałabym wiedzieć, że nie wolno? Piszę o golarce, bo nieraz stępiłam mężowi golarkę na sobie i doszło do ustalenia rozdzielności golarkowej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:03.