|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam mieszkania do wynajęcia - Warszawa
Cytat:
Mnie to w zasadzie nie przeszkadza, no ale.. Z tymże mieszkanie jest w starym budownictwie, więć CO nie jest w czynszu i za gaz/prąd zimą gigant rachunki są ![]() Z tego co wie, to "marżę jakąś tam ma, no ale faktycznie- mam to szczęście, że niewielką. pozdrawiam PS Mieszkanko będziesz miała śliczne! Marzę o takiej okolicy... hmm |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie to jest tak, że okolica to zwykłe szare bloki, ale ten jeden jedyny jest wyjątkowy. Dozorczyni z tego co widziałam bardzo dba o ten ogród. Mieszkańcy bardzo mili, no może poza panią, która bedzie mieszkała pod nami i która lubi sie czepiać. Sami składali się na płotek, kwiaty, sadzonki. Wszystko to z ich inicjatywy.
Podobno mieszka też tam złota rączka od komputerów i można go zawsze poprosić o pomoc No my pewnie nie bedziemy lecieć bo nie znamy tam nikogo, ale to zawsze miło posłuchac, że sąsiedzi po prostu współpracują i dbają o swój dom. Fajnie to wygląda, że ten jeden blok jest tak ogrodzony. A to wysoki 10-piętrowiec z tylko jedna klatką. Paula78, widzę, ze ty też to uwielbiasz, to całe wyszukiwanie, mierzenie ścian i dopasowywanie kolorów ścian. Ja bym mogła się co chwila wyprowadzać żeby tylko coś urządzać. ![]() Juz mam w głowie plan doskonały. Ale o nowej toaletce jeszcze nie powiedziałam Łukaszowi
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm wspaniale, że mimo iż 10-piętrowiec, to ludzie nie udają że się nie znają.
rzadkość w dziesiejszych czasach. pochwal się, pochwal, jaki to masz plan ![]() paintbrush fajny jestttt ... |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze sie chwalic nie będę, bo muszę pogadać z TŻ o tych naszych meblach. Wcześniej nie mówiliśmy o tym, że cos będzie potrzebne, ale mamy jednak za mało mebli.
na pewno będe informować na bieżąco
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
PILNIE poszukujemy z koleżanką spokojnej współlokatorki, studentki WUM (lub UW, tak żeby dana osoba nie narzekała na odległość), najlepiej pierwszego roku, do kawalerki 32 m2. Mieszkanie znajduje się przy ul. 1 Sierpnia, zatem około 2 km od naszego wydziału, czynsz około 400-500 zł. Znacie kogoś kto potrzebuje miszkania? Jestesmy nastawione na oszczędzanie, natomiast nasi sąsiedzi- na ciszę
więcej info: adiraelle@gmail.com lub GG: 45738953
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.