![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Czy to gwałt?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
Z reguły masą wrzasku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zielona Driada
|
Jesteś obrzydliwy. Nic. NIC nie usprawiedliwia gwałtu.
Poza tym skąd wiesz jak ta kłótnia wyglądała i kto ją sprowokował? Skąd wiesz, jak zachowywała się wtedy autorka?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Minna Czas edycji: 2018-08-21 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Nie wypisuj takich głupot. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wizażowy Kot Igor
|
Dziewczyny, ja rozumiem silne emocje. Sama takie poczułam. Ale proszę nie używać na tym forum komentarza typu: Co za ch.......
Propagowanie szkodliwych tresci zostało uznane za trolling a sam troll został zbanowany. Ale i do trolla nie wolno zwracać się w sposób wulgarny. Ponieważ jednak rozumiem, że treści zamieszczone przez zbanowanego użytkownika dotykały bardzo silnych emocji, tym razem ograniczę się do ustnego pouczenia, bez kartek i punktów. Od tej chwili jednak proszę nad sobą panować, ok?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
A co z farmazonami ferreus_somnus? Jego szkodliwe nie są? Wnioski z czapy, że autorka stosowała przemoc psychiczną... "Wiadomo jak wygląda kłótnia w wydaniu kobiecym." po prostu brak słów.
Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-08-21 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Gazela inteligencji
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdy czytam twoje szowinistyczne wypowiedzi na topiku âGdzie znaleźć normalną dziewczynę?â myślę to samo o tobie. Ale wiedz, że: 1) nie był to gwałt, tylko jeśli już przymuszanie do innych czynności seksualnych. I naczej to już dawno byłaby obdukcja. 2) Żadna przemoc nie jest usprawiedliwiona. Zadziwiająco wiele kobiet uważa jednak że ich ciągłe ataki werbalne są mniej znaczące i bardziej usprawiedliwione bo są słabsze fizycznie. Gdyby większość kobiet miała posturę Agaty Wróbel praktycznie żaden mężczyzna nie chodziłby bez lima. Wg oficjalnych badań tylko 29% mężczyzn doświadczyło przemocy. Jeśli połączy się to z faktem że mężczyźni raczej o tym nie mówią to jest problem. Edytowane przez ferreus_somnus Czas edycji: 2018-08-21 o 16:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Katolicy sugeruja sie nauczaniem Kosciola i ksiegi. Nie interpretuja smaodzielnie Pisma. Kropka ode mnie nieudolny trollu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() To był gwałt, choćbyś nie wiem co tutaj napisał. To, że kobieta nie poleciała do lekarza zrobić obdukcji nie jest żadną okolicznością łagodzącą. Dopuszczasz się nadinterpretacji i szkalowania kobiety zgwałconej przez własnego męża, wymyślając przemoc psychiczną z dupy. ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ferreus,
Bardzo proszę nie propagować szkodliwych treści. Gwałt nie jest związany JEDYNIE z przemocą fizyczną. Serio, ocierasz się o trolling. Ponownie proszę też o powstrzymanie emocji i ataków na zbanowanego trolla. On już poniósł karę a odpowiedzieć nie może z powodu bana.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj już dał niezły popis swojego trollingu i to jeszcze szkodliwego. Edytowane przez matcha Czas edycji: 2018-08-21 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wizażowy Kot Igor
|
Zgłoszenie zostało przyjęte. Reakcja na zgłoszone posty, po ocenie ich zasadności, nastąpiła. Przykro mi, ale nie siedzę przy komputerze 24/24. Nie jestem robotem i proszę na mnie nie wymuszać natychmiastowych reakcji oraz darować sobie tego typu uwagi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
BAN stały
|
Cytat:
I dla tych mniej bystrych: nie nie jest to usprawiedliwianie gwałtu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ferreus,
wiecej ostrzeżeń nie będzie. Albo przestajesz trollować, albo skończysz, jak kolega z wątku.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||
Gazela inteligencji
|
Cytat:
Cytat:
To nie wina autorki ani nasza, że twoje zgłoszenie nie zostałoby potraktowane poważnie. Moim zdaniem gwalty na mężczyznach i podejście policji do przyjmowania zgłoszeń to jest duży problem. Nie wiem, czy nie usprawiedliwiasz gwałtu, ale piszesz coś o „przemocy psychicznej” bo „tak wyglądają kłótnie w wykonaniu kobiet”. Jest tutaj dokładnie zero informacji na temat rzekomej przemocy psychicznej ze strony autorki, ale uważasz, że gwałt i ta rzekoma przemoc (o ktorej nic nie ma) się wyrównują i nie ma sprawy. Piszesz to ofierze gwałtu.
![]() |
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
To była odpowiedź na Twoje stwierdzenie i to na podstawie włąsnych doświadczeń, a nie trollowanie.
Ale jeśli już musisz sie bawić w zastraszanie władzą moderatorską to czyń swoje. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Przynajmniej jedna osoba, która widzi problem. Otóż, miałem wątpliwe szczęście być w abusywnych związkach, gdzie kobiety mówiły wszystko każdej która chciala słuchać. Ale jakoś nie odnosiły się choćby do swojego zachowania w kłótniach czy świadomego prowokowania wybuchy by później próbować oskarżyć o rękoczyny. Możliwe że dziś mam bardziej uszczypliwy nastrój. Przepraszam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.