Ufałam mu jak nikomu.A On mine oklamuje... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-08-23, 10:42   #31
rosemary90
Raczkowanie

Dot.: Ufałam mu jak nikomu.A On mine oklamuje...

Cytat:
Napisane przez Hurija0515 Pokaż wiadomość
Spotkanie z koleżanką było poza grillem i jestem tego pewna. Jego kumpli znam i lubię. Przyjaciolki nawet nie poznałam.

I to nie jest tak ze myślę ze mnie zdradził. On nie jest typem kobieciarza - bardziej takiego sympatycznego faceta. Po prostu da się lubić.

I nawet te zdjęcia przeżyje. Tylko boli mnie ze mnie okłamał. Mógł nic nie mówić bo ja naprawdę nie wypytuje gdzie i z kim spędza każdą chwilę.

No i ta myśl ze jestem "ogonem"...
mhm a zdjecie nadaje sie na okladke magazynu
a świstak siedzi i zawija
rosemary90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 10:44   #32
kalor
Gazela inteligencji

Kłamstwo jako przejaw troski

Już wolę, żeby nikt się o mnie nie troszczył
Stary 2018-08-23, 10:50   #33
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez matcha Pokaż wiadomość
Nie no znowu ten troll edan.
Też Cię (nie) lubię
Cytat:
Przypominam Ci, że to Ty dostałeś ostrzeżenie za trolling w innym wątku (pamiętam, bo sama zgłaszałam), ale nie ma to jak innym wypominać trolling
Nie dostałem za trolling. Chcesz, to Ci wyślę PW od moda za co dostałem. Więc z łaski swojej - nie kłam.
I nie rozwalaj wątku.
EOT
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 11:54   #34
Hurija0515
Przyczajenie

Skąd mam pewność ze jej tam nie było. Bo dostałam konkretną wiadomość - robimy grilla z kolega A i B .

chcialabym z nim o tym pogadać. Ale nie wiem jak zacząć...
Hurija0515 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 12:02   #35
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd mam pewność ze jej tam nie było. Bo dostałam konkretną wiadomość - robimy grilla z kolega A i B .

chcialabym z nim o tym pogadać. Ale nie wiem jak zacząć...
Tak się trzęsiesz, że stracisz tego faceta (jakby było za kim płakać), że aż mi Cię żal. Obyś otrzeźwiała.
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 12:04   #36
Minna
Zielona Driada

Rozumiem co czujesz. Na Twoim miejscu wycofałabym się z tego związku, póki świeża sprawa, nie ma na czym budować skoro okłamuje Cię od samego początku. Określenie partnerki jako "ogona" słabo wygląda. Nie daj sobie wmówić, że kłamie w dobrej wierze, nie ma czegoś takiego.

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 12:08   #37
rosemary90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Tak się trzęsiesz, że stracisz tego faceta (jakby było za kim płakać), że aż mi Cię żal. Obyś otrzeźwiała.

sprawiasz autorko wrazenie jakbyś myslala ze zlapalas Pana Boga za nogi, a nawet jesli Cie nie zdradza obraz wyłania się średni

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-08-23, 12:43   #38
Hurija0515
Przyczajenie

Dziewczyny bo w tym wszystkim najsmutniejsze jest to ze ja naprawdę myślałam.ze pana Boga za nogi zlapałam... Przez cale moje 27 lat tak nie kochałam żadnego faceta. Nigdy wcześniej się tak nie angażowalam i nie myślałam o wspólnej przyszłości z facetem... Wyć mi się chce i tyle 😢
Hurija0515 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 12:45   #39
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny bo w tym wszystkim najsmutniejsze jest to ze ja naprawdę myślałam.ze pana Boga za nogi zlapałam... Przez cale moje 27 lat tak nie kochałam żadnego faceta. Nigdy wcześniej się tak nie angażowalam i nie myślałam o wspólnej przyszłości z facetem... Wyć mi się chce i tyle 😢
To płacz ile wlezie, ale zrozum: facet okazał się być "śliski", kombinuje. Nie ma się co czarować, że to jakiś przypadek.
Stary 2018-08-23, 12:48   #40
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:

Aleś złapała kłamce.
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 12:54   #41
rosemary90
Raczkowanie

uwaga, jest ferment
Cytat:
no i w kwestii zaangazowania i tego ze to ogolnie parszywa sytuacja każdy o zdrowych zmyslach Cie zrozumie!

kluczowe jest żeby wyciągnac wnioski, bo jak to zamieciesz pod dywan i dasz mu sie z tego wyślizgnąc będzie bolalo tylko gorzej...

nikt nie neguje ze on jest sympatycznym facetem, moze nawet dobrym chlopakiem i pomaga nosić zakupy staruszkom. tylko ze ani to, ani Twoje nieprzecietne zaangażowanie nie jest tu kluczowe

no i to że mowi ze jestes cudowna to tez trochę mało. odpowiedz sobie na pytanie dlaczego uważasz że jest wart Twojego zaangażowania i czy przypadkiem nie unikasz konfrontacji bo uważasz A) że jesteś tą mniej fajną stroną ukladu ktora czuje że coś musi nadrabiac i być niemal wdzięczna ze Cię zechciał B) wolisz nie wiedzieć na czym stoisz żeby banka mydlana przypadkiem nie pękła
Stary 2018-08-23, 12:57   #42
Minna
Zielona Driada

Cytat:
Dziewczyny bo w tym wszystkim najsmutniejsze jest to ze ja naprawdę myślałam.ze pana Boga za nogi zlapałam... Przez cale moje 27 lat tak nie kochałam żadnego faceta. Nigdy wcześniej się tak nie angażowalam i nie myślałam o wspólnej przyszłości z facetem... Wyć mi się chce i tyle
Ale jednak nie złapałaś, ten ideał okazał się kłamcą. Wierzę, że czujesz rozpacz, ale prawda jest jaka jest.

Jak pozwolisz mu na takie coś, to zawsze tak będzie. Nie udawaj ślepej. Szanuj się.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

"To fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem."
Minna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 13:11   #43
mabi27
Wtajemniczenie

Znałam takiego. Jak się okazało, w tym całym roju koleżanek zabrakło dla mnie miejsca. On nawet na wesela chadzał bez mojej wiedzy, że o kursie tańca nie wspomnę. A co tu dopiero smsy i spotkania na piwo. Tych było na pęczki.
Co przeżyłam, to tylko ja wiem, ale panu podziękowałam.
Uciekaj od niego, bo szkoda zdrowia i czasu.

mabi27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 13:36   #44
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Ja bardzo proszę trzymać się tematu wątku i zaprzestać kłótni o rzeczy nieistotne.
Edan-co Ty w sobie masz, że zawsze powstaje zamieszanie w wątkach, w ktorych uczestniczysz? No nie rozumiem. Też trochę odpuść. To nie jest spór o budżet narodowy a zwyczajna rozmowa.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 13:50   #45
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Nawet jeśli nie spotkał jej na grillu, to mógł spotkać się z nią po tym wyjściu od kumpla. Albo przed. Co to w ogóle zresztą za problem, że spotkał się z przyjaciółką?
Spotkanie z przyjaciółką nie jest problemem. Ale jakby mi partner powiedział że idzie do kolegi, a poszedłby do przyjaciółki, to byłabym okłamana.

Jeśli on ma takie podejście do związku jak Ty -że może mieć przyjaciółki, których nie przedstawia dziewczynie, z którymi rozmawia w tajemnicy przed dziewczyną, z którymi widuje się w tajemnicy przed dziewczyną, a Autorka ma takie jak ja -że w związku się nie okłamujemy i poznajemy swoich znajomych, to oni nie będą ze sobą szczęśliwi.
Jemu trzeba kobiety, która będzie miała w nosie czy on się spotyka po kryjomu z innymi dziewczynami, a jej faceta, który nie będzie przed nią ukrywał spotkań z innymi kobietami.

Edytowane przez elsene
Czas edycji: 2018-08-23 o 13:56
elsene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-23, 13:51   #46
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elsene Pokaż wiadomość
Spotkanie z przyjaciółką nie jest problemem. Ale jakby mi partner powiedział że idzie do kolegi, a poszedłby do przyjaciółki, to byłabym okłamana.

Ps. Termin "przyjaciel / przyjaciółka" jest jak zwykle mocno nadużywany.
Stary 2018-08-23, 14:02   #47
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość

Ps. Termin "przyjaciel / przyjaciółka" jest jak zwykle mocno nadużywany.
No niestety, wiele osób na wyrost używa tego terminu, a potem są zdziwieni, że jak ktoś mógł coś tam zrobić, skoro się przyjaźnimy.
Stary 2018-08-23, 14:05   #48
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elsene Pokaż wiadomość

Jeśli on ma takie podejście do związku jak Ty -że może mieć przyjaciółki, których nie przedstawia dziewczynie, z którymi rozmawia w tajemnicy przed dziewczyną, z którymi widuje się w tajemnicy przed dziewczyną, a Autorka ma takie jak ja -że w związku się nie okłamujemy i poznajemy swoich znajomych, to oni nie będą ze sobą szczęśliwi.
Jemu trzeba kobiety, która będzie miała w nosie czy on się spotyka po kryjomu z innymi dziewczynami, a jej faceta, który nie będzie przed nią ukrywał spotkań z innymi kobietami.
Ale gdzie on skłamał? Bo nadal tego nie widzę.
Nikt nigdzie nie zanegował, że nie było go na grillu. Wyszedł z grilla, to spotkał, albo poszedł do przyjaciółki.
Stary 2018-08-23, 14:12   #49
Andziullka666
Zadomowienie

Cytat:
Nie no znowu ten troll edan. Przypominam Ci, że to Ty dostałeś ostrzeżenie za trolling w innym wątku (pamiętam, bo sama zgłaszałam), ale nie ma to jak innym wypominać trolling
Przecież to on sam zakłada te tematy o tych kłamiących facetach i kontrolujqcych partnerkach tylko po to żeby gównoburze robić. Nie zauważylyscie że odkąd on tu jest zrobił się jakiś dziwny wysyp takich tematów?czy moderacja nie może jakoś to sprawdzić?

13.08.2016
Andziullka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-08-23, 14:15   #50
elsene
Zadomowienie

Cytat:
Nikt nigdzie nie zanegował, że nie było go na grillu. Wyszedł z grilla, to spotkał, albo poszedł do przyjaciółki.
Ja wprost nie wyczytałam, że ten grill się odbył i on poszedł na grilla, a oprócz tego spotkał się z koleżanką.

Może tak było. Może zwyczajnie wyleciało mu z głowy i nie powiedział Autorce.
Dla mnie trzymanie w tajemnicy znajomości z jakąś osobą i spotkania w tajemnicy przed partnerką nie są ok. I tu nawet nie chodzi o to, że to kobieta. Gdybym czuła potrzebę ukrywania swoich "legalnych" znajomości przed partnerem, to byłabym zadowolona z takiego związku. Chcę móc się spotykać z kim chcę i nie musieć tego ukrywać. Potrzebę ukrywania czułabym tylko wtedy, gdybym chciała partnera zdradzać. Dlatego patrzę tak negatywnie na ukrywanie znajomości i spotkań.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Ale doprecyzuj proszę, bo mamy wątpliwości Powiedział Ci, że idzie na grilla do kolegów. Jesteś pewna, że tej koleżanki nie było na tym grillu? Czyli że Twój parter nie poszedł na grilla tylko zamiast tego poszedł do koleżanki? Czy źle to rozumiem?
Stary 2018-08-23, 18:13   #51
I am Rock
lokalna gwiazda

Chłopak autorki + koledzy A i B zaplanowali grilla.
Z postów autorki nie wynika, że grill odbył się na podwórku chłopaka, więc nie można mu bezpośrednio zarzucić, że jakąś dziewoję pod nieobecność autorki sobie zaprosił.

Dziewczyna mogła przyjść z A lub z B, albo trafiła do nich przypadkiem, zwabiona zapachem kiełbasy.
Dalej robi się gorzej, bo wygląda na to, że chłopak autorki tak dobrze się z nią bawił, aż uznała, że trzeba mu podziękować na piśmie i rzuciła myśl, by spotkać się sam na sam. Albo chłopak zapragnął spotkania sam na sam (autorka mętnie to opisała).

Zdjęcie posłała na zachętę, albo by nie zapomniał, jak wygląda.

W każdym razie, coś zaczyna się dziać i nie wiadomo, czy to nie jest początek końca.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-24, 04:22   #52
patrycjapatib
Wtajemniczenie

Ja bym nie chciała być w związku, gdzie ktoś mnie okłamuje, zebym się nie denerwowała, cokolwiek to znaczy Też mnie denerwuje to gadanie 'on może robić co tylko chce, nic Ci do tego, w ogóle się zamknij, zawsze możesz zerwać'. To jest kwestia, że dziewczyna mu przedstawiła swoją wizję tego związku, temat koleżanek i jakiś zażyłości, a facet ją okłamuje. Dla mnie facet, który kłamie, i to jeszcze na samym początku związku, w dodatku w podejrzanych kwestiach to jest krótka piłka - do widzenia. Po co mam się denerwować czy może tym razem ta koleżanka to tylko koleżanka, czy teraz może dla odmiany postanowił powiedzieć prawdę czy co. No nie, a takie wiadomości, że oni muszą gdzieś pójść sami i takie komplementy polączone z kłamstwem w jej sprawie i jakimś nagłym kryciem się z rozmowami, fb, no nie. To, czy Ciebie zdradził, to tak naprawdę nie ma tutaj znaczenia, bo co chwilę kłamie + Ty nie chcesz, żeby facet miał takie zażyłości z innymi kobietami. Jeśli on chce, no to się lepiej pożegnać. Znajdź se faceta, który spełnia ten wymóg, że nie ma koleżanek, z którymi spędza widocznie więcej czasu niż z Tobą.

---------- Dopisano o 04:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ----------

W ogóle nie rozumiem, na początku związku ustalasz jakieś granice, a gdy facet je przekracza, to mówisz, że właściwie to pewnie Twoja wina, a on taki cudowny, więc on może, co się właściwie stało. To się potem nie dziw, że robi to cały czas, a Ty się nagle orientujesz, że jesteś w tyłku, bo on Cię 'nie szanuje'.
Stary 2018-08-24, 06:11   #53
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
I zupeeełnie przypadkiem facet odrzuca połączenia i ukrywa wiadomości od akurat tej laski jeśli przyjdą w obecności jego dziewczyny. Sam możesz być tak naiwny jak tylko zechcesz, ale nie wiem, masz jakąś osobistą korzyść z tego, że autorka pozwoli się dalej wodzić za nos? To twoja dziewczyna może?
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-08-24, 06:27   #54
edan84
BAN stały

Może odrzucał, a może nie odbierał, bo ustawił lub nie wyłączył opcji: nie przeszkadzać. U mnie w telefonie jest możliwość automatycznego odrzucania połączeń od wszystkich. Fajna, korzystam kiedy jestem w pracy.

Stary 2018-08-24, 06:30   #55
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Cytat:
Może odrzucał, a może nie odbierał, bo ustawił lub nie wyłączył opcji: nie przeszkadzać. U mnie w telefonie jest możliwość automatycznego odrzucania połączeń od wszystkich. Fajna, korzystam kiedy jestem w pracy.

I jak wtedy autorka zauważyłaby, że chodzi o tę konkretną laskę? Od tego się zaczęło, wróć sobie do pierwszego postu. Zresztą mówimy o facebooku, więc domyślam się że kiedy pojawiało się okienko z wiadomością od niej, natychmiast je zamykał.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-24, 06:50   #56
QueenOfHearts
Rozeznanie

autorko,
współczuję.
Facet nie jest szczery. N aTwoim miejscu bym mu powiedziała, że uwalniam go od ogona w mojej postaci i już teraz bezproblemowo i otwarcie może spędzac czas z kim chce i jak chce i nie musi się przy tym kryć.
Stary 2018-08-24, 08:30   #57
kotissska
Rozeznanie

Następna, co grzebie w korespondencji i jak już coś znajdzie, to podkula ogon zamiast porozmawiać szczerze z najbardziej powiązaną z tematem osobą.
Jego zapytaj, przyznaj się że widziałaś co widziałaś, niech Ci wytłumaczy gdzie się tak wybiera i dlaczego z nią. Nic innego nie zostaje.

A nie, możesz śledzić dalej.

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Ty to wybitnie nigdzie nic nie widzisz, niczego nie rozumiesz ale już przyzwyczailiśmy się, że masz podejście jakie masz
kotissska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości