![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ufałam mu jak nikomu.A On mine oklamuje...
Cytat:
a świstak siedzi i zawija ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Gazela inteligencji
|
Kłamstwo jako przejaw troski
![]() ![]() ![]() Już wolę, żeby nikt się o mnie nie troszczył
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Też Cię (nie) lubię
![]() Cytat:
I nie rozwalaj wątku. EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Skąd mam pewność ze jej tam nie było. Bo dostałam konkretną wiadomość - robimy grilla z kolega A i B .
chcialabym z nim o tym pogadać. Ale nie wiem jak zacząć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Tak się trzęsiesz, że stracisz tego faceta (jakby było za kim płakać), że aż mi Cię żal. Obyś otrzeźwiała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zielona Driada
|
Rozumiem co czujesz. Na Twoim miejscu wycofałabym się z tego związku, póki świeża sprawa, nie ma na czym budować skoro okłamuje Cię od samego początku. Określenie partnerki jako "ogona" słabo wygląda. Nie daj sobie wmówić, że kłamie w dobrej wierze, nie ma czegoś takiego.
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny bo w tym wszystkim najsmutniejsze jest to ze ja naprawdę myślałam.ze pana Boga za nogi zlapałam... Przez cale moje 27 lat tak nie kochałam żadnego faceta. Nigdy wcześniej się tak nie angażowalam i nie myślałam o wspólnej przyszłości z facetem... Wyć mi się chce i tyle 😢
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Aleś złapała kłamce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
uwaga, jest ferment
Cytat:
kluczowe jest żeby wyciągnac wnioski, bo jak to zamieciesz pod dywan i dasz mu sie z tego wyślizgnąc będzie bolalo tylko gorzej... ![]() nikt nie neguje ze on jest sympatycznym facetem, moze nawet dobrym chlopakiem i pomaga nosić zakupy staruszkom. tylko ze ani to, ani Twoje nieprzecietne zaangażowanie nie jest tu kluczowe no i to że mowi ze jestes cudowna to tez trochę mało. odpowiedz sobie na pytanie dlaczego uważasz że jest wart Twojego zaangażowania i czy przypadkiem nie unikasz konfrontacji bo uważasz A) że jesteś tą mniej fajną stroną ukladu ktora czuje że coś musi nadrabiac i być niemal wdzięczna ze Cię zechciał B) wolisz nie wiedzieć na czym stoisz żeby banka mydlana przypadkiem nie pękła |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
Jak pozwolisz mu na takie coś, to zawsze tak będzie. Nie udawaj ślepej. Szanuj się. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Znałam takiego. Jak się okazało, w tym całym roju koleżanek zabrakło dla mnie miejsca. On nawet na wesela chadzał bez mojej wiedzy, że o kursie tańca nie wspomnę. A co tu dopiero smsy i spotkania na piwo. Tych było na pęczki.
Co przeżyłam, to tylko ja wiem, ale panu podziękowałam. Uciekaj od niego, bo szkoda zdrowia i czasu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja bardzo proszę trzymać się tematu wątku i zaprzestać kłótni o rzeczy nieistotne.
Edan-co Ty w sobie masz, że zawsze powstaje zamieszanie w wątkach, w ktorych uczestniczysz? No nie rozumiem. Też trochę odpuść. To nie jest spór o budżet narodowy a zwyczajna rozmowa.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli on ma takie podejście do związku jak Ty -że może mieć przyjaciółki, których nie przedstawia dziewczynie, z którymi rozmawia w tajemnicy przed dziewczyną, z którymi widuje się w tajemnicy przed dziewczyną, a Autorka ma takie jak ja -że w związku się nie okłamujemy i poznajemy swoich znajomych, to oni nie będą ze sobą szczęśliwi. Jemu trzeba kobiety, która będzie miała w nosie czy on się spotyka po kryjomu z innymi dziewczynami, a jej faceta, który nie będzie przed nią ukrywał spotkań z innymi kobietami. Edytowane przez elsene Czas edycji: 2018-08-23 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nikt nigdzie nie zanegował, że nie było go na grillu. Wyszedł z grilla, to spotkał, albo poszedł do przyjaciółki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Przecież to on sam zakłada te tematy o tych kłamiących facetach i kontrolujqcych partnerkach tylko po to żeby gównoburze robić. Nie zauważylyscie że odkąd on tu jest zrobił się jakiś dziwny wysyp takich tematów?czy moderacja nie może jakoś to sprawdzić?
![]() |
#50 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Może tak było. Może zwyczajnie wyleciało mu z głowy i nie powiedział Autorce. Dla mnie trzymanie w tajemnicy znajomości z jakąś osobą i spotkania w tajemnicy przed partnerką nie są ok. I tu nawet nie chodzi o to, że to kobieta. Gdybym czuła potrzebę ukrywania swoich "legalnych" znajomości przed partnerem, to byłabym zadowolona z takiego związku. Chcę móc się spotykać z kim chcę i nie musieć tego ukrywać. Potrzebę ukrywania czułabym tylko wtedy, gdybym chciała partnera zdradzać. Dlatego patrzę tak negatywnie na ukrywanie znajomości i spotkań. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
lokalna gwiazda
|
Chłopak autorki + koledzy A i B zaplanowali grilla.
Z postów autorki nie wynika, że grill odbył się na podwórku chłopaka, więc nie można mu bezpośrednio zarzucić, że jakąś dziewoję pod nieobecność autorki sobie zaprosił. Dziewczyna mogła przyjść z A lub z B, albo trafiła do nich przypadkiem, zwabiona zapachem kiełbasy. ![]() Dalej robi się gorzej, bo wygląda na to, że chłopak autorki tak dobrze się z nią bawił, aż uznała, że trzeba mu podziękować na piśmie i rzuciła myśl, by spotkać się sam na sam. Albo chłopak zapragnął spotkania sam na sam (autorka mętnie to opisała). Zdjęcie posłała na zachętę, albo by nie zapomniał, jak wygląda. W każdym razie, coś zaczyna się dziać i nie wiadomo, czy to nie jest początek końca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym nie chciała być w związku, gdzie ktoś mnie okłamuje, zebym się nie denerwowała, cokolwiek to znaczy
![]() ---------- Dopisano o 04:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- W ogóle nie rozumiem, na początku związku ustalasz jakieś granice, a gdy facet je przekracza, to mówisz, że właściwie to pewnie Twoja wina, a on taki cudowny, więc on może, co się właściwie stało. To się potem nie dziw, że robi to cały czas, a Ty się nagle orientujesz, że jesteś w tyłku, bo on Cię 'nie szanuje'.
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
Może odrzucał, a może nie odbierał, bo ustawił lub nie wyłączył opcji: nie przeszkadzać. U mnie w telefonie jest możliwość automatycznego odrzucania połączeń od wszystkich. Fajna, korzystam kiedy jestem w pracy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
autorko,
współczuję. Facet nie jest szczery. N aTwoim miejscu bym mu powiedziała, że uwalniam go od ogona w mojej postaci i już teraz bezproblemowo i otwarcie może spędzac czas z kim chce i jak chce i nie musi się przy tym kryć.
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Następna, co grzebie w korespondencji i jak już coś znajdzie, to podkula ogon zamiast porozmawiać szczerze z najbardziej powiązaną z tematem osobą.
Jego zapytaj, przyznaj się że widziałaś co widziałaś, niech Ci wytłumaczy gdzie się tak wybiera i dlaczego z nią. ![]() A nie, możesz śledzić dalej. ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.