|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ziemia B nie istnieje.
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Jesli ktos jest naprawde pro-ekologiczny, to miesa i ryb nie je (albo je rzadko), poniewaz to hodowla przemyslowa na duza skale jest jednym z aspektow, ktore nasza Ziemie pchaja w dolek.
Lepiej jesc raz na tydzien mieso z foliowki niz jesc codziennie mieso z wlasnego pojemnika, tak mi sie wydaje. |
|
|
|
|
#34 |
|
Animal Liberation
|
Nie wiem jak jest z mięsem, bo nie jem odkąd skończyłam 8 lat
przyznam że w sklepach działy mięsne omijam szerokim łukiem, bo przechodzi mi apetyt jak widzę mięcho na stoisku, albo pokonuję na jednym wdechu teren wokół działów mięsnych, nawet nie zastanawiam się czy sprzedają to w paczkach czy jak, bo nie patrzę w tamtą stronę.Za to zapach stoisk z warzywami i kwiatami, czasem też środkami czystości do domu jest dla mnie kojący, tam mogę stać i stać. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Ziemię mogłoby uratować, gdyby bogate kraje sfinansowały oczyszczalnie ścieków w krajach trzeciego świata oraz pomogły wdrażać politykę recyklingu w tych krajach.
Ale jak czytałem ten temat, to doszedłem do wniosku, że Ziemia jednak będzie najbardziej zasyfioną planetą we wszechświecie wkrótce. |
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Oraz to:
[1=7719e1289fd8f2cabe4d276 3ed6d1b81d4eb2186;8602212 9]Moze by wystarczylo, zeby nie wysylaly swoich smieci do krajow 3 swiata.[/QUOTE] W sumie dziwne, że to się odbywa w 2018 roku. UE nie ma regulacji tego zabraniających? Dziwne to wszystko... Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2018-10-21 o 23:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

przyznam że w sklepach działy mięsne omijam szerokim łukiem, bo przechodzi mi apetyt jak widzę mięcho na stoisku, albo pokonuję na jednym wdechu teren wokół działów mięsnych, nawet nie zastanawiam się czy sprzedają to w paczkach czy jak, bo nie patrzę w tamtą stronę.