![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tinder, kobiety i przypadek.
Cytat:
odniosłam się do Twojego zmyślonego dialogu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
To to chyba bardziej cyrograf niż umowa
![]() I jak nie ma zapisu o warunkach rozwiązania, to przykro mi. Jesteś nią związany do końca swoich dni. Na szczęście J. jest chyba od Ciebie starsza, to może idą Ci się ją przeżyć i ostatnie lata życia spędzisz już wolny ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- A jak nie ma warunków rozwiązania, to chyba się wtedy stosuje ogólne przepisy prawa cywilnego, możesz w te stronę próbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
nie śledzę wizażu zbyt namiętnie, ale czy edan to jest ten użytkownik, który uważa, że w związku hulaj dusza piekła nie ma można robić wszystko, czego partner nie zabroni wyraźnie robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Drugi Chrisitan Grey
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Tak, to on.
#36 |
BAN stały
|
J. jest Christian, bo ona wyskoczyła z umową. Edan jest Anastazja
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Możliwe, aż tak dobrze nie znam tego utworu
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie to samo pomyślałam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Potem co prawda jakby nigdy nic po paru miesiącach zadzwoniła, pytała co u mnie, potem przepraszała za swoje zachowanie. Finalnie skończyło się dość nieprzyjemnie, ale tylko dla niej. Taki mały zimny rewanż z mojej strony - wiem, to było małe, niedojrzałe... Tak czy owak - już tam umowa nigdy nie zostania parafowana ponownie. Niestety z umowami na gębę bywa różnie jeśli chodzi o ich potwierdzenie w takich wypadkach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Bo coś obiecałem. Jak nie rozumiesz składanych obietnic, mimo, że nie są na piśmie, to trudno. Nie zrozumiesz.
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- W relację z M. wszedłem z daną obietnicą, słowem J. Mieliśmy ustalone rzeczy, o których pisałem. A u mnie słowo znaczy bardzo wiele. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
nieźle Cie omotala ta mezatka, nie ma co. Teraz znowu chcesz sie pakowac w zwiazek na trzeciego - nauka na bledach na 1.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
lokalna gwiazda
|
Jednakowoż ludzie biorą śluby i się rozwodzą, mimo że składają przysięgę w obecności świadków.
![]() I prawo na to pozwala, o dziwo. Czyli prościej jest się rozwieść, niż wycofać z tego, co bezmyślnie się chlapnęło. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ale umowy to ja dotrzymuje! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
BAN stały
|
Cytat:
W kościele to chyba wygląda inaczej i to jest kwestia bardziej indywidualna. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Tak. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
Może mały detox od Tindera?
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
grubo ponad pół roku, setki randek i jeszcze zdązyła wejść w związek w którym jest. Ma dziewczyna dobę z gumy, kosmiczną energię, zero wymagań i libido na poziomie uzależnienia od seksu.
O tobie się nie wypowiadam, wg tego co piszesz na forum o sobie dla ciebie czas w wymiarze ludzkim nie istnieje. ![]() Wg mnie powinieneś się odezwać , jest dorosła, nic nie tracisz. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-11-29 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Co do seksu - ze mną na pewno, a zatem sądzę, że ogólnie to lubi lub lubiła. Cytat:
Póki co skłaniam się raczej do tego, by dać jej spokój. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
to daj jej spokoj i nie rozbija gunwa na atomy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Ahem, nie chcę być wulgarna, ale ta J. musi mieć niezłe umiejętności w łóżku (i ciut socjopatii może?) żeby tak cię owinąć sobie wokół palca i uzyskać zgodę na tak durną umowę. Zrobiła ci niezły mindfuck - byłeś jej gachem na boku ale obiecałeś, że będziesz okłamywał inne kobiety, że jesteś żonaty? Chłopie.
I daj spokój M. Nikt nic na tym nie zyska, wręcz przeciwnie.
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wypisz wymaluj Pani Richardson ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
lubi eks swojego męża
|
Mam rozumieć, że ty świadomie zawarłeś tę "umowę" dożywotnio, skoro nie było żadnej możliwości rozwiązania jej, bo to dyshonor?
Jak rozumiem, J. ściągnęła na siebie w takim razie dyshonor, kończąc waszą znajomość, bo zerwała tym samym umowę, która była dożywotnia? Innymi słowy, chcesz mi powiedzieć, że podjąłeś dożywotnie zobowiązanie wyłączności względem kobiety, która była zamężna, bo fajnie było ją bzykać? Ergo, właściwie zawarłeś umowę równą małżeństwu (z wyłączeniem skutków cywilnoprawnych) z kobietą, z którą nawet nie planowałeś być w związku? Panie, ależ ty musisz mieć pogiętą wizję normalności.
#55 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Tak, potrafiła być przekonująca. Tak, byłem gachem na boku jej i wielu innych. I co z tego? Tak, obiecałem, bo wtedy mielibyśmy jakby relację nieco inną, ponad te które miałbym zawierać. Nowe relacje docelowo miały być na krótki czas, więc takimi w które nikt się nie zdąży zaangażować. Dadtkowo informacja o żonie miała odstraszać panie, które by chciały właśnie zaangażowania. Wtedy to aż tak bardzo głupie się nie wydawało, zwłaszcza że chcieliśmy ciągnąć relację ze sobą wzajemnie. Początkowo jak już zaczęło to działać aż za dobrze, o czym pisałem w pierwszym poście. Było krótko i bez żadnego zaangażowania ale to nadal nie było to. A nowe kobiety mnie za bardzo nie interesowały. Wiedziały, że pakują się w krótkotrwały romans z żonatym. Więc takie kłamstwo jedynie, tak mi się wydawało, ograniczy ryzyko zaangażowania. Taki zawór bezpieczeństwa. Dałem spokój i było coraz lepiej do czasu kiedy na siebie trafiliśmy i kiedy napisała. ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Konto usunięte
|
no jak bez zaangazowania jak ta durna umowa to byl dowod zaangazowania
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Nie obchodzą mnie inne, piszę o J. To z tego, że dynamika takiego związku - narzucona przez nią - jest z natury bardzo nierówna na twoją niekorzyść. Ty jesteś od fajnego seksu i emocji, ale jak coś walnie, to ona zawsze może przytulić się do męża, wypłakać, otrzymać czułość. A w międzyczasie blokowała ci drogę do jakiejś☠autentycznej i głębszej relacji która mogłaby dać ci emocjonalne wsparcie które ona dostaje. Pies ogrodnika najgorszego gatunku i świetny patent na zrycie komuś bani.
#58 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widać niejasno opisałem sytuację w pierwszym poście skoro muszę to pisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Edan -mógłbyś przybliżyć tutaj albo u mnie na prv, co ona takeigo robiła w tym łóżku ze uznałeś że jest wybitna
![]() Pytam serio - skoro miałes tyle partnerek, to masz spore porównanie... ja pytam z perspektywy kobiety, która ma jednego partnera ale bardzo ważna jest dla mnie sfera seksu, i rozwijanie się w tej dziedzinie - pytanie jest zupełnie na serio... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Nie rozumiem po co w ogóle ten wątek? Jak na dłoni widać że i tak nie odpuścisz tematu, bo po prostu ciągnie Cię do trudnych, skomplikowanych relacji bez przyszłości
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.