![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XXI
Ja już po kolejnym ktg. Kobitka mówiła ze skurcze częstsze i wyraźniejsze są już co 4-5 minut. Jak będzie robiło się rozwarcie to na porodówkę mnie przeniosą.
Nooo ból taki ze mam ochotę przez okno wyskoczyć ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Przepraszam ze nie nawiązuje do wiadomości Waszych ale nie mam kompletnie głowy do tego w tym momencie ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XXI
Hej
Werkus o rany kochana już blisko na pewno! A jak cos to może pomogą oksytocyna troche. Odpocznij daj znać po obchodzie co i jak , ściskam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Werkus kciuki mocne! Już ostatnie prosta i będziecie razem ![]() Ruda no nie ukrywam trochę zazdroszczę końcówki kp. Piękny staż dziewczyny ![]() Pije kawkę i pracuje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ewcia a Hela tylko na noc jadła cycusia? W dzien w ogóle? Ja póki co sobie niewyobrażam zakończyć kp
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Werkus ? Daj znać jak u was? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Wercus powodzenia!
Boziu az mi sie przypomnial moj porod z Lenka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A planujecie kolejne? Werkus kciuki za Was! Oby szybko poszlo, moze rzeczywiscie oksytocyne Wam podadza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Werkus kciuki ogromne! !!
![]() Mysia, Arletka przy ostatnich katarach nie psikam niczym i nie wiem czy dzięki temu, ale katar nie trwał długo. Jedyne co to smaruje troszkę maścią majerankowa pod nosem. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie ![]() Arletka o jejku to będziesz miała szykowania :O Ruda extra, że Helcia nie upomina się o cycka. Ja się najbardziej boję nocy po odstawieniu, ale jeszcze trochę się pokarmimy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ![]() ![]() ![]() Ja też jakoś na razie nie widzę naszego końca kp
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Coś czuję że nam się Werkus rozpakowała
![]() Sent from my RNE-L21 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę sprawdzić jak Werkus, coś czuje ze juz są razem nasze dziewczyny
![]() ![]() ![]() Mysia no ja sobie nie wyobrażam kp takiego dużego dziecka jak Marcys ![]() ![]() ![]() Arletko o mamo, biedna Lenka. Wiem co to koszmary i paraliż senny. Coś okropnego dla dorosłego a co tu mówić dla dziecka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Tez mysle ze juz Wercus tuli malenstwo
![]() Magda no marzy mi sie jeszcze jeden dzidzius ale to za jakis czas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XXI
Przywitaliśmy na świecie naszą piękną Małą istotkę.
Emilia, urodzona 18.12.2018 o godz. 22:10 3,520 kg, 55cm Ciemna piękna czuprynka ![]() Niestety poród był straszny. Pierwszy i ostatni raz SN. Nigdy więcej. Wszyscy się dziwili ze takie skurcze się same rozkręciły bez żadnego wspomagacza. Pęcherz mi pękł o 12. Pod wieczór niestety straciłam siły z powodu braku snu w ostatnich dniach i skurcze zwolniły. Szyjka była zgładzona ale rozwarcie nie chciało postępować. Emilka poszła na noc do pielęgniarek bo ja niestety nie byłam w stanie się nią zająć, dwa razy podobno zemdlałam to mąż biedny taki przerażony był. Od razu po narodzinach leżała na mnie dość długo. Potem ja zabrali ubrać pomierzyć itd. i przynieśli już ubraną i ciągnęła od razu cyca. Wszyscy w szoku jaka grzeczniutka jest. Nie płakała ani nic. Cichutko sobie leżała, jak jadła to śpiewałam jej kołysanki które śpiewałam do brzuszka i słodziutka zasnęła koło mnie bo ja ciagle leżałam. Pękłam niestety dość mocno i musieli mnie składać ponownie, wiec dupa tak mnie boli ![]() Tyle w skrócie u nas. Chce jak najszybciej zapomnieć to co się działo i cieszyć się Malusią jak przestanie mnie bolec szycie i wróci mi energia ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez WerkuUuS Czas edycji: 2018-12-19 o 02:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Werkus kochana gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Werkus GRATULACJE Mamusiu! Dużo zdrówka dla Was dziewczyny!
![]() ![]() ![]() Kochana z porodu też najgorzej wspominam szycie, ale to ponowne kiedy zszywali mnie na żywca na drugi dzień po porodzie ![]() Tulcie się i odpoczywaj ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Wercus ogromne gratulacje!!!!
Swietnie sobie poradzilas! Odpoczywaj na ile mozesz i tul corcie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XXI
Werkus wielkie brawa dla Was
![]() ![]() ![]() Arletka Ciesze sie, ze myslisz o kolejnym ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Arletka a ja podziwiam że myślisz o kolejnym brzdacu, nie sam fakt dziecka ale 3 CC , jestes kobieto twarda
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Cc sie nie boje. Wiecie teraz mi sie chce ale za te kilka lat moze mi sie odmieni.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hej
Werkus moje gratulacje! Byłaś bardzo dzielna. Zdrówka dla Was ![]() Matko jak mnie głowa boli. W pracy kiblowalam prawie do 18. Dobrze że tz wrócił wcześniej z delegacji to odebrał młodego ze żłobka. Zmieniamy Marcysiowi szkła na mocniejsze, musimy też dużo zasłaniać oczko. I kontrol w marcu. Narazie tyle. Zobaczymy czy coś uda się tym ugrać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Werkus kochana, dumna jestem z Ciebie, pięknie sobie poradziłas, ból się zapomina, dziecko wynagrodzi wszystko. Pociesz się ze juz po wszystkim a teraz może być tylko lepiej. Emilka kawał klopsika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mysiaku mam nadzieje ze to pomoże i będzie chociaż ciut lepiej, bólu głowy współczuję, my dzisiaj byliśmy na zakupach. Jezu ludzie jak oczadziali a kobiet w ciąży w kolejkach nie widzą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hela dzisiaj dostała kubek 360stopni, ale się nawkurzala, a jak zaczęła pić, nie chciała oddać. Kupiłam buty i sukienkę, chyba w niej na sylwka pójdę. Kupiłam tez książki na kartkę podarunkowa, wzięłam Nosowska, Kinga i dziewczyny w Wołynia, przeczytałam kawałek w aucie i juz płakałam. .. Boże ja po tym Wołyniu smarzowkiego spac nie mogłam. Ale muszę to przeczytać. Dla samej siebie, czuje taka potrzebę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ewcia super że zakupy udane ![]() ![]() Mysia mam nadzieję że szkła pomogą i cwiczenia , kciuki trzymam żeby to zdało rezultat. Widzę że w pracy nieźle kurcze powiedziałaś :/ Ja miałam tragiczna noc , pierdziocha się co trochę budziła ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Cud dziewczyny cud!!! Hania przespala pierwsza cala noc! Po 2 latach i 3 miesiacach i ja przespalam cala noc!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Arletko brawo!! Ja się kiedyś też tego doczekam ![]() Werkus jak u Was? Ja kawkę zrobiła, oczy moje już ledwo dają radę w pracy, krople muszę kupić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#54 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękujemy ![]() Ojj wynagradza to fakt ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() Tulimy tulimy cały dzień na łóżku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() Odpoczywamy bo co innego robić w szpitalu ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() Trzymamy kciuki aby się udało z nowymi szkłami ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Dziękujemy ![]() ![]() ![]() Widzę ze kreacja na sylwka już ogarnięta - super to teraz pozostaje życzyć udanej zabawy ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Werkus
![]() ![]() ![]() Arletka no brawo!!! Oby tak już było co noc! Ja dziś ledwo żywa a mała robi drzemki po 30 minut ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpoczęłaś chociaż troszku po ciężkiej nocy i dniu poprzednim ? ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Super wiadomość ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
U nas na razie bez zmian. Sen, cyc, kupa, sen, cyc, kupa ![]() ![]() Właśnie sobie leżymy, ja nadrabiam forum a Emilka sobie zajada i cmoka ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
Dokładnie tak ![]() Wiesz, może jakby się wdrapała w końcu to by nie latała i spokój byś miała ? ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dziś cisza od rana ![]() Werkus już w domu dziewczyny? My zostajemy na święta w domu. Pojechalibyśmy ale w aucie nam strzeliła jakaś magielnica czy coś takiego i niby można się poruszać ale to jest jakiś mechanizm łączący koła z kierownicą i nie mam ochoty jechać 150km z dziećmi z usterka! A nich coś się stanie w drodze to ja dziękuję :/ no i taki ch.u.j , trochę mi przykro najbardziej ze względu na Nasie bo czekała tyle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Asia.. ale pech przed swietami
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Za nami pierwsza noc w domku. Mała super przespała noc. Dwie pobudki były na cyca i teraz kolejna, na zmianę pieluszki bo istne Kongo tam miała ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Ehh przykra sytuacja przed samymi świetami. Ale słusznie mówisz, żeby nie jechać z taka usterką i to 150 km. 10 km to już strach bo w każdej chwili może się to jednak rozwalić do końca. Jak by nie było, życzymy Wam radosnych Świąt! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziewczyny dzięki ![]() ![]() Od rana robota wrze ![]() Pierogi, uszka, paszteciki, krokiety, rybka, salatka Asia zakasa rękawy i działa ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.