|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy wysoka samoocena jest zła
Agatynek, Emanuelle_Noire : zaczynam tak odpowiadać
![]() "Dla ciebie kochana specjalnie kupiłam mandarynki, bo mają mało kalorii a WSZYSCY WIEMY że musisz się pilnować"
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak jeszcze do tej wysokiej samooceny, tego często nie widać, bo nie wszyscy są zafiksowani na sobie z kolei ci podkreślający swoje zasługi i wspaniałe przymioty często mają podobny problem do tych epatujących zakompleksieniem
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Jak słyszę że ktoś mówi "Boże ale jestem gruba, zjem jeszcze" to mówię tylko "Masz rację".
Najbardziej mnie niszczy jak faceci się o to obrażają, zresztą daleko nie szukać, mój ojciec... Ma brzuch jak bęben, je wszystko i o każdej porze, a do tego rzuca tekstem "przecież mi nie zaszkodzi". A tylko się odezwij słowem to obrażony na cały tydzień
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może się obracam w innym otoczeniu. A romansidła mają tyle złych wzorców, że nie wierzę, że ktoś to kupuje. Pamiętam jak był szał na Zmierzch i koleżanki się zachwycały, że Edward przed związkiem przychodził do pokoju Belli patrzeć jak śpi. Przed związkiem. To się do psychiatryka kwalifikuje przecież a nie do związku. Ale już przecież powyrastały. Co do tematu wątku - wysoka jest spoko. Ale zadufanie w sobie już nie jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
I spokój. Nikt przy mnie na wygląd nie narzeka, żeby sobie humor poprawić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

z kolei ci podkreślający swoje zasługi i wspaniałe przymioty często mają podobny problem do tych epatujących zakompleksieniem
A ktoś niepewny swoich umiejętności nie będzie się domagał premii, podwyżki czy awansu, bo jest szczęśliwy że w ogóle ktoś go zatrudnił