|  2006-03-17, 17:16 | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: seks z kobieta

O sexie z kobietą nie myślałam, natomiast zdradzę Wam, że kilka lat temu całowałam się z przyjaciółką (i był to mój pierwszy pocałunek!   ), byłyśmy jeszcze wtedy gówniarami i był to pocałunek w ramach jakiejś zabawy, a po nim kupa śmiechu. Ale nie powiem, żeby źle było, choć napewno pocałunek w późniejszym wieku - z dojrzalszą już kobietą, wyglądałby inaczej niż tamten. Ojjjj to się uzewnętrzniłam   
				__________________ Que las palabras vienen y se van. Y yo soy como soy en realidad. Quiero vivir a mi manera. | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:17 | #32 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  .. ? Ale - to w końcu stereotyp (czy tylko??) - badań w końcu nie przeprowadzam  . 
				__________________ Laska maga ma na czubku gałkę..!   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:17 | #33 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

to poruszenie utwierdza mnie w przekonaniu ze faktycznie jest cos "na rzeczy"   ....hmm..... jesli chodzi o konkurs w lozku  to po prostu nie przyszlo mi to do glowy   a jakby nie bylo chyba jest w tym jakies ziarnko prawdy mysle ze rowniez znaczenie ma wiek kilka lat temu gdy bylam mlodsza cos takiego pewnie tez nie przyszlo by mi do glowy z uplywem czasu czlowiek dojrzewa, staje sie bardziej swiadomy samego siebie i okazuje sie ze nagle nabiera ochoty na rzeczy ktore kiedys wydawaly sie nie do przyjecia - jak z tradycyjnym skesem, mysle ze z czasem pozwalamy sobie na wiecej i na wiecej mamy ochote   | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:17 | #34 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Kołobrzeg 
				 | 

ja osobiscie nie mialam zadnych fantazji ani snow zwiazanych z kobieta uwazam to za dziwne... nie wiem mnie by chyba to nie jaralo..... wole sex z FACETEM!!!!!!!!

| 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:19 | #35 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale wstyd. Zapomniałam!! Ja też kilka lat temu całowałam się z przyjaciółką. Ale też za gówniarstwa - niewinnie, bo bez języka - i bardziej w ramach smakowania pomadki (nie: Pomadki  )  (ona chciała wiedzieć, czy jej chłopak będzie z niej zadowolony. 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:23 | #36 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Jeśli o mnie chodzi, to jestem raczej bi w sensie fizycznym, hetero w psychicznym - tj. mogłabym uprawiać seks z kobietą, ale nie zakochałabym się (chociaż nigdy do końca tego nie wiesz  ). Co oczywiście seks wyklucza, bo tak bez uczucia to nie idzie... Ale pofantazjować można.   
				__________________ 30 Day Shred: done!  Ripped in 30: done!  Body Revolution: IN PROGRESS/ON HIATUS (przerwa spowodowana remontem i przeprowadzką) Jem trawę - blog (też zaniedbany, ale kiedyś doń wrócę) | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:25 | #37 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Kremówkolandia 
				 | 

Cytat: 
             a potem poszłyście do niego razem i bardzo dobitnie mu wytłumaczyłaś jak ona świetnie całuje   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:27 | #38 | 
| Zakorzenienie | 

Kiedys...daawno daawno temu ogladalysmy z moja przyjaciolka na jakims RTL czy czyms podobnym Jerrego Springera i byly tam lesbijki. MOja przyjaciolka powiedziala wtedy, ze czasem miewa fantazje i chcialaby bardzo zobaczyc jak to jest z kobieta, ja przytaknelam, ze mnie tez to ciekawi... momentalnie spojrzalysmy na siebie, widac, ze obu nam ta sama mysl przeszla przez glowe, po czym rownoczesnie krzyknelysmy" nieeeeeeeee!!!" i wybuchlysmy takim smiechem, ze ona az z lozka spadla   Nigdy wiecej do tej rozmowy nie wracalysmy   | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:28 | #39 | |
				 | 

Cytat: 
 Wiesz IzzIzz na początku to myślałam, że ten wątek to tak tylko for fun stworzyłaś...   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:35 | #40 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

for fun tez   i z ciekawosci a tak naprawde to zgadzam sie z Jadeitea bo mysle ze ona najtrafniej ujela cala kwestie i zasadniczo odpowiedziala na moje pytanie... fantazjowanie i nawet seks z kobieta to jednak nie wspolne zycie, rodzina itd... do tego trzeba byc juz zdecydowanie homoseksualnym... tak mysle  co innego uczucia, co innego fizyka, a seks rodzi sie w naszych glowach, wiec sprawa chyba jest dosc jasna  tez nie umialabym sie zakochac w kobiecie  a teraz zmykam... pierwszy zalozony watek przeze mnie, chyba calkiem wypalil, co?   Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-19 o 00:35 Powód: Post pod postem. | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 17:55 | #41 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Jeszcze niedawno mialam spora ochote sprobowac seksu z kobieta, nawet dosc powaznie o tym myslalam... Teraz mi jakos przeszlo, ale kto wie moze kiedys wroci ze zdwojona sila?  Zreszta czulabym sie, ze zdradzam mojego chlopaka. A jakby mi sie bardzo spodobalo i seks z mezczyzna stalby sie dla mnie tylko substytutem? 
				__________________ Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia. | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 18:04 | #42 | 
| Wtajemniczenie | 

Musialabym byc niezle wstawiona zeby sprobowac. To jedna z tych rzeczy ktore bym  nawet chciala ale sie nigdy nie odwaze.

| 
|     |   | 
|  2006-03-17, 18:05 | #43 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Ja tam lubie podrywać kobietki  Ale to zawsze sa przygody   | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 18:34 | #44 | 
| Zakorzenienie | 

Póki co nie mam i nie miałam nigdy najmniejszej ochoty na seks z kobietą albo nawet na jakieś całowanie czy pieszczoty. Zupełnie mnie do tego nie ciągnie, a wręcz gdy sobie próbuję to wyobrazić lekko mnie odrzuca. Może jeszcze nie spotkałam takiej wyjątkowej  . 
				__________________ Korzystaj z czasu póki czas! | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 19:46 | #45 | 
				 | 

dla mnie wątek bomba.

| 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-03-17, 19:49 | #46 | |
				 | 

Cytat: 
      - ona pomadkę testowała (czy pomadka dobra, nie koleżanka)  (w sumie: my obie testowały. A koleżanka - przeciętna  - ale może jakbyśmy spróbowały z językiem, to bym ją wyżej wyceniła  ). I nie wiem własciwie po co - chłopak i tak był świr   
|     |   | 
|  2006-03-17, 19:54 | #47 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-09 
				 | 

Cytat: 
 Moje słowa na temat orientacji płciowych są wiedzą zdobytą od sekuologa,z którym mam zajęcia na uczelni. Jedyne z czym mogę się zgodzić,a co jest nie dokońca tym co napisałaś,to fakt,że to kobiety są cześciej biseksualne. 
				__________________ to klucz do życia | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:02 | #48 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Gliwice 
				 | 

Cytat: 
 Ojej kontakty z kobietami są calkiem przyjemne...polecam     A tak na poważnie: To znakomita większość moich kolezanek miala jakieś "akcje", lub raczej bez większego skrępowania przynawala,ze ma fantazje na taki temat...Więc ta teoria z lekką biseksualnością najwyrażniej ma sens   
				__________________ W tym chorobliwie zdrowym świecie - żyć jak najwiekszą schizą... Łona | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:12 | #49 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

Cytat: 
     a co do glownego tematu : mialam takie fantazje.ale nie w zwiazku z miloscia fizyczna z jakakolwiek z dziewczyna ale z ta jednam jedyna konkretna.nie widzialysmy sie od kilku lat juz a nadal bardzo cieplo o niej mysle. jednakze nie chcialabym fantazji w zycie wcielic. | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:17 | #50 | 
				 | 

Tak czytam te wypowiedzi i myślę,że wiele z nas ma problemy z definicją tej orientacji seksualnej,bo przecież biseksualizm,tak jak homo i hetero,to nie tylko seks,ale również związek emocjonalny z osobą,czyli jeżeli ktoś ma fantazje erotyczne o kobietach/ mężczyznach to nie oznacza,że jest homo czy też bi   To,że ktoś ma ochotę np. na seks,gdzie partner weźmie kobietę siłą i da jej solidne klapsy to przecież od razu nie możemy mówić o tym,że ona jest masochistką,a on sadystą   
				__________________ to klucz do życia | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:24 | #51 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2004-09 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ja całowałam sie z dziewczyną (ale tylko trochę   ), całkiem nieźle było, ale jednak wolę facetów, tamto było bardziej z ciekawości (i głupich pomysłów po alkoholu) niż z pożądania, czy czegoś w tym rodzaju. Na kolejny pocałunek, lub tym bardziej coś więcej z kobietą też nie miałabym ochoty. Nie uważam się za osobę biseksualną, bo przemawia do mnie taka definicja orientacji seksualnej jaką podała nati (kurcze nati - kolejny raz zazdroszczę tych wykładów z seksuologiem  ) | 
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:28 | #52 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2006-03-17, 20:43 | #53 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:46 | #54 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wszystko sie wiaze...   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:50 | #55 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie ma monotonii   
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:50 | #56 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:51 | #57 | |
				 | 

Cytat: 

|     |   | 
|  2006-03-17, 20:53 | #58 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2004-12 Lokalizacja: Neverland 
				 | 

Cytat: 
  A to Ci niespodzianka. Na samą myśl, że miałabym dotykać w inny niż normalny sposób kobietę, robi mi się niedobrze... Chyba jestem nietolerancyjna, ale brzydzą mnie lezbijki i te wszystkie sprawy. Dla mnie po prostu niepojęte jest, jak komuś mogłaby się podobać druga kobieta w sensie erotycznym  Niejednokrotnie podobały mi się dziewczyny, niektóre nawet bardzo, ale w sensie czysto estetycznym, chyba każdy przyzna, że miło jest zawiesić oko na ładnej dziewczynie, ale za macanki, pocałunki i te sprawy, ja dziękuję  Nigdy nawet nie śniłam o czymś takim.  O wiele bardziej podobają mi się panowie  I tego się trzymam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ A najbardziej mnie wkurza jak są trzy mleka na raz otwarte    | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 20:56 | #59 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Wiem, ze to wredne, ale jak robili badania i przeprowadzali ankiety, to potem Gazeta Wyborcza zreszta drukowala, wyszlo, ze najwieksza wiedze i doswiadczenia seksualne mieli studenci, a raczej studentki AE  (Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam)   | |
|     |   | 
|  2006-03-17, 21:01 | #60 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-01 Lokalizacja: z daleka 
				 | 

Cytat: 
 powaznie ok 6 tyg ciazy?jakos trudno mi w to uwierzyc .bardziej stawialbym na wychowanie i rzeczy jakie nas spotykaja niz na uksztaltowanie sie płodu w 6 tyg. hmm ciekawe... | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Seks | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.