![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: seks z kobieta
O sexie z kobietą nie myślałam, natomiast zdradzę Wam, że kilka lat temu całowałam się z przyjaciółką (i był to mój pierwszy pocałunek!
![]() Ojjjj to się uzewnętrzniłam ![]()
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale - to w końcu stereotyp (czy tylko??) - badań w końcu nie przeprowadzam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
to poruszenie utwierdza mnie w przekonaniu ze faktycznie jest cos "na rzeczy"
![]() jesli chodzi o konkurs w lozku ![]() ![]() a jakby nie bylo chyba jest w tym jakies ziarnko prawdy mysle ze rowniez znaczenie ma wiek kilka lat temu gdy bylam mlodsza cos takiego pewnie tez nie przyszlo by mi do glowy z uplywem czasu czlowiek dojrzewa, staje sie bardziej swiadomy samego siebie i okazuje sie ze nagle nabiera ochoty na rzeczy ktore kiedys wydawaly sie nie do przyjecia - jak z tradycyjnym skesem, mysle ze z czasem pozwalamy sobie na wiecej i na wiecej mamy ochote ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
ja osobiscie nie mialam zadnych fantazji ani snow zwiazanych z kobieta uwazam to za dziwne... nie wiem mnie by chyba to nie jaralo..... wole sex z FACETEM!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wstyd. Zapomniałam!! Ja też kilka lat temu całowałam się z przyjaciółką. Ale też za gówniarstwa - niewinnie, bo bez języka - i bardziej w ramach smakowania pomadki (nie: Pomadki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Jeśli o mnie chodzi, to jestem raczej bi w sensie fizycznym, hetero w psychicznym - tj. mogłabym uprawiać seks z kobietą, ale nie zakochałabym się (chociaż nigdy do końca tego nie wiesz
![]() ![]()
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a potem poszłyście do niego razem i bardzo dobitnie mu wytłumaczyłaś jak ona świetnie całuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kiedys...daawno daawno temu ogladalysmy z moja przyjaciolka na jakims RTL czy czyms podobnym Jerrego Springera i byly tam lesbijki. MOja przyjaciolka powiedziala wtedy, ze czasem miewa fantazje i chcialaby bardzo zobaczyc jak to jest z kobieta, ja przytaknelam, ze mnie tez to ciekawi... momentalnie spojrzalysmy na siebie, widac, ze obu nam ta sama mysl przeszla przez glowe, po czym rownoczesnie krzyknelysmy" nieeeeeeeee!!!" i wybuchlysmy takim smiechem, ze ona az z lozka spadla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz IzzIzz na początku to myślałam, że ten wątek to tak tylko for fun stworzyłaś... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
for fun tez
![]() i z ciekawosci a tak naprawde to zgadzam sie z Jadeitea bo mysle ze ona najtrafniej ujela cala kwestie i zasadniczo odpowiedziala na moje pytanie... fantazjowanie i nawet seks z kobieta to jednak nie wspolne zycie, rodzina itd... do tego trzeba byc juz zdecydowanie homoseksualnym... tak mysle ![]() co innego uczucia, co innego fizyka, a seks rodzi sie w naszych glowach, wiec sprawa chyba jest dosc jasna ![]() tez nie umialabym sie zakochac w kobiecie ![]() a teraz zmykam... pierwszy zalozony watek przeze mnie, chyba calkiem wypalil, co? ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-03-18 o 23:35 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Jeszcze niedawno mialam spora ochote sprobowac seksu z kobieta, nawet dosc powaznie o tym myslalam...
Teraz mi jakos przeszlo, ale kto wie moze kiedys wroci ze zdwojona sila? ![]() Zreszta czulabym sie, ze zdradzam mojego chlopaka. A jakby mi sie bardzo spodobalo i seks z mezczyzna stalby sie dla mnie tylko substytutem?
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Musialabym byc niezle wstawiona zeby sprobowac. To jedna z tych rzeczy ktore bym nawet chciala ale sie nigdy nie odwaze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Ja tam lubie podrywać kobietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Póki co nie mam i nie miałam nigdy najmniejszej ochoty na seks z kobietą albo nawet na jakieś całowanie czy pieszczoty.
Zupełnie mnie do tego nie ciągnie, a wręcz gdy sobie próbuję to wyobrazić lekko mnie odrzuca. Może jeszcze nie spotkałam takiej wyjątkowej ![]()
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie wątek bomba.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I nie wiem własciwie po co - chłopak i tak był świr ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje słowa na temat orientacji płciowych są wiedzą zdobytą od sekuologa,z którym mam zajęcia na uczelni. Jedyne z czym mogę się zgodzić,a co jest nie dokońca tym co napisałaś,to fakt,że to kobiety są cześciej biseksualne.
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej kontakty z kobietami są calkiem przyjemne...polecam ![]() ![]() A tak na poważnie: To znakomita większość moich kolezanek miala jakieś "akcje", lub raczej bez większego skrępowania przynawala,ze ma fantazje na taki temat...Więc ta teoria z lekką biseksualnością najwyrażniej ma sens ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do glownego tematu : mialam takie fantazje.ale nie w zwiazku z miloscia fizyczna z jakakolwiek z dziewczyna ale z ta jednam jedyna konkretna.nie widzialysmy sie od kilku lat juz a nadal bardzo cieplo o niej mysle. jednakze nie chcialabym fantazji w zycie wcielic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam te wypowiedzi i myślę,że wiele z nas ma problemy z definicją tej orientacji seksualnej,bo przecież biseksualizm,tak jak homo i hetero,to nie tylko seks,ale również związek emocjonalny z osobą,czyli jeżeli ktoś ma fantazje erotyczne o kobietach/ mężczyznach to nie oznacza,że jest homo czy też bi
![]() ![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Ja całowałam sie z dziewczyną (ale tylko trochę
![]() Nie uważam się za osobę biseksualną, bo przemawia do mnie taka definicja orientacji seksualnej jaką podała nati (kurcze nati - kolejny raz zazdroszczę tych wykładów z seksuologiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to Ci niespodzianka. Na samą myśl, że miałabym dotykać w inny niż normalny sposób kobietę, robi mi się niedobrze... Chyba jestem nietolerancyjna, ale brzydzą mnie lezbijki i te wszystkie sprawy. Dla mnie po prostu niepojęte jest, jak komuś mogłaby się podobać druga kobieta w sensie erotycznym ![]() ![]() ![]() O wiele bardziej podobają mi się panowie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powaznie ok 6 tyg ciazy?jakos trudno mi w to uwierzyc .bardziej stawialbym na wychowanie i rzeczy jakie nas spotykaja niz na uksztaltowanie sie płodu w 6 tyg. hmm ciekawe... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.