![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: Chorobliwa zazdrość
Spore zaburzenia narcystyczne u autorki. Żal mi tego faceta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
mad lad
|
Dramat, twoje cycki interesują cię bardziej od twojego partnera. Daj mu spokój.
Jak dla mnie ten wątek nie różni się absolutnie niczym od tych trollowych, traktujących o wzroście.
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Ja pierniczę... takiego rozbijania g*wna na atomy to chyba jeszcze nie widziałam.
![]() To co robisz jest chore, powinnaś szybciutko poszukać pomocy u specjalisty. Tu się nawet nie ma co rozpisywać o tym, jak niemoralne jest to co robisz, to o co obwijiasz faceta i za co go karzesz. Wątpię, żebyś zrozumiała. Do lekarza pędem, zanim sfiksujesz do reszty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Autorko, Ty powinnaś swojemu facetowi dzisiaj dobry obiad zrobić za to, że ma do Ciebie taką cierpliwość, bo wielu na jego miejscu dawno by zwiało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
po drugiej stronie szafy
|
Dodam jeszcze, że Autorko naprawdę nikt Cię nie trzyma na siłę w związku, w którym jest Ci źle. On taki zły niedobry, jak on mógł i w ogóle i w szczególe, to po prostu się rozstańcie.
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak można spędzać czas w życiu na takie regularne analizy plus uzewnętrznianie swoich refleksji przy osobach trzecich? Nie wstydzisz się tego ani odrobinę? W sumie Twój facet nie jest lepszy - zdjęcia poddawane pod dyskusje i ocenianie przymiotów innych ludzi oraz wdawanie się w rozmowy zainicjowane przez Ciebie, o czym? O "cyckach" ![]() Jedną żywą dyskusję na luzie bym zrozumiała, ale taki stały wyrzyg o cyckach i wyglądzie? Analizy kto ile komplementów Ci złożył? Co innego jeśli byłabyś tuż przed operacją, sama bym czytała sporo i rozmawiała z bliskimi o tym temacie bo to poważny zabieg. Ale u Ciebie to nie jest czasowe zainteresowanie jedną sprawą. Współczuję. Idź pogadać ze specjalistą. Może zrozumiesz, że problem nie tkwi w "cyckach" tylko pod Twoją szlachetną kopułką, która powinna włączyć myślenie w trybie 3D, a nie w płaskim dwuwymiarowym stylu w zafiksowaniu na wygląd. Bosz... jeśli nad tym nie popracujesz to na starość będziesz miała myśli samobójcze w zakresie postrzegania własnego ciała i jego odbioru z zewnątrz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
uparta chmura
|
Przysiegał na wszyskie swętości, że nie lubi takich piersi
![]() Poziom absurdu został mocno przekroczony.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Wow, wiesz więcej na temat prywatnych rozmów tego faceta, niż ja wiem na temat swoich własnych. Jeszcze chwilka i zrobisz mu lobotomię żeby sprawdzić, czy czasem nie ma obcych cycków zamiast szarych komórek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No. Trochę straszne w sumie. I jaka to musiała być zadyma, żeby sprowokować w miarę chyba normalnego na umyśle człowieka, do tak absurdalnych deklaracji. ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Ty i Twój facet jesteście siebie warci
![]() ![]() On komentuje wygląd innych lasek, gada non stop o cyckach,rozpływa się nad zdjęciami roznegliżowanych kobiet z kolegami. No naprawdę reprezentuje wysoki poziom ![]() Ty natomiast non stop analizujesz każdą część swoje ciała, wyliczasz ile komplementów usłyszałaś, robisz awantury facetowi, że ma czelność lubić kobiety z dużym biustem ![]() Mnie się podobają np wysocy bruneci, a mam blondyna o niebieskich oczach ![]() Wasze problemy są tak za przeproszeniem z tyłka, że aż boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Zmusilas faceta do opowiadania nawet nie tyle z kim, iloma, ale nawet JAK uprawiał seks, czy doszedł, czy nie doszedł, to jest napraede CHORE. Pomijam fakt, że mógł nie dojść (zakładając, że to prawda, żebyś znowu nie histeryzowala), bo np za dużo wypił, a nie tiruriru i nagle go olsnilo "o nie ale okropne <cycochy> no nie mogę". Napraede nadajesz się do leczenia. Ty też mu się spowiadalas ile cm miały penisy twoich ex, czy ich dotykalas? Dlaczego w ogóle widzilas jego rozmowy z tą ze zrobionym biustem?
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2019-02-08 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Aurorko, u Ciebie to nie jest kwestia biustu takiego, czy owego. Chorobliwa zazdrość niszczy. Głównie zazdroszczącego.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Dziś robiliśmy sobie wspólne zdjęcie i miałam jego telefon,miałam wstawić to zdjęcie do niego na Instagram. Musiałam wyszukać siebie bo miał je w wiadomościach ze mną i zauważyłam że musiał dosyć często wchodzić na profil jednej z dziewczyn bo pojawia się od razu w proponowanych jak się wpisze literkę która rozpocznie jej nick. Niestety ja jestem pierwsza, a ona tuż po mnie. Spytałam się go o nią, on mówi że zna ją i że kiedyś coś w niej widział ale nie jakoś bardzo, po prostu miała duże nogi i duży tyłek. Laska wygląda podobnie do Nicki Minaj... Oczywiście mój chłopak usuwa historię wyszukiwania więc może powiedzieć mi że wchodził na nią już dawno czyli dwa lata temu, ale w takim razie nie zapisalaby mu się aż do tej pory bo stwierdził że wchodził tam kilka razy jakieś 2 lata temu. Oczywiście mowi mi że kiedyś się jaral takimi karykaturalnymi kobietami ale odkąd jest ze mną to mu ta fascynacja przeszła. Jednak gdy patrzę po lajkach to zlajkowal jej zdjęcie również jak już był 2 miesiące ze mną... Wydaje mi się że oglądał ją będąc już w związku ze mną. Źle się z tym czuje bo ja nie wyglądam jak karykatura z mięśniami wszędzie i mam wrażenie że czegoś mu brakuje i dlatego wchodzi w takie rzeczy. Ja nie oglądam w ogóle facetów na Instagramie bo mnie oni nie interesują. A nie wierzę mu bo już kilka razy kłamal żeby tylko było między nami dobrze i żebym się uspokoiła. Zanim wszedł przede mną w związek to tylko takie kobiety jak kulturystki mu się podobały, a ja byłam bardzo chuda i nie miałam żadnych krągłości i zawsze przede mną mówił że taka chudość wygląda źle. Jak mam mu uwierzyć że to ja jestem najlepsza? Gdzieś po pół roku związku wysyłał koledze zdjęcie takiej dużej pupy jakiejś kulturystki...I Napisał ale wielkie poslady. Dlatego ciężko mi uwierzyć w to że nagle przestały mu się takie duże kobiety podobać. Nigdy nie wysyłał zwykłych dziewczyn które wyglądają normalnie tylko zawsze jakieś dowalone.. i tylko z takimi przede mną się spotykał. Często jest tak że faceci mają jeden określony gust i np jesteśmy podobne do ich byłych bo takie akurat im się podobają a ja z tego co widzę totalnie odbiegam od tego co lubił... Stwierdził że miał kiedyś okres fascynacji tym ale teraz patrzy na to już zupełnie inaczej. Sama nie wiem co myśleć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ej, autorka chyba jest trollem. No nie wierzę w to co czytam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Nie jestem. To prawdziwa historia niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dośc konsekwentnie wmawiasz sobie, ze nie jestes w typie swojego faceta i ze on woli inny typ kobiet. Musisz byc naprawde niezla masochistka skoro serwujesz sobie takie analizy. Czemu to ma sluzyc? Lubisz tak siebie porownywac i podkopywac swoje poczucie wlasnej wartosci? Kazdy z nas ma swoj wizualny typ partnera, ale mysle, ze spora czesc osob nie jest ze swoim typem. Za to jest sie z kims ze wzgledu na uczucie, bo cos tam ludzi laczy. Fakt jest taki, ze jak nie wezmiesz sie za siebie, nie zdecydujesz sie na jakas terapie to ten czy nastepny zwiazek zniszczysz. I nie dlatego, ze nie jestes w jego typie, ale dlatego ze masz straszne kompleksy.
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Autorko powiem Ci tak - idz sie lecz.
A tak swoja droga to serio jestescie siebie warci.Wszystko w Twojej glowie i w jego tez obraca sie dookola dup i cyckow.I to cale towarzystwo tak samo.Serio schlebia Ci, ze kumpel Twojego faceta powiedzial, ze ma na Ciebie ochote? Ode mnie by taki w pysk dostal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.