|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy ciągnęłaś kiedyś relację z facetem, któremu nie zależało? | |||
| Nigdy. Gdy mu nie zależy, nie narzucam się. |
|
13 | 44,83% |
| Raz mi się zdarzyło. |
|
9 | 31,03% |
| Zdarzało się. |
|
7 | 24,14% |
| Bardzo często tak mam. |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak zachowuje się zauroczony mężczyzna?
Aa, czyli to jest książka o tym, komu należy zazdrościć że jest taki fajny z natury...
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się dołączę do poparcia dla tej książki. Przedstawione w niej sytuacje są nieco wyolbrzymione, ale przesłanie jest dobre. I nie chodzi tutaj o to, aby grać. Chodzi o to, aby się za szybko nie angażować.
Obserwując siebie zauważyłam, że jak mi nie zależy, zachowuję się jak zołza z książki i wtedy podobam się facetom, a jak czasem za szybko zaczynało mi zależeć, zaczynałam być miłą dziewczyną, dla faceta, który jeszcze nic do mnie nie poczuł... Teraz uczę się tego, żeby na dystans trzymać także facetów, którzy mi się podobają, bo po co mam dawać z siebie wszystko na samym początku znajomości? Po co mam starać się, jeżeli kogoś słabo znam i tak naprawdę nic o nim nie wiem?
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;86493231]Aa, czyli to jest książka o tym, komu należy zazdrościć że jest taki fajny z natury...
[/QUOTE]Fajny z natury? Pewnie temperament jest w dużym stopniu wrodzony, ale nie jest powiedziane,ze nad charakterem nie można pracować . Wrecz nauka mowi ,ze wielu rzeczy można się nauczyć. A zdecydowanie można wyrobić pewność siebie, asertywność, poczucie wartości i o tym glownie jest ta ksiazka. Mysle,ze warto zrobić to dla siebie. A nie po to, by faceci latali itd. To ewentualnie może, ale nie musi być skutek uboczny. Zmieniac się powinno dla siebie. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadomo,że rownowaga uczuc powinna być zachowana. Mi się wydaje, ze czym wieksza wagę nadajemy związkowi, facetom tym trudniej. Jak ma się dużo przyjaciol,czuje się swietnie ze sobą i jest się zadowolonym jakos tak latwiej o powodzenie.Odnosnie pytania z watku, mysle ze jak facetowi zależy to to po prostu widać i czuć . ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Jets potrzebny o ile mobilizuje do zmiany swojego myslenia i poczucia wartości a nie do manipulowania kimś, by biegal, za mną bym się mogla lepiej poczuc i dowartościować. Ale każdy odczyta przekaz jak chce Z reszta to dość luzna ksiazka.
Edytowane przez niezdecydowa27 Czas edycji: 2019-02-14 o 21:36 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.

Wiadomo,że rownowaga uczuc powinna być zachowana. Mi się wydaje, ze czym wieksza wagę nadajemy związkowi, facetom tym trudniej. Jak ma się dużo przyjaciol,czuje się swietnie ze sobą i jest się zadowolonym jakos tak latwiej o powodzenie.
Z reszta to dość luzna ksiazka.