|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dlaczego kobiety kłamią że nie lubią umięśnionych?
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86530311]Ja lubię umięśnionych i nigdy nikomu nie mówiłam inaczej, ale znam też dwie dziewczyny które naprawdę wola chudzinki a na choćby odrobinkę mięśni się krzywia (w sumie jedna z tych dziewczyn jest bi wiec może to dlatego). U mnie mimo wszystko chudosc nie dyskfalifikuje faceta, spotykałam się kiedyś z totalnym chudzielcem bo podobały mi się w nim inne rzeczy. Najbardziej aseksualna jest dla mnie nadwaga: duży brzuch i man boobs. Sterydowe mięśniaki bez szyi tez mnie nie pociągają.
Aha, no i na ogół wystarczy mi ze w barkach mężczyzna ma odpowiednie proporcje w stosunku do bioder (tj. w miarę szerokie barki) nie wymagam super mięśni. [/QUOTE] Same here. |
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja za silka nigdy nie przepadalem, najdłużej chodziłem ze 4 miesiące i jak już było widać efekty (w postaci sily bardziej wyglad tylko trochę, w sensie rak) i zaczynało mi tego brakować to kumplowi okradli silke i przygoda się skończyła
Mimo tego, na normalnej silce, w tamtych czasach w mniejszych miejscowościach 90 procent ćwiczących to były niezbyt inteligentne pakery, jednak, i nie wzięło się to znikąd (te wszystkie "stereotypy"). Inna sprawa że ja od dziecka byłem grubszy i mimo, że wyniki sportowe miałem bardzo dobre i ruszalem się często lepiej od rówieśników (ale żeby nie było, mistrzem Województwa nie byłem w niczym) to brzuch mi towarzyszył zawsze. Dopiero jak mialem czas od 15 do 23 na rower codziennie schudłem mocniej, ale i tak mialem brzuch większy niż normalni ludzie Mimo wszystko trochę kobiet się przewinęło, bo ostatecznie jak jest chemia i to coś to reszta schodzi na drugi plan. W tym roku plan jest taki, żeby wrócić na rower w dużych ilościach, bo obecne pracuje w taki sposób, że mogę sobie na to pozwolić. Tak czy siak kobiety zwracają na wygląd o wiele większe uwagę niż o tym mówią. Też nie kumam dlaczego duża część moich dziewczyn nie chciała się do tego przyznać, a widziałem jak w niektórych sytuacjach mocno zwracają uwagę na różne części ciała faceta i nie mam na myśli siusiaka ![]() Sent from my BLA-L29 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86530430]Ale napakowanych nie lubię xd. Dla mnie napakowany = przesada typu Pudzian, umięśniony = ładna sylwetka.
[/QUOTE] Mój ideał sylwetki (i aktora )
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86530474]
https://st2.depositphotos.com/100155...male-model.jpg Chociaż ten ostatni jeszcze ok, ale już na granicy.[/QUOTE] Ma zeybistą twarz. Podobuje mnie sie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;86532722]Ma zeybistą twarz. Podobuje mnie sie
[/QUOTE]Dla mnie już za bardzo przypakowany. Na zdjęciu poniżej jest dla mnie idealnie, bo w sam raz. |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;86532882]Dla mnie już za bardzo przypakowany.
Na zdjęciu poniżej jest dla mnie idealnie, bo w sam raz.[/QUOTE] Tak, za bardzo ![]() A żeby było śmiesznej mój partner jest raczej z takich bezmięśniowych ha ha ha.... Ale jest cudowny pod każdym (innym) względem. Także jak widać czasami upodobania sobie, a życie sobie Jak uczucie czapnie za pysk, to nie ma zmiłuj.
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Lubię facetów typu slim fit - jak maratończycy, mało tkanki tłuszczowej, mięśnie widocznie zarysowane. Ale napakowanych, koksów, "kocurów" z szerokimi barami itp = absolutnie nie.
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Dla mnie facet powinien być na tyle szczupły, żeby w garniturze wyglądał jak biznesmen a nie jak bramkarz z klubu go-go. (Przepraszam wszystkich, to brzmi strasznie, ale tak właśnie myślę) |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Osobiście wolę mniej szczupłych - prędzej typ zawodnika rugby / NFL niż maratończyka, szersze barki itd., ale bez przypakowanego karku czy ramion typu Popeye
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie bardziej szczupły, nie za wysoki - tak do 1.85 max, nie za duży w barach, bo się takich wręcz boję, a najważniejsza jest dla mnie i tak twarz - musi mi się z twarzy podobać, inaczej nie ma szans. No i dupka w miarę ładna. Damskie biodra u faceta - nigdy w życiu.
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szerokie biodra też odpadają
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Wycofałem się z wątku gdy padła uwaga ad personam pod moim adresem (skądinąd od bardzo fajnej Użytkowniczki) i odpowiedziałem na tą uwagę. Nie będę czytał kolejnych wpisów natomiast chcialem tylko dopowiedzieć ze generalnie jak która pisze że "ten za bardzo napakowany"to i tak ją pociąga a przynajmniej wolałaby się z takim przespać niż kimś o posturze przeciętnej.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To po co zakładasz wątek, skoro i tak wiesz lepiej kto chciałby się z kim przespac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86535421]
To po co zakładasz wątek, skoro i tak wiesz lepiej kto chciałby się z kim przespac?[/QUOTE] Pytanie było dlaczego kłamią że nie lubia umięśnionych a nie czy lubicie umięśnionych.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inne dziewczyny pisały np. że właśnie umięśnionych wcale nie lubią ale znowu, kłamią przecież Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86535460]No i ja np. napisalam, ze umięśnionych lubię, a napakowanych jak ci ze zdjęć które nawet specjalnie wstawilam nie i uciekalabym od takich, ale przecież ty i tak wiesz lepiej, szkoda słów.[/QUOTE]
No przecież takich sterydów sam z góry skreśliłem ale pomiędzy nimi a typami aprobowanymi przez Ciebie są jeszcze pośredni. [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86535460]Skoro każdy kłamie to jaki jest sens zadawania pytania o to, dlaczego to robi? Przecież na ten temat tez może skłamać[/QUOTE] Taki, że z formy nieszczerej wypowiedzi można nieraz poznać, dlaczego kłamie. Najbardziej szczera była (wydawała się być) Ruda Beksa. |
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
P.S. Całkiem możliwe
Może też powinienem zastrzec na początku że nie chodzi o takich którzy celowo kupują sobie t-shirt o numer za mały i po których gębach widać że oczekują zainteresowania z powodu swej postury.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Myślę, że powinieneś sprecyzowac, o jaki rodzaj umięśnienia Ci chodzi.
Czy o taki typu Spejson, czy o harmonijną budowę ciała z klasyczną rzeźbą. Ja może jestem nietypowa lub aspołeczna ale i jeden i drugi to raczej nie mój typ. Mój TŻ jest bardzo wysoki, fakt ale z pewnością nie ma klasycznej rzeźby ani bulgocących bicepsów. Ma za to długie włosy i fantastyczna brodę Tak szczerze to nigdy nie ciągnęło mnie do mięśni samych w sobie. Oczywiście, różne są gusta. Jeśli któraś dziewczyna lubi mięśnie to jej rzecz i jej gust.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Sygnalista dlaczego uważasz że kobiety zaczepiające umiesnionych są żałosne? Czy facet podrywający atrakcyjna dla siebie kobietę też jest żałosny? A czy kobieta która podrywa mniej atrakcyjnego jest już ok?
Odnośnie tego czy kłamie czy nie, bo się też wypowiadalam. Też nie wiem po co miałabym to robić. Ale ok. W każdym razie mój mąż, kiedy go poznałam, był baaardzo szczupły wręcz chudy. Miał za sobą ciezki okres życia i odbiło się to na jego posturze. Ależ mi się to nie podobało... byłam bliska skreślenia go przez to, że nie wpisywal się w mój kanon męskości wiem, to ŻAŁOSNE ale słabo go wtedy znałam. Odkąd jesteśmy razem przytyl chyba z 15kg. Podoba mi się jak cholera. Ale jeśli chodzi o mięśnie to ich nie przybyło może parę procent wagi poszło w tkankę mięśniową, bo chyba biceps ma większy. Ale widzisz, jednak mnie urzekł i 2 lata później byliśmy już małżeństwem.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#49 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ugh, nie. Ja lubię ludzi drobnych, i facetów i kobiety. Gdyby mój obecny partner wyhodował mięśnie, to bym go nie rzuciła, ale byłoby mi trochę smutno.
|
|
|
#51 |
|
Przyczajenie
|
Ale ja nie lubię umięsnionych xD Chyba, że chodzi o facetów, ktorzy mają po prostu ładnie wyrzeżbio0ne ciało, wtedy spoko. Ale jak widze typa z bicem i kaltą ktore niemal rozrywają mu koszulke to mam ochote rzygnąć.
|
|
|
|
|
#52 | |
|
BAN stały
|
BTW czy to prawda, Ruda Bekso, że w USA obecnie już prawie wszyscy młodzi i w średnim wieku Goje są obrzezani?
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- P.S. Podałem w tym wątku link do zdjęcia kick boxera, przypominam: https://pl.wikipedia.org/wiki/Jérôme..._LE_BANNER.jpg który jest z grubsza o połowę albo jeszcze mniej napakowany niż Pudzianowski (z czasów kariery strongmana) ale dowiedziałem się ze dla Was to też "za bardzo". Tymczasem real bardzo weryfikuje takie rzekome Wasze gusta, no chyba że jak może wspomniałem, nie jesteście reprezentatywną próbą. Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-03-08 o 21:03 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
A do ciebie kiedyś dotrze, że te kobiety które lecą na miesniakow to widocznie nie te same, które na nich nie lecą? (jak to brzmi w ogóle, że też trzeba tłumaczyć takie oczywistosci).
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86579658]A do ciebie kiedyś dotrze, że te kobiety które lecą na miesniakow to widocznie nie te same, które na nich nie lecą? (jak to brzmi w ogóle, że też trzeba tłumaczyć takie oczywistosci).[/QUOTE]
Do mnie wszystko dociera tylko że wygląda na to że proporcje liczby są odwrócone: real a twierdzenia na forach. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A co do Pudzianowskiego to tak powiedzmy anegdotka. Byłem kiedyś coś załatwic w jednej firmie w dziale w którym jak sądzę, wszyscy mieli wyższe wykształcenie. Wyszła do mnie kierownicza ale drzwi nie zamknęła za sobą i słyszałem o czym panie rozmawiają. Rozmawiały o Pudzianowskim podniecając się jego budowa i ... uwaga: jedna stwierdziła że skoro taki napakowany to i penisa musi mieć ogromnego a inne jej przytaknęły. Hi hi hi... Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-03-08 o 21:26 |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trafna obserwacja. Tak samo jak na Facebooku/w grach w piątek wieczorem spotykam samych introwertyków. Może dlatego, że ekstrawertycy spędzają piątki inaczej, a gry przyciągają inny typ osób zwykle? Forum to nie jest reprezentacja społeczeństwa. Bo siedzą tu osoby, które czas wolny spędzają na forum gadając o dupie Maryni. A to też wymaga specyficznych dyspozycji charakteru. ![]() Tak samo jak ludzie, których spotykasz IRL to nie jest żqadna reprezentacja. Ja nie znam żadnej kobiety, która lubi umięśnionych. Bo obracam się wśród fanek K-popu, a wiadomo.
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
No i czego ma to niby dowodzić? Ja jak i mnóstwo innych kobiet bym powiedziała, że fuj i nie podoba mi się kompletnie taka sylwetka.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#57 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86579818]Ja jak i mnóstwo innych kobiet bym powiedziała, że fuj i nie podoba mi się kompletnie taka sylwetka.[/QUOTE] Może to wyparcie?
Edytowane przez sygnalista Czas edycji: 2019-03-08 o 21:54 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
To może jak Cię to tak boli, to zacznij trenować na siłowni?
|
|
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;86579860]To może jak Cię to tak boli, to zacznij trenować na siłowni?[/QUOTE]
Ale ja właśnie wyglądam mniej więcej tak jak ten facet na zdjęciu do którego link wstawiłem. |
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

Mimo tego, na normalnej silce, w tamtych czasach w mniejszych miejscowościach 90 procent ćwiczących to były niezbyt inteligentne pakery, jednak, i nie wzięło się to znikąd (te wszystkie "stereotypy"). Inna sprawa że ja od dziecka byłem grubszy i mimo, że wyniki sportowe miałem bardzo dobre i ruszalem się często lepiej od rówieśników (ale żeby nie było, mistrzem Województwa nie byłem w niczym) to brzuch mi towarzyszył zawsze. Dopiero jak mialem czas od 15 do 23 na rower codziennie schudłem mocniej, ale i tak mialem brzuch większy niż normalni ludzie
)
Jak uczucie czapnie za pysk, to nie ma zmiłuj.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.