Przerabiane ciuszki - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-28, 15:29   #31
nena-mycha
Zadomowienie

Dot.: Przerabiane ciuszki

a tak wogóle to mogłbybyć fajny wątek może nie warto na niektóre rzeczy zwracać uwagi ja osobiście też przerabiam swoje rzeczy i nieraz lepiej to wygląda niż w sklepie(bo czerpie pomysły z wystaw)
nena-mycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 16:19   #32
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena-mycha
że sie wtrące:a co w tym dziecinnego było??ile ty masz lat żeby tak mówić??hm.......no to dorosła jesteś
Nie liczy się wiek- liczy się poziom, jaki człowiek reprezentuje. Ja potrafię sie zachowac i nikogo nie wyzywam. Nie będę z Tobą dyskutować. EOT
Justin_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 16:43   #33
marzenka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
Nie liczy się wiek- liczy się poziom, jaki człowiek reprezentuje.
Nie... to jets już Przesada!!
Justin poczytaj swoje posty i przemyśl jeszcze raz jaki poziom sobą reprezentujesz!! Większość z nich to "odburkiwanie" do innych forumowiczek!!

Dziewczyny, najlepiej będzie jak przestaniemy zwaracać uwage na docinki Justin, chociaż my bądźmy mądrzejsze

Jak to pięknie realizować marzenia
marzenka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 16:50   #34
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka28
Nie... to jets już Przesada!!
Justin poczytaj swoje posty i przemyśl jeszcze raz jaki poziom sobą reprezentujesz!! Większość z nich to "odburkiwanie" do innych forumowiczek!!

Dziewczyny, najlepiej będzie jak przestaniemy zwaracać uwage na docinki Justin, chociaż my bądźmy mądrzejsze
Nie wypowiadaj sie tak skoro mnie nie znasz. Jak sama mówisz "odburkiwanie"- to reakcja na czyjeś "burczenie"- skoro tak Cie denerwuję, to olej mnie i nie wypowiadaj sie na temat moich postów. Ty tez przeczytaj wszystkie posty i zauważ, ze rozpocząłyscie dyskusje swoimi postami rozdrazniając i obrażając mnie. zastanów się nad swoim poziomem. Stajesz za większością, która mówi i mysli inaczej. EOT!!!!!!!!
Stary 2006-06-28, 17:03   #35
marzenka28
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justin_14
Nie wypowiadaj sie tak skoro mnie nie znasz. Jak sama mówisz "odburkiwanie"- to reakcja na czyjeś "burczenie"- skoro tak Cie denerwuję, to olej mnie i nie wypowiadaj sie na temat moich postów. Ty tez przeczytaj wszystkie posty i zauważ, ze rozpocząłyscie dyskusje swoimi postami rozdrazniając i obrażając mnie. zastanów się nad swoim poziomem. Stajesz za większością, która mówi i mysli inaczej. EOT!!!!!!!!
Justin, szczerze to Twoja sprawa w jaki sposób traktujesz innych, a internet niestety ma to do siebie, że człowieka możemy poznać tylko po jego wypowiedziach.
Powiem szczerze że ie nie rozumiem... już tyle z nas stwierdziło że jesteś niemiła itp. a Ty z tego nie pobierasz żadnej nauki.

Ale się nie przejmuj!! w końcu masz dopiero 14 lat i jesteś w wieku w którym dzieci zaczynają okres buntu

Stary 2006-06-28, 17:22   #36
nena-mycha
Zadomowienie

marzenka okres buntu.........ale sie uśmiałam pewnie masz racje!!!!!to wkońcu nie jej wina
Stary 2006-06-28, 17:42   #37
OlaNaomi
Raczkowanie

Cześć a jakby jakimś sprayem pomalowac np:jeansy? tylko nie wiem czy to sie nie spierze

Pozdrawiam
OlaNaomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 17:50   #38
nena-mycha
Zadomowienie

ja bym sprayem nie robiła, przed chwilą byłam na takim wątku i tam pisali że lepiej jest pomalować farbą do ubrań albo akrylową!!!!natchnełyście mnie musze poszukać jeansów do przeróbki chciałam ściąć albo szorty albo na rybaczki przed kolana co jest lepsze??
Stary 2006-06-28, 18:10   #39
Justin_14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena-mycha
marzenka okres buntu.........ale sie uśmiałam pewnie masz racje!!!!!to wkońcu nie jej wina
Ile ty masz lat zeby mnie oceniać?? To też nie Twoja wina, ze zachowujesz sie idiotycznie- bo ja z toba nie rozmaiwam. Jak to powiedziałas- nie wcinaj sie tam gdzie cię nie chcą
Stary 2006-06-28, 18:16   #40
nena-mycha
Zadomowienie

justin ja z tobą też niegadam(nikt tu chyba tego nierobi), a kto tu zachowuje sie idiotycznie, skoro wchodzisz na wątek tylko żeby powyżywać sie na innych, znajdź lepiej sobie zajęcie to chyba z nudów!!!
Stary 2006-06-28, 18:18   #41
nena-mycha
Zadomowienie

justin chyba próbuje urzyjemnić nam czas na wątku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-28, 18:19   #42
OlaNaomi
Raczkowanie

Nena_Mycha

aaaa no to nie wiedzialam teraz jest lato ,tomoze szorty z nich wykombinuj

Justin_14
spokojnie dziewczynoty wiesz swoje,one wiedzą swoje---już dosyć tych kłótni

Pozdrawiam
OlaNaomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 18:51   #43
nena-mycha
Zadomowienie

OlaNaomi ty co chesz zrobić ze swoich jeansów??też zastanawiam sie nad pomalowaniem ostatnio w sklepie widziałam rybaczki jeansowe i miały takie złote motywy wyglądało to super, ale czy tak może wyjść??
Stary 2006-06-28, 22:59   #44
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

Justin_14 - nie rób wiochy, nie błaźnij się i przestań udowadniać wszystkim swoją rację. Jesteś upierdliwa, kłucisz się ze wszystkimi, a Twoje wypowiedzi tutaj są poprostu żenujące i dziecinne... Daruj sobie, proszę... :|

Fajny ten wątek nawet (pomijając niektóre posty ) Ja nie mam pomysłów, swoich rzeczy też nie przerabiam Narazie

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 23:22   #45
marzenka28
Raczkowanie

Justin!!

Jeżeli masz wysyłać wszystkim takie prywatne widomości ja mi wysłałaś, to sobie daruj!!
Wiesz... myślałam, że masz troszke więcej rozumu...
ale skoro nie tylko ja, ale i inne wizażanki mówią to samo, to chyba mylić się nie mogę!
Przestań wypowiadać się w taki sposób, bo moim zadaniem robisz się śmieszna!!

Stary 2006-06-28, 23:44   #46
Mysia_Pysia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Mysia_Pysia GG do Mysia_Pysia Send a message via Skype™ to Mysia_Pysia

Marzenko - ja próbowałam z nią na gg gadać... i na próbowaniu się skończyło bo tego rozmową nie da się nazwać... :| Do niej nic nie dociera! Jest strasznie zarozumiala... uwaza sie za niewiadomo kogo. W ogóle nie przyjmuje do wiadomosci ze cos zle robi... Szkoda mi jej... :/

Mysia_Pysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 00:02   #47
marzenka28
Raczkowanie

WIERZĘ MySiU_PYSIU..
Tylko myślę również że może warto skończyć te słowne przepychanki, bo to naprawde do niczego nie prowadzi!!

Dziewczyna się bardzo buntuje( ma prawo bo to ten wiek), ale przyjdzie czas że sama zacznie dostrzegać, że jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia!!!

Wiem co mówię... (jestem psychologiem )

Stary 2006-06-29, 00:20   #48
icy_girl
Raczkowanie

GG do icy_girl

Hej!
Zapowiada sie b ciekawy wątek Wiecie co, ja widzialam kiedys w h&m taki zestaw z cwiekami czy jak to sie nazywa takimi nie strasznie wulgarnymi ogromniastymi, tylko normalne w ksztalcie hmm splaszczonego czworoscianu ktore mozna sobie wbijac jakos w ubrania.Mysle ze to byl fajny pomysl i zaluje ze nie kupilam.
Natomiast co do Justin...musze przyznac ze choc od dawna jestem na wizazu to b rzadko pisze, za to czytam duzo wątkow i wiele razy natknełam sie na Twoje niewybredne komentarze, bylo mi szkoda osob ktorym wlasnie odburkiwalas ze to juz bylo, ze maja uzywac wyszukiwarki- w dosc niemily sposob.Balam sie jednak reagowac że zaraz na mnie naskoczą inne wizazanki i mnie zbanują albo niewiadomo co.Nareszcie doczekalam sie ze ktos zwrocil uwage na twoje złosliwe i chamskie zachowanie.Jestes bardzo zuchwała jak na swoje lata.Proponuje wiecej pokory i otwartosci do innych ludzi.Cóż...Czy czeka mnie teraz prywatna wiadomosc z epitetami? Mam nadzieje że nie...
Pokój z wami
icy_girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 02:31   #49
RedButterfly
Zadomowienie

fajny pomysl miał ktos tylko ne mogę znaleźć foty na dorbienie na szydelku falbankowej mini do odciętej góry jeansów wyszlo nieziemsko
Jak znajde w necie fote to wkleje
RedButterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 12:38   #50
nena-mycha
Zadomowienie

z tą mini to rzeczywiście świetny pomysł a co do moich jeansów to wczoraj tarłam pumexem i wogóle sie nie ztarły!!!!!a tak sie namęczyłam
Stary 2006-06-29, 15:45   #51
_Maya_
Zakorzenienie

Witam
Ja ostatnio próbuję przerabiać wszystko co się da chociaż nie zawsze mi wychodzi to się nie zrażam...
Jakieś pół roku temu zaczęłam "szyć" spódniczkę ze spodni i muszę powiedzieć że jak do tej pory to zostało mi zszycie szwów z przodu i tyłu...jak narazie nie zapowiada się na ukończenie mojego "dzieła" bo złamałam igłę w maszynie i nie wiem jak nawlec nitkę

Ale co mi tam... próbuję dalej...może zszyje ręcznie... zobaczymy.

Jakiś rok temu kupiłam za namową mamy i siostry spódniczkę z jasnego jeansu tylko że jak dla mnie to troszkę była za krótka... więc wzięłam nożyczki do ręki odprułam dolne szwy i rozprasowałam je i troszkę postrzępiłam wygląda super (tak jak na zdjęciach poniżej) a ja w końcu mogę w niej chodzić tylko jest mały problem...bo ona nie ma kieszonek z przodu...i wygląda troszkę za skromnie...chciałabym ją jeszcze czymś ozdobić ale jak narazie nie znalazłam wzorów spódniczek bez kieszeni z przodu...
macie jakieś pomysły?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mini-front.jpg (27,3 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wh-575-sk0310.jpg (17,2 KB, 62 załadowań)
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 16:36   #52
nena-mycha
Zadomowienie

Maya mi osobiście podoba się jak kieszonki z przodu doszywane są z jakiegoś innego materiału niż jeans dodatkowo żeby materiał stwarzał całość możesz z tego samego zrobić pasek do spódniczki albo z tyłu na kieszeniach naszyć jakieć małe kwadraciki, kawatuszki...itd. jak znajde jakieś przykłady to wkleje
Stary 2006-06-30, 16:47   #53
nena-mycha
Zadomowienie

hello!!!!!!!!up up!!! czy tylko ja odwiedzam ten wątek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 00:06   #54
Myeczka
Przyczajenie

bardzo podoba mi sie ten pomysł z przedłużaniem spódniczki
Myeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-07, 11:40   #55
damurek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedButterfly Pokaż wiadomość
fajny pomysl miał ktos tylko ne mogę znaleźć foty na dorbienie na szydelku falbankowej mini do odciętej góry jeansów wyszlo nieziemsko
Jak znajde w necie fote to wkleje
Swietny pomysł z tą spódniczką, szkoda że nie ma fotki.
Stary 2007-07-12, 14:42   #56
igusia13
Wtajemniczenie

Witam Hmm ja też od dłuższego czasu zastanawiam się nad prasowanką no i z tego co wyczytalam to można ja chyba kupic w pasmanterii ( jesli nie to widocznie nie zrozumialam heeh ) A czy wiecie może jaka jest cena takiej prasowanki ? Bo zastanawiam się nad kupnem ale znając mnie to pewnie rozwalę tą prasowankę i tyle będzie z mojego zdobienia koszulki hehe . Pozdrawiam
P.S. - Aha czy prasowankę mozna tylko na bialej koszulce ? Czy na kolorowych takze ?
igusia13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 09:30   #57
imy
Zadomowienie

może odświeżymy wątek to fajny pomysł żeby wklejać tu swoje przerobione ciuszki wszelakimi sposobami
Zupa krem z dyni
Kurczak curry z ananasem i kukurydzą

imy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości