|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Przerabiane ciuszki
a tak wogóle to mogłbybyć fajny wątek
ja osobiście też przerabiam swoje rzeczy i nieraz lepiej to wygląda niż w sklepie(bo czerpie pomysły z wystaw)
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Justin poczytaj swoje posty i przemyśl jeszcze raz jaki poziom sobą reprezentujesz!! Większość z nich to "odburkiwanie" do innych forumowiczek!! Dziewczyny, najlepiej będzie jak przestaniemy zwaracać uwage na docinki Justin, chociaż my bądźmy mądrzejsze
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem szczerze że ie nie rozumiem... już tyle z nas stwierdziło że jesteś niemiła itp. a Ty z tego nie pobierasz żadnej nauki. ![]() Ale się nie przejmuj!! w końcu masz dopiero 14 lat i jesteś w wieku w którym dzieci zaczynają okres buntu
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
marzenka okres buntu.........ale sie uśmiałam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
a jakby jakimś sprayem pomalowac np:jeansy? tylko nie wiem czy to sie nie spierze![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
ja bym sprayem nie robiła, przed chwilą byłam na takim wątku i tam pisali że lepiej jest pomalować farbą do ubrań albo akrylową!!!!natchnełyście mnie musze poszukać jeansów do przeróbki
chciałam ściąć albo szorty albo na rybaczki przed kolana co jest lepsze??
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
justin ja z tobą też niegadam(nikt tu chyba tego nierobi), a kto tu zachowuje sie idiotycznie, skoro wchodzisz na wątek tylko żeby powyżywać sie na innych, znajdź lepiej sobie zajęcie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
justin chyba próbuje urzyjemnić nam czas na wątku
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Nena_Mycha
aaaa no to nie wiedzialam teraz jest lato ,tomoze szorty z nich wykombinuj![]() Justin_14 spokojnie dziewczyno ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
OlaNaomi ty co chesz zrobić ze swoich jeansów??też zastanawiam sie nad pomalowaniem
ostatnio w sklepie widziałam rybaczki jeansowe i miały takie złote motywy wyglądało to super, ale czy tak może wyjść??
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Justin_14 - nie rób wiochy, nie błaźnij się i przestań udowadniać wszystkim swoją rację. Jesteś upierdliwa, kłucisz się ze wszystkimi, a Twoje wypowiedzi tutaj są poprostu żenujące i dziecinne... Daruj sobie, proszę... :|
Fajny ten wątek nawet (pomijając niektóre posty ) Ja nie mam pomysłów, swoich rzeczy też nie przerabiam Narazie
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Justin!!
Jeżeli masz wysyłać wszystkim takie prywatne widomości ja mi wysłałaś, to sobie daruj!! Wiesz... myślałam, że masz troszke więcej rozumu... ale skoro nie tylko ja, ale i inne wizażanki mówią to samo, to chyba mylić się nie mogę! Przestań wypowiadać się w taki sposób, bo moim zadaniem robisz się śmieszna!!
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko - ja próbowałam z nią na gg gadać... i na próbowaniu się skończyło bo tego rozmową nie da się nazwać... :| Do niej nic nie dociera! Jest strasznie zarozumiala... uwaza sie za niewiadomo kogo. W ogóle nie przyjmuje do wiadomosci ze cos zle robi... Szkoda mi jej... :/
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
WIERZĘ MySiU_PYSIU..
Tylko myślę również że może warto skończyć te słowne przepychanki, bo to naprawde do niczego nie prowadzi!! Dziewczyna się bardzo buntuje( ma prawo bo to ten wiek), ale przyjdzie czas że sama zacznie dostrzegać, że jej zachowanie pozostawia wiele do życzenia!!! Wiem co mówię... (jestem psychologiem )
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Zapowiada sie b ciekawy wątek Wiecie co, ja widzialam kiedys w h&m taki zestaw z cwiekami czy jak to sie nazywa takimi nie strasznie wulgarnymi ogromniastymi, tylko normalne w ksztalcie hmm splaszczonego czworoscianu ktore mozna sobie wbijac jakos w ubrania.Mysle ze to byl fajny pomysl i zaluje ze nie kupilam. Natomiast co do Justin...musze przyznac ze choc od dawna jestem na wizazu to b rzadko pisze, za to czytam duzo wątkow i wiele razy natknełam sie na Twoje niewybredne komentarze, bylo mi szkoda osob ktorym wlasnie odburkiwalas ze to juz bylo, ze maja uzywac wyszukiwarki- w dosc niemily sposob.Balam sie jednak reagowac że zaraz na mnie naskoczą inne wizazanki i mnie zbanują albo niewiadomo co.Nareszcie doczekalam sie ze ktos zwrocil uwage na twoje złosliwe i chamskie zachowanie.Jestes bardzo zuchwała jak na swoje lata.Proponuje wiecej pokory i otwartosci do innych ludzi.Cóż...Czy czeka mnie teraz prywatna wiadomosc z epitetami? Mam nadzieje że nie... Pokój z wami |
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
fajny pomysl miał ktos tylko ne mogę znaleźć foty na dorbienie na szydelku falbankowej mini do odciętej góry jeansów wyszlo nieziemsko
![]() Jak znajde w necie fote to wkleje
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
z tą mini to rzeczywiście świetny pomysł
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Ja ostatnio próbuję przerabiać wszystko co się da Jakieś pół roku temu zaczęłam "szyć" spódniczkę ze spodni i muszę powiedzieć że jak do tej pory to zostało mi zszycie szwów z przodu i tyłu...jak narazie nie zapowiada się na ukończenie mojego "dzieła" bo złamałam igłę w maszynie Ale co mi tam... próbuję dalej...może zszyje ręcznie... zobaczymy.Jakiś rok temu kupiłam za namową mamy i siostry spódniczkę z jasnego jeansu tylko że jak dla mnie to troszkę była za krótka... więc wzięłam nożyczki do ręki odprułam dolne szwy i rozprasowałam je i troszkę postrzępiłam macie jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Maya mi osobiście podoba się jak kieszonki z przodu doszywane są z jakiegoś innego materiału niż jeans
dodatkowo żeby materiał stwarzał całość możesz z tego samego zrobić pasek do spódniczki albo z tyłu na kieszeniach naszyć jakieć małe kwadraciki, kawatuszki...itd. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
hello!!!!!!!!up up!!! czy tylko ja odwiedzam ten wątek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
bardzo podoba mi sie ten pomysł z przedłużaniem spódniczki
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Swietny pomysł z tą spódniczką, szkoda że nie ma fotki.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Hmm ja też od dłuższego czasu zastanawiam się nad prasowanką no i z tego co wyczytalam to można ja chyba kupic w pasmanterii ( jesli nie to widocznie nie zrozumialam heeh ) A czy wiecie może jaka jest cena takiej prasowanki ? Bo zastanawiam się nad kupnem ale znając mnie to pewnie rozwalę tą prasowankę i tyle będzie z mojego zdobienia koszulki hehe . Pozdrawiam P.S. - Aha czy prasowankę mozna tylko na bialej koszulce ? Czy na kolorowych takze ? |
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
może odświeżymy wątek
to fajny pomysł żeby wklejać tu swoje przerobione ciuszki wszelakimi sposobami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

ja osobiście też przerabiam swoje rzeczy i nieraz lepiej to wygląda niż w sklepie(bo czerpie pomysły z wystaw)

a jakby jakimś sprayem pomalowac np:jeansy? tylko nie wiem czy to sie nie spierze

Narazie