Pomocy! Mojemu partnerowi się chyba coś stało... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-03-10, 19:52   #31
Fatina
Raczkowanie

Dot.: Pomocy! Mojemu partnerowi się chyba coś stało...

Byl czas ze na skypie mozna bylo sobie zalozyc konto i wybrac numer z danego kraju.Doladowywalas i moglas dzwonic,numer ktory sie wyswietlal byl z danego kraju.Moze tak sprobuj?Ja wiem,ze ciezko olac.Sama musialam naocznie “zobaczyc”jak moj juz byly partner robi mnie w konia.To tez pomaga w pozbieraniu sie szybciej po takiej akcji.Trzymaj sie autorko,ten koles (o ile oczywiscie zyje i ma sie dobrze,a noestety duzo na to wskazuje)to zwykla szuja!
Fatina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-10, 19:54   #32
lady666macbeth
Zakorzenienie

autrko.. nie czekała bym.
a jeśli by się odezwał to nie chciała bym tłumaczeń. zachował się jak skończony cham i prostak.
Stary 2019-03-10, 20:13   #33
niemanicka
Wtajemniczenie

Jesteś pewna że napisałas do jego rodzonej siostry? Jeśli się bardzo martwisz zadzwoń może do jego miejsca pracy i poproś go do telefonu...hm?
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-10, 20:35   #34
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Jesteś pewna że napisałas do jego rodzonej siostry? Jeśli się bardzo martwisz zadzwoń może do jego miejsca pracy i poproś go do telefonu...hm?
Jak wyżej.

99.99% facet Cię olał. Zapewne już wcześniej było w tym związku "ciekawie". Facet bez honoru i jajek, aby zerwać, co poradzić? Z drugiej strony może być i tak (nie mówię, że jest), że naciskałaś na wyjaśnianie i rozmawianie, chociaż już ewidentnie było między Wami "po ptokach" i on po prostu nie widział sensu, a wiedział, że nie odpuścisz.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2019-03-10 o 20:48
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-10, 20:40   #35
Mija62
uparta chmura

Ewidentnie facet się ulotnił.
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 09:32   #36
kamiennasercu1829
Raczkowanie

To jest jego siostra. Napisałam rowniez do jego mamy i na razie zero odzewu. Wiem jak wygladaja, pomazywał mi je... I mozliwe, ze i wystraszyć się mógł..pisał, ze ciezko mu to ogarnac, ze tyle ma na głowie, ze sie z niego taka niepewna osoba zrobiła. Wiedział, ze tak nie będzie dla mnie lepiej, chyba sam nie wie do konca jak mnie potraktował.. wiem, ze tak by nigdy nie postąpił. I moze brzmię jak naiwna, ale troszkę zdążyłam go poznać. Może nie uwierzył, że coś się zmienić moze. Ja jestem zupelnym jego przeciwienstwem, choć pewne cechy mamy te same. Ale rozmowna, dzika, wszystko chcę tu i teraz, może za dużo wymagałam na ten czas, ale juz nie potrafiłam dluzej zyc w zwiazku na odległość. Nie rozumiem tylko jednego, niby zakonczylismy, ale jednak on pisał, ze chce walczyć i porozmawiać...i po tym by tak podle zamilkł.? A co do fb, nikt mi nie odpisał na moją wiadamosc. Ani siostra ani jego mama nie odczytała

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Wiem, że gdyby mu cos było to jego siostra by odpisała, a nie chamsko wyrzuciła ze znajomych i przemilczała. A na skype też zadzwonic nie mogę, mial zainstalowane na tablecie, którego zgubił.
kamiennasercu1829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 09:38   #37
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamiennasercu1829 Pokaż wiadomość
To jest jego siostra. Napisałam rowniez do jego mamy i na razie zero odzewu. Wiem jak wygladaja, pomazywał mi je... I mozliwe, ze i wystraszyć się mógł..pisał, ze ciezko mu to ogarnac, ze tyle ma na głowie, ze sie z niego taka niepewna osoba zrobiła. Wiedział, ze tak nie będzie dla mnie lepiej, chyba sam nie wie do konca jak mnie potraktował.. wiem, ze tak by nigdy nie postąpił. I moze brzmię jak naiwna, ale troszkę zdążyłam go poznać. Może nie uwierzył, że coś się zmienić moze. Ja jestem zupelnym jego przeciwienstwem, choć pewne cechy mamy te same. Ale rozmowna, dzika, wszystko chcę tu i teraz, może za dużo wymagałam na ten czas, ale juz nie potrafiłam dluzej zyc w zwiazku na odległość. Nie rozumiem tylko jednego, niby zakonczylismy, ale jednak on pisał, ze chce walczyć i porozmawiać...i po tym by tak podle zamilkł.? A co do fb, nikt mi nie odpisał na moją wiadamosc. Ani siostra ani jego mama nie odczytała

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Wiem, że gdyby mu cos było to jego siostra by odpisała, a nie chamsko wyrzuciła ze znajomych i przemilczała. A na skype też zadzwonic nie mogę, mial zainstalowane na tablecie, którego zgubił.
Tylko nie obraź się, ale skoro ktoś się wyrzuca ze znajomych, to wygląda na to, że po prostu wszyscy tam mają Cię dosyć po stronie jego rodziny. Może po prostu facet naprawdę nie chciał rozmawiać, nie widział sensu, uznał że związek jest zakończony, a Ty drążysz, próbujesz się kontaktować i tak dalej. Odpuść, już czas. Facet ewidentnie z Tobą zerwał, daj po prostu sprawie spokój, bo zaczniesz wychodzić na jakąś stalkerkę. A to że on tam Ci napisał, że chce walczyć, ale zachował się zupełnie inaczej - przestań zwracać uwagę na jakieś słowa pisane w emocjach, tylko patrz na zachowanie. On nie chce kontynuować tego związku, ewidentnie ma Cię dosyć. Daj spokój.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-03-11, 09:40   #38
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Biorę pod uwagę, że pisząc to, ze chce porozmawiac ze mną i naprawiać liczył, że odmówię i by o to wyszedł z relacji jako Pan, który tak bardzo chciał, a ja odmówiłam. Dalej ciezko mi uwierzyć, że on mnie tak po prostu zostawił, ale zignorowanie jego siostry mnie to juz chyba mowi samo za siebie. Nikt komu cos sie stalo i wie, ze im się układa, nie olałby odpowiedzi. Jezeli okaze sie, ze odszedł bez słowa by mnie "nie bolało" i wroci skruszony, wtedy powrotu nie ma. Tego nie byłabym w stanie wybaczyć. Czekam do końca tego dnia i zobaczymy. Na pewno nic mu nie jest, skoro jego siostra odczytała i olała. I to mnie uspokaja powoli. A jechać w takiej sytuacji do niego nie będę. Dziś się czuję lepiej, świadomość, że chyba żyje przyniosła ulgę, ale co ja sobie włosy wyrywalam z glowy, płakałam od kąta do kąta, nie jadłam... w Dzień Kobiet. I tak z innej beczki...serio chodzi mi po głowie, że mogli go wziąć za coś na dołek czy coś..choć i tu pełno faktów się nie zgadza. Moze wtedy ona nie chcialaby mnie o tym informować i czekała, az on to zrobi. A moze chcialabym wierzyć, że jest inaczej i po prostu bredzę
Stary 2019-03-11, 09:50   #39
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Biorę pod uwagę, że pisząc to, ze chce porozmawiac ze mną i naprawiać liczył, że odmówię i by o to wyszedł z relacji jako Pan, który tak bardzo chciał, a ja odmówiłam. Dalej ciezko mi uwierzyć, że on mnie tak po prostu zostawił, ale zignorowanie jego siostry mnie to juz chyba mowi samo za siebie. Nikt komu cos sie stalo i wie, ze im się układa, nie olałby odpowiedzi. Jezeli okaze sie, ze odszedł bez słowa by mnie "nie bolało" i wroci skruszony, wtedy powrotu nie ma. Tego nie byłabym w stanie wybaczyć. Czekam do końca tego dnia i zobaczymy. Na pewno nic mu nie jest, skoro jego siostra odczytała i olała. I to mnie uspokaja powoli. A jechać w takiej sytuacji do niego nie będę. Dziś się czuję lepiej, świadomość, że chyba żyje przyniosła ulgę, ale co ja sobie włosy wyrywalam z glowy, płakałam od kąta do kąta, nie jadłam... w Dzień Kobiet. I tak z innej beczki...serio chodzi mi po głowie, że mogli go wziąć za coś na dołek czy coś..choć i tu pełno faktów się nie zgadza. Moze wtedy ona nie chcialaby mnie o tym informować i czekała, az on to zrobi. A moze chcialabym wierzyć, że jest inaczej i po prostu bredzę
Po całej tej akcji Ty jeszcze bierzesz pod uwagę danie szansy? Słuchaj, ani Cię tam nie lubią, ani nie chcą - ani on, ani jego rodzina. Nie bierz tego nawet pod uwagę. Tak wymęczone związki nie dają satysfakcji. Plus facet uznałby, że następnym razem zrobi tak samo, jak mu się odwidzi bycie z Tobą. Czas zamknąć tą furtkę.
Stary 2019-03-11, 09:58   #40
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Co Ty chcesz mu szanse dac jeszcze?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Przeciez to jasne ze jakby nawet cos sie stalo siostra na bank ci by odpisala.

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 09:59   #41
cava
Zakorzenienie

Cytat:
I tak z innej beczki...serio chodzi mi po głowie, że mogli go wziąć za coś na dołek czy coś..

Nie wiem co Ty z tym dołkiem masz
To jakiś pijus i chuligan notoryczny jest i stąd takie podejrzenia masz?

Bo sory, ale że za nieoddany częściowo zwrot podatku przyjeżdża dyskoteka suką i ładuje dłużnika mikrego, do pałowania na do0łku, to...

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:04   #42
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Nie, nie danie szansy. Biorę pod uwagę, to że moglo byc inaczej w całej tej historii.
Tym bardziej, że teraz przezywam to, są emocje, moje nerwy, nieświadomość. Ale pisać juz nie piszę do niego od wczoraj i nie dzwonię. Po tej akcji z jego siostrą już wiem, że na pewno z nim wszystko ok... może i poznał kogoś, gdy nam się nie układało. Może miał dwa numery, może pojechał do niej na Dzień kobiet i wróci dziś i zobaczy jak pojdzie sytuacja z nią, a tu zostawił może i otwartą furtkę. Nie rozumiem tylko tych intryg jego. Zanim się otrząsnę minie trochę czasu, ale już temat z nim zamknę. Dziękuję za wsparcie i pomoc w odnalezieniu się w tej nowej sytuacji z tym co się stało i co jest teraz.

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Bo jednak chciałabym wierzyć gdzieś tam w środku, że nie olał mnie w taki sposób. Więc zapewne bredzę z tym dołkiem, ale czego się nie wymyśli w takiej trudnej sytuacji.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Nie jestem z tych kobiet, które wybaczają takie rzeczy, ale wiecie dziewczyny jak to jest być zranionym. Jestem w szoku, może źle skonstruowałam zdanie. Szansy mu nie dam , odszedł w taki sposób, więc decyzje podjął za nas dwóch.
Stary 2019-03-11, 10:07   #43
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Bo jednak chciałabym wierzyć gdzieś tam w środku, że nie olał mnie w taki sposób. Więc zapewne bredzę z tym dołkiem, ale czego się nie wymyśli w takiej trudnej sytuacji.
Ale on Cię olał w taki sposób. Ty wypisujesz i wydzwaniasz do wszystkich, a on i pozostali zapewne mają niezły ubaw z Ciebie. No niestety, zapomnij o nim, pozbieraj się i tyle. Na żadnym dołku ani w szpitalu nie siedzi, bo gdyby tak było to ktoś z jego rodziny/znajomych by Ciebie poinformował! To jest pierwsza rzecz którą robi rodzina/znajomi w sytuacji wypadku. Przejrzyj na oczy.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:09   #44
Konto usunięte

[1=f284c48a05423b409a451c4 db0eed2c1276616e1_6008c42 88f43f;86586767]Ale on Cię olał w taki sposób. Ty wypisujesz i wydzwaniasz do wszystkich, a on i pozostali zapewne mają niezły ubaw z Ciebie. No niestety, zapomnij o nim, pozbieraj się i tyle. Na żadnym dołku ani w szpitalu nie siedzi, bo gdyby tak było to ktoś z jego rodziny/znajomych by Ciebie poinformował! To jest pierwsza rzecz którą robi rodzina/znajomi w sytuacji wypadku. Przejrzyj na oczy.[/QUOTE]Dokladnie

ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:16   #45
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Szalałam, gdy byłam pewna, że coś mu jest. Odkąd jego siostra odczytała i tak mnie potraktowała, to szaleję tylko tutaj na forum wylewając to co mnie boli. Do niego od tego czasu, czyli od wczoraj popołudnia nie kontaktuję się już. Przejrzałam na oczy, zrozumcie jak nagle świat mi się posypał, jest już co innego. Ale to, że mnie tak potraktował powoduje, że odechciewa mi się płakać, ale zanim się przyzwyczaję do nowej sytuacji trochę czasu minie. Muszę to przeboleć. Dochodzi do mnie, że tak postapił podle, ale to uczucie nadziei mimo wszystko dalej się tli, bo jednak uczucia żywiłam. Nie wmawiam sobie niczego, wiem, że sytuacja z siostrą jego jest dowodem, że olał. Prawda boli, ale pozwala iść na przód. Dziękuję Dziewczyny
Stary 2019-03-11, 10:16   #46
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Gdzie Wy się poznaliście? Ile razy się widzieliście?

Że też Ci się chce walczyć o związek, który tak naprawdę jeszcze się nie zaczął.

Nie tylko on, ale i jego rodzina Cię zignorowała.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:18   #47
Konto usunięte

Cytat:
Szalałam, gdy byłam pewna, że coś mu jest. Odkąd jego siostra odczytała i tak mnie potraktowała, to szaleję tylko tutaj na forum wylewając to co mnie boli. Do niego od tego czasu, czyli od wczoraj popołudnia nie kontaktuję się już. Przejrzałam na oczy, zrozumcie jak nagle świat mi się posypał, jest już co innego. Ale to, że mnie tak potraktował powoduje, że odechciewa mi się płakać, ale zanim się przyzwyczaję do nowej sytuacji trochę czasu minie. Muszę to przeboleć. Dochodzi do mnie, że tak postapił podle, ale to uczucie nadziei mimo wszystko dalej się tli, bo jednak uczucia żywiłam. Nie wmawiam sobie niczego, wiem, że sytuacja z siostrą jego jest dowodem, że olał. Prawda boli, ale pozwala iść na przód. Dziękuję Dziewczyny
Ja ciebie rozumiem. Zrobil Ci swinstwo okropne. Ale nic nie poradzisz.

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Musisz otrzec lzy, podniesc sie i zyc dalej.

Stary 2019-03-11, 10:25   #48
Kafkazmlekiem
Wtajemniczenie

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;86586804]Ja ciebie rozumiem. Zrobil Ci swinstwo okropne. Ale nic nie poradzisz.

Musisz otrzec lzy, podniesc sie i zyc dalej.
[/QUOTE]

Ja też doskonale rozumiem. Ale musisz wziąć głęboki oddech i pogodzić się z tym. Facet Cię zostawił, stchórzył. Może ma problemy psychiczne, może jest po prostu burakiem. Bo wiesz, łatwo jest mówić słodkie, okrągłe słówka jak się kogoś widzi raz na jakiś czas i utrzymuje z nim znajomość na odległość. A jak nagle się zrobiło poważniej to uciekł i tyle.

O powodzeniu decydują cztery czynniki.
Niestety nikt ich nie zna.
Kafkazmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:41   #49
kamiennasercu1829
Raczkowanie

wlosomaniaczkaaa, nigdzie nie napisałam, ze mi sie chce walczyć o ten związek. Napisałam, ze powrotu nie ma, jezeli tak mnie porzucił bez słowa. A po prostu boli i muszę to przeboleć.

To prawda..stchórzył.. Gdyby chciał to byśmy to wszystko posklejali jakoś, a on wolał uciec, bo go to przerosło. Nawet o tym od paru dni mówił, jak się duszę z nim, że on nie może tego wszystkiego ogarnąć, że za dużo ma na głowie. Zaczęło się psuć między nami, ale chyba nie dziwne, skoro ja już miałam dość związku na odległość. Aż chce mi się robić sobie wyrzuty, że za bardzo naciskałam, ale z drugiej strony wiem, że słusznie to robiłam i długo czekałam na niego, aż będziemy razem. Pogodzę się z tym, muszę. Już to przerabiałam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-03-11, 10:44   #50
NazrecSieWyspacSie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Bo sory, ale że za nieoddany częściowo zwrot podatku przyjeżdża dyskoteka suką i ładuje dłużnika mikrego, do pałowania na do0łku, to...
Oplułam monitor.

2018: 92/52
2019: 7/52
NazrecSieWyspacSie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 10:49   #51
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Oj dziewczyny, wiecie jak to jest, gdy nie chce się przejąć prawdy do siebie opowiada niestworzone historie ale nie ma co się śmiać, gdybyś Ty kolezanko co żeś opluła monitor ze smiechu, była na moim miejscu to darowałabym sobie ten zbędny komentarz
Stary 2019-03-11, 10:58   #52
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
wlosomaniaczkaaa, nigdzie nie napisałam, ze mi sie chce walczyć o ten związek. Napisałam, ze powrotu nie ma, jezeli tak mnie porzucił bez słowa. A po prostu boli i muszę to przeboleć.
Nie doczytałam. I tak trzymaj. Raz sobie pozwolisz, to typ będzie sobie pozwalał na więcej.

Żadne to pocieszenie, ale jak widzisz nie Ty jedna zostałaś w ten chamski sposób potraktowana.

Pomyśl sobie, że kolo jest bezjajecznym fjutem, to Ci się szybciej zechce po nim przestać płakać, bo najnormalniej w świecie nie jest wart Twych łez.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-03-11, 11:03   #53
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Autorko, czy Wy się w ogóle znacie osobiście? Byłaś u niego?
Stary 2019-03-11, 11:07   #54
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Tak, masz rację wlosomaniaczkaaa gdy pomyślę, że tak ze mną postąpił to odechciewa się płakania. A dopada chwila..ale muszę to po prostu przeżyć i pójść na przód. Coś czuję, że on się odezwie jeszcze, w razie co napiszę tutaj. A i jakim trzeba być człowiekiem widząc cierpienie drugiego i po ludzku nie poinformować, że człowiek żyje i ma się świetnie...jego siostra jako obca osoba, mogła tylko poinformować, a tu takie zlanie na zmartwienie drugiego człowieka. Naprawdę gdyby nie wasze wsparcie i potwierdzenie tego co pomyślałam w zwiazku z sytuacja zachowania jego siostry, dalej bym sobie wmawiała i czuła się okropniej niż czuję teraz

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Tak, znamy osobiście. On był u mnie. Ja miałam zamieszkać z nim jeszcze pod koniec grudnia. Nagle jego brat miał problemy finansowe i moj ofiarował mu pomoc, ze moze zamieszkać na czas dopóki nie wyprowadzi się do nowego mieszkania i nie zamieszkamy razem. Albo nagle się przestraszył zmian...albo ja zbyt naiwnie wierzyłam. Już nie wiem sama.
Stary 2019-03-11, 11:10   #55
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Czyli nie byłaś u niego i w zasadzie nie wiesz czy on na przykład nie ma żony.
Stary 2019-03-11, 11:12   #56
Dagunia
Komplikatorka

Jak dla mnie to facet ma żonę/narzeczoną/dziewczynę i dowiedziała się, że pisał z Tobą i kazała mu zakończyć tą znajomość.
Stary 2019-03-11, 11:20   #57
kamiennasercu1829
Raczkowanie

Nie ma żony. Pisał ze swoją mamą przy mnie i pozdrawiał ją ode mnie. Widziałam na własne oczy. Wątpię, czy takie coś miałoby miejsce, gdyby miał żonę. Był ze mną można powiedzieć cały czas, mimo odległości, ale zdarzały się sytuacje, które mogły być kluczowe, dziwne, dające powody do zwątpienia w jego szczerość. Choć teraz wszystko może dla mnie takim być, gdy jestem w takiej sytuacji. Ale to jak w Dzień kobiet rano złozyl zyczenia, napisał wiersz, przepadł bez słowa nagle i wieczorem dzwoniąc do niego zmartwiona ktoś odebrał na whatsappie za niego, bo nie poznalam jego glosu i smiech dziewczyny w tle, a nigdy to nie miało miejsca, to sądziłam w pierwszej chwili, że ktoś mu telefon ukradł lub zgubił i ktoś w koncu odebrał po moim dzwonieniu. Ale pozniej przemyślałam, że raczej by nie była ta karta włączona, a jego siostry zachowanie niemiło potwierdziło to, że chyba nic mu takiego nie grozi, by się przejąć moją wiadomością..

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Dagunia też ciekawe spojrzenie, ale myślisz, że dopiero po 10miesiącach by to wyszło? Aż ciężko mi uwierzyć, że się tak kamuflował ;( był bardzo wiarygodny. Naprawdę.
A może być po prostu, że miał dość, że przejął się za bardzo, albo w międzyczasie kogoś poznał...i dlatego tak się stało.
Stary 2019-03-11, 11:22   #58
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Nie ma żony. Pisał ze swoją mamą przy mnie i pozdrawiał ją ode mnie. Widziałam na własne oczy. Wątpię, czy takie coś miałoby miejsce, gdyby miał żonę. Był ze mną można powiedzieć cały czas, mimo odległości, ale zdarzały się sytuacje, które mogły być kluczowe, dziwne, dające powody do zwątpienia w jego szczerość. Choć teraz wszystko może dla mnie takim być, gdy jestem w takiej sytuacji. Ale to jak w Dzień kobiet rano złozyl zyczenia, napisał wiersz, przepadł bez słowa nagle i wieczorem dzwoniąc do niego zmartwiona ktoś odebrał na whatsappie za niego, bo nie poznalam jego glosu i smiech dziewczyny w tle, a nigdy to nie miało miejsca, to sądziłam w pierwszej chwili, że ktoś mu telefon ukradł lub zgubił i ktoś w koncu odebrał po moim dzwonieniu. Ale pozniej przemyślałam, że raczej by nie była ta karta włączona, a jego siostry zachowanie niemiło potwierdziło to, że chyba nic mu takiego nie grozi, by się przejąć moją wiadomością..

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Dagunia też ciekawe spojrzenie, ale myślisz, że dopiero po 10miesiącach by to wyszło? Aż ciężko mi uwierzyć, że się tak kamuflował ;( był bardzo wiarygodny. Naprawdę.
A może być po prostu, że miał dość, że przejął się za bardzo, albo w międzyczasie kogoś poznał...i dlatego tak się stało.
Moja koleżanka była tą trzecią przez 3 lata nie wiedząc o tym, że facet ma żonę i 3 dzieci
Stary 2019-03-11, 12:37   #59
kamiennasercu1829
Raczkowanie

A i jeszcze jedno. Mieszkał jakiś czas z bratem, dalej mieszka i normalnie przy bracie ze mną rozmawiał. Nawet w jednej sprawie pomogłam jego bratu. Więc wiedzieli o mnie, tym bardziej nie rozumiem. Bardziej myślę, że się przestraszył, albo poznał kogoś w międzyczasie.
A co do koleżanki, to bardzo smutne, że tyle czasu była z kimś tak nieszczerym...

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Nie chce mi się już płakać, bo mam tego dość i to jak mnie potraktował. Ale ledwo oddycham, kręci mi się w głowie, chce mi się wymiotować..nie wiem jak ja przetrzymam ten stan. Mam taką ochotę napisać mu, że jest tchórzem i ze juz i tak nie chcę z nim być. Mam wyrzuty sumienia, że też się bardzo przyczyniałam do tego, ze się psuło między nami, a on walczył. Ale nigdy bym nie pozwoliła mu cierpieć w taki sposób, w który teraz on potraktował mnie. Człowieka poznasz po tym jak się zachowuje przy rozstaniu...
Stary 2019-03-11, 12:42   #60
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Jak walczył?

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości