|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czysta micha - cz. 4
Na kolację sushi. Jezu, jakie to jest pyszne. Ale chyba się czymś dopcham jeszcze. Zjadłam 5 kawałków, średnio jeden to 40-50 kcal.
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Dopchałam się trójkątem Toblerone. Ale pewnie Tż zadba o jeszcze jakieś ćwiczenia dzisiaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
Subskrybuje tez, bo ciągle Was czytam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Też się melduje.
Waga dzisiaj 112.7 W niedzielę wyjeżdam na tydzień na urlop... Postaram się pilnować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sobotni poranek przywitałam z 7 na przodzie. Nie narzekam teraz to tylko utrzymać do piątku... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
mi chyba cos z tchawica sie dzieje, bo mi glos zanika 😕dziwne, bo nie wiem nawet skad to sie wzielo. Wczoraj na dodatek oddalam sąsiadce mucosolwan, bo jej dziecko ma zapalenie tchawicy😕. Mam nadzieje, ze mi minie i sie nie rozchoruje, bo w weekend ciezko bedzie o lekarza na nienawidze jezdzic na SOR ( chyba dlatego, ze tyle razy z synem musielismy tam jezdzic😯
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
Zmotywowana mucosolvan jest bez recepty
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Też właśnie miałam to pisać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
powaznie? ten do inhalacji? a ja wszystko, ze na recepte. Dzieki dziewczyny😊
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś faktycznie był na receptę. W razie czego myślę że spokojnie możesz podejść do sąsiadki i powiedzieć, że i Ciebie dopadło. Powinna oddać
ja bym oddała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Wszystko mnie dzisiaj boli
nawet na dłoniach mam zakwasy Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Nestle jak przeczytałam te mądrości z zajęć to aż mi szczena opadla. XXI wiek.... A z ta parasolka to czytałam 3 razy i dalej nie rozumiem ![]() kto to wymyślił???Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sprawa chyba się ruszy, bo jedna rodzicielka jest dość mocno wzburzona. Pytałam córki czy nie chce zrezygnować z tych zajęć (wdż), ale powiedziała że to było jednorazowe, normalne lekcje z inną nauczycielką nie są tak hmmm.... dziwne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#46 |
|
Konto usunięte
|
Taaa a później mamy nastoletnie ciąże z pierwszego razu, bo "parasolka" nie zadziałała. Takich ludzi powinni izolować od społeczeństwa, a już na pewno od dzieci, które mają się czegoś nauczyć.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie, seks tylko po ślubie Gryzia! I żadne tam przyjemności fizyczne, absolutnie! Liczy się doznanie mentalne, wspólność z partnerem - małżonkiem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
theali- moze i krtan😉 Masz racje😊Jednak jakims cudem mi przeszlo poki co😊
Co do tej "parasolki" to nie zrozumialam😕 |
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Już abstrahując nawet od tej parasolki rodem ze średniowiecza, straszenie dzieci schizofrenią naprawdę powinno być karalne. Przy okazji taki pogląd jest uwlaczający dla chorych ludzi. Masakra.
U mnie na wadze 5 z przodu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86652535]A co u Ciebie?
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]U mnie dobrze, dziękuję ![]() Trochę głupio mi tak pojawiać się i znikać, ale walczę kolejny raz i oczywiście Wam również dopinguje. We wrześniu lecimy do Turcji i naprawdę chciałabym już tam wyglądać przynajmniej znośnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#52 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;86654043]A jak dzieciaki?
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Jedno mam, póki co mam nadzieję tak nieśmiało się staramy o drugie, od października zero zabezpieczenia, ale na razie się nie zapowiada na drugą ciążę. W międzyczasie okazało się, że mam lekka niedoczynność i przyjmuje teraz Euthyrox 50. Moje miesiączki też były mega nieregularne, więc od dwóch miesięcy wspomagam się duphastonem. Wojtek bardzo dobrze, mój mały gaduła w czerwcu już skończy 4 lata. Nie wiem kiedy to minęło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#54 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przepraszam 4 lata, też miałam wtedy być czerwcówką ale dobrze jest jak jest, szkoda, że teraz się nie udało ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#55 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki za 5 z przodu ![]() ![]() dzieli nas już niecałe 30 kilosów ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
Stosujesz dietę od dietetyka nadal? Jak efekty? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj zeżarłam całą galaktykę.
Wróciłam po tygodniu harówy egzaminowej, stres i zmęczenie zeszły i się nagrodziłam :/ Dziś czysto i ostre cardio na siłce walnęłam za karę... Obawiam się że może nie wystraczyć i w piątek będzie wzrost ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
Ja na śniadanie 2 kromki orki z masłem, serem i jakimś warzywem, chyba papryką, już nie pamiętam, bo jadłam dziś bardzo wcześnie śniadanie.
Na 2 owsianka z bananem. Na obiad 3 falafele z odrobiną hummusu z Lidełka Byłam w sklepie i zrobiłam dzisiaj chyba z 10 km (z czego połowę w tempie żółwim, bo z synem, ale reszta całkiem całkiem), chciałam się nagrodzić lodem, ale jak mierzyłam ubrania w przymierzalni, to.. jednak kupiłam sobie wodę na drogę. |
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Nestle, wyniki za miesiąc, dziękuję że pytasz
Ś: bułka z guacamole z papryką i jajkiem na półtwardo O: makaron buraczany z łyżką oliwy, burakiem, serem kozim, pestkami dyni i rukolą P: malutki baton brownie (130 kcal) K: 2 kromki chleba „bursztynowego” z pastą karbową, sałatą i ogórkiemI dużo wody. I dużo cardio. I Choda. I sprzątałam chatę. I będzie wieczorem wino poegzaminowe z przyjaciółkami. Boję się że zeżrę przekąski ktore postawię na stół. Po tym jak sobie wczoraj zrobiłam jedzeniową imprezę sama ze sobą limit świetowania sie wyczerpal ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
U mnie czysto
Ś: kanapki z pastą z makreli i jajka z sałatą 2ś: jeszcze 1 kanapka j.w. ![]() O: makaron z sosem śmietanowym z porem i łosoś K: kanapki - wędlina jajko sałata pomidor rzodkiewka do chrupania Mało wody dzisiaj :/ i dużo kawy. Jeszcze trochę czasu do wieczora, żeby nadrobić wodę jest, więc dopiję coś jeszcze. I chyba otworzę sobie wino, podobno może pomóc przy rozkręceniu # a że coś się chyba zaczyna dziać po wczorajszym wysiłku to może uda się bez szpitala ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Ooo i dzisiaj już 9/24 a walczyłam dzisiaj ze sobą, bo wszystkie słodycze z szafki do mnie krzyczały... A mam swojego batona z Lidla - arcy orzech - a nawet 2. I nie dałam mu się ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

teraz to tylko utrzymać do piątku...

ja bym oddała 

nawet na dłoniach mam zakwasy 

dziwne, bo nie wiem nawet skad to sie wzielo. Wczoraj na dodatek oddalam sąsiadce mucosolwan, bo jej dziecko ma zapalenie tchawicy
)

ale dobrze jest jak jest, szkoda, że teraz się nie udało 

z pastą karbową, sałatą i ogórkiem