![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dlaczego kobiety 40+ łapie ambicja na młodych mężczyzn (20+)?
Cytat:
Trollowy wątek o kiszeniu ogóra był przynajmniej zabawny.
![]() |
![]() |
#32 |
.
|
To nie kwestia ambicji tylko te kobiety nie czują się aż tak stare, żeby mówić do nich per pani czy dzień dobry.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wiadomo, że ten wątek jest stworzony tylko dlatego, że żadna z rówieśniczek z autorem nie rozmawia albo by się jego opinią nie przejęła, więc próbuje wejść na ego kobiet starszych od niego, mając nadzieję że któraś poczuje się urażona, a on jej opowie jak bardzo by kijem próchna nie tknął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
ja nie rozumiem problemu
ona mowi czesc ty odpowiadasz dzien dobry w czym problem,dystanst z twojej strony zostal zachowany samo czesc nie jest przekraczaniem zadnej bariery ,to nie jest spoufalanie sie,podsluchiwanie gorszacych gadek tych "starszych pan " tez nie jest zadnym spoufalaniem,nikt przeciez ciebie do dyskusji nie zaprosil ,nie pytal cie o zdanie mieszkam w kraju gdzie kazdy do kazdego mowi czesc,gdzie do swojego szefa mowisz po imieniu tak samo kmple twoich dzieci nazywaja cie po imieniu i nikt nie czuje ze granice sa przekraczaneze ktos cie gwalci swoim czesc dorosnij czlowieku Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2019-04-27 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Ja nie chcę myśleć w ilu trójkątach miłosnych mogłm brać udział, biorąc pod uwagę ilość kobiet (i mężczyzn) mówiących mi "cześć" zamiast "dzień dobry"( czy to sąsiedzi czy słabo znani ludzie z pracy).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
zwróciłam, ale wynika z niej że chodzi o to, kto np. danego dnia przywita się pierwszy, a nie kto w ogóle się pierwszy odezwał
bo nikt mu nigdy nie łechtał, więc myśli że tak to musi wyglądać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Matko...jaki problem. Wiecej dystansu do siebie , bo widze ,ze w przeciwienstwie do tych starowinek po 40 - stce masz straszne braki.Tak , my kobiety bez godnosci , zartujemy perwersyjnie o seksie. Wulgarnie , zeby nie bylo.
Moze cie zaskocze ale nie masz pojecia jak na takie starsze babki leca kolesie sporo , sporo mlodsi. Mnie to nie kreci , mam syna w tym wieku i nie czuje zadnych pikniec ani w serduszku ani nigdzie indziej z tego powodu ale od paru zartow jeszcze nikt nie umarl a dzien moze byc o wiele milszy kiedy sie choc na chwile wyjmie kolek z d..y Edytowane przez robcia Czas edycji: 2019-04-27 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektórzy po prostu się chyba wychowali w jakichś krzakach pod Krowimi Rowami i wielki bulwers ze ludzie się podrywają. Olabogakoniecświata.:coje st:
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Autor raczej jest trollem, albo serio się chował w piwnicy. Ciekawe co by było, gdyby facet stojący przed nim w kolejce kupował wazelinę i się do niego uśmiechnął, albo o zgrozo rzucił mu "część". Toż to na pewno podryw. A może już nawet molestowanie? Hmm...
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
To ja się pilnowałam, aby nie być dla facetów miłą, bo co poniektórzy pajace potrafią to jako flirt odebrać, a teraz muszę nawet na "cześć" uważać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
autor to chyba o milfach nie słyszał
![]() podpowiem - mokre marzenie wielu chłopców w Twoim wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;86754758]autor to chyba o milfach nie słyszał
![]() podpowiem - mokre marzenie wielu chłopców w Twoim wieku ![]() Nie, no bez przesady ![]() Bo zaraz wyjdzie, ze sugar daddy to marzenie wielu dziewcząt w tym wieku ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
o czym marzą dziewczyny tego nie wiem, ale faktem jest że zazwyczaj wybierają rówieśników lub starszych załóż konto na zbiorniku, to się przekonasz o skali zjawiska - sama na początku byłam w szoku ilu zaczepia mnie chłopaczków z przedziału wiekowego 20-30 lat. nie jestem zainteresowana, ale gdybym chciała to mogłabym przebierać jak w ulęgałkach ![]() Edytowane przez 2f6abb6d3878858271ffdb3efd65c95d1f4fde9b_623d0cb3af0b6 Czas edycji: 2019-04-28 o 05:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Widocznie jesteś tak cudowny, że żadna nie może się oprzeć i chociaż bardzo się starają być nobliwymi starszymi 40latkami, to na sam widok od razu wymyka im się "cześć" i potem modlą się, żeby się mąż nie dowiedział. Ludzie w dzisiejszych czasach to mają tupet!
PS. Dlaczego nikt jeszcze nie napisał, że na siłowni przyjęło się do wszystkich mówić "cześć" a "dzień dobry" raczej tylko do emerytów, chociaż potrafią się za to wkurzyć? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Nie spodobał Ci się żaden kolega syna który przyszedł do niego? Nie uśmiechałaś się szczególnie miło? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widze ze koledzy mojego syna sa ladnymi chlopcami (tak samo jak corki koleżanki ladnymi dziewczynami )ale ci chłopcy są dla mnie aseksualni patrzę na nich jak na dzieci, jak na swojego syna.do wszystkich uśmiecham się tak samo miło zero podniet |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86761249]Ja odpowiem za Robcie bo tez mam syna,aktualnie lat 24
Widze ze koledzy mojego syna sa ladnymi chlopcami (tak samo jak corki koleżanki ladnymi dziewczynami )ale ci chłopcy są dla mnie aseksualni patrzę na nich jak na dzieci, jak na swojego syna.do wszystkich uśmiecham się tak samo miło zero podniet[/QUOTE] Będąc w wieku kilkunastu - dwudziestu kilku lat bywałem w domach kilku jeżeli nie kilkunastu kolegów i wydaje mi się, że ich matki patrzyły na mnie inaczej niż Ty na kolegów syna. Może dlatego że i ja patrzałem na nie jak na kobiety a nie tylko mamy kolegów ale oczywiście bez przesady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
uparta chmura
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86761249]Ja odpowiem za Robcie bo tez mam syna,aktualnie lat 24
Widze ze koledzy mojego syna sa ladnymi chlopcami (tak samo jak corki koleżanki ladnymi dziewczynami )ale ci chłopcy są dla mnie aseksualni patrzę na nich jak na dzieci, jak na swojego syna.do wszystkich uśmiecham się tak samo miło zero podniet[/QUOTE] U mnie dokładnie tak samo. Właśnie miałam w sąsiedztwie podobną sytuację. Młodsze małżeństwo też mówi mi 'dzień dobry' kiedyś coś rozmawiając z nimi napomknęłam coś w stylu - nie mówcie mi 'dzień dobry, bo się głupio czuje' tym bardziej, że różnica wieku nie jest, aż tak znaczna I z innymi sąsiadami mówimy sobie 'cześć' Oni po tej rozmowie i tak mówili mi 'dzień dobry' ale miałam na to wyrąbane (nie zagłębiałam się w to) Ale ostatnio znajoma coś weszła na ich temat, że ta dziewczyna strasznie się wywyzsza w pracy, no rźnie tak zwaną damę(i inne niemiłe rzeczy) Więc pomyślałam aha to taka sytuacja ![]() Więc, niektórzy tak mają, czują się 'lepsiejsi' od innych i dla nich takie 'cześć' z kimś (w ich mniemaniu) gorszym, to zbytnie spoufalanie się i jeszcze ktoś usłyszy i sobie pomyśli, że się znamy bliżej (fuj ![]() Ufff chyba nigdy się tak nie rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86761455]Mysle ze masz bujną wyobraźnię[/QUOTE]
Albo wybujale ego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
BAN stały
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;86761455]Mysle ze masz bujną wyobraźnię[/QUOTE]
Chyba nie. I stwierdzam, że jestem zdziwiony Waszym niedowierzaniem i negowaniem zainteresowania kobieta - kolega syna. Dwa razy (w dwóch domach) zdarzyło się tak, że kolega musiał nagle wyjść (nie lubiłem nosić z sobą telefonu) i miałem od mam propozycję wejścia do domu chociaż wiadomo było, że kolega nieprędko wróci i że z planów wspólnego wyjścia nici. W żadnym przypadku nie skorzystałem, możecie uznać, że to nic nie znaczyło, że chciały tylko pogadać ale ślepy nie jestem. Zabójczo przystojny też nie, żeby nie było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lol Nadinterpretacja level master xD Strach być miłym dla facetów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
BAN stały
|
Cytat:
To może wpiszcie sobie w Googlu "podoba mi się kolega syna". Chyba jest tego całkiem sporo ale może piszą to napaleni chłopcy. Ja nie bylem napalony, obiektywnie piszę tu. A może tylko udajecie takie święte. xD Edytowane przez protegowany Czas edycji: 2019-04-29 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
uparta chmura
|
Yyyy że co
![]() Fuck logic ![]() Słuchaj, wiadomo, że mogą być różne przypadki, ale w większości takich przypadków tak jest jak Ci piszemy. I tylko dlatego, żeby Cię uświadomić i zmusić do refleksji, bo nawet jakbys był samcem alfa, to nadal uważam te sytuacje za abstrakcyjne. I rozmawiam często z koleżankami, które mają starszych synów i o ich kolegach, dyskutując o ich urodzie, ale nigdy w kontekście seksualnym. Natomiast widzę po sobie, jak i kilku kolezankach ok 40 lat, że podobają nam się młodsi o ok 5 lat, ale na litość boską, nie o połowę ![]()
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2019-04-29 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kilka razy wpuszczalam też kumpli syna zeby poczekali u niego w pokoju kiedy go nie bylo w domu aż strach pomyśleć co mogli sobie wyobrażać na mój temat hahahaha |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.