|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziecko, a brak windy.
Nie znioslabym takiego uzależnienia od partnera. Zawsze mozesz tez zrobic je sama gdy on jest w domu , a on by Ci pomógł je wnieść
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Maz by dzwigal do mieszkania
Chyba ,ze ze sklepu trzeba iść na nogach. Ja wole zakupy robić sama , lubie gotować, i nikt za mnie nie wybierze tego co jest mi potrzebne ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa, ogarnęłam, masz na myśli auto.. no cóż, nie wszyscy wszędzie jeżdżą samochodem, na macierzyńskim nie potrzebowałam go ani razu do codziennej egzystencji, oprócz wyjazdów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
najważniejsze w życiu jest być zdrowym, mieć zdrowego małżonka, zdrowe dziecko, zdrowych rodziców, zdrowe rodzeństwo. wszystko inne jest kwestią chęci i siły, niekiedy szczęścia... Edytowane przez wika82 Czas edycji: 2019-11-08 o 07:36 |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
To co ja mam zrobić
kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze w bloku bez windy (brak windy był jedynym minusem, plusami standard, metraż, lokalizacja i cena), a mamy 4.5roczniaka i 2 dziecko w drodze. Na dole wózkownia. Większych zakupów nie robię, robi je TŻ. Wychowałam się na 2 piętrze, obecnie jeszcze przez jakiś miesiąc też mieszkamy na 2 piętrze. Wszystko zależy od Waszej kondycji i nastawienia. Wyższe piętro niż parter czy 1p to nie koniec świata, naprawdę można ogarnąć. Chyba że dla Was to wielki minus i macie na ogół coś lepszego, niżej czy chcecie poczekać.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Aaa i żeby nie taszczyć całego wózka za każdym razem polecam nosić dziecko w chuście - to nie filozofia a naprawdę wygodniej. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chustowalam drugie i plułam sobie w brodę czemu nie starszaka. W odpowiednim czasie przerzuciłam młodsze na nosidło, starszak też korzystał z drugiego w górach. Również polecam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

kupiliśmy mieszkanie na 4 piętrze w bloku bez windy (brak windy był jedynym minusem, plusami standard, metraż, lokalizacja i cena), a mamy 4.5roczniaka i 2 dziecko w drodze. Na dole wózkownia. Większych zakupów nie robię, robi je TŻ. Wychowałam się na 2 piętrze, obecnie jeszcze przez jakiś miesiąc też mieszkamy na 2 piętrze. Wszystko zależy od Waszej kondycji i nastawienia. Wyższe piętro niż parter czy 1p to nie koniec świata, naprawdę można ogarnąć. Chyba że dla Was to wielki minus i macie na ogół coś lepszego, niżej czy chcecie poczekać.