Tajemniczy sms z ostrzeżeniem o facecie z którym się spotykam - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-06-20, 18:17   #31
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Dot.: Tajemniczy sms z ostrzeżeniem o facecie z którym się spotykam

Cytat:
Napisane przez goldennight Pokaż wiadomość
Czemu niby urwał się z choinki?
- wtrąca się w nie swoje sprawy
- nie podaje żadnych dowodów, więc informacja jest bezwartościowa
- wychodzi bezpodstawnie z założenia, że informacja jest interesująca
- treść jest wzięta z tyłka, bo co to w ogóle znaczy, że wykorzysta jej pozycję zawodową do własnych celów? Niby jak? To jest jej wybór czy ona mu da skorzystać ze swojej pozycji jakiejkolwiek. Dla mnie byłoby wręcz obraźliwe, że ktoś uważa mnie za nieasertywną na tyle, by dać się dymać zawodowo jakiemuś ledwo poznanemu facetowi.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 18:18   #32
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Nie jesteście w związku, nie? Teoretycznie mógł lub może mieć nawet jakąś koleżankę od niezobowiązującego seksu, której powiedział o tobie, a która liczy na coś więcej z jego strony i chce wyeliminować rywalkę.

Nie dawałabym większej wiary anonimowym donosom bez dowodów. Natomiast powinnaś być ostrożna. Jak zawsze na samym początku, kiedy wchodzisz z kimś w intymną relację.

Poza tym jakby chłop się okazał babiarzem to najwyżej go kopniesz w zadek i do widzenia. Raczej nic w międzyczasie nie stracisz o ile nie masz zamiaru pożyczać mu pieniędzy, łamać dla niego prawa czy brać w przyszłym tygodniu ślub w Las Vegas.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 18:27   #33
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Serio, tak kiepsko u ciebie z wyobrażnią?

Czy Twój nr telefonu ma tylko 5 osób, że jesteś taka zdziwiona? Mama, tata, brat siostra i dentysta ? Nawet nie wiesz kto z twojego otoczenia, może być np rodziną lub znajomym np jego byłej dziewczyny. A hipotez dotyczących kim może być ta osoba mogłabym wymieniać z 15 minut.
Mój nr ma poza najbliższą rodziną przyjaciółka i chłopak, więc bym się mocno zdziwiła jakby ktoś obcy zaczął do mnie pisac

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 18:36   #34
I am Rock
lokalna gwiazda

Jakiś czas temu pracowałam w firmie, do której przez ostatni miesiąc pracy podwoził mnie kolega z tejże instytucji. Jakieś 2 miesiące po moim odejściu spotkaliśmy się przypadkiem i on do mnie mówi: "Mam kochankę". Ja trochę zbaraniałam, bo o czym on do mnie rozmawia, a jak się okazało, jego żona dostała sms z taką informacją. Z treści wywnioskował, że to o mnie chodziło. I tak z pasażerki stałam się kochanką. Facet się zastanawiał, skąd jej numer zdobyli, ale jak widać się udało.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 20:38   #35
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
A może to ten konkretny facet padł ofiarą pomówień i w ten dziwny sposób sprawdza, czy łatwo zrobić ci wodę z mózgu.
Ale jakich pomówień?

Cytat:
Napisane przez MsN Pokaż wiadomość
Koleś poprosił kogoś aby z Ciebie zażartował albo jakaś laska z jego otoczenia jest zazdrosna, kilka rozwiązań z tego ''wora pomysłów'' może być.[COLOR="Silver"].
Po co on sam miałby sobie ze mnie żartować? Co by przez to osiągnął?

Nie jesteśmy parą i i jest za wcześnie żeby o takich rzeczach mówić. Poza tym to nawet nie chodzi o to czy on się jeszcze na ten moment z kimś spotyka czy nie, tylko, że jest babiarzem nie traktuje kobiet poważnie i zależy mu tylko na jednym, że ciągle potrzebuje atencji kobiet. Taki był przekaz tej wiadomości.

Czy mógłby mnie wykorzystać zawodowo? Branże w których pracujemy są mocno powiązane, jest taka możliwość. Może nawet nie tyle, że by mnie wykorzystał, ale myślę, że mogłabym mu pomóc w kilku kwestiach.

Z wyobraźnią nie jest u mnie kiepsko, jednak wydaje mi się, że o ile znalezienie kogoś na insta czy fb nie jest trudne, to zdobycie czyjegoś nr nie jest aż tak proste. Albo musiałby to być ktoś z jego otoczenia kto z nim przebywa i mógł wziąć nr z jego telefonu, albo jakaś, jego była albo taka z którą się aktualnie spotyka ma ze mną wspólnych znajomych i dowiedziała się, że się spotykamy i ten ktoś dał jej mój nr, ale dla mnie to jednak trochę duży zbieg okoliczności.

Czy ja mam jakiś wrogów? Myślę, że mniejszych lub większych ma każdy. Przecież nie jest tak, że każdy nas lubi i wielbi. Ostatnio jednak z nikim się nie spotykałam, więc albo to ktoś z przeszłości albo jakaś zazdrosna koleżanka albo kumpel, który się we mnie podkochuje, a ja o tym nie wiem, a on chce mi zrobić na złość.

Czy ktoś chce mnie ostrzec z dobrej woli? Dla mnie to 50/50. Ogólnie mam uczulenie na facetów, którzy kręcą i oszukują. Byłam kiedyś zdradzona i nie życzę tego nikomu. Wtedy nie powiedziałam tamtej lasce, że jej nowy chłopak prowadził przez jakiś czas podwójne życie, bo nie miałam na to siły psychicznie, ale teraz bym powiedziała. Ostrzegłabym, bo nie znoszę takich ludzi, którzy bawią się czyimiś uczuciami.

Byłam właśnie z koleżanką na mieście, kupiłam nową kartę i zadzwoniłam pod ten nr dwa razy, ale nikt nie odbierał. Obstawiam, że ta osoba też kupiła drugą kartę, bo jak to ktoś z naszego otoczenia to któreś z nas miałoby nr tej osoby, ale na aż taką bezmyślność nie liczę. Napisałam później smsa 'Co masz dokładnie na myśli? Czy masz coś na potwierdzenie swoich słów? Skąd masz mój nr telefonu?' Zobaczymy co odpisze, o ile w ogóle.
Stary 2019-06-20, 21:27   #36
GdyKochamy
Zadomowienie

Może sprowadź rozmowę na tematy zawodowe i powiedz mu, że jesteś przeciwna mieszaniu spraw prywatnych i służbowych i zobaczysz jak zareaguje...
Stary 2019-06-20, 21:52   #37
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GdyKochamy Pokaż wiadomość
Może sprowadź rozmowę na tematy zawodowe i powiedz mu, że jesteś przeciwna mieszaniu spraw prywatnych i służbowych i zobaczysz jak zareaguje...
Do momentu tego smsa kompletnie nie myślałam o tym w ten sposób. Oczywiście rozmawialiśmy o pracy, ale wydawało mi się to naturalnie przy poznawaniu nowej osoby. Póki co raczej nie pytał o nic co mógłby wykorzystać. Z resztą o to się nie martwię, bo z tym dam radę. Bardziej boję się tego, że się zaangażuje, a on faktycznie okaże się kimś kto tylko bawi się kobietami.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-06-20, 22:21   #38
niemanicka
Wtajemniczenie

Ok, może i ktoś specjalnie kupił fejkową karte (serio aż tak by sie ktos zaangazowal w sprawe??), ale moze masz mozliwosc wpisania w telefon kolesia tego numeru tajemniczego i sprawdzenia czy on ma w ksiazce go zapisanego?
niemanicka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 22:27   #39
Likka9
Zakorzenienie

Sposób nie fair - wklepac nr w telefonie faceta i zobaczyć czy go ma pod jakimś kontaktem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Likka9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-20, 22:32   #40
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niemanicka Pokaż wiadomość
Ok, może i ktoś specjalnie kupił fejkową karte (serio aż tak by sie ktos zaangazowal w sprawe??), ale moze masz mozliwosc wpisania w telefon kolesia tego numeru tajemniczego i sprawdzenia czy on ma w ksiazce go zapisanego?
Cytat:
Napisane przez Likka9 Pokaż wiadomość
Sposób nie fair - wklepac nr w telefonie faceta i zobaczyć czy go ma pod jakimś kontaktem.

Nie wiem czy to aż takie angażowanie w sprawę, kupienie karty to chwila i koszt kilku złotych. Gdybym chciała coś takiego zrobić nie robiłam bym tego z swojej karty, bo jeśli chodziłoby o gościa z którym się spotykałam/spotykam no to miałby mój numer i od razu zostałabym zdemaskowana.

Szczerze to nie wiem czy on nie ma blokady na telefonie i raczej ma go w kieszeni, a jak go zostawia na wierzchu to jak idzie do toalety, a to chwila, więc mogłabym nie zdążyć. Mogę mu powiedzieć żeby sprawdził czy ma ten numer i zobaczyć czy się pokaże w kontaktach.
Stary 2019-06-20, 22:56   #41
awgusta
Та еще штучка ^^

Poprosić o pożyczenie telefonu na chwilkę,bo Twój właśnie.sie rozładowal,a musisz pilnie jednego.sma.a napisać czy coś w tym stylu
Tej chwili wystarczy aby wbić numer i zobaczyć czy jest w kontaktach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-21, 00:07   #42
AuroraCoriolis
Zadomowienie

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86922728]
Nie dawałabym większej wiary anonimowym donosom bez dowodów. Natomiast powinnaś być ostrożna. Jak zawsze na samym początku, kiedy wchodzisz z kimś w intymną relację.

Poza tym jakby chłop się okazał babiarzem to najwyżej go kopniesz w zadek i do widzenia. Raczej nic w międzyczasie nie stracisz o ile nie masz zamiaru pożyczać mu pieniędzy, łamać dla niego prawa czy brać w przyszłym tygodniu ślub w Las Vegas.[/QUOTE]

ciezko mi uwierzyc w tyle zachodu z dobrej woli kogos,kto w teorii musialby byc bardzo blisko z nim a jednoczesnie bardzo uczciwie zalowac Ciebie-obcej osoby
AuroraCoriolis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 00:21   #43
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AuroraCoriolis Pokaż wiadomość

ciezko mi uwierzyc w tyle zachodu z dobrej woli
może być ze złej woli a ciągle prawdziwe
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 00:51   #44
Bniewie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez awgusta Pokaż wiadomość
Poprosić o pożyczenie telefonu na chwilkę,bo Twój właśnie.sie rozładowal,a musisz pilnie jednego.sma.a napisać czy coś w tym stylu
Tej chwili wystarczy aby wbić numer i zobaczyć czy jest w kontaktach.

To dobry pomysł, powiedz że musisz pilnie przedzwonic a nie masz komórki, i wklep ten numer

Bniewie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 05:26   #45
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez meliandra Pokaż wiadomość
Do momentu tego smsa kompletnie nie myślałam o tym w ten sposób. Oczywiście rozmawialiśmy o pracy, ale wydawało mi się to naturalnie przy poznawaniu nowej osoby. Póki co raczej nie pytał o nic co mógłby wykorzystać. Z resztą o to się nie martwię, bo z tym dam radę. Bardziej boję się tego, że się zaangażuje, a on faktycznie okaże się kimś kto tylko bawi się kobietami.
To przede wszystkim nie daj się zaciągnąć do łóżka bez deklaracji co do waszej relacji
Ja bym mu o tym smsie nie mówiła, ale bacznie bym się przyglądała jego zachowaniu. Nie każdy wysyła takie wiadomości z powodu zawiści/zazdrości/bo chce namieszać. Zasada ograniczonego zaufania powinna obowiązywać.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 07:19   #46
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

A co jeżeli to po prostu była pomyłka i sms był przeznaczony dla kogoś innego? W sms-ie pada jego lub Twoje imię?
Stary 2019-06-21, 08:28   #47
cava
Zakorzenienie

Niestety, ale włączył by mi się mega radar.
Zdzarzyło mi się 2 razy w życiu, spotkać z podobną akcją i po czasie okazało się, ze trzeba było sobie wziąć do głowy, to by się nie miało potem masy problemów.
Bo nie były to ani ściemy, ani złośliwości, ani zazdrośnicy.

Zdejmij z oczu różowe okulary, rozglądaj się w koło pana i podpytuj o niego dyskretnie, przyglądaj mu sie uważnie i nie lekceważ drobnych nawet spraw.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 08:34   #48
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Zdzarzyło mi się 2 razy w życiu, spotkać z podobną akcją i po czasie okazało się, ze trzeba było sobie wziąć do głowy, to by się nie miało potem masy problemów.

Zdejmij z oczu różowe okulary, rozglądaj się w koło pana i podpytuj o niego dyskretnie, przyglądaj mu sie uważnie i nie lekceważ drobnych nawet spraw.
Zgadzam się, że takiego ostrzeżenia nie należy ignorować. Nie trzeba od razu wierzyć, ale jednak warto się rozejrzeć i zastanowić.
Stary 2019-06-21, 09:15   #49
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:

Tez się zgadzam
Nic mu nie mów tylko patrz jak się sprawy rozwijają
Mi osobiście samo zaprzeczenie z jego strony by nie wystarczyło gdybym była Tobą, wiadomo że zaprzeczy i powie że to ktoś zazdrosny wysłał
Mówiąc mu o tym dajesz mu szansę na manipulacje zmianę zachowania tak abyś się uspokoił itp
Polecam nic nie mówić i obserwować gdzie to zmierza
Ps.nawet babiarz kiedyś może się zakochać i przestać nim być, mnie bardziej martwiloby to że koleś być może udaje zakochanego właśnie dla ewentiaych korzyści zawodowych,naświetl mu wiec przejrzyscie ze oddzuelasz interesu od związku i obserwuj
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-06-21, 10:32   #50
I am Rock
lokalna gwiazda

A sposób w jaki się poznaliście, to był czysty przypadek czy jakaś ustawka?
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 11:28   #51
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Bardziej boję się tego, że się zaangażuje, a on faktycznie okaże się kimś kto tylko bawi się kobietami.
To się może zdarzyć zawsze, z ostrzeżeniem i bez niego.

Po prostu nie rób nic wbrew sobie (chcesz iść z nim do łóżka to idź, ale nie oczekuj że to oznacza życie razem po grób , nie pomagaj mu zawodowo jeśli tego nie chcesz) i tyle.

Ja bym się nie czaiła w żadne dzwonienie pod ten numer itd, po prostu bym zapytała gościa o to na spotkaniu. Nawet jeśli by skłamał zapewniając o szczerości intencji, to przynajmniej by wiedział, że zostałaś ostrzeżona i jest prawdopodobieństwo, że będziesz ostrożna.
Stary 2019-06-21, 11:38   #52
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
To się może zdarzyć zawsze, z ostrzeżeniem i bez niego.

Po prostu nie rób nic wbrew sobie
(chcesz iść z nim do łóżka to idź, ale nie oczekuj że to oznacza życie razem po grób , nie pomagaj mu zawodowo jeśli tego nie chcesz) i tyle.

Ja bym się nie czaiła w żadne dzwonienie pod ten numer itd, po prostu bym zapytała gościa o to na spotkaniu. Nawet jeśli by skłamał zapewniając o szczerości intencji, to przynajmniej by wiedział, że zostałaś ostrzeżona i jest prawdopodobieństwo, że będziesz ostrożna.
Całkowicie się zgadzam. Zwłaszcza z pogrubionym.
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 13:01   #53
Antoiineette
Rozeznanie

Włączyłaby mi się czerwona lampka.
Jasne, może być tak, że ktoś chce się na nim zemścić /zrobić sobie żarty itp, a ten facet nic nie ma na sumieniu.
Ale może być też zupełnie odwrotnie.
Bądź ostrożna, nie rób nic pochopnie i obserwuj sytuację.
Co do tego nr, zakładam że był to nowy numer, wykorzystany jednorazowo, stąd obecnie nieodpisywanie na smsy i nieodbieranie. Dziwicie się kto by specjalnie bawił się w nowy numer, piszecie że to tyle zachodu. No ja np nie odważyłabym się pisać do nowej mojego byłego "anonimowego" ostrzeżenia ze swojego prawdziwego numeru, bo wiedzialabym że moja osoba szybko zostanie zweryfikowana po numerze telefonu a nie chcę problemów.

So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.”
Antoiineette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 13:21   #54
HealthOne
Zadomowienie

Mam kolezankę ktora samotnie wychowuje syna- jestem z nią dosc blisko i wiedzialam jaka jest sytuacja- ojciec jej dziecka potwornie ją zranił,potraktował nieuczciwie,wypiąl sie na nią i dzieciaka- sponiewieral psychicznie tak ze rozstanie przypłacila załamaniem zdrowotnym, do dzisiaj (9lat) uzera sie z nim w sprawie alimentow. Jako ze zyjemy w czasach facebooka zauzylam ze po jakims czasie wszedl w nowy zwiazek - i wtedy jeszcze -gdy nie pojawil sie kolejny dzieciak- napisalam anonimowo do tej dziewczyny zeby wiedziala z kim ma do czynienia. Nie napisalam NICZEGO co by bylo nieprawdą. Odpisala mi wtedy zebym zajęla sie swoim zyciem i tak tez zrobilam. Lewego konta na fejsie nie skasowalam. Po 4 latach ten frajer zostawil kolejną kobietę z małym dzieciakiem- na fejsie smutne memy o rozstaniach i inne bzdety. Czy zle zrobilam? Ja chcialabym byc tak "ostrzezona". Pewnie jako zakochana kobieta tez nic bym z tym nie zrobila ale pozniej nie moglabym powiedziec ze nie zdawalam sobie sprawy z kim bylam.

Ja bym cos takiego potraktowala powaznie. Moze nie az tak zeby zrywac kontakt..ale byc odrobine ostrozniejszym.

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-06-21, 13:29   #55
malwoz88
Raczkowanie

Też bym była ostrożna, ale na razie nie podejmowałabym żadnych kroków. Na razie za krótko się znacie, może z czasem zaczną wychodzić kwiatki.
malwoz88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 15:09   #56
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:

Możesz napisać coś więcej?

Nasze spotkanie było zupełnie przypadkowe. On był w klubie ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi. Nie mamy żadnych wspólnych znajomych, więc za bardzo nie mam szans żeby zweryfikować co mówi, czegokolwiek się dowiedzieć o nim i o jego przeszłości. Nie ma mowy o tym, że sms był pomyłką. Było jego imię i wzmianka o pracy. To dokładnie wskazuje na niego.

Ta laska (okazała się kobietą) odpisała. Napisała mi, że znaczy to wszystko to co napisała wcześniej, że on jest mega frajerem, a ona nie ma litości dla takich ludzi, a jeśli chce dowodów to mogę spotykać się z nim dalej o ile lubię być oszukiwana, że komuś na mnie zależy, tak naprawdę związek jest dla zapewnienia sobie seksu. Napisała też żebym zapytała o jakieś jego byłe. Kompletnie to nie rozwiało moich wątpliwości. Dla mnie jest 50/50. Albo to jakaś była, której faktycznie zalazł za skórę i taki jest albo ktoś celowo chce mnie od niego odciągnąć. Nie wiem co mam robić. Póki co spotykam się z nim dzisiaj i spróbuję na własną rękę sprawdzić ten nr w jego telefonie. Jeśli będzie to sprawa jest jasna, jeśli nie, będę myśleć dalej.

Co do naszej relacji nie boję się, że mnie wykorzysta zawodowo. Z tym potrafię sobie poradzić. Bardziej boję się złamanego serca. Nie mam zbyt dobrych doświadczeń z facetami, byłam zdradzona, więc normalnie jestem ostrożna, a w tej sytuacji nie wiem czy nie popadnę w paranoje. Mam też świadomość tego, że on może się zdeklarować żeby osiągnąć swój cel, a po jakimś czasie się wycofać. Nie jestem w stanie niestety tego zweryfikować i trochę nie wiem co mam robić.
Stary 2019-06-21, 15:23   #57
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Póki co spotykam się z nim dzisiaj i spróbuję na własną rękę sprawdzić ten nr w jego telefonie.
Dla mnie to strasznie słabe. No i co to niby miałoby Ci dać?
Stary 2019-06-21, 15:38   #58
PinkyBinky
Raczkowanie

Ja kiedyś też dostałam wiadomość odnośnie chłopaka z którym sie właśnie zaczęłam spotykać. Miał ponoć liczyć tylko na seks i spotykać się z dużą ilością dziewczyn. Podejrzewałam że napisała to jego była, a nasza jedyna wspólna znajoma, którą ja poznałam kiedyś na imprezie. Napisałam do niej, wyparła się żeby cokolwiek do mnie pisała. Spotykałam się z tym chłopakiem, jednak wzięłam sobie to co ktoś mi napisał do serca. Mimo zapewnień tego chłopaka że to kłamstwa wszystko okazało się jednak prawdą, a mnie potraktował tak samo jak dziewczynę która mi to napisała. Jedno szczęście że nie doszło między nami do niczego. Później ta znajoma przyznała się że to ona do mnie napisała, a nie chciała się przyznać bo po ich zerwaniu ten chłopak odwalał jakieś chore akcje z jej przyjacielem (groził mu i wyzywał).
PinkyBinky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 16:47   #59
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Konto usunięte

Cytat:
Napisała mi, że znaczy to wszystko to co napisała wcześniej, że on jest mega frajerem, a ona nie ma litości dla takich ludzi, a jeśli chce dowodów to mogę spotykać się z nim dalej o ile lubię być oszukiwana, że komuś na mnie zależy, tak naprawdę związek jest dla zapewnienia sobie seksu. Napisała też żebym zapytała o jakieś jego byłe.
to akurat jest taka pierdoła która nic nie musi znaczyć poza tym, że komuś nie udał się związek z osobą z którą sypiał

no generalnie zyjemy w świecie w którym na szczęście kopulacja nie oznacza zaklepania sobie kogoś na całe życie, więc warto mieć to na uwadze

tak samo jak ta wiadomość

Cytat:
Napisane przez PinkyBinky Pokaż wiadomość
Ja kiedyś też dostałam wiadomość odnośnie chłopaka z którym sie właśnie zaczęłam spotykać. Miał ponoć liczyć tylko na seks i spotykać się z dużą ilością dziewczyn.
z kolei na Twoim miejscu autorko poszłabym tropem "pracy"

Cytat:
Co do naszej relacji nie boję się, że mnie wykorzysta zawodowo. Z tym potrafię sobie poradzić. Bardziej boję się złamanego serca. Nie mam zbyt dobrych doświadczeń z facetami, byłam zdradzona, więc normalnie jestem ostrożna, a w tej sytuacji nie wiem czy nie popadnę w paranoje. Mam też świadomość tego, że on może się zdeklarować żeby osiągnąć swój cel, a po jakimś czasie się wycofać. Nie jestem w stanie niestety tego zweryfikować i trochę nie wiem co mam robić.

zainteresowałabym się o co chodzi z tym tematem wykorzystania zawodowego, bo to akurat jest jakiś konkret w przeciwienswie do poprzedniej informacji, wtedy na podstawie konkretu jeśli okazłaby się słusznym tropem mogłabyś załozyć prawdziwość drugiej czesci informacji

Edytowane przez 853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2
Czas edycji: 2019-06-21 o 16:51
853a0c023c8a9e5f803a016f611fdc89ff0c353a_61296e91a3ed2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-06-21, 17:42   #60
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usunięte

Cytat:
Możesz napisać coś więcej?

Nasze spotkanie było zupełnie przypadkowe. On był w klubie ze swoimi znajomymi, ja ze swoimi. Nie mamy żadnych wspólnych znajomych, więc za bardzo nie mam szans żeby zweryfikować co mówi, czegokolwiek się dowiedzieć o nim i o jego przeszłości. Nie ma mowy o tym, że sms był pomyłką. Było jego imię i wzmianka o pracy. To dokładnie wskazuje na niego.

Ta laska (okazała się kobietą) odpisała. Napisała mi, że znaczy to wszystko to co napisała wcześniej, że on jest mega frajerem, a ona nie ma litości dla takich ludzi, a jeśli chce dowodów to mogę spotykać się z nim dalej o ile lubię być oszukiwana, że komuś na mnie zależy, tak naprawdę związek jest dla zapewnienia sobie seksu. Napisała też żebym zapytała o jakieś jego byłe. Kompletnie to nie rozwiało moich wątpliwości. Dla mnie jest 50/50. Albo to jakaś była, której faktycznie zalazł za skórę i taki jest albo ktoś celowo chce mnie od niego odciągnąć. Nie wiem co mam robić. Póki co spotykam się z nim dzisiaj i spróbuję na własną rękę sprawdzić ten nr w jego telefonie. Jeśli będzie to sprawa jest jasna, jeśli nie, będę myśleć dalej.

Wiesz nawet nie babiarz może Cię zostawić, złamać serce to jest coś nad czym nie mamy kontroli. A z drugiej strony mógł kogoś zostawić dla kogoś innego czy też zdradzić ale to nie oznacza że zrobi to samo z Tobą.kazda relacja jest inna i nie możesz się przed tym ustrzec
Moim zdaniem grzebanie w jego telefonie jest słabe i wątpię żeby ta osoba była tak głupia żeby pisać ze swojego numeru
Naprawdę skup się raczej na tym że gościu może udawać że mu na tobie zależy dla własnych korzyści zawodowych .Rozumiem że nie dasz się w ten sposób wykorzystać Ale bądź czujna bo może dosyć długo się starać być idealny żeby osiągnąć swój cel nie koniecznie ten darmowy seks skoro niby taki babiarz ale właśnie korzyści zawodowe

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2019-06-21 o 18:10
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości