![]() |
#31 |
Konto usunięte
|
Dot.: rozstanie z kobieta
No to się zdecyduj czy zależy Ci na tym pilocie, czy możesz go olać, czy chcesz ją zobaczyć i pilot jest pretekstem. Bo to pretekst do spotkania dla Ciebie, a nie dla niej. Ona po prostu mówi że odda, ale woli iść do sklepu czy się bujać z nowym facetem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Ja bym już olała ten pilot tzn napisałabym jej ostatni raz - Nie mam ochoty czekać, aż łaskawie znajdziesz czas, żeby się spotkać i oddać mi pilot. Poza tym w ogóle nie za bardzo mam ochotę cię oglądać. Wyślij pilot pocztą, proszę. Tyle, a jakby pisała jeszcze jakieś pierdoły o spotkaniach to bym ją zablokowała.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Napewno nie chce jej zobaczyc. Po tym wszystkim nabralem dziwnego wstretu, wrecz bardzo negatywnych emocji ktore nie sa efektem ze sie cos skonczylo. Ale efektem takiego zachowania, pierwszy raz w zyciu mam takie cos. Zawsze zwiazki konczyly sie u mnie rozmowa, szczerym dziekuje bez krzywdzenia specjalnie kogos lub robienia mu pod gorke.
2 razy jak prosilem o pilota przeslanego poczta ale upiera sie na tym ze przywiezie go osobiscie, czego juz niestety nie chce. Nie chce rozmow, tlumaczenia, wracania do tego. Che poprostu spokoju i normalnosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie dziwię ci się. Dziewczyna dziwnie się miota. Jakby cię chciała trzymać na haczyku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Wiesz to jest tak... Zgodzilbym sie na spotkanie w ostatecznosci jakby mi napisala... Przyjade w srode oddam Ci pilota i pogadamy na spokojnie bo to nam sie nalezy na sam koniec
To widze ze ktos ma checi chce to zrobic z kultura. Ale jak ktos mnie zlewa i mi pisze moge oddac Ci pilota jutro lub w srode. To sobie pierwsze cos mysle na uj... mi ten pilot. Jakby to mialo byc najwazniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Ale o czym ty chcesz z nią rozmawiać? Ewidentnie swoim zachowaniem pokazuje niedojrzałość i brak szacunku do ciebie. Nawet jakbyś ją chciał zbesztać na odchodne to wątpię, że by trafiło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
No o niczym... Wyslala mi na FB ze chce zerwac... Poprosilem o telefon zeby pogadac jak cywylizowani ludzie a nie zrywanie przez internet... odpisala ze wybrala mniejsze zlo, a w piatek przyjedzie.
Po pracy czekalem na nia, nie przyjechala. Wiec napisalem czy bedzie dzis?? Odpowiedz jestem w gorach u znajomych... Ani nie dala znac ani nic, poprostu wywalone. Wiec mowie to zadzwon zeby pogadac.. Nie moge nie jestem sama. Mozna wyjsc przed dom, mozna zrobic sobie spacer i pogadac, mozna wsiasc do samochodu i pogadac. I laskawie pisze ze w srode przyjechac moze i oddac pilota. Wyglada to smiesznie.... Za duzo tego bylo, ja tez mam swoj honor i pewne poczucie wartosci Edytowane przez lang123 Czas edycji: 2019-07-15 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.