Wymarzona randka :) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-16, 23:19   #31
Dreamgirl
Rozeznanie

GG do Dreamgirl
Dot.: Wymarzona randka :)

Moje kwiatki
"podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w oczy"
"Ty zdecydowalas sie zamowic pizze i pieczonego kanarka. On poprosil o naleśniki"
"opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku kotku o imieniu Kasia"
"Wtedy On przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim ręce i namietnie pocalowal."
/Albert Camus/
Dreamgirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 01:52   #32
xre
BAN stały

JA MAM DZISIAJ NIENORMALNY HUMMOR I.... OTO CO MI WYSZLO:

Bylo sobotnie popoludnie, wybralas sie do sklepu spozywczego, aby kupic ODCHODY i proszek do prania. Zatrzymalas sie wlasnie przy dziale z owocami.' SPEŚNIAŁE GRUCHY ... mmm ' pomyslalas, nic dziwnego, przeciez je uwielbiasz. Nagle uslyszalas za soba znajomy glos mowiacy... 'Te owoce wygladaja wspaniale!' Odwrociłas sie i zobaczylas, ze to GANDALF ! Stal przed Toba i usmiechal sie. Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' OBLA BOBLA!!! '!!!! GANDALF spojrzal i powiedzial 'uwielbiam SPLEŚNIAŁE GRUCHY' 'Ja tez!'- odpowiedzialas. 'Ciekawy jestem co jeszcze mamy wspolnego?'- zazartowal GANDALF , a Ty usmiechnelas sie slodko. Zaczeliscie rozmawiac. Okazalo sie, ze nie tylko lubicie te same owoce, ale faktycznie macie ze soba mnostwo wspolnego. Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie PIERDZIEĆ! Po miłej rozmowie, GANDALF zapytal Cie, czy chcialabys pojsc z nim na kolacje. Byłas w szoku, mialas ochotę krzyczec ze szczescia, ale staralas sie zachowac spokoj. 'Jasne, FRAJERZE' powiedzialas i podalas mu swoj adres, a on powiedzial, ze wpadnie po Ciebie o 19:00. Pozegnaliscie sie, szybko popedzilas do domu by wymyslic jakis olsniewajacy stroj na wasza randke. Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona SRACZKOWATĄ sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie OCHYDNIE. GANDALF przyjechal punktualnie. Gdy go zobaczylas, nie mogłas uwierzyc, ze to on. Wygladal swietnie. Mial na sobie PRZEPOCONĄ koszule i czarne LATEXOWE spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych LISCI GANDZI, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w ODBYT, potem powiedzial, ze wygladasz OBLEŚNIE. Zapytalas go dokad pojedziecie na kolacje, ale on z tajemniczym usmiechem powiedzial, ze to niespodzianka. Podeszlas do jego samochodu, czarnego ZAPOROŻCA, a GANDALF otworzyl Ci drzwi. Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie ZAŁAMANA. GANDALF zawiozl Cie do restauracji KFC i krzyknal 'Niespodzianka!' Powiedzial Ci, że to jego ulubiony lokal. Gdy weszliscie wszyscy ogladali sie i usmiechali do niego mowiac 'HOŁK!!! BĄDŹ POZDROWIONY GANDALF!' Domyslilas sie, ze często tu bywa. Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a GANDALF poprosil o butelke KAWALIERA. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic PIEROGI i pieczonego KURCZAKA ZARAŻONEGO PTASIĄ GRYPĄ. GANDALF poprosil o KOŃSKIE ODCHODY. Bylas ogromnie szczesliwa i sluchalas z wielkim zainteresowaniem jak GANDALF opowiadal o swoich zainteresowaniach oraz swym nowym zwierzatku WSZY ŁONOWEJ o imieniu CIUMAJKA. Ok. 23:00 GANDALF wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi POGRZEBAĆ W ŚMIECIACH . Odwiozl Cie do domu i odprowadzil pod drzwi. Spojrzal na Ciebie bardzo tajemniczo i wyznal, ze spedzil z Toba bardzo milo czas. Zapytal, czy bedziesz chciala kiedys to powtorzyc, a Ty nie kryjac radosci odpowiedzialas: 'oczywiscie ŚMIERDZĄCY BIZONIE! Wtedy GANDALF przysunal się blizej, delikatnie polozyl swa reke na Twoim LEWYM POŚLADKU i namietnie pocalowal. Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc ZMARSZCZONY FREDZIE, wpadne do Ciebie jutro.' Pomachalas mu i weszlas do domu. W nocy dlugo nie moglas zasnac. Wiedzialas, ze nigdy nie zapomnisz tego wieczoru...!

jak to przeczytalam to myslalam ze spadne ze stolka
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 08:01   #33
aszeko
Raczkowanie

Po prostu świetne!
aszeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 08:43   #34
croopa
Raczkowanie

Talking Dot.: Wymarzona randka :)

zmarszczony fredzie hłahahahahahahahahahahaha hahahaahhaahhahahahahahah ahaha
Stary 2005-10-17, 11:43   #35
kizia mizia
Wtajemniczenie

no Xre....mam nadzije zr Twoje marzenia się spełnią haha
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-17, 13:33   #36
xre
BAN stały

nio yasne
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-19, 14:56   #37
lain
Zakorzenienie

hahaha urywki z mojej randki:
-Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie walczyć!
-Dlugo nie moglas się zdecydowac, az w koncu postanowilas zalozyc Twoja ulubiona zieloną sukienke, w ktorej wygladalas niwiarygodnie kolorowo.
-Podeszlas do jego samochodu, czarnego poloneza
-Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie smutna.
-Usiedliscie przy stoliku w zacisznym kacie, a Grześ poprosil o butelke piwa.
- Ty zdecydowalas sie zamowic pierożki i pieczonego sowę.
-Ok. 23:00 Grześ wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi poczytać książkę .
-Kiedy odchodzil, powiedzial 'Dobranoc pulpeciku, wpadne do Ciebie jutro.'
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-22, 16:24   #38
Aeterna
Zakorzenienie

a my lubimy razem kraść, pocałował mnie w piętę na powitanie, warszawą zabrał mnie do lokalu Pod Czyżykiem, czym mi zaimponował, zamówiłam łabędzia, a na drugi dzień musiał sprzątać.
Marzyłam o takiej randce, he he.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-19, 14:41   #39
kisia35
Przyczajenie

kurcze ja to dopiero sie usmialam :
* Przez glowe przemknela ci tylko jedna mysl: ' ja pier&$#@(*^ '
* Odkryliscie, że obydwoje np. uwielbiacie ruszać!
* Mial na sobie Czerwoną koszule i czarne gumowe spodnie. W reku trzymal bukiet przepieknych konwalii, podszedl do Ciebie i delikatnie pocalowal w nogę, potem powiedzial, ze wygladasz zaj^$*$^cie.
* . Wsiadlas do srodka i bylas ogromnie zmeczona
* Michał poprosil o butelke drinka. Kelner przyniosl liste dan. Ty zdecydowalas sie zamowic owoce morza i pieczonego koguta. Michał poprosil o jajka na twardo
* Michał wyjasnil, ze musi wracac do domu poniewaz czeka go jutro ciezki dzien, bo musi umyć włosy <smiechu warte>
.......... rzadko kiedy to sie zdarza ale chcialabym zeby to akurat marzenie mi sie nie spelnilo
kisia35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 23:49   #40
ventykowa
Przyczajenie

jak mam wejsc na ten test prosze pomozcie mi

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

hej chcialabym tez rozwiazac ten test ale nie wiem jak wejsc na niego moglabys mi pomoc ??

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

halo jak wejsc na ten test

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

halo jak wejsc na ten test
ventykowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 18:19   #41
Mineralna
Przyczajenie

aktualny link:

http://www.immortal_life.webpark.pl/test_imm.htm
Mineralna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości