2019-09-03, 09:25
|
|
BAN stały
|
Dot.: Ostrzeżenia publiczne
Cytat:
Ja już nie śpię o piątej rano. Chodzę wcześniej spać i drzemkę ucinam popołudniową.
|
Napisałeś że budzisz się 0 5, jesz tą swoją johimbinę i idziesz na godzinę spać dalej.
Cytat:
Tak jak dzisiaj - pobudka 05.15 - 20mg johimbiny HCL, z powrotem do łóżka na 20 min - następnie robienie i picie bardzo mocnej kawy i o 06.15 na rowerek stacjonarny, godzina jeżdżenia (tętno 120-130/min) - 700kcal spalone. Wstanie z rowerku - niesamowite uczucie. Na podłodze kałuża potu, ach... Zmęczony, wycieram rowerek.
A zaraz... 50 mg Synefryny, po 40 minutach bardzo mocna kawa, i siup na siłownię, na siłowni miodek łyżeczką. Ach... jaka pompa...
|
a nie sorry, tylko 20 minut wcześniej wstajesz by coś łyknąć, ogólnie robisz 2 godziny (?) treningu dziennie i jeszcze musisz się wspomagać tabsami, to nieciekawie. Popołudniowe drzemki też nie uchodzą za zdrowe. 
Cytat:
Nie wyreguluje. Trzeba go pilnować, nie przesadzać z nadmiarem kalorii ale i z niedoborem, odpowiednie proporcje białka, tłuszczu i cukrów, dobierać odpowiednie ćwiczenia.
|
To o czym piszesz to są wymysły współczesności (to twoje pilnowanie białek kcal i tłuszczu z brzucha), poza tym większość ludzi nie bije rekordów walcząc o setne części sekundy żeby musieli łapać się aż takich detali.
Zarejestrowanie się pod nazwą produktu (skojarzenie jest wystarczające) który zachwalasz wcale nie ujmuje ci wiarygodności.
Cytat:
Gdyby tak było, to nie pisałaby tego na forum co pisała; nieświadomość dotyczy tego, jak ciężko może być komuś schudnąć.
|
A skąd wiesz że nie schudłam i nie mam płaskiego brzucha, bez całej tej twojej johimbiny, na szczęście to jest możliwe bez tego co reklamujesz.
Poza tym nie wiem co chciałeś osiągnąć fotą. Po 1 aktorka na zdjęciu trzyma prawdopodobnie wyrób z plastiku żeby się nie stopił w czasie sesji. Po 2 po to trenuję i uprawiam sport oraz staram się sensownie odżywiać bo dzięki temu ciało jest zgrabne, jędrne, człowiek bardziej sprawny i zdrowy i właśnie może spokojnie zjeść lody bo wie że mu się od tego żadne wałki tłuszczu nie zrobią.
---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------
Cytat:
nieświadomość dotyczy tego, jak ciężko może być komuś schudnąć.
|
aha i twoim zdaniem większość ludzi ma z tym problem? Ciężko jest większości ludziom psychologicznie - ograniczyć określone produkty wielkość posiłku i częstotliwość jedzenia oraz zacząć się ruszać (bo się nie chce i jest niewygodnie). Kcal sa we wszystkim w każdej przekąsce.
Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2019-09-03 o 09:23
|
|
|